Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kuchnia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
404 odpowiedzi w tym temacie

#241 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 02:10

fajowe :-) typowo w moim guście tylko może ciut za jasne ;-) ale i tak superowe

my też zamówiliśmy mebelki do kuchni :-) ale z racji tego kuchnia mała i mało ustawna byliśmy skazani po prostu na komplet mebli przeznaczonych do malutkiej kuchni :-| wyboru nie było niestety...ale pochwalę się jak już będzie dostawa i będą złożone :-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#242 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 10:46

ładna choć dla mnie ciut za jasna ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#243 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 13:32

Lolka000, podobają mi się te szafeczki. Gdyby Twoje wyglądały tak, jak na zdjęciu, rzeczywiście byłyby ciut za jasne, ale myślę, że ciemny blat fajnie to przełamuje ;-)

#244 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 07 lutego 2011 - 18:18

Ładne ładne :-) I dobrze, że blat ciemniejszy bo jasny jednak bardzo trudno domyć - wiem coś o tym, bo sama mam i zawszę się meczę z myciem go. Czekam na waszą kuchnię już zamontowaną :-)

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#245 marysia84

marysia84
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 11 lutego 2011 - 11:26

Lubię bardzo proste kuchnie - i w ogóle meble :) Jeśli chodzi stricte o kuchnie to mogą być drewniane albo plastikowe, ewentualnie z jakimś fajnym elementem (wzór na lampie etc.). Ładne i proste zestawy kuchenne mają w . Mi szczególnie do gustu przypadł ten o nazwie Laura :)

#246 malinka84

malinka84
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 11 lutego 2011 - 12:08

Dla mnie jest zbyt jasna, uwielbia ciemne odcienie. One nadają pomieszczeniu dystyngowany fason.

#247 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 05 marca 2011 - 08:43

mebelki już przywiezione i czekają w pudłach, gotowe do zmontowania. Jesteśmy w trakcie remontu pomieszczenia przeznaczonego na kuchnię, że jest ono stosunkowo duże, pomysł jest taki, że dzielimy go ścianką taką do połowy szerokości, w której zabudowane będzie akwarium (wiem, że dziwnie to brzmi i może trudno to sobie wyobrazić, ale coraz bardziej mi się to podoba i będzie super wyglądało, B. jest pasjonatem tak więc musiałam się zgodzić :-P ). Z jednej strony będzie kuchnia z drugiej jadalnia, niby osobno a jednak razem :-P trudno to wytłumaczyć i sobie to wyobrazić, tak więc mam nadzieję, że za góra dwa miesiące skończymy i Wam się pochwalę :-o
Dołączona grafika

#248 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 marca 2011 - 09:53

E tam, trudno... Jak w Hamerykańskich filmach :lol: po prostu robicie ściankę, tylko zamiast ścianki - akwarium. Tylko mnie ciekawi jak rozwiążecie nad akwarium sprawę - bo chyba nie zostanie pusta dziura?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#249 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 05 marca 2011 - 10:21

Tylko mnie ciekawi jak rozwiążecie nad akwarium sprawę - bo chyba nie zostanie pusta dziura?

no pewnie że nie :-P Góra będzie z płyt gipsowych, tak normalnie jak ściana, na stelażu przymocowanym do sufitu. P prostu akwarium będzie cąłe zabudowane w ścianie ;-) nie wiem czy to jasno wytłumaczyłam :lol:
Dołączona grafika

#250 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 05 marca 2011 - 11:17

że dzielimy go ścianką taką do połowy szerokości, w której zabudowane będzie akwarium (wiem, że dziwnie to brzmi i może trudno to sobie wyobrazić, ale coraz bardziej mi się to podoba i będzie super wyglądało, B. jest pasjonatem tak więc musiałam się zgodzić

swietny pomysł, gdybym miała duza kuchnie tez bym tak zrobiła.

trudno to wytłumaczyć i sobie to wyobrazić

eee tam trudno, ja to już widze. Pomysł bardzo dobry.
Ze tez ja mam mała kuchnie ;/

cąłe zabudowane w ścianie

spoko, ja rozumiem.
Wiesz, my sie tu poprostu troszczymy o los rybek :-P
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#251 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 05 marca 2011 - 11:25

Wiesz, my sie tu poprostu troszczymy o los rybek :-P

no no no :mrgreen: B. ma taką radochę, że będzie miał swoje akwarium... co prawda poszliśmy na kompromis... on chciał duuużo większe mieć w domu, ale ja troszkę sceptycznie do tego podchodziłam więc stanęło na tym, że będzie miał swoje, że tak powiem "kawalerskie" 170l, więc i tak spore ;-) ja tam rybki lubię, a akwa B. jest zawsze takie śliczne, no i bede miała oryginalny element w kuchni :-P
Dołączona grafika

#252 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 05 marca 2011 - 11:27

Jasno :mrgreen: bo się zastanawiałam właśnie jak to zrobicie. w końcu szkło nie utrzyma ciężaru "ściany" plus - musi być jakieś dojście do akwarium od góry ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#253 ewa_86

ewa_86
  • Użytkownik
  • 37 postów

Napisano 09 marca 2011 - 15:00

my rok temu kupiliśmy mieszkanie i od tego czasu wegetujemy bez kuchni, mamy tylko jakieś prowizoryczne stare meble od rodziców, ale tylko jedna szafka, stół, ława zlew i kuchenka na dwa palniki! już jestem wykończona! ale na szczęście w końcu odłożyliśmy kasę i przymierzamy się do kupna kuchni. Chcemy w nowoczesnym stylu :) także przed nami ciężka przeprawa w wyborze mebli kolorów itd :D bo w sumie nie mamy jak na razie pomysłu

#254 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 29 kwietnia 2011 - 22:08

my rok temu kupiliśmy mieszkanie i od tego czasu wegetujemy bez kuchni,

to tylko współczuć :-( ja nie miałąm kuchni miesiąc to szjaby dostawałam ..jednak kuchnia to podstawa
Dołączona grafika

#255 tuptunio

tuptunio
  • Użytkownik
  • 4 235 postów

Napisano 02 maja 2011 - 17:36

jednak kuchnia to podstawa

dla mnie również. uwielbiam gotować i spędzam w niej dużo czasu.
Dołączona grafika

w jakim języku myśli głuchy od urodzenia?

#256 bluebell

bluebell
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 12:40

można się przyłączyć? tez szukam wymarzonej kuchni do naszego pierwszego mieszkania :-D

#257 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 13:01

mnie się podobają takie:
Dołączona grafika
Dołączona grafika
Dołączona grafika
a najbardziej ta:
Dołączona grafika
być może gdybym zobaczyła te meble na żywo to uznałabym że są np. mało funkcjonalne czy coś takiego ale kupując meble na pewno najpierw patrzyłabym na coś takiego ;-)
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#258 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 13:03

3 jest cudna, podoba mi sie kolorystyka
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#259 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 13:04

mnie się podobają takie:

Bardzo ładne,szczególnie przedostatnia z białymi szafkami.Ale i oświetlenie dużo daje,nie ma co.Te kuchnie są duże przestronne.Moja to taka klitka jak połowa tych pokazanych.

#260 monik_ka

monik_ka
  • Użytkownik
  • 1 680 postów

Napisano 06 lipca 2011 - 14:22

viola czeka Cię chyba maraton po sklepach ;-) ale na pewno znajdziesz coś odpowiedniego, teraz jest taki wybór, ze można dostać oczopląsu <zakrecona></span>
Dołączona grafika

Dołączona grafika