Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

prawo jazdy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2775 odpowiedzi w tym temacie

#2701 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 18 listopada 2014 - 16:53

Moim zdaniem nie ma co sugerować sie ceną.Poczytaj na forach,poszperaj w necie o opiniach szkół nauki jazdy w Twojej miejscowości,albo w pobliżu.:)

#2702 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 19 listopada 2014 - 13:48

Poczytaj na forach,poszperaj w necie o opiniach szkół nauki jazdy w Twojej miejscowości,albo w pobliżu.

Masz moja droga dużo racji .. muszę poszukać , a na pewno coś odpowiedniego znajdę  :-) .

@iwonaryki a powinnaś miec jakiś forum regionalne, przynajmniej w większości jest, może tam warto zadać pytanie

Raczej nic takiego nie zauważyłam , a już od pewnego czasu szukam jednie co jest najbliżej mnie to z wielkiego miasta ale to odpada ..

@iwonaryki ja wybrałam najtańszą

Ja tak samo zamierzam zrobić , muszę ewentualnie się dopytać w kwestii rozłożenia danych opat na raty  :-) , a na pewno jest taka możliwość  :-)

Dziękuję wam moje drogie za porady  <flow1> .

Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#2703 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 listopada 2014 - 13:55

Ja tak samo zamierzam zrobić ,

Mojego  męża siostra wybrała najtańszą i zdawała egzamin kilkanaście razy.W końcu powiedziano jej ,że za tanią szkołę sobie wybrała.Czyli jak rozumieć,za mało nauczyli,czy co? <bezradny>

Oczywiście nie chcę nic sugerować,tylko tak mi sie przypomniało.Dlatego jestem zdania,by kierować sie opiniami a nie ceną,bo nie zawsze to może być na plus. :-)

Użytkownik viola edytował ten post 19 listopada 2014 - 13:56

#2704 iwonaryki

iwonaryki

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 19 listopada 2014 - 14:05

Napisano dziś, 13:55
iwonaryki, dnia 19 List 2014 - 13:48, napisał:

Ja tak samo zamierzam zrobić ,
Mojego  męża siostra wybrała najtańszą i zdawała egzamin kilkanaście razy.

Podobnie miała także ,moja druga siostra zdała dopiero za 10 razem .. wiadomo że też trzeba uważać i być ostrożnym  :-) .

Dlatego jestem zdania,by kierować sie opiniami a nie ceną,bo nie zawsze to może być na plus.

To też wezmę sobie pod uwagę ,  ma pewne informacje no i trzeba szukać .. dopytywać się co i jak .. i w końcu mam taką nadzieję że znajdę , taką szkołę na prawo jazdy jaka będzie odpowiednia  :-) , nie chcę na razie zapeszać  mam już jedną na oku , ale wolę jeszcze pochodzić do innych najbliższych i o wszystko się wypytać  :-) .

iv09vcqgirxd72tg.png

#2705 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 19 listopada 2014 - 14:08

Trzymam kciuki za dobry wybór i daj znać co i jak :)

#2706 AgnieszkaT

AgnieszkaT
  • Użytkownik
  • 3 547 postów

Napisano 19 listopada 2014 - 14:21

@iwonaryki, szkołę szukasz u siebie czy u mnie w mieście?? Bo egzamin będziesz mieć pewnie u mnie. 

#2707 iwonaryki

iwonaryki

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 20 listopada 2014 - 12:59

Trzymam kciuki za dobry wybór i daj znać co i jak

Nie dziękuję aby nie zapeszyć ,ale powiem wam moje drogie że i tak jestem z siebie dumna , tak długo zwlekałam z tym prawem jazdy , aż w końcu wzięłam się za siebie .. za naukę taką w domu itp , nareszcie stanę się niezależna  :-)  ;-) .

@iwonaryki, szkołę szukasz u siebie czy u mnie w mieście?? Bo egzamin będziesz mieć pewnie u mnie. 

