Gdy robi się za sucho...
Napisano 14 grudnia 2008 - 18:09
Napisano 30 czerwca 2009 - 21:05
Napisano 17 czerwca 2013 - 08:43
W składzie są tylko naturalne składniki, jest lepki dosyć, w smaku słodkawy...
Ale nie piecze, zachowuje się jak powinien - nie czuję go prawie.
Po durexie wiśniowym i super glide (czy jakoś tak) miałam takie dziwne uczucie
A przy Unimilu jest git
Napisano 01 lipca 2013 - 18:35
Napisano 17 października 2017 - 09:20
Nie można też całe życie stosować jakiś środków zastępczych, trzeba działać inaczej. Ja też zmagałam się z tym problemem, ale wyczytałam w necie info o zabiegu rewitalizacji okolic intymnych, który wpływa na suchość. Korzystałam z usług kosmetycznych rzeszowskiego gabinetu Moja Estetyka i okazało się, że wykonują tam też zabiegi z zakresu ginekologii estetycznej. Skorzystałam i mówię wprost, zmieniło top zdecydowanie moje kontakty z mężem!
Tutaj możecie sobie więcej poczytać:/link reklamowy/
Napisano 21 grudnia 2017 - 08:30
Gdy robi się za sucho polecam dwa zele:
libi gel - zwieksza ukrwienie dolnych okolic tak więc Wasze odczucia są o wiele wiele lepsze
no i be lover - ten jest tak wydajny i daje tak duży poslizg,że nadaje się dobrze do sexu analnego ( nie boli)
Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego.
Napisano 09 stycznia 2018 - 09:33
Ostatnio zamówiliśmy sobie włąsnie libi gel i porównując sobie go do innych środków, które są w sklepach to jest o wiele lepszy. Wcześniej kupowaliśmy głównie to co było dostępne w sklepach, aptekach.Jakieś smakowe durexy czy unimile. Jednak niedawno postanowilismy skusić się na libi gel bo trochę o nim czytaliśmy i sobie zamówilismy i jest super. Dawno już nie miałam takiego orgazmu jak wcześniej przed tym jak zastosowałam. No i nie lepi się i dla mnie jest to również plus.
Romantycznie
Napisano 26 lutego 2018 - 22:56
U nas w tych kwestiach pomogły globulki dopochwowe, wcześniej nic nie pomagało a po globulkach Mucovagin odczułam sporą różnicę. Ma dobry skład i mocno nawilża - nie tylko chwilowo.
Napisano 01 marca 2018 - 07:03
Be lover. Szczerze polecam. Bardzo dobry zel, fajne wygodne opakowanie z pompka, która nie zasycha. NO i jest mega wydajny. Nie jest duży , ale my mamy jedno opakowanie od roku i ubyła może połowa. Durexy i unimile są z 4 razy mniej wydajne.....

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 01 marca 2018 - 14:12
Gdzie do kupienia?
Romantycznie
Napisano 01 marca 2018 - 14:54
Durexy i Unimile mają datę ważności 3 miesiace od otwarcia. Ten ma dłuższą?
ale my mamy jedno opakowanie od roku i ubyła może połowa
Napisano 02 marca 2018 - 10:49
Tak z ciekawości zobaczyłam datę i jest napisane na opakowaniu, że ma datę ważności do 08.2019. Ale jest ważny 12 m od otwarcia. Tak wiec jeszcze pół roku spokojnie mozemy używać.Durexy i Unimile mają datę ważności 3 miesiace od otwarcia. Ten ma dłuższą?
Naprawdę durex i unimil mają tak krótkie daty? Nie zwrócilam uwagi ale to kiepsko bo jak kupi się jakiś żel z tych rozgrzewających itp to przecież się tego tak często nie używa
Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.
Napisano 26 lutego 2022 - 08:02
jak mialam problemy hormonalne i tez mialam za sucho a lekarz rozkladal rece to kupowalismy takie specjalne zele na necie, jest ich ogromny wybor sama zobacz https://superlove.pl/zele-intymne moze cos wam akurat spasuje