Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...
Zdjęcie

Gdy robi się za sucho...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
32 odpowiedzi w tym temacie

#21 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 18:09

zastanawiam sie właśnie jak takie olejki ,oliwki do masażu mają się do zakażenia i rożnych takich w pochwie ? ... jakoś mam obiekcje obawiam sie właśnie takich rzeczy w a durex wiem że jest włosienie na bazie wody i nie powoduje tego typu problemów .... a wolała bym nie musieć uważać czy mnie dotknie nim a później włoży go we mnie ...

#22 z1utka

z1utka
  • Użytkownik
  • 306 postów

Napisano 30 czerwca 2009 - 21:05

Ja moge polecic lubrykant Durex ten czerwony potęgujący doznania. Jest po nim naprawde ślisko aż za bardzo. ! A do tego dodaje dreszczyku emocji. ;)

#23 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 17 czerwca 2013 - 08:43

Polecam Unimil Natural ;)
W składzie są tylko naturalne składniki, jest lepki dosyć, w smaku słodkawy...
Ale nie piecze, zachowuje się jak powinien - nie czuję go prawie.

Po durexie wiśniowym i super glide (czy jakoś tak) miałam takie dziwne uczucie <bezradny></span> No po prostu czułam ten żel.

A przy Unimilu jest git :mrgreen:

#24 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 01 lipca 2013 - 18:35

Wisienkowa, popieram że unimil jest bardzo fajny :) rzadko się zdarza żeby w ogóle go używać ale jak już trzeba to tylko unimil :) durexy są straszne...

#25 Paula23

Paula23
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 17 października 2017 - 09:20

Nie można też całe życie stosować jakiś środków zastępczych, trzeba działać inaczej. Ja też zmagałam się z tym problemem, ale wyczytałam w necie info o zabiegu rewitalizacji okolic intymnych, który wpływa na suchość. Korzystałam z usług kosmetycznych rzeszowskiego gabinetu Moja Estetyka i okazało się, że wykonują tam też zabiegi z zakresu ginekologii estetycznej. Skorzystałam i mówię wprost, zmieniło top zdecydowanie moje kontakty z mężem! :-D Tutaj możecie sobie więcej poczytać:/link reklamowy/ 

#26 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 385 postów

Napisano 21 grudnia 2017 - 08:30

Gdy robi się za sucho polecam dwa zele:

libi gel   - zwieksza ukrwienie dolnych okolic tak więc Wasze odczucia są o wiele wiele lepsze

no i be lover - ten jest tak wydajny i daje tak duży poslizg,że nadaje się dobrze do sexu analnego ( nie boli)

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#27 odes

odes
  • Użytkownik
  • 380 postów

Napisano 09 stycznia 2018 - 09:33

Ostatnio zamówiliśmy sobie włąsnie libi gel i porównując sobie go do innych środków, które są w sklepach to jest o wiele lepszy. Wcześniej kupowaliśmy głównie to co było dostępne w sklepach, aptekach.Jakieś smakowe durexy czy unimile. Jednak niedawno postanowilismy skusić się na libi gel bo trochę o nim czytaliśmy i sobie zamówilismy i jest super. Dawno już nie miałam takiego orgazmu jak wcześniej przed tym jak zastosowałam. No i nie lepi się i dla mnie jest to również plus. 

Romantycznie

#28 klaudiafiszka

klaudiafiszka
  • Użytkownik
  • 61 postów

Napisano 26 lutego 2018 - 22:56

U nas w tych kwestiach pomogły globulki dopochwowe, wcześniej nic nie pomagało a po globulkach Mucovagin odczułam sporą różnicę. Ma dobry skład i mocno nawilża - nie tylko chwilowo.

#29 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 418 postów

Napisano 01 marca 2018 - 07:03

Be lover. Szczerze polecam. Bardzo dobry zel, fajne wygodne opakowanie z pompka, która nie zasycha. NO i jest mega wydajny. Nie jest duży , ale my mamy jedno opakowanie od roku i ubyła może połowa. Durexy i unimile są z 4 razy mniej wydajne.....

forte_1A.png

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#30 odes

odes
  • Użytkownik
  • 380 postów

Napisano 01 marca 2018 - 14:12

Gdzie do kupienia?

Romantycznie

#31 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 01 marca 2018 - 14:54

ale my mamy jedno opakowanie od roku i ubyła może połowa
Durexy i Unimile mają datę ważności 3 miesiace od otwarcia. Ten ma dłuższą? 

#32 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 418 postów

Napisano 02 marca 2018 - 10:49

Oj w wielu sklepach pewnie, ale jeśli chodzi o mnie to kupowałam w /link/. Razem zresztą z libi gel, który rónwież sobie zamówilismy, też nam podpasował bo super zamiennik dla drogiego durex o. Ale to już zupełnie inna historia :)

Durexy i Unimile mają datę ważności 3 miesiace od otwarcia. Ten ma dłuższą?

Tak z ciekawości zobaczyłam datę i jest napisane na opakowaniu, że ma datę ważności do 08.2019. Ale jest ważny 12 m od otwarcia. Tak wiec jeszcze pół roku spokojnie mozemy używać.
Naprawdę durex i unimil mają tak krótkie daty? Nie zwrócilam uwagi ale to kiepsko bo jak kupi się jakiś żel z tych rozgrzewających itp to przecież się tego tak często nie używa

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#33 MamusiaOlusia

MamusiaOlusia
  • Użytkownik
  • 46 postów

Napisano 26 lutego 2022 - 08:02

jak mialam problemy hormonalne i tez mialam za sucho a lekarz rozkladal rece to kupowalismy takie specjalne zele na necie, jest ich ogromny wybor sama zobacz https://superlove.pl/zele-intymne moze cos wam akurat spasuje