Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy marcowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
451 odpowiedzi w tym temacie

#361 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 marca 2014 - 13:21

Dziewczyny offtopic , to nie temat o szukaniu pracy.

Wiadomo konkretnie już co mu jest?

Nie, wyniki będą albo dziś albo jutro. Pewnie cos więcej będę wiedzieć jak ciocia ze szpitala wróci.

carbonarę :mrgreen:

nie jadłam nigdy tego cuda, ale wydaje się być smaczne ;-)

Naszła mnie dziś taka ochota na chipsy, że wyciągnęłam z szafki paczkę solonych które chomikowałam chyba z miesiąc :lol:

Zjem i starczy mi na dłuższy czas, bo obiecałam sobie, że nie będę często jeść :mrgreen:

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#362 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 25 marca 2014 - 13:52

@Madź, @elizabeth, powodzenia w szukaniu pracy. @Madź, obyś nie trafiała już na nieogarniętych, marnujących Twój czas pracodawców.

@inqaa, zdrowia dla wujka <przytul>

@AgnieszkaT, Twoje pory spacerów cały czas nie przestają mnie zadziwiać :lol: Prędzej umarłabym ze strachu, niż wyszła gdzieś sama o 3 w nocy :P

Zrobiłam już prawie wszystko, co miałam zrobić. Zostało jeszcze farbowanie włosów i jak zwykle do tego nie mogę się zebrać. Nie cierpię :roll:

Pogoda zepsuła się jeszcze bardziej, więc dzisiaj już naprawdę nigdzie nie wychodzę. Starczy mi jedno zmoknięcie :P I chora jestem chyba coraz mocniej. Czuję się jak na mega kacu, głowę mam ciężką, nos zatkany i chce mi się spać.

Za jakąś godzinę siostra wpada na ploty, mam nadzieję, że do tego czasu jakoś się rozbudzę i przestanę marudzić :lol:

#363 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 25 marca 2014 - 14:07

@Madz powodzonka w szukaniu ;*

Zjem i starczy mi na dłuższy czas, bo obiecałam sobie, że nie będę często jeść
@inqaa tobie chudzinko na zdrowie  ;-)

Zostało jeszcze farbowanie włosów
Sama potrafisz je pofarbowac  :shock: ?

@AgnieszkaT jestem ciekaw jak bedziesz komentowac rozne pory wstawania twojej pociechy :lol: . A tak swoja droga- kiedy masz usg i szanse na poznanie plci?

Hellol

Cholera 2,5dnia non stop lalo  :evil:  Zwariowac mozna z Malym w domu, bo nam sie zabawy koncza :lol:  Ale teraz Okruszek poszedl spac i wyszlo sloneczko :mrgreen:

Jak wstanie, to moze ubrac swoje tygryski (kalosze z obrazkiem tygrysa) i mykac z tatusiem na dwor, a ja musze sprawy pracowe ogarnac  :-/

Poza tym hmmm dom-praca-Maly- maz  :-P .

Od kilku dni mam smaka na piwko z sokiem. Ale zawsze sie powstrzymuje twierdzac, ze ma tyle kalorii :-P  Nie zebym je liczyla, ale przewaznie mozna wieczorem je wypic, a wtedy juz z umytymi zebami mi sie nie chce <umieraam>  Poza tym jak wypije piwko, to potem "szaleje", a akurat mam @ i jak tu sie rzucic na meza  :lol: ?

