Coś musiało to spowodować. Takie zachowania nie biorą się z powietrza...
Problemy w związkach II
Napisano 01 maja 2012 - 16:52
Coś musiało to spowodować. Takie zachowania nie biorą się z powietrza...
Napisano 01 maja 2012 - 17:29
Napisano 01 maja 2012 - 20:03
Napisano 01 maja 2012 - 21:12
Krówka dobrze radzi. Jeśli uważasz, że "tylko się pogubił", to może potrzebuje czasu, żeby sobie coś ułożyć. Faceci działają inaczej niż my, oni z problemem muszą poradzić sobie sami, dopiero potem mogą cokolwiek o nim powiedzieć komuś innemu.to daj mu pobyć z tym samemu i zrozumieć co jest najważniejsze, jeżeli macie być razem to będziecie a jeżeli nie zrozumie to niestety...
A jeśli okaże się, że to faktycznie koniec, to ja bym nie dzwoniła i nie pisała- miej swój honor. Wiem, że to tylko tak się łatwo pisze, ale musisz stawić temu czoła.
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 01 maja 2012 - 21:17
Napisano 02 maja 2012 - 11:27
najlepsza rada ode mnie to przeczekac czas naprawde jest cudotwórca jesli o takie rzeczy chodzi..jeśli faktycznie jak twierdzisz pogubił sie to zobaczy ze mu bez Ciebie żle i wróci potulnie z przeprosinami a jezeli faktycznie miał Cie dość to odpuść bo głupio tak się narzucac jak facet Cie już nie chce
a tu taka historyjka przy okazji moja dawna koleżanka chodziła z chłopakiem przed ślubem 10lat po ślubie po 8msc jak przechodzili przez przejscie dla pieszych powiedział do niej..nie możemy juz byc razem, ona w szoku dlaczego co sie stało, on do niej- bo nie.wyprowadził sie na drugi dzień rozwód szybko dostali całą sprawe przepłakała do tej pory nie wie co sie stało.....
Napisano 02 maja 2012 - 12:41
nata5ka mój były (dzięki bogu!!) chłopak zerwał ze mną tak ni stąd ni z owąd przez sms. I po prostu przestałam się do niego odzywać. Nie pisałam sms, nie dzwoniłam. Napisałam tylko neutralnego maila, żeby mi oddał rzeczy i tyle. Po 3 dniach sam błagał o spotkanie i chciał powrotu... więc wydaje mi się, że najlepiej będzie jak wyluzujesz, przestaniesz się do niego odzywać tak jak własnie dziewczyny radzą
Napisano 05 maja 2012 - 11:16
nie wiem czy pisze w dobrym dziale, wiec prosze o wyrozumialosc
Otoz jestem facetem i mam problem z przyjaciólką
Kiedyś powiedziałem jej że mi się bardzo podoba i ze mi na niej zalezy.Powiedziała, ze mozemy byc przyjaciolmi a ja sie zgodzilem, choc wciaz cos do niej czulem. Mineło pare miesięcy, były wakacje i potem każdy poszedl na inne studia.Studiujemy już 2 lata i myslalem, ze mi przeszlo zafascynowanie. Jakiś tydzien temu sie spotaklimy na urodzinach kolezanki. Niestety caly czas byl z nia jakiś chlopak, wiem ze nie sa razem, ale chyba ze soba cos kreca. Nie moglem na to patrzec.
Dziś jej powiedzialem, ze nie mozemy byc przyjaciomi i najlepiej by bylo jakbysmy zerwali kontakt i znajomosc. Powiedziala, ze jesli tak chce to ona nie bedzie mnie zmuszac.
Nie wiem czy dobrze zrobilem, bo juz tesknie, chociaz wiem ze nigdy nie bedziemy razem.
Proszę doradźcie mi co robić
Napisano 05 maja 2012 - 16:17
ona nic do ciebie nie czuje , wiec lepszego wyjscia nie ma moim zdaniem.Dziś jej powiedzialem, ze nie mozemy byc przyjaciomi i najlepiej by bylo jakbysmy zerwali kontakt i znajomosc. Powiedziala, ze jesli tak chce to ona nie bedzie mnie zmuszac.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 06 maja 2012 - 15:18
Napisano 06 maja 2012 - 21:50
serce CI bedzie krwawić jak bedziesz patrzył na nia jak innym okazuje uczucie-lepiej zniknij na jakiś czas i skup sie na czymś innym
fakt faktem nie ma niezmąconej przyjażni między kobieta i mężczyzna ..czasem któras ze stron zagalopuje sie z uczuciem poza pas startowy i po przyjażni.......
czas jest naprawde dobrym doradzcą i wiele problemów rozwiązuje
Napisano 31 maja 2012 - 16:09
Napisano 31 maja 2012 - 16:17
[ Dodano: 2012-05-31, 18:47 ]
sajuri D. mówi że ona jest nie groźna i że nigdy ją nic z nim nie łączyło i nie będzie że nie popsuje naszego związku a wręcz przeciwnie ona mu życzy jak najlepiej i cieszy się z tego że jest szczęśliwy więc może serio przesadzam skoro ona tak jest za tym byśmy razem byli heh ...
Napisano 31 maja 2012 - 17:53
Napisano 31 maja 2012 - 17:53
[ Dodano: 2012-06-03, 19:27 ]
Lady Di Ale mój D. nie jest alkoholikiem i u niego w rodzinie nie piją alkoholu tak o tylko w święta sobie zasiadają albo jak mecz jest. Chodzi mi o to że on ciężko pracuje i ma słabą głowę bo pije może 3 razy w miesiącu i po prostu nie jest taki mocny w tym jak jego koledzy ... a po prostu chce się napić .
Napisano 03 czerwca 2012 - 19:10
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 04 czerwca 2012 - 16:17
[ Komentarz dodany przez: elizabeth: 2012-06-04, 17:28 ]
nie ma potrzeby zakładania nowego tematu - lepiej po prostu poszukać na forum odpowiedniego
Napisano 04 czerwca 2012 - 20:28
Przemyśl to a rodzicami się nie przejmuj, to twoje życie a nie ich. Oni mogą kręcić nosem, może im się to nie podobać, ale tu chodzi o twoje szczęście.
Obyś podjęła dobrą i słuszną decyzje.
Napisano 04 czerwca 2012 - 21:20
nie potrafię zranić narzeczonego prawdą a tego drugiego faceta nie potrafię zostawić.
W takim razie powinnaś przede wszystkim zastanowić się, czy chcesz zostać z narzeczonym tylko dlatego, żeby go nie zranić i dlatego, żeby nie cierpiał i dlatego, że boisz się zmian, czy dlatego, że go kochasz.wiem że jeśli zostanę z narzeczonym będę miała pewne i ułożone życie
Różnie może być, ale to nie jest argument za tym, żeby - że tak powiem melodramatycznie - nie iść za głosem sercaZnam koleżanke która zostawiła swojego chłopaka po 6 latach związku dla chłopaka którego poznała w pracy w hiszpani. Zakochała się w nim. PO czym ten chłopak po jakimś czasie puścił ją kantem