Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

prawo jazdy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2775 odpowiedzi w tym temacie

#2721 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 31 marca 2015 - 15:00

@gogi dopiero doczytałam. Nie ma się zupełnie co przejmować. Przynajmniej zrobiłaś rozeznanie terenu. Drugi raz już będziesz wiedziała, co i jak. I nie stresuj się!

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#2722 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 31 marca 2015 - 17:28

@halynka...wlasnie nijakiego rozeznania nie zdazylam zrobic :-)
Nawet z miejsca nie ruszylam,to dopiero porazka...juz za tydzien okaze sie czy bede miala zaszczyt zostac kierowca ;-)

Użytkownik gogi edytował ten post 31 marca 2015 - 17:29

#2723 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:52

Mi te drzwi z glowy wyjsc nie moga,taki wstyd. :-(

Daj spokój :) zapamiętasz na następny raz :) ja też na głupocie oblałam za pierwszym razem ;) kiedyś dostałam tutaj na forum dobrą radę - pierwsza porażka jest mobilizująca :)

"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#2724 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 03 kwietnia 2015 - 14:55

Nawet z miejsca nie ruszylam,to dopiero porazka...juz za tydzien okaze sie czy bede miala zaszczyt zostac kierowca ;-)

Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.Pamiętam po sobie stres jak cholerka.Noga drgała na sprzęgle w ustach zasychało.W końcu pomogło mi żucie gumy w trakcie egzaminu.Oczywiście nie tak nachalne ruszanie buzią.Tylko bardziej trzymanie jej w ustach.

Trzymam kciuki,dasz radę.:)Powodzenia <ookk>

Mało kto teraz za pierwszym razem zdaje.
Wiesz na co masz zwracać uwagę następnym razem

zgadzam się.

Najlepiej wygonić stres. :-)

Użytkownik viola edytował ten post 03 kwietnia 2015 - 14:55

#2725 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 03 kwietnia 2015 - 15:19

@halynka...wlasnie nijakiego rozeznania nie zdazylam zrobic :-)

Ale byłaś tam widziałaś, wiesz na co się przygotowywać. Jeśli to wielki stres, może jakieś zioła uspokajające? Ja brałam persen :-P

Użytkownik halynka edytował ten post 03 kwietnia 2015 - 15:19

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#2726 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 03 kwietnia 2015 - 17:52

Bylam na melisie i jednej tabletce valerin forte.Bylo ok,panowalam nad nerwami...ale jak uslyszalam w glosnikach swoje imie i nazwisko to ogarnela mnie panika...dziwne uczucie.Ale co tam...podejscie nr 2 juz niedlugo. ;-)

#2727 palomka

palomka
  • Użytkownik
  • 2 338 postów

Napisano 03 kwietnia 2015 - 17:56

@gogi ja też pamiętam ten pierwszy raz jak wyczytali moje nazwisko... Ledwo na nogach się utrzymałam taka byłam zestresowana. Ale to tylko pierwszy raz tak.

Z każdym kolejnym było mi już jakoś tak łatwiej.

Powodzenia Ci życzę! :)

I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...smileys-hearts-339319.gif

#2728 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 03 kwietnia 2015 - 20:56

No mam nadzieje,ze sie tym razem nie spale.Przeciez umiem prowadzic samochod,znam przepisy ruchu drogowego niemalze perfekcyjnie.No i uwielbiam jezdzic.Czego chciec wiecej? :-)

#2729 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 03 kwietnia 2015 - 21:11

chciec wiecej?
szczescia

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2730 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 04 kwietnia 2015 - 08:43

Czego chciec wiecej?

skupienia na egzaminie i szczęscia,tak jak pisze magdaaaaa,bo to też ważne.:)

#2731 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 04 kwietnia 2015 - 08:50

akurat moim zdaniem pierwszy jest najmniej stresujący- nie do końca zdajesz sobie sprawę, co cię czeka jak wpadniesz to ten kocioł :lol:

Ja miałam zdecydowanie odwrotnie, na pierwszy szłam strasznie zestresowana. Pamiętam jak dziś jak K wiózł mnie autem a mi się tak nogi trzęsły, że torebka na kolanach mi latała we wszystkie strony :lol: No i oblałam ze stresu właśnie a nie z braku umiejętności.

Drugi raz był już lepszy, tłumaczyłam sobie, że teraz już wiem gdzie iść, jak to wygląda i że trzeba się spiąć i dać radę, bo jak nie ja to kto? :mrgreen:

Dla mnie najbardziej stresujący był placyk - i dlatego oblałam na nim za 1 razem. Jak już wyjechałam z placyku drugim razem to już wiedziałam, że będzie dobrze - na drodze czułam się świetnie <ookk> i zdałam ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#2732 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 08 kwietnia 2015 - 13:37

Ha!Drugie podejscie za mna...nie zdalam.Oblalam na parkowaniu rownoleglym...tym razem wszystko fajnie szlo,egzaminator swietny pan,rozluznik atmosfere,z usmiechem i spokojem do mnie podszedl.Milo sie gawedzilo w aucie... :-) :->
Najpierw plyn hamulcowy i swiatla STOP...potem przygotowanie i ...obeszlam auto dookola,potem wszystkie czynnosci i jazda...po chwili zgasl samichod,mialan chyba przerazenie w oczach bo pan spokojnym glosem powiedzial...prosze odpaluc auto i do przodu,nie przejmowac sie glupota...i pojechalam.Kurcze tak lekko te pedaly dzialaja,lekko dotknelam i ryk na caly plac.Ale podjechalam pod gorke i wio.No a teraz czeka mnie podejscie nr3 ...bedzie dobrze ,chyba,ze polegne na placu bo sa to czeste przypadki.Dzis od godziny 7.50 do 10.00 na 45 osob zdaly az 2...jeden motocyklista,jeden kat.C,z B do tej godziny nikt nie zdal a na miasto wyjechalo 8 osob. :-/ :-(

#2733 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 kwietnia 2015 - 13:49

..prosze odpaluc auto i do przodu,nie przejmowac sie glupota...i pojechalam.

