Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

muzyka do jazdy samochodem

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
20 odpowiedzi w tym temacie

#1 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 października 2009 - 16:22

Mam zamiar nagrać sobie płytke do słuchania podczas jazdy samochodem...

stąd pytanie: czego lubicie słuchać jadąc samochodem? jakie kawałki sprawiają że podróz jest przyjemna a kilomety uciekają niewiadomo kiedy?? :-D

#2 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 23 października 2009 - 16:36

Ja będę do znudzenia nudna i powiem, że ostatnio tylko AudioFeels słucham :-D ale wcześniej to różne nowa płyta Piaska bardzo uspokajała, Afromental ale to mi się chciało tanczyć za kółkiem, po prostu nagraj sobie mix przebojów które lubisz słuchać i które wprawiają cię w dobry nastrój. Byle nie w zadumę i nic usypiającego ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#3 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 23 października 2009 - 17:43

nic usypiającego

o własnie coś szybszego ;-)

polecam kawałki które sie zna troche, najlepiej coś starego i lubianego żeby czas sobie umilic ;-)
ja uwielbiam wymieniac płyty mojemu M. które mu kiedys nagrałam i sobie przypominac co ja mu tam ponagrywałam :shock: :mrgreen: :shock: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#4 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 23 października 2009 - 17:50

malgonka napisał/a:
nic usypiającego

o własnie coś szybszego

podpisuję się pod tym :) i dodam, że najlepiej nagrać piosenki które znasz, tzn których słowa znasz, żebyś mogła sobie pośpiewać.
Ja np. uwielbiam śpiewać kiedy siedzę za kółkiem. Codziennie dojeżdżam ok godzinki z domu na uczelnie i później z powrotem i większość tego czasu śpiewam :D
a czego słucham? Radia :) konkretnie Zetki :) fajne piosenki tam lecą takie właśnie do pośpiewania i prowadzący, których uwielbiam mówią o bardzo ciekawych rzeczach :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#5 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 23 października 2009 - 18:28

po prostu nagraj sobie mix przebojów które lubisz słuchać

ale ja wiem co chce nagrać :mrgreen:

pytam o wasze gusta i kawalki których lubicie słuchać jadąc autem zarówno jako kierowca i pasażer :lol:

[ Dodano: 2009-10-23, 19:29 ]

dodam, że najlepiej nagrać piosenki które znasz, tzn których słowa znasz, żebyś mogła sobie pośpiewać.

zawsze śpiewam jak jeżdże :mrgreen:

#6 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 24 października 2009 - 22:23

zawsze śpiewam jak jeżdże :mrgreen:

Ja też :mrgreen:

A muzyka w aucie obowiązkowo :-P Tylko kiedy ja robię za kierowcę to lubie jak sobie niezbyt głośno gra, a jak siedzę na miejscu pasażera to niech mi ryczy nad głową ile mocy w głośnikach :lol:
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#7 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 25 października 2009 - 08:44

Nie przepadam za zbyt głośną muzyką non stop w aucie no chyba , że jakis fajny kawałek ....... w sumie samochód to dobre miejsce aby posluchac radia .... wiadomości bo tak to nie za bardzo mam kiedy
Nie śpiewam w samochodzie
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#8 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 25 października 2009 - 20:45

A u mnie to zależy gdzie jadę bo jak jeżdżę po mieście gdzie pełno "dziwnych" kierowców to musze się skupiać i wolę mieć muzykę ciszej, a jeśli jadę sobie spokojnie prostą, pustą drogą to samochód może dudnić i ja mogę sobie popodśpiewywać ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#9 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 26 października 2009 - 08:07

Ja ostatnio rowniez zastanawialam sie jaka plytke nagrac do autka
i nagralam wszystkie nasze ulubione piosenki i najnowsze hity i te starsze ktore uwielbiamy

ja zawsze spiewam podczas jazdy Tomek tez :mrgreen:
i nie wyobrazam sobie jechac w ciszy ;-)

#10 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 27 października 2009 - 18:18

Hmmm z podróżą kojarzą mi się takie dwie pioseneczki ;-) na chwilę obecną rzecz jasna, takich ulubionych jest znacznie więcej ;-)

fajne są ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#11 tull

tull
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 10 listopada 2009 - 11:02

Do samochodu to jednak zdecydowanie coś mocniejszego:) Ja najbardziej chyba Gunsów lubię w aucie słuchać... albo Nazareth:) A z młodszych zespołów, to zdecydowania Archive - do auta rewelacja!

