Wczoraj został wyemitowany pierwszy odcinek polskiej wersji, oglądała któraś? Dla mnie program fajną ma konwencję, oczywiście widać różnicę między zagranicznymi edycjami, u nas mniej prestiżowo że tak określę. O uczestnikach mało co mogę powiedzieć, jakoś żaden póki co nie wzbudził mojej sympatii. Wojciech Amaro dobrze tam bluzga, choć moim zdaniem czasami stara się na siłę zrobić z siebie Gordona. Niemniej jednak będę oglądać na bieżąco, bo ciekawa jestem dalszych odcinków.
Hell's Kitchen- Piekielna Kuchnia
Napisano 09 kwietnia 2014 - 06:44
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 09 kwietnia 2014 - 10:27
Oglądałam przed chwilą i największą wadą tego programu są strasznie, ale to naprawdę strasznie irytujący uczestnicy i mimo, że z dziewczynami pracuje Dareczek z Top Chefa, chyba nie będę tego oglądać ![]()
Napisano 09 kwietnia 2014 - 11:47
choć moim zdaniem czasami stara się na siłę zrobić z siebie Gordona.
Też mam takie wrażenie, chociaż czytałam gdzieś z nim wywiad i twierdził, że nie będzie Gordona nasladował....
No ale my wczoraj obejrzeliśmy i nawet mi się podoba. G. ma mieszane uczucia, chociaż Gordona ze mną oglądał....
Już mnie wkurza z chłopaków taki jeden co pyskował (i tu nie pamiętam jak on tam miał na imię) i ciekawa jestem, co pokaże ta "księżniczka" czy tam "królewna"
Napisano 09 kwietnia 2014 - 11:47
Ogólnie myślałam, że im to gorzej wyjdzie
Cieszę się, że jest Amaro a nie np. Magda Gessler :lol:właściwy człowiek, ale fakt - też od razu pomyślałam, że na siłę robi z siebie Gordona, a sorry, ale nim nie będzie. Podoba mi się tylko to narzeczeństwo - plus za to, że są po prostu sympatyczni i mówią nie od rzeczy, tylko o gotowaniu. Ta dziewczynka licealistka z kokardami nie wiem co tam robi
od razu potrzebowała pomocy, zagubiona królewna
dobrze, że odpadła ta starsza, bo ruszała się jak mucha w smole.
Hell's Kitchen na TLC z Gordonem oglądam namiętnie - aktualnie kocham bardziej niż wszystkie edycje jakichkolwiek Mastechefów ![]()
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 09 kwietnia 2014 - 16:10
Cieszę się, że jest Amaro a nie np. Magda Gessler
miał być Gessler jakiś brany pod uwagę, jakiś facet czy coś mi się obiło o uszy
jej kompletnie bym nie widziała- producent nie zarobiłby na talerze ![]()
Nie wiedziałam, że już ruszyło, planowałam oglądać ![]()
Wojciech Amaro dobrze tam bluzga, choć moim zdaniem czasami stara się na siłę zrobić z siebie Gordona.
bo on mocne dosyć pociski puszcza w 'Top Chef' tyle, że się tak nie wydziera głośno, ale jak coś mu się nie podoba to tnie dosyć konkretnie ![]()
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 10 kwietnia 2014 - 05:27
Hell's Kitchen na TLC z Gordonem oglądam namiętnie
A to witaj w gronie ![]()
miał być Gessler jakiś brany pod uwagę
A też słyszałam właśnie. On chyba raz pojawił się gościnnie w jakimś programie kulinarnym no ale za dużo ich oglądam i nie pamiętam w którym
Nie wiedziałam, że już ruszyło, planowałam oglądać
Na ipli jest dostępne do obejrzenia ![]()
Napisano 10 kwietnia 2014 - 06:48
Chyba o Arka Ci chodzi, też mnie irytuje, kozaczka z siebie robi, zero szacunku do innych.
Już mnie wkurza z chłopaków taki jeden co pyskował
Napisano 10 kwietnia 2014 - 09:32
@89kasienka89, dokładnie!! Musiałam sobie wygoglować ![]()
A pytanie, jest taki koleś grubasek, czy on nie był już w jakimś programie kulinarnym?? No taka buźka znajoma a nie wiem skąd.
Napisano 10 kwietnia 2014 - 10:34
jest taki koleś grubasek, czy on nie był już w jakimś programie kulinarnym??
Też skądś go znam. Z Master Chefem mi się kojarzy, ale nie jestem pewna.
Podoba mi się tylko to narzeczeństwo - plus za to, że są po prostu sympatyczni i mówią nie od rzeczy, tylko o gotowaniu
Facet jak facet, ale laski już nie znoszę. Fakt, wygląda na ogarniętą, ambitną, znającą się na tym, co robi, ale jest przy tym tak niesympatyczna, z tą swoją wiecznie mega wredną miną... ![]()
Napisano 10 kwietnia 2014 - 10:45
Też skądś go znam.
Adam Czapski, Opole, 35 lat
Fryzjer, który gotowaniem zajmuje się amatorsko. Brał udział w programach kulinarnych: "Gotuj wszystko", "MasterChef", wygrał program "Ugotowani". Na małym ekranie pojawia od trzynastu lat. Zaczynał w reality show Polsatu "Łysi i blondynki". Mogliśmy go oglądać także w "Szansie na sukces".
źródło: fanpage HK Polska na FB (:
Ja nie oglądałam zagranicznej wersji. Polskiej zresztą też nie, ale jak będę miała chwilę czasu to może luknę o czym tu tak dyskutujecie ![]()
Aaaa i jak tam patrzyłam na zdjęcia to jedno mnie zastanawia:
Oni tam razem mieszkają w jakimś domu? ![]()
Użytkownik nie(d)oceniona edytował ten post 10 kwietnia 2014 - 18:45
linki usuniete
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 10 kwietnia 2014 - 11:15
Oni tam razem mieszkają w jakimś domu?
tak, przez 10 tygodni tam bedą.
"MasterChef", wygrał program "Ugotowani".
z tego go kojarzyłam od razu! ale on też taki przemądrzały jest
tą swoją wiecznie mega wredną miną...
lepsze to niż królewna z kokardkami stojąca na środku kuchni z biedną minką ![]()
![]()

