Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

prawo jazdy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2775 odpowiedzi w tym temacie

#2741 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 09 kwietnia 2015 - 06:48

@gogi oj tam...nie stresuj się (tzn postaraj sie)...wiem, że chciałoby się mieć to już z głowy, ale co tam - nie od dziś wiadomo, że zdać za pierwszym, to cud jakiś...

Pamiętam, że na moim egzaminie też zgasł mi samochód i mnie zamurowało, bo myślałam, że to konieć, a facet na to: "no na co Pani czeka? Proszę odpalić i jechać"

I kojarzę moment, gdzie po wyjściu z zakrętu nie zmieniłam biegu na wyższy, tylko cisnęłam na dwójce 50tką.

Silnik zaczął wyć i się zorientowałam, że coś nie halo, ale facet nie reagował - nie wiem czy chciał sprawdzić, czy usłyszę, że na złym biegu jadę, czy po prostu udawał że jest ok.

No i w wąskiej uliczce egzaminator mi przyhamował, bo stały zaparkowane auta i chyba za szybko jednak trochę jechałam.

Ale tu z kolei ja udałam, że nie wiem o co cho ;-)

Nastepna relacje zloze jak juz zdam,moglam napisac,ze zdalam,kto by wiedzial? ;-)
to życzę Ci, żeby ten trzeci był zdany i żebyś mogła zdać nam relację jak najszybciej.

Trzymam kciuki <ookk>

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#2742 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 kwietnia 2015 - 10:01

@gogi

nie ma co sie bulwersować :-)

Tylko zaskoczył mnie taki przypadek.Może co miasto, to inne obyczaje. <bezradny> Albo zależy od egzaminatora.

Mi jak cos źle zrobiłam, to dopiero w Wordzie,po przyjeździe egzaminator tłumaczył i wyjaśniał.Ale kamery działały i nie było potrzeby ich wyłączać wcześniej.Bo niby po co.

Następnym razem się uda,zdasz egzamin. ;*

Użytkownik viola edytował ten post 09 kwietnia 2015 - 10:09

#2743 iwonaryki

iwonaryki

Prawdziwa miłość , nie zna granic .

• Użytkownik
  • 1 560 postów
  • Lokalizacja..
  • Wzrost:170
  • Włosy:Są jakie są :-p
  • Stan:Żoneczka.
  • Partner:Mój kochany Mąż :*
  • Nastrój:Zakochana
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 09 kwietnia 2015 - 15:02

@gogi Nie poddawaj się moja droga ;-)  , na pewno zdasz trzeba wierzyć w swoje możliwości i umiejętności , zgadzam się z dziewczynami są tacy ludzie co na prawdę po wiele razy zdają  i im się udaje trzeba próbować aż do skutku  ;-)  :mrgreen: , moja druga siostra zdała dopiero za 13 podejściem  i nawet do dziś w żartach mówi że trzynastka była dla mniej szczęśliwa  ;-) .

Użytkownik iwonaryki edytował ten post 09 kwietnia 2015 - 15:03

Synek 13 lat , córeczka 7 lat , córeńka 6 lat .
[*]Nasz aniołek 04.06.2016r.[*]9tc
iv09vcqgirxd72tg.png
28.09.2013r. Ślub Cywilny ❤❤❤ .
26.11.2017r . Ślub Kościelny ❤❤❤.

#2744 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 09 kwietnia 2015 - 15:17

Dzieki dziewczyny za slowa otuchy bo mi juz glupio,ze nie zdalam.
@viola...nie wszyscy egzamnatorzy sa ludzcy.Zasada jest tak,ze jak kursant wraca za kierownica do WORD-u to znaczy,ze zdal.Wczoraj babeczka zdawala czwarty raz,patrzymy wraca z miasta L-ka i za kierownica Ona,no to fajnie chociaz jedna osoba zdala A tymczasem egzaminator jezdzil z Nia i tylko zaznaczal i nic poza nawigowaniem nie mowil.Wiec byla pewna,ze nareszcie sie udalo.Tymczasem po powrocie wreczyl Jej kartke z negatywnym wynikiem,powiedzial jednym zdaniem co bylo nie tak i poszedl.Wiec jest roznie.Ten moj wczoraj powiedzial,ze nie powinien mi tego wszystkiego mowic bo on nie jest od uczenia ale udzieli mi dobrej rady i wytlumaczyl to i owo i nie jest to nagrane. :-) Trafil mi sie swoj chlop ;-) a jak bedzie dalej? Czas pokaze.

Użytkownik gogi edytował ten post 09 kwietnia 2015 - 15:18

#2745 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 09 kwietnia 2015 - 15:57

Ten moj wczoraj powiedzial,ze nie powinien mi tego wszystkiego mowic bo on nie jest od uczenia ale udzieli mi dobrej rady i wytlumaczyl to i owo i nie jest to nagrane.

