Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Pogaduchy marcowe 2014

• Zamknięty Temat jest zamknięty
451 odpowiedzi w tym temacie

#1 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 01 marca 2014 - 07:27

Witajcie!Mamy nowy miesiąc! <buzki>

Wczoraj kupiłam sobie rurki...pani w sklepie pomogła mi dobrać do figury...i mam...wyglądam powiem nieskromnie nawet fajnie <ookk> .Dobrze się w nich czuję.Kupiłam też buty klasyczne czółenka na 5cm obcasie w kolorze camel i wyobraźcei sobie w ciucholandzie trafiłam mi się kurteczka do pasa ala skórzana,ten kolor co i buty ,kurteczka z H&M za 20zł...fajowa.Pan mąż i córka też dostali po nowejparze spodni...

A dziś...za oknem jak zwykle ptaki i słonko,rodzinka pochrapuje a ja...klik,klik... <jupi>

Potem sprzątanko i na rowerki idziemy,pojeździmy po okolicy całąrodzinką... <huraaaaa>

Miłego dnia kochane!!!!

#2 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 01 marca 2014 - 08:57

Witam w marcu!

Lubię ten miesiąc, bo zaczynamy sezon grillowania od moich imienin :D

@gogi to się obłowiłaś wczoraj :D

Miłej soboty!

nixqp2.png

#3 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 01 marca 2014 - 09:44

bo zaczynamy sezon grillowania od moich imienin

My dzisiaj zaczynamy sezon. Miało być piwo a wyszedł grill ;)

Dlatego gotuję ogórkową, sprzątam dom i jadę do Połówka pomóc mu w ogarnianiu domu. 

A w marcu same święta. Połówek już się boi, że straci całą wypłatę :P

#4 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 01 marca 2014 - 10:20

Witam i ja w marcu :)

Za oknem deszcz :/

Wczorajsza imprezka mega udana, wróciłam o 4 rano i o 8 pobudkę mi mąż zrobił :/

Miłej soboty :)

#5 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 01 marca 2014 - 10:40

i jadę do Połówka pomóc mu w ogarnianiu domu. 

to widze że chyba teść postawił na swoim skoro mu będzie dom ogarniała :)

A u mnie piękna pogoda a ja mam remont sufitu...niezmiernie jestem taka szczęśliwa że aż ... szkoda gadać  :/

#6 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 01 marca 2014 - 14:04

A dziś...za oknem jak zwykle ptaki i słonko,
U mnie teeeeez :mrgreen:

sezon grillowania

grill

Aaaaa uwielbiam  :mrgreen:  I my pewnie w tym m-cu zaczniemy ;-)

Wczorajsza imprezka mega udana
Jaka okazja?

Hellol <sun>  <sun>  <sun> 

Wiosna idzie, wioooosna :mrgreen:

Sloneczko, ptaszki, ciensze ubranka. Zakochana jestem :-P

Dom ogarniety- ufff. Obiadu za to nie ma tylko rosol :-P

Lece rozpakowac spozywke, po ktora meza poslalam. 

milego weekendu <bananowy1>  <tanczy7>  <dens1>  :mrgreen:  :mrgreen: 

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#7 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 01 marca 2014 - 14:24

witam w marcu ;)

Dzisiaj mamitka ma urodziny :) Dostała standardowo mase kosmetyków i ode mnie jeszcze wazon bo jej ostatnio potłukłam :P Będzie mała posiadówka w domu z tej okazji ;)

Pogoda jest piękna ;) Opaliłam na dłużej z samego rana dzisiaj rower i aż czuję że żyje  :lol: Po za tym poszłam na zakupy w celu kupienia butów a wróciłam z kurtką  :-P Późnym wieczorem umówiłam się na ploty z koleżanką, pewnie będziemy gadać jak najęte bo się od Sylwestra nie widziałyśmy  :shock:

Miłej soboty <buzki> 

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#8 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 01 marca 2014 - 14:40

to widze że chyba teść postawił na swoim skoro mu będzie dom ogarniała
Chyba nie. 

Pogoda jest piękna
U mnie była ale już chmury przyszły :(

Obiadu za to nie ma tylko rosol
Mnie się zupa udała. Bardzo mi smakowała. 