Raczej u siebie w mieście szukam  :-) tu mam najbliżej .. też o tym słyszałam , i bardzo jestem z tego zadowolona :-) już nie raz byłam w Twoim mieście z moim mężem już 1000 razy wolę  Puławy  :mrgreen: .... niż jechać do Lublina czy Siedlec  :-)

iv09vcqgirxd72tg.png

#2708 Monniczka345

Monniczka345
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 22 stycznia 2015 - 09:18

Moja siostra od roku się na kurs wybiera, nawet wszyscy się chcieli składać, bo ma daleko do pracy i by jej się to bardzo przydało. 

#2709 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 16 marca 2015 - 23:04

@iwonaryki jak tobie idzie w tym temacie ???

@gogi no nie fajnie sie facet zachował, i jeszcze mysli ze bedziesz mu placić za dodatkowe godziny nerwów.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2710 iwonaryki

iwonaryki

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 19 marca 2015 - 13:26

@iwonaryki jak tobie idzie w tym temacie

Ogólnie sama nauka itp szło mi bardzo dobrze , sam Pan który mnie uczył był bardzo ze mnie zadowolony jednak z pewnych względów nie finansowych .. zrezygnowałam z prawa jazdy .. było to moim największym celem , ale jednak to nie jest dla mnie .

iv09vcqgirxd72tg.png

#2711 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 19 marca 2015 - 17:24

@magdaaaaa...to cham jest i tyle.Rozumiem,nie chwytam czegos,w trakcie jazdy mowi,ze koncza sie godziny a jeszcze z czyms nie daje rady i on proponuje mi dodatkowe 2-3 godziny to ok ale nie w taki sposob.
Ale przynajmniej wiem jak jest,nie umre w nieswiadomosci ;-)
Nie kontaktuje sie juz z tym panem.Historia.

#2712 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 25 marca 2015 - 13:16

13Minut...tyle trwal egzamin na pj...oblalm za NIEDOMKNIETE drzwi z tylu...serio,nastepny egzamin 8.04 proba nr2. :-)
A bylo to tak...luz do czasu,az uslyszalam swoje nazwisko.Potem jak w zlym snie...relacja o sprawdzeniy poziomu oleju,prezentacja swiatla cofania...zaliczone.Przygotowanie do jazdy i jazda po luku...wiec ja:fotek,zaglowek,lusterka,wlaczenie silnika,sprzegli,jedynka,odrobina gazu,zwolnienie recznego i...STOP...proba nr2...wiec ja znowu po kolei wszystko od nowa...i...STOP koniec egzaminu.Otwarte drzwi...taa...otwarte zaraz...niedomkniete.No i za to mnie oblal Pan Chamski...to jest Pan Oblewacz I...jak widownia widziala kto sie do mnie zbliza to uslyszalamza soba zbioroey jek. :-)
Z poczatku myslalam,ze facet jaja sobie robi ale nie...na kartce mam napisane w uwagach...2x otwarte drzwi.Negatywny.
Poryczalam sie,teraz juzwiem,ze przejde do historii.

#2713 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 25 marca 2015 - 14:24

@gogi a miałaś kontrolkę sygnalizującą niedomknięte drzwi?

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#2714 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 marca 2015 - 15:35

@gogi spokojnie ! Nie zakładaj od razu, że będziesz zdawała wiele razy. Ja też za 1 razem nie zdałam, to naprawdę żadna tragedia :) podejdziesz 2 raz, będziesz może mniej zestresowana - najważniejsze to się nie poddawać !

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#2715 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 25 marca 2015 - 16:19

@gogi a miałaś kontrolkę sygnalizującą niedomknięte drzwi?

Jasne,ze tak,tylko ja zajeta bylam poprawnym ruszaniem,zeby auto nie zgaslo.Moja wina,tylko ,ze kolezanka zdawala przede mna i na wlasne oczy widzialam jak 3razy ruszala na wzniesieniu i z piskiem opon i rykiem go pokonala a egzaminator jej to zaliczyl,mowil jej...nic nie widzialem ;-) ale tez oblala...na czerwonym wjechala.Mi te drzwi z glowy wyjsc nie moga,taki wstyd. :-(

@gogi spokojnie ! Nie zakładaj od razu, że będziesz zdawała wiele razy. Ja też za 1 razem nie zdałam, to naprawdę żadna tragedia :) podejdziesz 2 raz, będziesz może mniej zestresowana - najważniejsze to się nie poddawać !

