Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

gdy mezczyzna placze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
187 odpowiedzi w tym temacie

#121 Alicja:)

Alicja:)
  • Użytkownik
  • 74 postów

Napisano 31 maja 2009 - 22:49

Jeśli facet potrafi płakać to znaczy, że ma uczucia! A jeśli z powodu kobiety to znaczy , że naprawdę kocha!Męskie łzy są piękne...chwytają za serce!
Dołączona grafika

#122 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 01 czerwca 2009 - 06:39

Męskie łzy są piękne...chwytają za serce!

byle nie za często ;-)
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#123 Lidia52

Lidia52
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 02 czerwca 2009 - 09:41

Widziałam wczoraj. Zostawiła go żona równo w czwartą rocznicę ślubu. Zabrała dziecko
i poszła do innego <love></span> tak było a teraz :cry:

#124 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 03 czerwca 2009 - 10:42

moj kochany tez raz płakał przy mnie,z powodu swojej rodziny,z którą mial problemy:(
Wtedy mocno go przytulilam i popłakiwałam z nim:"(nie wytrzymałam:"(

Ja uwazam,ze mężczyzna to tez człowiek,no moze troche głupszy od nas,kobiet,ale człowiek,i tez ma uczucia.Nie ma na swiecie faceta,ktory by ani razu nie płakał,niektórzy poprosta robia to tak by nikt nie widział.
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#125 Eve

Eve
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 15:40

Nie znoszę ludzi, którzy mówią, że jak facet placze to jest mięczak i frajer... Myślą, że jak facet ma 100% mięśni i 0% uczuć to jest cool...

Mnie zawsze wzruszają lzy mojego Kochanego, wtedy go mocno przytulam, często też delikatnie glaszczę po glowie. Ale nigdy nie potrafię sobie wybaczyć jego lez z mojego powodu... :-(
powaga zabija powoli

Dołączona grafika

#126 Sabrosa

Sabrosa
  • Użytkownik
  • 344 postów

Napisano 13 czerwca 2009 - 17:34

Mojego męża widziałam tylko 2razy ze łzami na policzkach, gdy zmarł jego ojciec i gdy narodził mu się syn. Ogólnie nie przyznaje się do wzruszenia taki już jest. Nie lubi rozczulania się nad facetami zwłaszcza nad nim.

#127 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 14 czerwca 2009 - 08:56

Mojego męża widziałam płaczącego może ze dwa razy no trzy. Raz płakał tuż po narodzinach naszej córeczki, potem przy narodzinach naszego syneczka. I trzeci raz kiedy zmarł jego przyjaciel a mój brat :-(
Dołączona grafika

#128 Magdalena

Magdalena
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 20:29

moj partner kiedy mial problemy w domu, a dokładnie ze swoja mama bo było podejrzenie że może miec raka, wypłakał mi sie na ramieniu i rowniez nie wiedzialam co robic. Przytuliłam go, probowałam pocieszyc, powtarzalam ze bedzie dobrze.... ale nie spodziewalam sie ze mezczyzna potrafi tak płakać. Az mnie w sercu sciskało i mialam ochote razem z nim sie wypłakać. To piekne, bo widac ze mezczyzni maja uczucia.

#129 Eve

Eve
  • Użytkownik
  • 32 postów

Napisano 17 czerwca 2009 - 23:26

Dokladnie... My potrafimy nawet codziennie z byle powodu beczeć i chyba raczej już nikogo to nie dziwi :P
Jednak lzy mężczyzny są rzadkie i można wywnioskować, że musi być spory problem, dla którego on placze. Widok ten jest smutny i przygnębiający (chyba, że to lzy radości :)).
Najlepiej wtedy nic nie mówić, slowa odlożyć na potem, a jak narazie trzeba być przy nim, tulić w ciszy, żeby wiedzial, że go kochamy i że nawet w tak niezręcznej dla niego sytuacji jak placz jesteśmy przy nim blisko, okazując mu glębokie uczucia.
powaga zabija powoli

Dołączona grafika

#130 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:00

Łzy faceta to jest jeszcze gorsze niz płacz kobiety. Ten widok strasznie boli i pozostaje na długo w pamieć :roll:

Co Nas nie zabije to Nas wzmocni :-)

COŚ DLA MAMUSIEK I NIE TYLKO SPRAWDŹ :-)

#131 Bad_Boy

Bad_Boy
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 18 czerwca 2009 - 11:01

Najlepiej wtedy nic nie mówić, slowa odłożyć na potem,

Tak, słowa w takich chwilach są jak najbardziej zbędne! Faktem jest, że widok mężczyzny płaczącego należy do rzadkości. Gdy już osobnik taki płacze wolałby zostać niezauważony.
Dla mnie łzy nie są specjalnie wstydliwą sprawą, wyrażają po prostu uczucia... czy to radości czy smutku. Jednak płakać, szczerze płakać umiem tylko przy jednej osobie. Nie wiem tak już mam i wtedy oczekuję nie słowa tylko właśnie:

a jak narazie trzeba być przy nim, tulić w ciszy, żeby wiedzial, że go kochamy i że nawet w tak niezręcznej dla niego sytuacji jak placz jesteśmy przy nim blisko, okazując mu glębokie uczucia.

