Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

prawo jazdy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2775 odpowiedzi w tym temacie

#41 Niunia

Niunia
  • Użytkownik
  • 185 postów

Napisano 31 lipca 2007 - 10:05

ja zdałam za czwartym razem :oops:

ale nigdy nie zapomne jak po tym ostatnim egzaminie egzaminator powiedział mi "ALEŻ PANI JEST ROZJEŻDŻONA..."
do tej pory nie wiem o co mu chodziło, a prawko mam już od roku....
NIE CZUĆ NIC ZNACZYŁOBY WOGÓLE NIE ISTNIEĆ...

#42 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 31 lipca 2007 - 12:58

ja zdałam za czwartym razem

moja bratowa zdała za 9 razem :oops: :mrgreen: :mrgreen:

a ja osobiście nie mam prawka i jakoś mnie samochody nie kręca.bez sensu robić mi na samochod jak i tak uzywać tego nie bedę. zrobię prawko na motorbajka :mrgreen: niestety musze poczekać bo rodzice na prawko na motor nie chcą mi dać kasy bo wiadaomo o co chodzi "zaraz się rozbiję itp" :evil:
Dołączona grafika

#43 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 09 sierpnia 2007 - 16:15

tez nie mam prawka i troche boje sie je robic, bo ogolnie boje sie aut, nawet jezdzac jako pasazer. tak wiec dziewczyny gratuluje odwagi i fajniutko, że możecie wszedzie smigac, a nie tluc sie autobusami

#44 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 21:56

ja nie robię, to mnie będą wozić! :-P
nie no.. kiedyś może zrobię. Ale uważajcie, bo będzie ze mną ciężko na drodze... :-P
nie ma mnie tu i nie będzie.

#45 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 21:59

bo będzie ze mną ciężko na drodze... :-P

a to niby dlaczego :roll: :?:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#46 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 22:08

bo nie mam takich zdolności, żeby się rozdwajać i roztrajać, patrzeć tu, i tam... oj, będzie ciężko, będzie ;)

#47 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 22:10

bo nie mam takich zdolności,

nikt nie ma na poczatku ;-)
Jak to powiedzial moj instruktor na moje jeczenia..."Baby to by od razu chcialy zeby im wszystko wychodzilo" ;-)

#48 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 09 sierpnia 2007 - 22:22

;)
coś w tym jest... ;)
jeszcze mam czas ;)

#49 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 07:16

Zobaczysz ;) na początku to będZiesz patrzeć tylko przed sobą , czyli na ulicę ;)
a potem to już patrzysz nawet do okoła :-D
Bo ja kocham tak jak wolność kocha ptak....

#50 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 07:20

tez nie mam prawka i troche boje sie je robic, bo ogolnie boje sie aut, nawet jezdzac jako pasazer. tak wiec dziewczyny gratuluje odwagi i fajniutko, że możecie wszedzie smigac, a nie tluc sie autobusami

Też się bałam,ale jakies ponad 2 lata temu moj ojciec tak sie zdenerwował tym , ze nie chce zrobic prawa jazdy ze wracajac z nim kiedys nie wiem skad nie pamietam powiedział " a teraz jedziemy sie zapisac na prawo jazdy" i zawiozł mnie do osrodka..zaprowadził mnie tam prawie za rączke i kazał sie zapisac przy ludiach.To nie mogłam sie wycofac.. nie chciałam robić sobie wstydu. ;)
Inaczej sama tez bym sie nie zapisała mysle nawet do tej pory.Jestem mu wdzieczna ze mnie "wziął za fraki" i zaprowadził tam gdzie trzeba, nie tłuke sie autobusami,jezdze gdzie mi sie podoba i kiedy nie wystaje juz na tych cholernych przystankach.
A tez sie bałam, panicznie.Zrobiłam na B, i nawet na kat.A sie udało 8-) :mrgreen:

#51 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 08:16

Ja na 11.00 mam jazdę ale wogóle się dzisiaj nie nadaje do jazdy po mieście :-| prawie całą noc nie spałam,myśle o tym pogrzebie i mam doła bo się okazało że mój misiek w sobote pracuje i bedzie dopiero puźnym wieczorem :-/ mószę go ubłagac aby to była godzinka a nie dwie (bo mósze jeszcze pojechac do cioci jej trochę pomóc)i na placyku (bo ja się dzisaj na jezdnie nie nadaje) zresztą i tak mielismy poćwiczyć sprzęgło i miał mi wyłożyc trochę teorii więc moze akurat się uda.
Dołączona grafika

#52 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 09:51

Diablica666 jak tonormalny facet, to Cię zrozumie i poćwiczycie placyk. Z ciekawości - u kogo robisz?? I jeśli możesz, bo ja niezorientowana, ile teraz kosztuje kurs??

nie tłuke sie autobusami,jezdze gdzie mi sie podoba i kiedy nie wystaje juz na tych cholernych przystankach.

i to jest największy plus posiadania prawka :!: ja sobie już nie wyobrażam żyć bez możliwości prowadzenia, nie lubię być zależna od kogoś, tak jak moja mamcia biedna, trzy auta w rodzinie, a Ona jak chce gdzieś pojechać, to i tak najpierw kierowcę musi sobie znaleźć. ja na szczęście nie miałam oporów przed robieniem kursu, jeździłam już wcześniej z tatą i byłam najszczęśliwsza na świecie jak już zdałam egzamin :mrgreen: a jeździć, tak naprawdę, nauczyłam się potem, po kursie.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#53 Ananas

Ananas
  • Użytkownik
  • 660 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 10:24

a jeździć, tak naprawdę, nauczyłam się potem, po kursie.