Milego dnia

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#364 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 25 marca 2014 - 14:22

Naszła mnie dziś taka ochota na chipsy, że wyciągnęłam z szafki paczkę solonych które chomikowałam chyba z miesiąc

Ile?? U nas miesiąc to by nie przetrwało:) Zazwyczaj ja śpię a mężydło jak coś ogląda to coś wcina a później rano znajduję puste opakowania :) 

Prędzej umarłabym ze strachu, niż wyszła gdzieś sama o 3 w nocy

O 3 jest cisza, spokój, uszata sobie biega... sama czasami się boję ale jest przyjemnie jak zobaczysz jak nie jeża drepczącego (ale to gdy bardziej ciepło) to ostatnio łaziła sobie kuna albo łasica chociaż stawiam na łasicę. Skubana śmigała sobie no ale jak zobaczyła uszatą w krzakach to przebiegła na druga stronę. :)

jestem ciekaw jak bedziesz komentowac rozne pory wstawania twojej pociechy

Nie no ja podobno spałam jak zabita, mąz tak samo to mam nadzieję, że pijawka też tak będzie miała :D

kiedy masz usg i szanse na poznanie plci?

USG mam 2 kwietnia no i wtedy to już mi potwierdzą że to dziewczynka :D:D:D (nie żebym chciała czy coś...:)

Poza tym jak wypije piwko, to potem "szaleje", a akurat mam @ i jak tu sie rzucic na meza  ?

To ja tak po winie miałam:) a teraz zero rzucania się... ehh:(

sałatkę do obiadu zrobiłam, frytunie się robią i pewnie zaraz jakiś serialik zapodamy a potem fruuu zakupy dla uszatej i dentysta :D

#365 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 25 marca 2014 - 14:29

Sama potrafisz je pofarbowac :shock: ?

Nic trudnego :P Kiedyś farbowała mi koleżanka, potem siostra, do fryzjera nie chce mi się chodzić tak często, więc teraz jestem zdana na siebie ;-)

jak wypije piwko, to potem "szaleje"

Haha ja też :lol: Ale to chyba większość osób tak ma :mrgreen: :lol:

U nas miesiąc to by nie przetrwało:)

Ja ostatnio chyba przez 2 czy nawet 3 tygodnie nosiłam w torebce Marsa. Jakoś kompletnie przeszła mi ochota na słodycze i ani razu mnie nie kusiło, żeby go zjeść. Nawet o nim zapomniałam i w końcu oddałam Mężowi :P

#366 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 25 marca 2014 - 15:34

Jak dobrze być po pracy w domu, bez gwaru dzieci i innych krzyków, wrzasków :lol: :mrgreen:

Witam Was o dzień bliżej do weekendu :mrgreen:

Dzisiaj w przedszkolu mieliśmy bal na powitanie wiosny plus dni otwarte więc ludu były w trzy i trochę :lol:

Ale teraz już w domu po obiedzie, obejrzę coś w Tv, ogarnę się i wybywam się relaksować o :D

Połówek dzisiaj popołudniu ma jeszcze jakieś zajęcie więc nawet nie ma jak się spotkać. Więc muszę radzić sobie sama <ookk>

Mam ochotę na piwko... Somersby było by idealne, więc może wracając się zaopatrzę w coś :D

Miłego dnia!

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#367 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 25 marca 2014 - 17:53

Jak dobrze być po pracy w domu
Podzielam! :P

Dzien dobry :)

Pogoda sie popsula... glowa mi peka, ale humorek dopisuje :P Bylam u fryzjera jednak! :D ha :)

Ja ostatnio chyba przez 2 czy nawet 3 tygodnie nosiłam w torebce Marsa
Ja przez okres postu zero slodyczy itp. :)

Pozdrawiam ;)

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#368 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 25 marca 2014 - 19:27

@karatetyka , @nikus nie dziękuję :*

Baby!

Jest postęp :lol: zadzwonił :P tylko teraz nie wiem czy sam z siebie czy po moim wywodzie na temat jego nieodpowiedzialności, który mu na fejsie zostawiłam  <H> Jak go jeszcze nie czytał to go uświadomię jak zadzwoni/przyjedzie (no chyba, że będzie powtórka z rozrywki :roll: )

Któraś tu o piwie zagaduje a ja sobie właśnie kolejną kawkę zrobiłam  <jezorek11>

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#369 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 25 marca 2014 - 19:46

@nikus ja włosy też sama sobie maluję od jakiegoś czasu, mamie nie pozwalam, bo pół czoła mi maże :P A tak to raz dwa i mam zrobione :)

Bry ;)

Dziś senna jestem niesamowicie, chyba przez pogodę, bo szaro i ponuro. Jeszcze w pracy mi się dzień dłużył niesamowicie.