Tez tak mysle ale gorycz i zal jest,drogo mnie te otwarte drzwi kosztowaly. :-)

#2716 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 marca 2015 - 16:24

taki wstyd. :-(

żaden wstyd, niedomknięte drzwi to sztuczka wielu egzaminatorów. Czasami specjalnie ich nie domykają, żeby zobaczyć czy zdający się zorientuje.

Oczywiście, powinnaś była to zauważyć,ale akurat dobrze wiem jak bardzo stresujący jest pierwszy egzamin. Więc nie łam się, za drugim razem 3 razy wszystko sprawdzisz zanim ruszysz :-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#2717 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 25 marca 2015 - 16:25

Mi te drzwi z glowy wyjsc nie moga,taki wstyd. :-(
spokojnie, to naprawdę pikuś...stres, nerwy, mogłaś przegapić.

Moja matula oblała, bo się nie zatrzymała na znaku STOP.

Wiedziała, że powinna, widziała znak, ale uznała, że skoro nic nie jedzie, to może pojechać...

Egzaminator aż ślepia otworzył ze zdziwienia ;-)

Potraktuj to jako sprawdzian przed-egzaminowy.

Zobaczyłaś jak to jest, następnym razem kilka głębokich oddechów, które Cię uspokoją i będziesz wiedziała, żeby zwrócić uwagę na wszystkie kontrolki, drzwi, lusterka i czy światła są włączone...

Trzymam kciuki za next time <ookk>

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#2718 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 25 marca 2015 - 16:39

żaden wstyd, niedomknięte drzwi to sztuczka wielu egzaminatorów. Czasami specjalnie ich nie domykają, żeby zobaczyć czy zdający się zorientuje.
Oczywiście, powinnaś była to zauważyć,ale akurat dobrze wiem jak bardzo stresujący jest pierwszy egzamin. Więc nie łam się, za drugim razem 3 razy wszystko sprawdzisz zanim ruszysz :-)

Mow mi tak,mow...dziekuje za wsparcie :-)

spokojnie, to naprawdę pikuś...stres, nerwy, mogłaś przegapić.
Moja matula oblała, bo się nie zatrzymała na znaku STOP.
Wiedziała, że powinna, widziała znak, ale uznała, że skoro nic nie jedzie, to może pojechać...
Egzaminator aż ślepia otworzył ze zdziwienia ;-)

Potraktuj to jako sprawdzian przed-egzaminowy.
Zobaczyłaś jak to jest, następnym razem kilka głębokich oddechów, które Cię uspokoją i będziesz wiedziała, żeby zwrócić uwagę na wszystkie kontrolki, drzwi, lusterka i czy światła są włączone...
Trzymam kciuki za next time <ookk>

To prawda,wiem juz jak jest,teraz juz tylko moze byc lepiej,ale czy bedzie? Dzieki za mile slowa. :-)

#2719 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 25 marca 2015 - 20:57

podejdziesz 2 raz, będziesz może mniej zestresowana - najważniejsze to się nie poddawać !

akurat moim zdaniem pierwszy jest najmniej stresujący- nie do końca zdajesz sobie sprawę, co cię czeka jak wpadniesz to ten kocioł :lol:

@gogi głowa do góry ;-) tak na prawdę każda wpadka jest żenująca na swój sposób :lol: czy to jazda na czerwonym, czy nie zatrzymanie się na stopie, czy właśnie te nie domknięte drzwi ;-)

Niebawem próba nr 2- na pewno będzie duuuużo lepiej :mrgreen:

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#2720 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 26 marca 2015 - 06:27

Gogi,glowa do gory. Mało kto teraz za pierwszym razem zdaje.
Wiesz na co masz zwracać uwagę następnym razem