Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciÄ…gajÄ…ca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wyjazdy na wakacje bez faceta?

• Zaloguj siÄ™, aby dodać odpowiedź
68 odpowiedzi w tym temacie

#61 ala26

ala26
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 23 grudnia 2015 - 11:06

ja sobie nie wyobrażam wakacji bez ukochanego,jesteśmy razem ponad 7 lat,a ciagle nam siebie mało i każdą wolną chwilę spędzamy razem.

#62 basia35

basia35
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 29 grudnia 2015 - 08:28

Ja również nie widzę jeśli jedno i drugie nie ma z tym problemu. Osobiscie nie chcialabym pojechac na takie wakacje bo zle bym sie czula dobrze sie bawiac i wiedzac ze moj facet siedzi w domu i na odwrót. Zaufanie zaufaniem ale nie wiadomo co mogloby mu odbic na takich super wakacjach bez dziewczyny. Wolalabym nie ryzykowac.

#63 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 02 lutego 2016 - 11:43

Jakoś sobie tego nie wyobrażam. Co innego jak mielibyśmy dziecko a ukochany nie dostałby urlopu. Jednak sama z ekipą znajomych bądź koleżankami nie wyobrażam sobie wakacji. Czułabym się bez niego niepełna.

#64 Maddie77

Maddie77
  • Użytkownik
  • 158 postów

Napisano 14 kwietnia 2016 - 08:17

Dlaczego nie? To dobry pomysł by obdarzyć tę drugą osobę zaufaniem i by trochę od siebie "odpocząć", zwłaszcza kiedy wkrada się lekka nuda.

#65 Barbarella

Barbarella
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 04 lipca 2016 - 09:28

No a co jest w tym złego? Sory, ale ja nie uwierzę, że znajdzie się tutaj chociaż jedna któa nie potrzebuję 2-3 dni odpoczynku od swojego faceta. Ja z przyjaciółką raz na jakiś czas jadę na weekend do spa w mielnie - unitral - i obydiwe odpoczywamy od naszych mężczyzn :)

#66 WiolkaKlaman

WiolkaKlaman
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 08 lipca 2016 - 11:30

WyjÅ›cie bez mojego faceta- jak najbardziej jestem zaa:) Ale wyjazdu nie wyobrażam sobie, po pierwsze zanudziÅ‚abym siÄ™, po drugie jak mam siÄ™ bawić jak on pracuje. KiedyÅ› mieliÅ›my podobnÄ… sytuacjÄ™ i zrezygnowaÅ‚am z wycieczki  i nie dlatego że mnie prosiÅ‚, czy że mu nie ufam/czy on mi nie ufa- tylko odpoczywać najbardziej lubiÄ™ z nim :) Od niego czasem też chcÄ™ odpocząć ale wyciÄ…gam wtedy przyjaciółki na wieczór :P 

#67 facet

facet
  • Użytkownik
  • 140 postów

Napisano 10 lipca 2016 - 23:39

WyjÅ›cie bez mojego faceta- jak najbardziej jestem zaa:) Ale wyjazdu nie wyobrażam sobie, po pierwsze zanudziÅ‚abym siÄ™, po drugie jak mam siÄ™ bawić jak on pracuje. KiedyÅ› mieliÅ›my podobnÄ… sytuacjÄ™ i zrezygnowaÅ‚am z wycieczki  i nie dlatego że mnie prosiÅ‚, czy że mu nie ufam/czy on mi nie ufa- tylko odpoczywać najbardziej lubiÄ™ z nim :-) Od niego czasem też chcÄ™ odpocząć ale wyciÄ…gam wtedy przyjaciółki na wieczór :-P

MiÅ‚o takie rzeczy czytać facetom ;) Ja sobie nie wyobrażam tak caÅ‚kiem oddzielnie, ale jak moja luba byÅ‚a w ciąży, to oprócz naszego wspólnego wyjzadu pojechaÅ‚a na kilka dni ze swojÄ… mamÄ… i mÅ‚odszym rodzeÅ„swem i to jest jak najbardziej ok. ;) 

#68 marekkk667s

marekkk667s
  • Użytkownik
  • 2 postów

Napisano 11 lipca 2016 - 09:15

Moja mnie puściła z kolegami nad jezioro i żyjemy i wszystko ok, niektórzy strasznie przesadzają i widać totalny brak zaufania

#69 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 09 grudnia 2024 - 10:40

I  super...  A   co   z  pomysÅ‚ami na aktywne  spÄ™dzanie czasu,  warto sobie  wszystko  rozplanować.  A tutaj  http://kajakirogalinek.pl/    macie  przykÅ‚adowo namiar kajaki   Rogalinek.  MyÅ›lÄ™, że jest to  fajny  sposób na  to, aby miÅ‚o  spÄ™dzić czas  w  spokoju i na Å‚onie natury.