@gogi dopiero doczytałam. Nie ma się zupełnie co przejmować. Przynajmniej zrobiłaś rozeznanie terenu. Drugi raz już będziesz wiedziała, co i jak. I nie stresuj się!
prawo jazdy
Napisano 01 kwietnia 2015 - 21:52
Mi te drzwi z glowy wyjsc nie moga,taki wstyd.
Daj spokój
zapamiętasz na następny raz
ja też na głupocie oblałam za pierwszym razem
kiedyś dostałam tutaj na forum dobrą radę - pierwsza porażka jest mobilizująca ![]()
Napisano 03 kwietnia 2015 - 14:55
Nawet z miejsca nie ruszylam,to dopiero porazka...juz za tydzien okaze sie czy bede miala zaszczyt zostac kierowca
Nie Ty pierwsza i nie ostatnia.Pamiętam po sobie stres jak cholerka.Noga drgała na sprzęgle w ustach zasychało.W końcu pomogło mi żucie gumy w trakcie egzaminu.Oczywiście nie tak nachalne ruszanie buzią.Tylko bardziej trzymanie jej w ustach.
Trzymam kciuki,dasz radę.:)Powodzenia ![]()
Mało kto teraz za pierwszym razem zdaje.
Wiesz na co masz zwracać uwagę następnym razem
zgadzam się.
Najlepiej wygonić stres. ![]()
Użytkownik viola edytował ten post 03 kwietnia 2015 - 14:55
Napisano 03 kwietnia 2015 - 17:52
Napisano 03 kwietnia 2015 - 17:56
@gogi ja też pamiętam ten pierwszy raz jak wyczytali moje nazwisko... Ledwo na nogach się utrzymałam taka byłam zestresowana. Ale to tylko pierwszy raz tak.
Z każdym kolejnym było mi już jakoś tak łatwiej.
Powodzenia Ci życzę! ![]()
I ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...![]()
Napisano 03 kwietnia 2015 - 20:56
Napisano 03 kwietnia 2015 - 21:11
szczescia
chciec wiecej?
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 kwietnia 2015 - 08:43
Czego chciec wiecej?
skupienia na egzaminie i szczęscia,tak jak pisze magdaaaaa,bo to też ważne.![]()
Napisano 04 kwietnia 2015 - 08:50
akurat moim zdaniem pierwszy jest najmniej stresujący- nie do końca zdajesz sobie sprawę, co cię czeka jak wpadniesz to ten kocioł
Ja miałam zdecydowanie odwrotnie, na pierwszy szłam strasznie zestresowana. Pamiętam jak dziś jak K wiózł mnie autem a mi się tak nogi trzęsły, że torebka na kolanach mi latała we wszystkie strony
No i oblałam ze stresu właśnie a nie z braku umiejętności.
Drugi raz był już lepszy, tłumaczyłam sobie, że teraz już wiem gdzie iść, jak to wygląda i że trzeba się spiąć i dać radę, bo jak nie ja to kto? ![]()
Dla mnie najbardziej stresujący był placyk - i dlatego oblałam na nim za 1 razem. Jak już wyjechałam z placyku drugim razem to już wiedziałam, że będzie dobrze - na drodze czułam się świetnie
i zdałam ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 08 kwietnia 2015 - 13:37
Najpierw plyn hamulcowy i swiatla STOP...potem przygotowanie i ...obeszlam auto dookola,potem wszystkie czynnosci i jazda...po chwili zgasl samichod,mialan chyba przerazenie w oczach bo pan spokojnym glosem powiedzial...prosze odpaluc auto i do przodu,nie przejmowac sie glupota...i pojechalam.Kurcze tak lekko te pedaly dzialaja,lekko dotknelam i ryk na caly plac.Ale podjechalam pod gorke i wio.No a teraz czeka mnie podejscie nr3 ...bedzie dobrze ,chyba,ze polegne na placu bo sa to czeste przypadki.Dzis od godziny 7.50 do 10.00 na 45 osob zdaly az 2...jeden motocyklista,jeden kat.C,z B do tej godziny nikt nie zdal a na miasto wyjechalo 8 osob.
Napisano 08 kwietnia 2015 - 13:49
..prosze odpaluc auto i do przodu,nie przejmowac sie glupota...i pojechalam.
Naprawdę tak powiedział ?
Z tego co wiem, to Egzaminatorzy zazwyczaj są bardzo poważni. ![]()
W jakim mieście zdajesz?.Pytam tak z ciekawości.
Milo sie gawedzilo w aucie..
I to mogło Cię za bardzo rozluźnić.Chociaż nie wiem.
Oblalam na parkowaniu rownoleglym.
Ja miałam skośne.
Nie ma co,żartem tak,spinasz pośladki i następnym razem będzie dobrze.
Kiedy kolejny termin?
Kciukasy zaciśnięte! ![]()
Użytkownik viola edytował ten post 08 kwietnia 2015 - 13:50
Napisano 08 kwietnia 2015 - 14:09
Nie wiem jaki bylby wynik koncowy gdybym to parkowanie zrobila dobrze.Dzisiaj podeszlam do sprawy bez paniki i z takim spokojem na ile potrafilam.Zdaje w Opolu i widze takie rzeczy,ze wlosy deba staja,z cala odpowiedzialnosci stwierdzam,ze WORD Opole to jakas klika jest,zbiorowisko skur....... i mafia.Okazuje sie,ze WSZYSTKIE szkoly jazdy na opolszczyznie ZLE UCZA vel WCALE NIE UCZA.Horror...placimy ciezkie pieniadze za kurs i egzamin a i tak podobno nic nie umiemy a pchamy sie na egzaminy.30godzin jazd za malo?Zrobcie 50...teoria za malo? 50 godzin niech bedzie.Niech egzamin kosztuje i 500zl ale niech do cholery egzaminuja i niech ludzie zdaja a nie po 8-9 razy a 5 razy to standard.Tam przewijaja sie TAKIE pieniadze...i co gorsze,za NASZE pieniadze nas ponizaja,oblewaja za glupoty by zapelnic kase WORD-u.To czyste zlodziejstwo i oszustwo.Czy nikt tego nie widzi?
Napisano 08 kwietnia 2015 - 17:08
@gogi a co zrobiłaś nie tak w równoległym?
Nie łam się ! Sama mam znajomych ktorzy i po 6,7 razy zdawali a są przecież młodsi od Ciebie i wydawałoby się, że niby powinni szybciej zdać. Wcale nie ma na to reguły. Brnij do przodu ! ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 08 kwietnia 2015 - 17:22
Napisano 08 kwietnia 2015 - 18:27
ale...wylaczyl kamere na chwile wytlumaczyl mechanizm parkowania...serio...wlaczyl kamerke i pojechalismy do bazy.
Wybacz,ale ciężko mi w to uwierzyć,że wyłączył kamerę.
Kamera wyłącza się jak się wyjmie kluczyk ze stacyjki.
Użytkownik viola edytował ten post 08 kwietnia 2015 - 18:28
Napisano 08 kwietnia 2015 - 18:36
@viola tobie sie za którym razem udało
za którym by nie było,ale było ciężko.
![]()
moje bratowe zdawały nawet wiecej razy < nie przyznaja sie ile> jedna miała 27 lata druga 47
Byli tacy co zdawali grubo po 13 razy
Napisano 09 kwietnia 2015 - 05:24
Nastepna relacje zloze jak juz zdam,moglam napisac,ze zdalam,kto by wiedzial?
Czasem lepiej nic nie pisac bo sie wychodI na klamce.