Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Tampon czy podpaska ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
501 odpowiedzi w tym temacie

#301 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 26 lipca 2009 - 17:25

widzę,że królują tampony ale ja od początku uzywam podpasek i w sumie to jest ok,kwestia przyzwyczajenia,fakt,że tampony są wygodniejsze ale mam wrażenie że podpaskę łatwiej mi skontrolować bo widzę co się dzieje :->
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#302 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 26 lipca 2009 - 18:22

lovely no wlasnie przekrecaja sie i przyklejaja i jest jakos goraco dziwnie i wogole feeeeee :roll:

#303 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 26 lipca 2009 - 19:35

na dzień nosze tampony a na noc podpaski.

#304 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 26 lipca 2009 - 20:12

A ja jakos do tamponów nie mogę się przekonac i od początku używam podpasek. Z tamponami próbowałam dwa razy, ale nie czułam się zbyt komfortowo, no i zdarzyło mi się raz (na basenie :shock: ), że trochę przeciekło :oops: Potem jakoś nie miałam ochoty na dalsze eksperymenty <bezradny></span>
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#305 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 12:03

ja od zawsze podpaski , nigdy nie próbowałam z tamponami, nie miłam potrzeby , nawet jak miłam zajecia na basenie to chodziłam wtedy kiedy okresu nie miłam.
Mie jest dobrze z podpaskami , nawet w lato mi nie przeszkadzają :-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#306 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 13:22

na dzień nosze tampony a na noc podpaski.

ja tak samo... jakos przyzwyczailam sie do tamponow i kiedy je mam to w ogole nie czuej zebym okres miala, a w podpasce niestety czuje za kazdym razem kiedy coś ze mnie leci :-/
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#307 martusia254

martusia254
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 14:56

ja w dzien uzywam tamponow a w nocy podpaski..
Dołączona grafika

#308 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 21:48

widzę,że królują tampony ale ja od początku uzywam podpasek i w sumie to jest ok,kwestia przyzwyczajenia,fakt,że tampony są wygodniejsze ale mam wrażenie że podpaskę łatwiej mi skontrolować bo widzę co się dzieje :->

dokładnie. mam tak samo, raz w życiu próbowałam tampon i nie zdało egzaminu, zresztą miałabym cały czas stres czy mi nic nie wycieknie :oops:

#309 daglezja

daglezja
  • Użytkownik
  • 53 postów

Napisano 02 września 2009 - 17:47

Zdecydowanie podpaski :-P Próbowałam tamponów, ale jakoś nie mogę się do nich przekonać - strasznie nie komfortowe...
Dołączona grafika

#310 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 02 września 2009 - 17:54

Ja odwrotnie. Póki używałam podpaski było ok ale spróbowałam tamponów niedawno i jakoś lepiej. Wogóle zapominam że mam okres ;-)

Żaden 'pampers' mi nie wystaje jak sie na w-f przebieram :mrgreen: :mrgreen:
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#311 ivonka

ivonka
  • Użytkownik
  • 487 postów

Napisano 02 września 2009 - 19:01

Ja zdecydowanie wolę podpaski.... Zazwyczaj kupuję always albo bella....są cieniutkie i bardzo wygodne :-D Do tamponów jakoś nie mam przekonania....

#312 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 02 września 2009 - 19:09

kupuję always

na wielekie wyjscia je kupuje i kiedys na wf a tak to

bella

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#313 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 02 września 2009 - 22:14

ja jeszcze od czasu do czasu stosuje podpachy ... przeważnie naturella - zapach mi odpowiada ;-) a tak poza tym to przerzucilam sie na ob ... jednak sie z nimi przeprosiłam, nie tylko w dluzsze trasy, ale i jak wyjezdzalam na obozy, czy teraz w pracy - po prostu mi wygodniej

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#314 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 02 września 2009 - 22:18

Biorąc pod uwagę higienę i w pewien sposó wygodę, to tampony są lepsze i coraz bardziej się do nich przekonuję. Ostatnio nie byłam zadwolona z podpasek, więc stwierdziłam, że może w ogóle zrezygnuję (nie licząc nocy oczywiście). Fakt, że wychodzę drożej, ale za wygodę niestety się płaci :roll:

#315 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 03 września 2009 - 09:35

a mi właśnie wygodniej w podpaskach... jakoś tak się już przyzwyczaiłam do nich, ostatnio kupiłam sobie firmy "Naturella" co tak ładnie pachną ;-)
tampony jakoś nigdy mnie nie przekonywały ;-)
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#316 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 03 września 2009 - 13:15

tampony to jednak duża wygoda..jak zakładam przez pierwsze dni i wezmę tabletkę od bólu brzucha to w ogóle zapominam, że mam okres..na początku nie umiałam zakładać ale teraz jest już ok ;-)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#317 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 03 września 2009 - 14:11

Ja kupuję tampony z naturelli bo fajnie pachną i za opakowanie 10 sztuk płaciłam w sklepie 3,80 :shock:
Problem w tym że tam gdzie je kupuje rzadko sa bo szybko sie sprzedają <bezradny></span>

Na początku tez miałam problem z założeniem, troche sie bałam że nie wyjmę ale moim zdaniem są lepsze, poza tym nie musiałam tyle dni czekac az mi sie okres skończy żeby sie kąpac nad jeziorem czy opalac tylko tampon i heja :-P
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#318 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 03 września 2009 - 21:13

ja nie lubię podpasek a już bardziej naturelli... jak je nosiłam to miałam potem czerwoną skórę i piekła... uczulenia dostawałam :/ od lat używam tamponów i jestem z nich zadowolona :)

#319 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 04 września 2009 - 12:32

wiadomo ze tampony wygodniejsze, ale uzywam tego co akurat mam pod reka tylko latem to zawsze tampony, bo w upal to wielka wygoda
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#320 karolina_1986

karolina_1986
  • Użytkownik
  • 1 437 postów

Napisano 04 września 2009 - 16:29

Może wyda się Wam to śmieszne, ale mam 23 lata, a jeszcze nie miałam odwagi użyć tamponu... <bezradny></span> zawsze używam podpasek. Czasami koleżanki mówią, że tampon to wygoda, ale jakoś nie mogę się przełamać... <bezradny></span>