Lecę w końcu, bo nigdy się nie wybiorę. :P

#9 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 01 marca 2014 - 17:26

Hej, ale leniwy weekend. Oprócz tego, że mam trochę nauki to leżę w łóżku i biorę leki. Znów ! Mam nadzieję, że do poniedziałku przejdzie ;-)

Dzisiaj rano obudziło mnie piękne słoneczko, aż się chciało wstać :-)

Jutro pewnie nauki i lenistwa ciąg dalszy, miłej soboty i niedzieli wszystkim ;*

Opaliłam na dłużej z samego rana dzisiaj rower i aż czuję że żyje :lol:

Ja tak czytam i czytam i myślę "Co ona się już opaliła? Toż to ledwo początek marca ! " :lol: :lol:

Po za tym poszłam na zakupy w celu kupienia butów a wróciłam z kurtką :-P

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Aż mi się przypomniał taki obrazek :

Załączone miniatury

• filing_images_413587d80d01.jpg

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#10 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 marca 2014 - 21:54

kupilam sobie ksiazke, pogadałysmy z kolezanka i około 20 byłam w domu.

szybka kapiel, wafle ryzowe ,herbatka i zaraz sen ;-)

Użytkownik magdaaaaa edytował ten post 01 marca 2014 - 21:56

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#11 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 01 marca 2014 - 22:23

Witam :)

Dziś byłam na uczelni od rana, potem na spacerku z małym, a całe popołudnie sprzątałam dom. Jestem padnięta, ale będę musiała dotrwać do północy, aż tatuś z pracy wróci. Ostatnio nad nami burzowe chmury, wiec chcę pogadać. A muszę dziś, bo jutro w pracy będzie do późna. Znów będzie, że się czepiam, ale tak mam, że jak coś mi leży na sercu to muszę to powiedzieć, bo się zamęczę przemyśleniami! Muszę się ostro wziąć za magisterkę, bo na seminarium znów oczami świeciłam. To jest teraz priorytet.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#12 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 02 marca 2014 - 07:34

Witajcie niedzielnie! <hellooo1>

Kawka zaliczona,zaraz śniadanko a potem wypad rodzinny do opolskiego kina po drodze zaliczymy jeszcze muzeum i lodowisko...ferie się skończyły i mój urlop też.... <placze>

Pozdrawiam...życzę wszystkim bez wyjątku fantastycznej niedzieli... <zatancz3> pa.

#13 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 02 marca 2014 - 07:40

@inqaa dobry obrazek :P

@Kala1702 hehehe ja też myślę z tym opalaniem, o co cho, dopiero marzec a ta już na murzyna się robi :P

Bry ;)

Organizm mam przestawiony na wczesne wstawanie, to nawet jak wolne, to zrywam się z łóżka o 7. Poniedziałek i wtorek mam wolny, oł jeee :) Dziś z Ł. leżakujemy w łózku all day, a co, trzeba korzystać :) Także niedziela się szykuje leniwie, ale z odpowiednią aktywnością fizyczną hehehehee.

Narobiłyście mi smaka tym grillem, u mnie za zimno jeszcze, dni pochmurne, myślę, że za miecha można odpalać.

Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#14 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 02 marca 2014 - 08:21

Ja tak czytam i czytam i myślę "Co ona się już opaliła?

@Kala1702 hehehe ja też myślę z tym opalaniem, o co cho, dopiero marzec a ta już na murzyna się robi

Moje literówki  <umieraam>  <umieraam>  <bing1>

@inqaa obrazek jest idealny do sytuacji  :mrgreen:

ale z odpowiednią aktywnością fizyczną hehehehee.

i bardzo dobrze  :mrgreen:  :mrgreen:

Witam się :)

Wczoraj plotkowałam z koleżanką przy piwku do północy. Nie mogłyśmy przestać gadać <umieraam> tyle co ja się plot nasłuchałam to moje uszy myślały że pękną z nadmiaru informacji  :lol:  :lol:  <umieraam> Ogólnie wczoraj podbiłam rekord w jedzeniu słodyczy  :roll: mama wyłożyła wszelkiego rodzaju ciasta, cukierki, i inne pierdoły na stół. A tak mi już dobrze szło w niejedzeniu słodyczy.... No nic zaraz zabieram się za spalanie. Idę pochodakować a potem może na chwilkę rower :-P Generalnie muszę się trochę zabrać do nauki... ale to może potem  :-P 

Miłego dnia :* 

"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#15 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 02 marca 2014 - 11:37

<hellooo1>

Aaale fajny wieczór i noc za mną :mrgreen: Po drodze skądś tam dokądś tam, niestety tylko na chwilę, wpadł do nas najstarszy mężowy brat - facet, którego uwielbiam i którego kocham, jak własnego brata. I tylko szkoda, że tak rzadko się widujemy.

