Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Tampon czy podpaska ??

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
501 odpowiedzi w tym temacie

#321 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 września 2009 - 17:52

po prostu nie wszystkim dziewczynom to odpowiada karolina_1986
ale powinnaś spróbowac choćby po to żeby wiedzieć czy ci odpowiada czy nie ;-) ja spróbowałam raz i wiem ze tampony są nie dla mnie <bezradny></span>

#322 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 05 września 2009 - 10:18

A ja powiem szczerze, ze najczesciej uzywam podpasek, ale w szafce mam rowniez tampony... Jestem zadowolona z nich, choc uzywam ich wtedy kiedy jest jakas wyjatkowa sytuacja...Uwazam, ze sa duzo bardziej komfortowe niz podpaski!
Dołączona grafika

#323 September

September
  • Użytkownik
  • 180 postów

Napisano 05 września 2009 - 18:52

Jestem zdecydowanie fanka tamponów. Używam zawsze z firmy Ob , są bardzo dobre .
Jeśli chodzi o podpaski,to używam tylko na noc. Szczerze mówiąc nigdy bym nie wróciła do podpasek , w tamponach mam doskonały komfort .

#324 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 06 września 2009 - 18:26

wiadomo ze tampony wygodniejsze

Jak dla kogo ;-)
Spróbowałam,nosiłam i mi tampony nie pasują :-P wolę podpaski ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#325 Endless

Endless
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 09 września 2009 - 19:24

Tampony tylko przez pierwszy dzień kiedy mam istną powódz(i do tego i tak podpaska na wszelki wypadek...) później tylko podpaski, jakoś nie lubie jak to się wszystko kisi w środku:/

#326 oliandas

oliandas
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 09 września 2009 - 19:35

A ja używam tamponów jak jestem po za domem, wypad na miasto, do znajomych itd, podpaski jak jestem w domu. Myślę że noszenie tamponów bez przerwy to nie zbyt dobra opcja bo to jest w środku i puchnie... :-/

#327 czarownica155

czarownica155
  • Użytkownik
  • 66 postów

Napisano 17 września 2009 - 09:57

A ja nie mogę używać tamponów, ponieważ:
:!: musiałabym go wymieniać co 30minut bo tak mi leci w pierwszych dniach,
:!: mam gorączkę, bóle głowy, zawroty głowy i wymioty.

Podpaska mój przyjaciel
Dołączona grafika

#328 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 19 września 2009 - 07:16

ja tylko tampony, uzywam ich od samego poczatku, zawsze i wszedzie, i nic mnie nie przekona do podpasek :->
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#329 Miniaa

Miniaa
  • Użytkownik
  • 77 postów

Napisano 22 września 2009 - 20:50

w tamponach mam doskonały komfort .

komfort rzeczywiście jest, ale czy to zdrowe..?? :-/
Ja nosiłam długi czas tampony, na noc tylko podpaski, i miałam stan zapalny pochwy ( prawdopodobnie od tamponów) , a wymieniałam co 3 godziny. Teraz zdecydowanie przerzuciłam się na podpaski, mało komfortowe ale zdrowe. Tampony tak, ale jeśli chodzi o wyjścia na imprezy itp.

#330 QueenBee

QueenBee
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 29 września 2009 - 08:09

tampon to wieelka wygoda. podpasek nie noszę od tak dawna, że tylko dzięki reklamom pamiętam jak wyglądają:)
Dołączona grafika

#331 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 29 września 2009 - 09:27

ja pewniej czuje sie z podpaska, jest mi po prostu wygodniej, a tamponow uzywam rzadko, na jakies wyjscia, wesela itp
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#332 Marta2012

Marta2012
  • Użytkownik
  • 177 postów

Napisano 29 września 2009 - 10:16

Ja odczuwam jakis niezidentyfikowany strach przed tamponami :mrgreen:
Dlatego tez używam tylko i wyłącznie podpasek, tak już się przyzwyczaiłam że wogóle ich nie czuję i mi nie przeszkadzają.
Przynajmniej mam pewność, że nie utkną mi na zawsze ;-)

#333 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 29 września 2009 - 11:02

ja tamponów muszę używać kiedy mam bardziej obwitą @ (wtedy mam i tampon i podpaskę i dopiero czuje się pewnie) lub kiedy np. muszę dużo się ruszać. A tak to staram się częściej podpaski same zeby nie nabawić sie jakiegoś zakarzenia

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#334 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 29 września 2009 - 13:58

Chwała temu kto wymyslil TAMPONY!!!to jest najcudowniejsza rzecz!!no i plaskie podpaski:)na dzien tampony a na noc podpaska....rzecz w tym ze to jest krew"brudna" martwa blon asluzowa i takie tam szybko sie psuje pelno zarazkow wiec na noc nie odwarzylabym sie zostawic tampona....
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#335 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 01 października 2009 - 21:26

do niedawna uzywałam tylko podpasek,tamponów raczej rzadko. Do czasu aż pojechałam nad morze i tego samego dnia dostałam @ :-/
no i dla wygody zastosowałam tampaksiory :mrgreen:
no i tak się przekonałam do nich,że juz używam jedynie ich,podpaski dla mnie juz moga nie istnieć :-)
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#336 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 października 2009 - 23:12

Do czasu aż pojechałam nad morze i tego samego dnia dostałam @ :-/

wiesz mi też się zdarzyło że jak mieliśmy jechać nad wode z paczką zdarzył mi sie @ no i ostateczość:tampon....

podpaski dla mnie juz moga nie istnieć :-)

o nie dla mnie to była katorga:ciągłe sprawdzanie czy tampon nie przemaka :roll:

#337 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 05 października 2009 - 16:16

najczęściej w ciągu dnia używam tamponów, są po prostu bardziej komfortowe wg mnie :) nie martwię się o to czy przypadkiem coś mi nie przesiąknie, albo czy nie zabrudzę sobie bielizny. Na noc częściej podpaski, choć to nie jest regułą :)
jeszcze tak ze 2-3 lata temu używałam tylko i wyłącznie podpasek, bo tamponów się po prostu bałam. Bałam się, że zrobię sobie krzywdę w trakcie wkładania go, ale teraz wiem, że to są zbędne obawy :D jednym zdaniem mówiąc, bardziej przekonana jestem do tamponów :)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#338 magdalensis

magdalensis
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 14:17

Zazwyczaj podpaski. Ale chwała za to, że ktoś wymyślił tampony. Przydają się szczególnie na wakacjach i różnego typu wyjazdach. ;-)

#339 zo$ka

zo$ka
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 12 grudnia 2009 - 14:21

Ja zazwyczaj uzywam tamponow.Bardzo rzadko podpasek.Po porodzie troche uzywalam bo musialam;]

#340 monia86

monia86
  • Użytkownik
  • 228 postów

Napisano 15 grudnia 2009 - 01:30

ja uzywam tylko i wyłacznie podpasek.