Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Stany zapalne pochwy, plamienia i inne problemy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
462 odpowiedzi w tym temacie

#221 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 01 września 2009 - 19:49

wiesz ja nie wiem ale moze to jaks infekcja albo jakis grzybek <bezradny></span> tym bardziej ze z tego co piszesz to chyba jak jest ciepło to wydzieliny jest wiecej no i ten ból brzucha :-/ no ale mysle ze to inne forumki , które miłay cos podobnego mogły by napisac co to moze byc. <bezradny></span>

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#222 nermix

nermix
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 07 września 2009 - 07:50

jestem zdrowa kobieta i wlasciwie nigdy nie chorowalam na sprawy kobiece.Tydzien temu,skonczyl mi sie okres i troszke poszalelismy z mezem.Po stosunku poczulismy zapach zgnilizny,cos w rodzaju rozkladajacego sie miesa.Okazalo sie,ze ze mnie wylecialo cos takiego cuchnacego w kolorze brazowawym.Bylam i jestem przerazona.Wprawdzie nie plamie,nic ze mnie nie leci,wszystko jest ok,ale boje sie,ze przy nastepnym stosznku to sie powtórzy.Do lekarza tez mi sie jakos nie speszy :cry: Jak sadzicie co to moze byc?

#223 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 07 września 2009 - 11:05

nermix być może to coś to jakieś pozostałości po miesiączce, piszesz że poszaleliście tak więc może pod wpływem skurczów wydostało się na zewnątrz <bezradny></span> jednak mnie niepokoi opisany przez ciebie zapach tego czegoś co mogłoby świadczyć o jakiejś infekcji... jeśli nie chcesz iść do lekarza idź przynajmniej do apteki i kup coś na te sprawy, a może rumianek(wymoczyć się) by pomógł sama niewiem...

maartekkk moja droga nie mam pojęcia co to może być, nigdy tak nie miałam , także skoro wizyte masz za 2 tyg dopiero spróbuj coś w aptece kupić bez recepty? <bezradny></span>

#224 nermix

nermix
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 07 września 2009 - 14:42

być może to coś to jakieś pozostałości po miesiączce, piszesz że poszaleliście tak więc może pod wpływem skurczów wydostało się na zewnątrz jednak mnie niepokoi opisany przez ciebie zapach tego czegoś co mogłoby świadczyć o jakiejś infekcji... jeśli nie chcesz iść do lekarza idź przynajmniej do apteki i kup coś na te sprawy, a może rumianek(wymoczyć się) by pomógł sama niewiem...

To nie jest pozostalosc po miesiaczce,tego jestem pewna,bo jednak ten zapach jaks podejzany.Strasznie nie lubie ginekologów,ale bede musiala sie pozbierac,bo przeciez z tym nie da sie zyc.Wlasciwie to tak nic ze mnie nie leci,ale czuje,ze cos jest nie tak i boje sie zblizenia z mezem bo ten zapach byl okropny

#225 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 07 września 2009 - 14:51

nermix widzę że jednak jesteś przejęta tym także szoruj do lekarza! ;-)

#226 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 września 2009 - 16:14

Strasznie nie lubie ginekologów,ale bede musiala sie pozbierac,bo przeciez z tym nie da sie zyc.

oj tak chybe bedzisz musiała , bo bardzo dziwne to o czym piszesz i lepiej sprawdzic czy to nie cos groznego a po drugie skoro masz miec leki przed seksem to moze lepiej isc :-)

#227 nermix

nermix
  • Użytkownik
  • 16 postów

Napisano 08 września 2009 - 06:20

Kochane dziewczyny,macie racje!Ide do ginekologa.
Dzisiaj zadzwonie i moze jutro uda mi sie dostac termin.Boje sie jak jasna....
Ciekawi mnie tylko,czemu nie mam zadnych dolegliwosci?Nic mnie nie boli,nic nie swedzi,ani nie piecze.No cóz zobaczymy.Dam Wam znac co za parszywa mnie dopadla.Trzymajcie sie cieplo!

#228 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 08 września 2009 - 08:04

nermix nie ma się czego bać! lekarz jak każdy inny! ;-)

#229 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 08 września 2009 - 11:54

Jakas grzybica dziwna mnie zlapala chyba.Macie jakis domowy sposób na zlagodzenie objawów?