No, tak więc wieczór upłynął pod znakiem śliwkowego piwa i rumu i o ile wczoraj tylko domyślałam się, że to dosyć średnie połączenie, o tyle dzisiaj mam już pewność i wiem, że na taki duet więcej się nie zdecyduję :P

Przede mną szybkie pakowanie, wrzucenie najpotrzebniejszych rzeczy do torby, wcześniej wypicie butelki wody i co najmniej dwóch kaw, a potem wycieczka na dworzec i sruuu! do domu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Najbardziej ciekawa jestem tego, co będzie do jedzenia :lol: No i mam nadzieję, że pogoda nadal ładna, bo jutro w planach spacer nad morze i pierwsze w tym roku piwo na plaży :mrgreen:

Dzisiaj chodakowanie chyba sobie odpuszczam. Leń mnie dopadł i zwyczajnie mi się nie chce. Poobijam się do 14 :lol:

#16 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 marca 2014 - 12:41

hejka , sprawdzałam w necie jaka jest dawka dzienna kwasu foliowego i jest to 0,4 mg a jchybaa mam 15 mg , wiec juz sie nie dziwie dlaczego ten kwas jest na recepte ;-)

cudny dzień <sun>  <sun>   u was tez ???

chyba jakis spacerek sobie zrobie, ale musze głoweumyc.

poza tym blogie lenistwo.

#17 Lady Di

Lady Di
  • Użytkownik
  • 1 800 postów

Napisano 02 marca 2014 - 22:23

Witam :)

No u mnie weekend był bardzo intensywny :)

Jutro do pracy , a potem kolejny weekend imprezowy :D

Sorki ,że nie cytyuję, ale padam już na tawrz :)

Miłej nocki kobietki :)

#18 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 marca 2014 - 09:10

Bry po weekendzie :mrgreen: 

Stanowczo za szybko minął :-> Ale w tym tygodniu przynajmniej zmiany mam fajne, bo zaczynam drugą, kończę pierwszą, więc szybko minie ;-)

Po robocie trzeba bedzie uskutecznić polowanie na dresy i jakieś adidasy, mam nadzieje, że szybko sie znajdą i za przyzwoite pieniądze :lol: . A tymczasem trzeba sie zacząć zbierać do roboty. Chce mi sie tak jak zawsze ostatnio. Czyli wcale :lol: 

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#19 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 03 marca 2014 - 11:27

polowanie na dresy i jakieś adidasy

Wybierasz się na jakaś siłownie? ;-)

Narobiłyście mi smaka tym grillem

I u mnie w weekend był pierwszy grill. Balkonowy i elektryczny, ale zawsze coś :D

.ferie się skończyły i mój urlop też....

Wszystko dobre się zdecydowanie za szybko kończy...

Witam się marcowo <sun_> <sun_> <sun_>

Słonko piękne, więc zaraz jakieś śniadanie i śmigam na spacer z piesałem. Weekend zleciał szybko. Zaliczyliśmy park wodny, a ja jestem przez to bogatsza o kilkanaście siniaków <cryyy> <cryyy> Ale warto było. Wybawiłam się jak dziecko <tanczy7>

Czekam na maila od promotorki i w tygodniu chyba muszę śmignąć do Szcz. Pewnie bez zaliczenia imprezki się nie obejdzie.

Czas leci jak szalony. Z Łośkiem się zobacze prawdopodobnie dopiero na święta <chlipaj12> ale to się jeszcze okaże.

Zmykam się ogarniać, bo nadaje z łóżka jeszcze <swistak1>

“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#20 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 marca 2014 - 11:45

Z Łośkiem się zobacze prawdopodobnie dopiero na święta ale to się jeszcze okaże.

to strasznie dlugo, trzymaj sie :*

ja z rana byłam w starej pracy , miałam sobie po drodze kupic halówki  na silownie ale akurat pani wyszła a spieszyłam sie na autobus .

obiadek zjadam i za godzine do pracy ;-)