Naprawdę tak powiedział ?

Z tego co wiem, to Egzaminatorzy zazwyczaj są bardzo poważni. :-)

W jakim mieście zdajesz?.Pytam tak z ciekawości.

Milo sie gawedzilo w aucie..

I to mogło Cię za bardzo rozluźnić.Chociaż nie wiem.

Oblalam na parkowaniu rownoleglym.

Ja miałam skośne.

Nie ma co,żartem tak,spinasz pośladki i następnym razem będzie dobrze.

Kiedy kolejny termin?

Kciukasy zaciśnięte! ;*

Użytkownik viola edytował ten post 08 kwietnia 2015 - 13:50

#2734 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 08 kwietnia 2015 - 14:09

@viola...po tamtym razie dzis byl luz,owszem nerwy tez byly ale jakby mniejsze.Egzaminator naprawde tak powiedzial o zgasnieciu auta a pogawedka byla forma rozluznienia i ogrzania lodowatej atmosfery. ;-)
Nie wiem jaki bylby wynik koncowy gdybym to parkowanie zrobila dobrze.Dzisiaj podeszlam do sprawy bez paniki i z takim spokojem na ile potrafilam.Zdaje w Opolu i widze takie rzeczy,ze wlosy deba staja,z cala odpowiedzialnosci stwierdzam,ze WORD Opole to jakas klika jest,zbiorowisko skur....... i mafia.Okazuje sie,ze WSZYSTKIE szkoly jazdy na opolszczyznie ZLE UCZA vel WCALE NIE UCZA.Horror...placimy ciezkie pieniadze za kurs i egzamin a i tak podobno nic nie umiemy a pchamy sie na egzaminy.30godzin jazd za malo?Zrobcie 50...teoria za malo? 50 godzin niech bedzie.Niech egzamin kosztuje i 500zl ale niech do cholery egzaminuja i niech ludzie zdaja a nie po 8-9 razy a 5 razy to standard.Tam przewijaja sie TAKIE pieniadze...i co gorsze,za NASZE pieniadze nas ponizaja,oblewaja za glupoty by zapelnic kase WORD-u.To czyste zlodziejstwo i oszustwo.Czy nikt tego nie widzi?

#2735 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 08 kwietnia 2015 - 17:08

@gogi a co zrobiłaś nie tak w równoległym?

Nie łam się ! Sama mam znajomych ktorzy i po 6,7 razy zdawali a są przecież młodsi od Ciebie i wydawałoby się, że niby powinni szybciej zdać. Wcale nie ma na to reguły. Brnij do przodu ! :-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#2736 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 08 kwietnia 2015 - 17:22

Pierdaknelam w kraweznik...a druga proba za pozno skret w lewo i tez nie wyszlo bo to nie byli rownolegle ale...wylaczyl kamere na chwile wytlumaczyl mechanizm parkowania...serio...wlaczyl kamerke i pojechalismy do bazy. :-)

#2737 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 kwietnia 2015 - 18:27

ale...wylaczyl kamere na chwile wytlumaczyl mechanizm parkowania...serio...wlaczyl kamerke i pojechalismy do bazy. :-)

Wybacz,ale ciężko mi w to uwierzyć,że wyłączył kamerę.

Kamera  wyłącza się jak się wyjmie kluczyk ze stacyjki.

Użytkownik viola edytował ten post 08 kwietnia 2015 - 18:28

#2738 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 kwietnia 2015 - 18:33

@viola tobie sie za którym razem udało ???

po 6,7 razy zdawali
moje bratowe zdawały nawet wiecej razy < nie przyznaja sie ile> jedna miała 27  lata druga 47 ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#2739 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 08 kwietnia 2015 - 18:36

@viola tobie sie za którym razem udało ???

za którym by nie było,ale było ciężko. :mrgreen:  ;*

moje bratowe zdawały nawet wiecej razy < nie przyznaja sie ile> jedna miała 27 lata druga 47 ;-)

Byli tacy co zdawali grubo po 13 razy

#2740 gogi

gogi
  • Użytkownik
  • 627 postów

Napisano 09 kwietnia 2015 - 05:24

@viola...dlaczegomialabym zmyslac??Kamerka zostala wylaczona po tym jak juz byl egzaminprzerwany i wpisamy ,,ptaszek" na kartce egzaminowej,wtedy pan powiedzial,ze udzieli mi rady i wytlumaczyl jak krowie,na rowie.
Nastepna relacje zloze jak juz zdam,moglam napisac,ze zdalam,kto by wiedzial? ;-)
Czasem lepiej nic nie pisac bo sie wychodI na klamce.