Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Przyjaźń między chłopakiem i dziewczyną - czy to możliwe?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
320 odpowiedzi w tym temacie

#41 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 29 października 2007 - 21:50

choc dalje lubimy se wzajemnie przytulac i poprawiac nastroj

:roll:
nie wiem jak skomentować :roll: masz swojego faceta i lubisz poprzytulać się z innymi :shock: trochę dziwny to układ jak dla mnie. ale może to ja staroświecka jestem :roll:

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#42 Nymphadora

Nymphadora
  • Użytkownik
  • 2 636 postów

Napisano 29 października 2007 - 21:52

No cóż, jak dla mnie to właśnie z tego powodu przyjaźnie damsko - męskie nigdy nie są do końca fajne... bo są takie niejasne... W każdym razie ciężko mi sobie wyobrazić "poprzytulanie " się do innego faceta ;-)

#43 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 30 października 2007 - 17:07

jak do przyjaciolki. My wiemy co nas laczy i nie przakraczamy tego, bo przerobilsmy to na samym poczatku. A nie rozumeim co dziwnego widzicie wprzytulaniu sie do siebie... Spotykamy, na wieczorach jak damskich, tylko mieszanych, ogladamy filmy, smiejemy sie, jest nam dobrze tak jak jest, a kazdy czasem potrzebuje opcieszenia. A przyjazn nie wyklucza przytulania sie, rany z przyjaciolkami sie nie przytulacie? to ne tak ze sobie lezymy przytuleni. ale jak potrzebuje mnie moj przyjaciel to jestem! :) moze zle zrozumialyscie? :)

#44 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 30 października 2007 - 18:45

jesli jej warunki sa od poczatku do konca jasne

Ale nie zawsze je facet dobrze rozumie :->

Przyjażń istnieje, ale przeważnie z tego wychodzi miłosć :->
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#45 Agulllka

Agulllka
  • Użytkownik
  • 198 postów

Napisano 30 października 2007 - 19:02

Ale jak sie zna warunki, jak sie siebie dlugo zna, to niekoniecznie, czasem jest to milosc inna, milosc przyjazni :)

#46 katty727

katty727
  • Użytkownik
  • 308 postów

Napisano 30 października 2007 - 21:30

ja takze mam przyjaciół mężczyzn i wcale nie zanosi sie na zmiane stanu.jest fajnie tak jak jest.moge zawsze liczyc na nich a zwłaszcza na jednego który jest mi bardzo bliski-jest dla mnie jak brat.
ostatnio to grono sie powiekszyło i jestem bardzo happy z tego powodu.
Agulllka masz racje- jest to inna miłość-miłość przyjażni.

#47 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 30 października 2007 - 21:48

Agulllka, staraj się zwracać większa uwagę na to co piszesz, bo robisz strasznie dużo literówek i ciężko się czyta Twoje wypowiedzi.

Co do przytulania z przyjaciółmi - co innego czasami, taki po prostu uścisk, a co innego jakieś takie przytulanie się takie jak do swojego faceta.

#48 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 02 listopada 2007 - 08:54

Co do przytulania z przyjaciółmi - co innego czasami, taki po prostu uścisk, a co innego jakieś takie przytulanie się takie jak do swojego faceta.

Taki przytulanie to potrafi zapomnieć o kłopotach, przyjaciel pomoże w trudnych sytuacjach itp. Warto mieć takich przyjaciół :D
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#49 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 29 maja 2008 - 18:47

Mysle ze sa mozliwe "czyste" przyjaznie damsko-meskie. Ale ostatnio nie mam mozliwosci tego praktykowac bo moj Misiak to zazdrosnik... <bezradny></span>

#50 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 29 maja 2008 - 19:31

Mi własnie sie wydaję że takich "czystych" nie ma, że zawsze jedno cos będzie chciało od drugiego <bezradny></span> Już to pare razy przerabiałam :P
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#51 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 29 maja 2008 - 19:46

Ja nie myśle, ja wiem o tym, że przyjaźń damsko męska(taka jak między dwiema koleżankami czy dwoma kolegami) jest możliwa. Sama twego doznałam, niestety mój S. okazał się zazdrośnikiem paskudny i nie potrafił uwierzyć w taką przyjaźń no i straciłam nalepszego na świecie przyjaciela. Po prostu usunął się w cień, żebym nie miała problemów w swoim związku... Ach to był prawdziwy przyjaciel :cry:
Dołączona grafika

#52 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 29 maja 2008 - 19:48

niestety mój S. okazał się zazdrośnikiem paskudny i nie potrafił uwierzyć w taką przyjaźń no i straciłam nalepszego na świecie przyjaciela.