Napisano 10 kwietnia 2014 - 11:28
Muszę nadrobić pierwszy odcinek, bo jeszcze nie miałam okazji obejrzeć. Ciekawa jestem jak wyszła polska edycja, mam nadzieję, że nie okaże się marną i nieudaną kopią. ![]()
Napisano 10 kwietnia 2014 - 11:59
@Madź, dzięki:) więc go kojarzę z Ugotowanych albo Masterchefa.
@elizabeth, a jak to jest z tym oddawaniem tel i zegarków ?? Bo jak oglądałam Gordona to jakoś nie zwróciłam uwagi aby tam takie coś było....
epsze to niż królewna z kokardkami stojąca na środku kuchni z biedną minką
Ej no ona jest śmieszna
taka sierota:)
Mogłaby Geslerowa sobie obejrzeć i w końcu by się nauczyła, że oblizanej łyżki nie pcha się z dzioba do gara. Bo z tego co zauważyłam, to co jakiś czas tak robi w rewolucjach....
U mnie zawsze jak G. myje gary, to słyszę: Aga, ile Ty tych łyżek brudzisz??
no ale jak coś spróbuję to sruu to zlewu i się uzbiera
Napisano 10 kwietnia 2014 - 12:05
@elizabeth, a jak to jest z tym oddawaniem tel i zegarków ?? Bo jak oglądałam Gordona to jakoś nie zwróciłam uwagi aby tam takie coś było....
no tego tam nie było chyba ![]()
Mogłaby Geslerowa sobie obejrzeć i w końcu by się nauczyła, że oblizanej łyżki nie pcha się z dzioba do gara. Bo z tego co zauważyłam, to co jakiś czas tak robi w rewolucjach....
mnie też tym wkurza, zresztą ona robi mnóstwo rzecz, których się w kuchni nie powinno, chociażby gotowanie z tymi rozpuszczonymi kudłami - czasami ma związane, ale nie zawsze
![]()

Napisano 10 kwietnia 2014 - 12:53
![]()
Obejrzane ![]()
No fajnie im ciśnie- jak próbował tych popisowych dań to w ogóle lałam z tego, jacy są przerażeni ![]()
To typowanie też jest niezłe- albo szczerze kogoś wybiorą, albo jak kogoś nie lubią/czują się zagrożeni ![]()
A babeczki jakie podniecone na tej kolacji zwycięskiej
fota z rąsi mnie powaliła ![]()
Na pewno będę oglądać ![]()
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 11 kwietnia 2014 - 03:27
lepsze to niż królewna z kokardkami stojąca na środku kuchni z biedną minką
Wkurza mnie i jedna i druga. Nawet nie wiem, która gorsza ![]()
Napisano 11 kwietnia 2014 - 06:35
Hahahaha dla mnie gorsza ta z pary narzeczeńskiej, może i gotuje fajnie, ale fakt faktem wiecznie "wku** dzieciak"
Wkurza mnie i jedna i druga. Nawet nie wiem, która gorsza
Napisano 15 kwietnia 2014 - 20:36
@karatetyka przyznaję - masz racje! dzisiaj nie mogłam patrzeć na to narzeczeństwo, a tym bardziej na nią
oni SERIO myślą, że to formalność, że któreś z nich wygra, bo są tacy dobrzy, a wszyscy inni to idioci
pchają się do władzy, a sorry, ale on kompletnie nie potrafi dowodzić!
Byłam zdziwiona, że księżniczka z kokardkami się ogarnęła - wydaje mi się, że ona ma smak i umiejętności, ale nie nadaje się do takiej pracy pod presją - bardziej bym ją widziała w Masterchefie.
To, że Grzegorz odpadł uważam za słuszne, bo nie wiem co on tam robił, ani chęci ani niczego.
Nominacja tego akwarysty była idiotyzmem, bo nic złego (gorszego od innych) nie zrobił! Dobrego pewnie też nie, no ale ![]()
![]()

Napisano 16 kwietnia 2014 - 04:54
dzisiaj nie mogłam patrzeć na to narzeczeństwo, a tym bardziej na nią
Oj tak, jeszcze jak rozmawiałam ze swoim chłopakiem to w pewnym momencie robiła straszne miny. Mam wrażenie, że w ich związku to ona jest facetem
Byłam zdziwiona, że księżniczka z kokardkami się ogarnęła - wydaje mi się, że ona ma smak i umiejętności, ale nie nadaje się do takiej pracy pod presją
Eee no, księżniczka jeszcze nas zaskoczy.
Jedyne co mnie wkurzyło, to przez 10 minut powtórka 1 odcinka
Napisano 16 kwietnia 2014 - 07:40
Jedyne co mnie wkurzyło, to przez 10 minut powtórka 1 odcinka
ja zapomniałam, że jest Piekielna kuchnia i włączyłam tv akurat przy końcu powtórki ![]()
![]()