ja sobie nie wyobrażam wakacji bez ukochanego,jesteśmy razem ponad 7 lat,a ciagle nam siebie mało i każdą wolną chwilę spędzamy razem.
Wyjazdy na wakacje bez faceta?
Napisano 23 grudnia 2015 - 11:06
Napisano 29 grudnia 2015 - 08:28
Ja również nie widzę jeśli jedno i drugie nie ma z tym problemu. Osobiscie nie chcialabym pojechac na takie wakacje bo zle bym sie czula dobrze sie bawiac i wiedzac ze moj facet siedzi w domu i na odwrót. Zaufanie zaufaniem ale nie wiadomo co mogloby mu odbic na takich super wakacjach bez dziewczyny. Wolalabym nie ryzykowac.
Napisano 02 lutego 2016 - 11:43
Jakoś sobie tego nie wyobrażam. Co innego jak mielibyśmy dziecko a ukochany nie dostałby urlopu. Jednak sama z ekipą znajomych bądź koleżankami nie wyobrażam sobie wakacji. Czułabym się bez niego niepełna.
Napisano 14 kwietnia 2016 - 08:17
Dlaczego nie? To dobry pomysł by obdarzyć tę drugą osobę zaufaniem i by trochę od siebie "odpocząć", zwłaszcza kiedy wkrada się lekka nuda.
Napisano 04 lipca 2016 - 09:28
No a co jest w tym złego? Sory, ale ja nie uwierzę, że znajdzie się tutaj chociaż jedna któa nie potrzebuję 2-3 dni odpoczynku od swojego faceta. Ja z przyjaciółką raz na jakiś czas jadę na weekend do spa w mielnie - unitral - i obydiwe odpoczywamy od naszych mężczyzn ![]()
Napisano 08 lipca 2016 - 11:30
Wyjście bez mojego faceta- jak najbardziej jestem zaa:) Ale wyjazdu nie wyobrażam sobie, po pierwsze zanudziłabym się, po drugie jak mam się bawić jak on pracuje. Kiedyś mieliśmy podobną sytuację i zrezygnowałam z wycieczki i nie dlatego że mnie prosił, czy że mu nie ufam/czy on mi nie ufa- tylko odpoczywać najbardziej lubię z nim
Od niego czasem też chcę odpocząć ale wyciągam wtedy przyjaciółki na wieczór
Napisano 10 lipca 2016 - 23:39
Wyjście bez mojego faceta- jak najbardziej jestem zaa:) Ale wyjazdu nie wyobrażam sobie, po pierwsze zanudziłabym się, po drugie jak mam się bawić jak on pracuje. Kiedyś mieliśmy podobną sytuację i zrezygnowałam z wycieczki i nie dlatego że mnie prosił, czy że mu nie ufam/czy on mi nie ufa- tylko odpoczywać najbardziej lubię z nim
Od niego czasem też chcę odpocząć ale wyciągam wtedy przyjaciółki na wieczór
Miło takie rzeczy czytać facetom
Ja sobie nie wyobrażam tak całkiem oddzielnie, ale jak moja luba była w ciąży, to oprócz naszego wspólnego wyjzadu pojechała na kilka dni ze swoją mamą i młodszym rodzeńswem i to jest jak najbardziej ok.
Napisano 11 lipca 2016 - 09:15
Moja mnie puściła z kolegami nad jezioro i żyjemy i wszystko ok, niektórzy strasznie przesadzają i widać totalny brak zaufania
Napisano 09 grudnia 2024 - 10:40
I super... A co z pomysłami na aktywne spędzanie czasu, warto sobie wszystko rozplanować. A tutaj http://kajakirogalinek.pl/ macie przykładowo namiar kajaki Rogalinek. Myślę, że jest to fajny sposób na to, aby miło spędzić czas w spokoju i na łonie natury.