Teraz serialowałam z narzeczonym, a za chwilkę idę się kąpać i do wyrka, bo dosłownie zasypiam na stojąco. Brak mi energii, ani krzty jej dziś nie posiadam hehe.

Dobrej nocy sanszajns :lol:

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#370 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 25 marca 2014 - 20:01

<ciaoo1>

Miałam dziś zajęcia terenowe. Super sprawa.

Też dziś senna byłam okrutnie i głodna. Wgl zjadłabym dziś wszystko.

Chodził za mną szpinak więc Biedronka i ciastka z ciasta francuskiego ze szpinakiem. Kocham!   <lov1> 

Muszę ogarnąć chatę, bo zlew pełny i trochę straszy :P

a za chwilkę idę się kąpać i do wyrka, bo dosłownie zasypiam na stojąco. Brak mi energii, ani krzty jej dziś nie posiadam hehe.

chyba Cię skopiuję.

Mam ochotę na piwko...
Ja też. Ale mam tylko mineralną xD

Ja przez okres postu zero slodyczy itp
Ja w tym roku nie, a szkoda. Jakoś słaba moja wola ostatnio. Ale tfu tfu palenie rzuciliśmy na dobre z D. 

@Madź, z reguły moralizatorskie wywody na facetów nie działają. Mój jak się nie odzywa to też mnie coś trafia, ale udaję, że jest spoko, zaciskam szczenę. A potem on zauważy, że coś się dawno nie odzywał i skruszony dzwoni, pyta co u mnie, przyjeżdza nawet czasem ;)

#371 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 25 marca 2014 - 20:02

Zostało jeszcze farbowanie włosów i jak zwykle do tego nie mogę się zebrać. Nie cierpię

ja sama sobie też nie lubię ale komuś uwielbiam :P

Któraś tu o piwie zagaduje a ja sobie właśnie kolejną kawkę zrobiłam 

a ja kakao :P 

Bry wieczór :)

Nie mam kompletnie na nic czasu  :roll:  taki u mnie sajgon i zamieszanie że nie wiem w którą stronę mam iść jak rano się budze  :shock: Męczy mnie bardzo jedna sprawa i chodze mega rozkojarzona. Troche sobie potrafię sama w życiu komplikować ...  :roll:

Póki co staram się nadrabiać BS bo mam  wolną chwilę, a jak znajdę dłuższą chwile to dokładniej i więcej napiszę co u mnie :)

Teraz prysznic, i książki, branoc :*

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#372 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 25 marca 2014 - 21:06

@Wisienkowa do mojego Buca żadne reguły nie pasują, zresztą to jest jedyna rzecz, która mi u niego przeszkadza, więc myślę, że ciężko, bo ciężko, ale uda się to naprostować u niego ;-)

Ja już w łóżku, idę spać, żeby do lodówki już nie zaglądać :lol: straszna tortura, ale działa :P Tylko szkoda, że o 17 nie pomyślałam, żeby zjeść kolację godzinę później, bym sie teraz nie męczyła :/
“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#373 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 25 marca 2014 - 22:35

Najwcześniej ok. 9 udaje mi się zwlec z wyrka.
synus spi z wami ???

jakos sie dobudziłam w pracy i nie było tak zle.

nawet sie chipsami nie objadałamn :P

a wtedy juz z umytymi zebami mi sie nie chce
ja czasem mam obok łozka i ,,,, zapominam go wypic ;-)

Ja ostatnio chyba przez 2 czy nawet 3 tygodnie nosiłam w torebce Marsa. Jakoś kompletnie przeszła mi ochota na słodycze i ani razu mnie nie kusiło, żeby go zjeść. Nawet o nim zapomniałam i w końcu oddałam Mężowi
jestescie dziwne :-) ale fakt tez miałam kiedys taki okres , ze sie od słodkiego odzwyczaiłam i nie ciagło mnie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#374 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 26 marca 2014 - 00:51

Cześć. :)

Dzisiejszy dzień w porządku, szybko mi zleciał. Koleżanki prowadziły zajęcia i były kreatywne, więc leciało... :D

Jutro odwołane zajęcia, w czwartek idę tylko do więzienia w ramach zajęć, więc można powiedzieć, że mam już weekend.