#12 xjolax

xjolax
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 16:48

ostatio kupilam plyte Mariah Carey "obsessed", jest poprostu rewelacyjna, nic dodac, nic ujac, kocham jej glos, oraz prawde mowiac teksy jej piosenek tez sa niczego sobie...:) tytulowa piosenka jest swietna oraz teledyk do niej... plyte kupilam w empiku ale przeplacialm, bo w mieli tansze...:( hmm zycie....

#13 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 18:48

ja nie jako kierowca, ale pasażer mogę sie wypowiedzieć :mrgreen: bo jak jadę z Chłopem to zawsze jestem operatorem muzycznym :-D a że opodobnie jak amoramor i Olciiia, niewwyobrażam sobie jechać i nie śpiewać, zazwyczaj sąto piosenki któe łatwo wpadają w ucho i znam do nich tekst :mrgreen: sporo Beatles, Gunsów też, Rolling Stones i ścieżka dźwiękowa do filmu Easy Rider. I na bieżąco to co nam się akurat podoba :-P
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#14 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 16 lutego 2010 - 12:36

Ja podczas jazdy samochodem lubię słuchać wokalistów typu Chris Rea, Phil Collins czy Chris Isaak, Bryan Ferry, Michael Jackson lub mój boski Billy Idol, a poza tym Prodigy, Massive Attack, INXS, Camel i żadne jakieś smuty, hh czy techno, bo wtedy mogłabym dostać choroby lokomocyjnej, tak czuję.
A wymieniona przeze mnie muzyka i wiele podobnych działa na mnie tak optymistycznie, rozbudzająco i czas szybko mija.

#15 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 29 kwietnia 2010 - 08:04

my ostatnio wracajac z kumpela ze studiow... a mamyy dobre 4 godziny w samochodzi, mamy pitolca na bunckie Przemykowej... jej faworytem jej Babe zeslal Bog - normalnie pelen full i szal w samochodzie na swiatlach szczegolnie:D a jak na mnie Pokoj wlasny:D czy tam Wlasny pokoj;D
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#16 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 kwietnia 2010 - 12:08

Ja najbardziej lubię rockowe ballady, jakoś optymistycznie mnie nastrajają :lol:
Lubię też słuchać Budki Suflera- "Ratujmy co się da"- bo ten kawałek jest idealny do jazdy samochodem-pamiętam jak jechaliśmy w góry na obóz-i śpiewaliśmy to na całe gardło :lol: :lol: :lol:

#17 ninagarcia

ninagarcia
  • Użytkownik
  • 48 postów

Napisano 16 maja 2010 - 22:49

Nie mam prawa jazdy, ale jak jechać to tylko dnb ;)

#18 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 20 maja 2010 - 09:21

Ja w samochodzie lubie posluchac czegos dynamicznego.Zadnych ballad,bo zasypiam.
Czesto slucham starej plyty sisters of mercy.Jakos szybciej dojezdzm do celu :lol:
The Sisters of Mercy -- More

Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#19 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 10:08

Do jazdy samochodem, to albo jakiś trance, house, klubówka, albo HH ;) Rap super brzmi w autku. Tylko przy nawijkach nie idzie się skupić na jeździe :-P

#20 piccola

piccola
  • Użytkownik
  • 268 postów

Napisano 31 lipca 2011 - 17:22

Ostatnimi czasy słucham rock`a` :mrgreen: jakoś dobrze mi się jeździ w tych klimatach. Ale posiadam tez płyty hh czy dance. Ogólnie u mnie to zależy od dnia i humoru :P.