Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

gdy mezczyzna placze

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
187 odpowiedzi w tym temacie

#141 Onaa_a123

Onaa_a123
  • Użytkownik
  • 13 postów

Napisano 22 lipca 2009 - 21:40

Widziałam, płacz swojego faceta, po stracie przyjaciela. I również, nic nie powiedziałam, tylko go mocno przytuliłam. To było straszne przeżycie, bo mój facet, zawsze jest silny, męski i może troche udaje, takiego macho. Nigdy nie okazuje cierpienia, a właśnie wtedy, rozpłakał się na moich oczach. Nie wiedziałam co robić. Więc przytuliłam Go do serca. Potem czułam się jak bohaterka, ale teraz wiem, że nie zrobiłam nic nadzwyczajnego. Hihi.

#142 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 12:03

jeśli są szczere to rozumiem ale jeśli są na pokaż by coś w ten sposób osiągnąc to szczyt wszystkiego,nienawidze takich numerów i poznam je z kilometra :-x
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#143 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 12:04

mój brat raz płakał ale miła ku temu powód, byłam w szoku jak zobaczyłam u niego łzy.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#144 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 21:27

ja swojego brata często widzę jak płacze bo to histeryk jest i bez powodu potrafi :D

#145 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 21:30

a swojego brata często widzę jak płacze bo to histeryk jest i bez powodu potrafi :D

założmy, że Twój brat to jednak chłopiec, a nie mężczyzna (jeszcze) :>

#146 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 27 lipca 2009 - 21:32

założmy, że Twój brat to jednak chłopiec, a nie mężczyzna (jeszcze) :>

no tak ... ale ma 15 lat a ryczy pare razy w miesiącu z byle powodu

#147 zpinka

zpinka
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 03 sierpnia 2009 - 15:22

ja raz widziałam łzy mojego M
byliśmy oboje przy śmierci mojej Mamy , ja juz nie miałam siły płakac , a M wtedy nie mogł powstrzymać łez <placze></span>
Miłość mi wszystko wyjaśniła, Miłość wszystko rozwiązała -dlatego uwielbiam tę Miłość gdziekolwiek by przebywała.

#148 nowa18

nowa18
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 06 sierpnia 2009 - 12:07

ja widzial placzacego mojego bylego jak probowal w ten sposob mnie odzyskac

#149 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 26 maja 2011 - 09:23

Łzy u faceta są czymś pięknym uważam. Faceci wstydzą się często swoich łez
i zakrywają to przed kobietą.Byłam świadkiem raz tylko łez u mojego byłego. To
było jak się pokłócilismy wtedy i mnie i jemu polały się łzy

201407101662.png

#150 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • LokalizacjaZ daleka :P
  • Wzrost:178cm
  • Stan:mężatka
  • Partner:Przystojny ;)
  • Nastrój:Zmęczona
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 26 maja 2011 - 11:16

Łzy u faceta są czymś pięknym uważam. Faceci wstydzą się często swoich łez
i zakrywają to przed kobietą.Byłam świadkiem raz tylko łez u mojego byłego. To
było jak się pokłócilismy wtedy i mnie i jemu polały się łzy

Dokładnie sytuacja jak u mnie. Byliśmy na weselu mojej kuzynki. No i ja zaczęłam coś o naszej przyszłości gadać, nadawać jak najęta, zaczęłam się żalić, ze on nie myśli itp. Siedzieliśmy wtedy na przystanku obok domu weselnego. Pokłóciliśmy się. Ja Mojemu na kolanach siedziałam i nagle słyszę pochlipywanie, patrzę, a Jemu łzy jak grochy po policzkach płyną. Byłam w szoku bo to twardy facet. Jak to zobaczyłam to i ja od razu się popłakałam i zrozumiałam dzięki tej sytuacji bardzo dużo...

#151 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 26 maja 2011 - 11:33

Łzy u faceta są czymś pięknym

Dlaczego? Łzy - czy to kobiece czy męskie to nic przyjemnego i nie mogę doszukać się w tym żadnej namiastki piękna.

#152 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 26 maja 2011 - 11:35

Dlaczego? Łzy - czy to kobiece czy męskie to nic przyjemnego i nie mogę doszukać się w tym żadnej namiastki piękna.

A ja wręcz przeciwnie. Płacz u mężczyzny to rzadkość. I jeśli płacze bo się pokłócimy itp. znaczy, że naprawdę kocha, że mu zależy. Ja tak to rozumiem.

#153 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 26 maja 2011 - 11:42

Płacz u mężczyzny to rzadkość.