Czekam do piątku, kiedy zobaczę połówka i spędzimy ze sobą cały weekend.

Miłej środy, oby pogodnej. :)

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#375 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 26 marca 2014 - 05:52

widze , ze forumowy ranny ptaszek juz tu buszuje  AgnieszkaT :*

ja powoli wygrzebuje sie z łozka i do pracy, a po pracy kierunek empik.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#376 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 26 marca 2014 - 06:46

@magdaaaaa, no oczywiście :D tradycyjnie smigam od 3 :D

Witam śpiochy!!!

G. poleciał dzisiaj wcześniej do pracy bo jakis kurier ma mu opony podrzucić ale śniadanko zaliczylismy :D

Kurcze od rana świeci boskie słoneczko i robi się już cieplutko. Szkoda, że nie wczoraj kiedy chciałam działkę zaliczyć... :/

Plany: posprzątać balkon, zaraz odkurzę mieszkanie, długaśny spacer z uszatą ale to ok 12 i przygotować obiad a tak to błogie lenistwo :D no może jeszcze storczyki zaleję.

Ogólnie piknie jest :D

Miłego i słonecznego dnia!!!

#377 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 26 marca 2014 - 08:49

<hello>

Babeczki powodzenia w szukaniu pracy ;-)

a tak to błogie lenistwo :-D

marzę o czymś takim... :-> ale jeszcze max 2 tyg i może doczekam sie na dzień tylko dla mnie :-)

Wczoraj w pracy młyn, znów nam padły terminale także klienci nie byli zachwyceni :roll:  dobrze że musiałam te głupie komentarze znosić tylko 1 godzinę, bo miała 1 zmianę, ciekawe co było dalej :-/

Dzisiaj mam nockę i starałam się pospać, no ale po 8 już nie dałam rady spać... Muszę sobie dzisiaj skitrać jakieś kartony, obym tylko nie zapomniała.. choć znając mnie :-P

@elizabeth, zrobiłaś mi mega smaka na carbonare, nie wiem czy dziś nie wyprodukuje :-P

#378 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 26 marca 2014 - 10:28

Witam z pracy :)

Miałam dzis juz 2 adoratorów  <umieraam>  Takich po 50-tce  <umieraam>

Dziewczyny sie śmiały,że przyciągam dziś samych starych  :mrgreen:

Pogoda za oknem słoneczna :D

Piję kawkę i buszuje po necie ;)

Miłego dnia :)

#379 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 26 marca 2014 - 10:58

no oczywiście :-D tradycyjnie smigam od 3 :-D

Kiedy ty sypiasz? :D

Słoneczny dzień, jest pięknie. :)

Zaraz robię kawkę i coś porobię w domu.

Miłego!

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#380 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 26 marca 2014 - 12:13

tradycyjnie smigam od 3

ja dziś od 4:30 i wiem, że to będzie ciężki dzień :lol:

Witam

Musiałam babcię zawieźć na cebulę i tym sposobem rano miałam skrobanko szyb, a później całą drogę męczyłam się

w gęstej mgle :-P

Ale teraz jest piękne słońce i na 14:00 umówiłam się na rowerek- może 40 km :-)

Poza tym jestem z siebie bardzo dumna- wkońcu wybrałam się do gina :-P tyle stresu, a babeczka miła i rzeczowa :-)

Zmykam stworzyć jakiś obiad ;-)

Miłego ;*

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...