Ojjjjj przykre ;*

Moj M....... heh byly M ............ tez byl bardzo zazdrosny o mojego przyjaciela, ale poznal go i polubial. Zreszta zrozumial ze to On jest moim mezczyzna a Bartek kumplem.

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#53 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 29 maja 2008 - 19:48

To smutne strata przyjaciela czasem jest bardziej bolesna niż strata ukochanego... ale zachował się jak prawdziwy przyjaciel, wolał się usunąć, żebyś Ty nie miała problemów... :(
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#54 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 29 maja 2008 - 19:56

Mi własnie sie wydaję że takich "czystych" nie ma

a są ! :)
ja i mój przyjaciel Arosław jesteśmy tego najlepszym przykładem :mrgreen:
nie ma mnie tu i nie będzie.

#55 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 29 maja 2008 - 21:24

To smutne strata przyjaciela czasem jest bardziej bolesna niż strata ukochanego... ale zachował się jak prawdziwy przyjaciel, wolał się usunąć, żebyś Ty nie miała problemów... :(

Też tak uważam. Postąpił bardzo dobrze, chociaż czasami mi go brakuje, bo nie mam komu się wyżalić z moich boleści jakie mam w związku z S. i w ogóle z mnustwa innych rzeczy. Ten przyjaciel był dla mnie jak brat, doskonale się rozumieliśmy i na prawdę nie mogę do tej pory tego pojąć dlaczego faceci są tak bezwzglęni i nie wierzą w prawdziwą, szczerą przyjaźń między kobietą a mężczyzną <bezradny></span>
Dołączona grafika

#56 anusek

anusek
  • Użytkownik
  • 3 457 postów

Napisano 29 maja 2008 - 21:28

miałam takiego przyjaciela kiedyś,on zakochany w swojej dziewczynie ja też miałam faceta...dobrze nam sie gadało o wszystkim,nawet o nich,troche jak z drugą babą tylko tak bardziej męskim okiem,nigdy mi sie nie podobał,nie myślałam "tak" o nim i on o mnie też raczej nie.straciliśmy kontakt ale przez bardziej zawiłe sprawy niż te damsko męskie,ale miałam też kochanego przyjaciela który niestety sie we mnie zakochał i nie mógł znieśc tego że poznałam miśka i że tak oszalałam na jego punkcie...smutne to było :-/
wiesz kto-tego czego szukasz ja już tu nie napisze,nie marnuj czasu!!!!!!!!!!!!!

#57 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 29 maja 2008 - 21:40

Mój przyjaciel miał całkiem aseksualne itp podejście do naszej przyjaźni, ja zresztą też. Nigdy przez myśl żadnemu z nas nie przeszło, że moglibyśmy być parą. To była taka naiwna przyjaźń i sympatia jak między rodzeństwem.
Dołączona grafika

#58 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 30 maja 2008 - 11:04

przyjaciela nie mam,ale mam za to wielu kumpli i szczerze mowiac czesciej lepiej sie dogaduje z nimi niz z kolezankami :-/
wierze ,ze taka przyjazn jest mozliwa,tylko wlasnie partnerzy czesto nie potrafia tego zrozumiec i zaakceptowac :-?
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#59 LeeLoo

LeeLoo
  • Użytkownik
  • 406 postów

Napisano 30 maja 2008 - 11:57

Gdyby mój narzeczony miał jakąś przyjaciółke poznaną jeszcze przed naszym związkiem, ja nie miałabym nic przeciwko żeby się spotykali. No ale facet to skomplikowana istota i niestety w odwrotną stronę w moim związk to nie działa.
Co gorsza on jak zatrzymuje się na ulicy żeby z jakąś laską znajomą pogadać to jest ok, a ja gdybym z kumplem jakimś pogadała to zaraz by było, że to kochanek, że zdradzam go i ogólnie foch by był :mrgreen:
Ach te chłopy <bezradny></span>
Dołączona grafika

#60 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 30 maja 2008 - 19:20

Skad ja to znam... <bezradny></span>