Tak się przyjęło i tak powszechnie się uważa, ale tak naprawdę jak zwykle jest różnie i nie ma co generalizować. Tak samo, jak istnieją kobiety, które nigdy nie płaczą, są i mężczyźni, którym zdarza się to często i nie tylko od płci to zależy.

I jeśli płacze bo się pokłócimy itp. znaczy, że naprawdę kocha, że mu zależy.

Powodów do płaczu są tysiące. To może być jeden z nich.

#154 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 26 maja 2011 - 11:57

Wydaje mi się, że gdybym zobaczyła płaczącego faceta to jednak pomyślałabym, że te łzy są sztuczne. Nie wiem jak bardzo bliska osoba musiałaby to być, żebym mogła okazać mu na tyle zrozumienia.

A mi się wydaje, że często zapominamy, że my także możemy skrzywdzić naszych mężczyzn słowami. My kobiety często płaczemy przez mężczyzn i myślimy wtedy, że jesteśmy od nich wrażliwsze, odczuwamy wszystko bardziej. Ale jeżeli facet kocha, to czuje wszystko tak samo jak my i czasem też go zaboli i pojawiają się łzy. Łzy u mężczyzn to nie oznaka słabości czy "sztuczności", wręcz przeciwnie,to szczerość wobec kobiety, jeśli mówimy oczywiście o naszych partnerach ;-)

#155 monia66

monia66

szczęśliwa mamusia

• Użytkownik
  • 3 169 postów

Napisano 26 maja 2011 - 13:21

Łzy - czy to kobiece czy męskie to nic przyjemnego i nie mogę doszukać się w tym żadnej namiastki piękna.

a kto powiedział , że łzy nie mogą oznaczać czegoś pięknego. człowiek nie płacze tylko z smutnych powodów, ale też może płakać z radości ze szczęścia. I dla mnie łzy są przejawem tego, że człowiek ma jakieś uczucia, że chłopak ma głębsze uczucia. Nie dusi w sobie emocji tylko potrafi je okazać także na zewnątrz kiedy taka potrzeba zajdzie. Popłacze i nie zawstydzi się tego nawet przy swojej kobiecie. Nie będzie zgrywał twardziela. Zresztą nie wszystkie łzy są złe.

201407101662.png

#156 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 26 maja 2011 - 19:12

Nie postrzegam łez faceta jako piekne. Dla mnie to normalne.
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#157 Wisienkowa

Wisienkowa

HQ

• Moderator
  • 4 761 postów

Napisano 27 maja 2011 - 17:39

Mój facet jest bardzo wrażliwy i nieraz widziałam łzy w jego oczach. Nie cieszy mnie to, że cierpi, ale to że jest uczuciowy, co uważam za zaletę.

A pocieszenie wygląda najczęsciej tak, że bez słów go przytulam.
Znacie inne sposoby na otarcie łez swoich ukochanych?

#158 Anonimka

Anonimka

Spełniona żona i mama <3

• Użytkownik
  • 2 459 postów
  • Odznaczenia:
    Odznaczenia użytkownika

Napisano 27 maja 2011 - 18:38

Znacie inne sposoby na otarcie łez swoich ukochanych?

Jedynie przytulenie i wsparcie z mojej strony... Bo co innego może pocieszyć płaczącego mężczyznę? Tylko ramiona ukochanej...

#159 malutka316

malutka316
  • Użytkownik
  • 218 postów

Napisano 10 czerwca 2011 - 08:37

Hmm mój płaczę od czasu do czasu.. a wszystko wychodzi niby dlatego, że jestem taka wredna i go ranię itd.
ale moim zdaniem czasem przesadza i rozpacza z niewłaściwych powodów i nie potrzebnie.

wiem, można czasem bo to oznaka uczuć.. ale chyba zapanować też nad tym można..;]]

a ja w tej sytuacji nie mogę zrobić nic, bo najczęscięj on płacze gdy jest sam..
`Ludzie wybierają to co przyjemniejsze dlatego piją kawę z mlekiem, wódkę z sokiem oraz kochają ciałem a nie duszą!`

#160 Yuri

Yuri
  • Użytkownik
  • 38 postów

Napisano 07 października 2012 - 11:09

Gdy mężczyzna płacze?
Przytulam go i zasypuję gradem pytań. Robię to, co chciałabym, by robiono wobec mnie, nawet jeśli to dotyczy się mężczyzny. Nie uważam to za słabość, czy coś podobnego. Bzdura. Uważam, że płacząc mężczyzna pokazuje swoją dojrzałość, że nie wstydzi się okazywać emocji, że mimo tego, że to samiec alfa, ma tą wrażliwą stronę. I to jest dla mnie najważniejsze.
Jeszcze nie wiem, co tu będzie, ale coś wymyślę.. ;)