#132 Sunniva

Sunniva
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 25 czerwca 2009 - 14:41

Mój chłopak płakał już kilka razy (ale może nawet nie dziesiec razy na cztery lata) ale miał na to powody.
Jednak, to dobra rzeć bo to znaczy ze pokazuje to co czuje, i że sie mnie nie wstydzi (nigdy nie płakam przed kimś innym)... wtedy prubuje pokazać że jestem z nim, ale jak mówi Bad_Boy, czasem słowa są zbędne.

#133 ryba

ryba
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 25 czerwca 2009 - 21:28

facet rzadko płacze , ale jeśli mu sie to zdarza to musi być poważna sprawa dlatego nie wolno sie wyśmiewać tylko mu pomóc i go przytulic mówić ze sie go kocha to jak dziecko tylko wyrośnięte

#134 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 26 czerwca 2009 - 01:03

Wzruszające jest to, jak piszecie, że płaczącego faceta trzeba przytulić, nic nie mówić tylko uświadomić mu w tej trudnej dla niego chwili, że kocha się go. Wydaje mi się, że gdybym zobaczyła płaczącego faceta to jednak pomyślałabym, że te łzy są sztuczne. Nie wiem jak bardzo bliska osoba musiałaby to być, żebym mogła okazać mu na tyle zrozumienia.

#135 martusia254

martusia254
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 11:23

Moj facet tez czasem placze. najczesciej jak sie poklocimy. i jak czuje ze moze mnie stracic. wiem ze on bardzo mnie kocha i przezywa to co sie miedzy nami dzieje. ja nie uwazam to za oznake slabosci tylko za meskosc. to cudowne ze facet potrafi okazac swojej kobiecie wszystkie uczucia. to oznaka ze facet ufa i wie ze kobieta nie bd sie z tego smiala. zawsze wtedy przytulam mojego faceta i mowie mu ze zawsze z nim bede. kiedys moj facet plakal bo znalazl sobie prace 150km od domu. byl ze mna tylko w weekendy. mowil ze najgorszy byl wtorek kiedy byl w pracy. wieczorem zawsze mu az lezka leciala bo tesknil. ja szanuje i lubie jak facet jest otwarty i nie wtydzi sie swoich uczuc. za to tez kocham mojego faceta.

#136 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 28 czerwca 2009 - 13:03

ja szanuje i lubie jak facet jest otwarty i nie wtydzi sie swoich uczuc.

no tak łzy faceta sa piękne... ale jak dla mnie "co za dużo to niezdrowo"... facet ma być tym twardzielem, tym kimś kto będzie dla nas oparciem... dobrze, że wyraża swoje emocje i nie kryje się z nimi... ale łzy w przypadku faceta zdarzają się tylko w naprawdę wyjątkowych sytuacjach i to daje nam możliwość wypłakania się w ich ramionach kiedy tylko chcemy...
Dołączona grafika

#137 martusia254

martusia254
  • Użytkownik
  • 49 postów

Napisano 29 czerwca 2009 - 08:47

masz racje facet nie powinien plakac z byle powodu. powinien wpsierac kobiete. ale jesli jemu tez czasem zdarza sie uronic pare lez to trzeba byc wyrozumiala

#138 Guest_niki_*

Guest_niki_*
  • Gość

Napisano 29 czerwca 2009 - 19:25

łzy faceta? nie mam nic przeciwko, pod warunkiem, że są ronione w uzasadnionych wypadkach, a nie przy oglądaniu filmów. od tego są kobiety. M. widziałam kilka razy płaczącego, na pogrzebie babci i jak byłam w szpitalu po operacji

#139 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 15:39

od tego są kobiety

dobrze powiedziane, zgadzam się.

Ja mojego jeszcze nigdy nie widziałam jak płacze..

#140 alusiawg

alusiawg
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 15 lipca 2009 - 19:02

Gdy mi opowiadał o tym co pamięta z dzieciństwa przez 4 lata jak jeszcze żył jego tata :(