Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

prawo jazdy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2775 odpowiedzi w tym temacie

#21 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 20 lipca 2007 - 19:10

Diabliczko - Gratulacje :D

Jak ja wewnętrzny zdawałam to miałam 1 błąd :/ a gdzie to zrobiłam to na jakiejś kijowej krzyżówce :D a na teorii tej prawdziwej w WORDzie tez gdzieś jeden błąd, ale nie wiem gdzie bo już mi nie pokazali :]
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#22 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 20 lipca 2007 - 22:37

a ja w ogóle nie pamiętam, żebym zdawała egz. wewnętrzny <hmm></span>
w każdym bądź razie - gratuluję Diabliczko :)

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#23 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 21 lipca 2007 - 11:06

a ja w ogóle nie pamiętam, żebym zdawała egz. wewnętrzny

bo to nie wszyscy muszą zdawać, zależy od szkoły. ja np w poniedziałek poszłam się w ogóle zapisać na kurs, a w środę już poszłam na pierwszą jazdę. I w ogóle na zajęciach teoretycznych byłam 2 razy :D

#24 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 24 lipca 2007 - 20:57

A ja się właśnie zapisałam na prawko. W czwartek mam pierwszy wykład także przez jakis miesiąc ludzie na ulicach będą bezpieczni a potem ruszę na miasto z piskiem opon :mrgreen:
Jak mi samochód nie zgaśnie ;-)
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#25 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 25 lipca 2007 - 17:36

Gratulacje Maglonka :) to pierwszy krok do sukcesu :)

#26 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 26 lipca 2007 - 19:30

Dzieki :-D właśnie wracam z pierwszego wykładu z teorii Boże jak ja będę jeździła <bezradny></span>
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#27 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 26 lipca 2007 - 20:42

Dasz radę :) Po to jest ten kurs aby się nuczyć ;)

#28 Agata

Agata
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 26 lipca 2007 - 21:21

Po pierwsze gratulacje ogromne Diablica :):)
A ja w ramach rozryki zaczęłam właśnie prawo jazdy A :) B mam już ze 12 latek...

#29 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 26 lipca 2007 - 21:29

Boże jak ja będę jeździła <bezradny></span>

prawda jest taka, że teoria nijak się ma do praktyki ;) więc się nie załamuj ;)

A ja w ramach rozryki zaczęłam właśnie prawo jazdy A

a bedziesz miala czym jezdzic?? ;)

#30 Agata

Agata
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 26 lipca 2007 - 21:31

Narazie nie mam swojego motorka, ale mam psiapsiółkę która mnie wspomoże :) jakby co.. a w przyszłym sezonie coś tam zakupię :D

#31 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 10:06

A ja wam powiem że też myślę nad zrobieniem kategorii A po zakonczeniu kursu na B, mam wrażenie że lepiej będzie mi zapanować nad motorem niż nad Samochodem :roll: I tu znowu jest problem...mój wzrost ;-( wyobraźcie sobie że ja ledwo w pandzie sięgam do pedałów <bezradny></span>
Dołączona grafika

#32 bibuleczka

bibuleczka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 12:44

Jak ja zazdroszcze dziewczynom,ktore maja prawko!! :-(

Nie sa zalezne od nikogo gdzie chca to sobie jada a Ty sie pros,zeby zawiozl Cie do sklepu czy gdzie indziej! :-(

Gratulacje dla tych,ktore maja prawko!!

#33 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 13:23

Nie sa zalezne od nikogo gdzie chca to sobie jada a Ty sie pros,zeby zawiozl Cie do sklepu czy gdzie indziej! :-(

Nieprawda.... <bezradny></span>
Ja jeszcze ani razu nie jechałam sama. Muszę tylko z rodzicami <bezradny></span>
chciałam skoczyc na dni pewnego miasta bo to nie dasleko, co to 20 km a tu siak popsuli mi moje plany :evil: No i musiałam siedziec w domu, a dzisiaj będzie to samo....

Jak nabiorą do mnie zaufania to moze mnie puszczą, ale kiedy? <wow></span>

#34 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 14:18

jeeeezu ja jestem za wielka panikara :-D Mam klopot z puszczaniem w odpowiednim momencie sprzęgla zawsze puszczam go za szybko i auto mi gaśnie <bezradny></span> tak jak dziś zgasło mi auto na pasach bo zamim ruszyłam bylo czerwone i ....dupa :-/
Tak samo koło przystanku PKS malo zawału nie dostałam :shock: kurde ulica ,bardzo ruchliwa ulica która jedzie się z góry prosto na skrzyżowanie w centrum miasta a tu mi dzieciak przed auto na rolkach wjechal i zjeżdzał w dół na krzyżówkę ,mnie dosłownie wryło ze strachu a instruktora zatkalo ze dzieciak jest tak durny <wow></span> na szczęście w ostatnim momencie zjechal na pobocze,no ale kurde gdzie tu wyobraźnia do Holery! miałam ochotę wysiąśc ,powiedzieć mu co o tym sądze,dać mu w pysk i zabrac te wrotki <cenzurka></span>
Dołączona grafika

#35 bibuleczka

bibuleczka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 16:24

Nieprawda.... <bezradny></span>
Ja jeszcze ani razu nie jechałam sama. Muszę tylko z rodzicami <bezradny></span>
chciałam skoczyc na dni pewnego miasta bo to nie dasleko, co to 20 km a tu siak popsuli mi moje plany :evil: No i musiałam siedziec w domu, a dzisiaj będzie to samo....

Jak nabiorą do mnie zaufania to moze mnie puszczą, ale kiedy? <wow></span>

Pewnie krotko masz prawko i to dlatego! <bezradny></span>

#36 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 21:07

Mozliwe że dlatego. No prawko mam już dobry miesiąc, prawie 2 ;)

#37 bibuleczka

bibuleczka
  • Użytkownik
  • 60 postów

Napisano 29 lipca 2007 - 22:05

No prawko mam już dobry miesiąc, prawie 2 ;)

To tylko pogratulowac!! :-D

Zazdroszcze! :-? ;-)

#38 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 30 lipca 2007 - 14:55

Kociaku myślę że mój tatuś kochany kupi mi jakieś maleńkie autko jak na moje potrzeby a jak nie to mam troszkę odłożonych swoich pieniążków może tatuś jak nie zechce kupić to mi pożyczy i jakoś to będzie :-) póki co zaliczyłam rów :mrgreen: oj było śmiechu pierwszy raz za kółkiem a oni mi już kazali jechać Bóg wie gdzie no i bęc wjechałam do rowu :mrgreen:

#39 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 31 lipca 2007 - 09:09

Dzięki Bibuleczka
Maglonka - to pełno smiechu musiało być ;) Ja miałam nieprzyjemne wrażenie gdy moja mama w zimie wjechała do rowu :-/

#40 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 31 lipca 2007 - 09:51

Hehe dzięki Bogu nic się nie stało bo nie wjechałam tam z dużą prędkością pamiętam tylko jak tata krzyczał hamuj hamuj :mrgreen: a potem to już się tylko śmiał ze mnie :-D