To zmienia postać rzeczy :-)

A tymczasem egzaminator jezdzil z Nia i tylko zaznaczal i nic poza nawigowaniem nie mowil.Wiec byla pewna,ze nareszcie sie udalo.Tymczasem po powrocie wreczyl Jej kartke z negatywnym wynikiem,powiedzial jednym zdaniem co bylo nie tak i poszedl.

Pan,także trzymał mnie do ostatniej chwili w niepewności.Oj miałam stresa w obawie o wynik..Ale jak zobaczyłam pozytywny na kartce to o mało nie popłakałam sie z radości.

Użytkownik viola edytował ten post 09 kwietnia 2015 - 16:02

#2746 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 28 kwietnia 2015 - 13:48

JESTEM KIEROWCA!!! :-) :-) :-)

#2747 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 kwietnia 2015 - 14:08

@gogi brawo!!!  <ookk>  <bananowy1>  <flow1>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#2748 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 28 kwietnia 2015 - 14:19

@gogi gratulacje!!!!!!!!  <ookk>   <jupi>  <bravoo>  <bryka2>

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#2749 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 28 kwietnia 2015 - 16:44

@gogi gratulacje !! Mówiłyśmy że bedzie dobrze :-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#2750 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 kwietnia 2015 - 16:54

@gogi oooo gratulacje!! Super, że to już :mrgreen:

Teraz szybkiego odbioru prawka i można jeździć :mrgreen:

<ookk>

Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#2751 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 kwietnia 2015 - 16:59

tak czułam,ze to ty  sie chwalisz ;-) gratki :-) kolejny krok do niezaleznosci ;-)

@Madź a u ciebie jak tam w tym temacie ???

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2752 Madź

Madź

heksa

• Użytkownik
  • 4 069 postów

Napisano 28 kwietnia 2015 - 17:56

@magdaaaaa :lol: ja mam czas <lol> na wszystko :lol:

“One, remember to look up at the stars and not down at your feet.
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”

#2753 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 28 kwietnia 2015 - 19:16

Serdecznie dziekuje za gratulacje.Zanim przystapilam do egzaminu zainwestowalam w godziny jazdy z calkiem nieznanym instruktorem...ze szkoly w Opolu...do znudzenia i do zrzygania (ups.sory) parkowalam,zawracalam,jezdzilam po luku,trase egzaminacyjna pokonywalam przez 6godzin oczywiscie w rozbiciu na 3 razy...ruszanie na wzniesienieniu snilo mi sie po nocach a eco driving( nie wiem czy dobrze to napisalam)mam juz we krwi ;-) wykupilam lacznie 8 godzin ale bylo warto.Zyskalam tak duza pewnosc siebie,ze przycmila ona stres egzaminacyjny.Egzaminator ok,widac bylo i odczuwalam,ze nie chce mnie oblac,spielam tylek na tym pokichanym luku a na miescie bylam czujna i uwazna .Polecenia wydawal duzo wczesniej,jak nic nie mowil to znaczy,ze droga z pierwszenstwem.Zaznaczyl przed wyjazdem z WORD-u,ze jezdzimy 25 minut.W drodze poza poleceniami nic nie mowil i najfajniej parkowanie...podjechalismy pod Real i powiedzial:prosze tu gdzies zaparkowac. I tyle.Zaparkowalam ,gdzie chcialam.Owszem kilka bledow zrobilam ale powiedzial,ze sa to drobiazgi i raz mi zgaslo auto ale poprostu odpalilam i ruszylam.Jestem zadowolona i szczesliwa.Teraz czekam na dokument bo od razu pojechalam do starostwa :-) a potem do szwagra po auto i juz moge smigac.Ale sie ciesze...

#2754 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 kwietnia 2015 - 20:13

@gogi gratuluje! Jak widać, nie taki diabeł straszny. Szerokości życzę :) Cieszę się, że tak szybciutko ci się udało.

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#2755 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 maja 2015 - 08:41

@gogi wielkie gratulacje <ookk>

#2756 Melodia19

Melodia19
  • Użytkownik
  • 3 228 postów

Napisano 02 maja 2015 - 10:07

@gogi  super!! gratulacje!! ;*

iv09i09kftvt0mdm.png

#2757 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 02 maja 2015 - 11:58

@gogi świetna wiadomość, wielkie gratulacje :-)

Teraz już tylko szerokości pozostaję Ci życzyć  ;*

Użytkownik Kahela edytował ten post 02 maja 2015 - 11:58

Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#2758 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 02 maja 2015 - 12:46

Gratulacje ;) Szacun kobieto ;)

#2759 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 02 maja 2015 - 18:05

@gogi ogromne gratulacje :)

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#2760 Blondynka88

Blondynka88
  • Użytkownik
  • 1 351 postów

Napisano 02 maja 2015 - 20:19

@gogi gratuluję zdania egzaminu :)

nixqp2.png