to normalne, w przeciągu 30 h nie nauczysz sie jezdzic, jezdzic uczysz sie jak jezdzisz sama, poz danym egzaminie- na kursie uczysz sie podstaw, a prawdziwy hardcore to masz jak pierwszy raz sama wyjedzisz na droge :D bez pomocy bez nikogo :)

#54 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 11:33

to normalne, w przeciągu 30 h nie nauczysz sie jezdzic, jezdzic uczysz sie jak jezdzisz sama, poz danym egzaminie- na kursie uczysz sie podstaw, a prawdziwy hardcore to masz jak pierwszy raz sama wyjedzisz na droge bez pomocy bez nikogo

Oj pamiętam ta moją pierwsza jazdę po egzaminie :-D ale się strachu najadłam :-P
kilka razy mi gasło auto, a bo one było ciezkie i długie no to trzeba postępować z nim jak trzeba a nie jak dziecko ;) ( mondeo 1.8l kombi ). no a obecnie jeźdze na eskorcie, który nie jest w pełni sprawny ;-)
Ale tak jak pisze Annanas- dopiero sie uczysz jeździć po egzaminie ;) N akursie to małe piwko :-P

#55 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 11:44

Diablica666 jak tonormalny facet, to Cię zrozumie i poćwiczycie placyk. Z ciekawości - u kogo robisz?? I jeśli możesz, bo ja niezorientowana, ile teraz kosztuje kurs??

Puścil mnie bez problemu :-) ale nie wiem czy robić to prawko :-( ja się panicznie boje siedziec za kółkiem im wiecej godzin wyjeżdżam tym jest gorzej,dzisiaj ćwiczyliśmy na placyku i nauczylam się troszeczkę puszczać w odpowiedniej porze sprzęgło ale dalej mi gaśnie :/ kurde naprawdę o niebo lepiej było by zrobic A motorów sie wogole nie boje .
Dołączona grafika

#56 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 10 sierpnia 2007 - 12:40

Diabliczka, ale B chyba praktyczniejsze <hmm></span>
kurcze, sama nie wiem co Ci radzić <bezradny></span>
jak już zapłaciłaś za kurs, szkoda by było nie zrobić prawka. przed jazdą się zrelaksuj, posłuchaj ulubionej muzyki i wyobraź jak to już za niedługo mkniesz szosą do Jeleniej do ukochanego autkiem, a nie tłuczesz się pociągiem ;-) powinno pomóc ;-)
kurcze, jak to jest, że jedni uwielbiają jeździć autkiem i się tego w ogóle nie boją (ja np :-) ), a innym sprawia to taką trudność <bezradny></span>

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#57 Guest_Kociak_*

Guest_Kociak_*
  • Gość

Napisano 10 sierpnia 2007 - 17:05

kurcze, jak to jest, że jedni uwielbiają jeździć autkiem i się tego w ogóle nie boją (ja np :-) ), a innym sprawia to taką trudność <bezradny></span>

ale jak robiłaś kurs to też przeklinałaś i się denerwowałaś :P
Diabliczko, Ty się tak nie przejmuj, dasz radę. Niektórym idzie lepiej, innym gorzej. A nie masz kogoś znajomego z samochodem, coby poćwiczyć to sprzęgło? Początki zawsze są trudne... Później jest lepiej, później gdzies w połowie kursu zawsze jest jakiś kryzys, gdzie wszystkiego zapominasz :P i później juz dobrze ;)
Moja pierwsza jazda...Zaraz po odebraniu prawka, dostałam na 2 tygodnie samochód do jeżdżenia do szkoły, więc pojechałam z tatą na próbę. Zacięłam sie na jednej górce, nie mogłam podjechać bo mi gasnął cały czas, ludzie trąbili, ja już się zdenerwowałam, ale tata powiedział "olej ich" no i jakoś poszło. Później pojechałam jeszcze z tatą na inna górkę poćwiczyć i następnego dnia już sama do szkoły musiałam jechać :D Więc wsiadłam i jechałam i jakoś poszło ;)

#58 NudnaBaba

NudnaBaba
  • Użytkownik
  • 2 192 postów

Napisano 23 września 2007 - 16:26

Diabliczka i jak tam? ;)
:roll:

#59 oOmikuniaOo

oOmikuniaOo
  • Użytkownik
  • 430 postów

Napisano 02 października 2007 - 11:38

ja też nie mam prawka.. :-| ale szykuje się do zapisania... ale kurcze strasznie sie boje jazd... :-/ supełnie nic nie kumam... kiedys coprawda jeździłam sobie autkiem na wsi.. kolega mnie uczył i jakoś to wychodziło... no ale to było na wsi... :-P
Mówią że jeśli rodzi się człowiek, - z Nieba spada dusza. Rozpada się na dwie części, Jedna trafia do kobiety, druga do mężczyzny... Natomiast całe życie polega na odnalezieniu tej drugiej połowy, połowy swej duszy.... połowy samego siebie...

#60 Diablica666

Diablica666
  • Użytkownik
  • 1 419 postów

Napisano 02 października 2007 - 11:43

Daje radę :-D jedyny problem to taki że jezdzę po swojemu a nie tak jak powinnam :mrgreen: sprzęgło już w miare dobrze opanowane ,tak samo jak zmiana biegów bez patrzenia ;-) jak mnie instruktor oswoił z autem ?? zostawił mnie samą na placyku na godzine i kazał robić łuki a sam obserwował mnie z biura i jak coś nie grało to dzwonił i gadał co jest nie halo.A ja sobie hammerfala ( kapele metalową) na całą pare dałam i jaaaaaaaaazda :mrgreen: ta muza strasznie mi pomogła rozluźniłam się i jeździłam jak przecinak :-)
Dołączona grafika