[ Dodano: 2009-09-09, 08:30 ]
<bezradny></span>
...i czy jest mozliwe,ze zaszkodzily mi tabletki drozdzy piwnych,które bralam na wzmocnienie wlosów i paznokci?Ktos mi tak powiedzial,ale jakos nie bardzo chce mi sie wierzyc.Kurcze,pierwszy raz w zyciu mnie cos takiego dopadlo,a najgorsze jest to,ze jestem na urlopie zagranicznym i nie moge isc do lekarza,jeszcze przez 8 dni.
Zyc szczesliwie ,kochac mocno i...umierac mlodo
Dołączona grafika

#230 Endless

Endless
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 09 września 2009 - 19:21

Domowe to ciężko, ale doraźnie powinno pomóc podmywanie płynem z kwasowym PH, globulki z bakteriami kwasu mlekowego(jest duży wybór w aptekach) a na zewnątrz- uzywaj łagodzacego (penthanol)ziołowego papieru toaletowego (może byc mola). No a jak wrócisz to szybko do lekarza:)

#231 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 10 września 2009 - 06:26

Endless ,dzieki za rade.Zastosuje sie.Mam nadzieje,ze cos pomoze bo jak narazieczuje straszny dyskomfort!Pozdrawiam
Dołączona grafika

#232 Scarllet

Scarllet
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 13 września 2009 - 20:31

Ja się często męczę z grzybicą więc póki co , najlepiej :
Kupić i stosowac Lactovaginal - pałeczki kwasu mlekowego , lub doustnie np Provag ( tez kwas mlekowy ).
Myć sie albo specjalnym zelem z paleczkami lub szarym mydłem.

Jeśli swędzi - kupic Clotrimazolum bez recepty i smarowac wargi sromowe zewnętrzne.
Nie jeść : słodkich rzeczy i nie pić alkoholu.
Pić kefir .

Myśle że z tymi drożdzami mogło to mieć mały związek. Mogła Ci sie zaczynac grzybica, lub byłas osłabiona i drożdze namnożyły grzyby...
Excelentissima

#233 xara

xara
  • Użytkownik
  • 905 postów

Napisano 14 września 2009 - 07:30

Myśle że z tymi drożdzami mogło to mieć mały związek. Mogła Ci sie zaczynac grzybica, lub byłas osłabiona i drożdze namnożyły grzyby...

Tez tak mysle.Wzielam sie dosyc ostro za odchudzanie,wiec pewnie bylam troche oslabiona.Drozdze wyrzucilam i wydaje mi sie,ze jest lepiej :-> Dzieki za rade ;-)
Dołączona grafika

#234 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 28 września 2009 - 20:46

Niestety, po dzisiejszej wizycie okazało się, że mam grzybicę pochwy :roll:
i duży stan zapalny. Bardzo nieprzyjemna dolegliwość. Najprawdopodobniej spowodowana częstymi badaniami (usg od środka).
Dostałam leki (kuracja trwa 15 dni), no i przez ten czas zero <sex></span>
(i jak my mamy mieć dzieci 8-) ).

czy jest mozliwe,ze zaszkodzily mi tabletki drozdzy piwnych

Na pewno tak, grzybicę wywołują drożdżak.
Jestem w Peru...

#235 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 września 2009 - 11:06

Na pewno tak, grzybicę wywołują drożdżak.

to tak zapytam z ciekawoci to tabletki np ze skrzypem polnym , któe maja w składzie drozdze moga sie przyczynic do takich stanó zapalnych ???

Dostałam leki (kuracja trwa 15 dni), no i przez ten czas zero

ale jak potem go dorwiesz to :mrgreen: :lol:

#236 Clonii

Clonii
  • Użytkownik
  • 279 postów

Napisano 29 września 2009 - 14:19

Wydaje mi sie ze nie ma to wplywu.Wkoncu w lekach sa "porzyteczne drozdze" a to co sie tworzy w pochwie jest spowodowane infekcja drozdzami.Idac tym szlakiem mozemy nie pic piwa nie jesc ciasta drozdzowego pizzy i innych wypiekow na bazie drozdzy.Nie wierze w ta teorie bo wedlug mni ejest nielogiczna.
....Jak księżyc w oknie śmiej się i płacz...Na linie nad przepaścią tańcz....Aż w jedną krótką chwilę, pojmiesz po co żyjesz....

Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".

#237 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 września 2009 - 16:49

Nie wierze w ta teorie bo wedlug mni ejest nielogiczna.

nie wiem tak pytam z ciekawosci :-)

#238 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 29 września 2009 - 20:38

to tak zapytam z ciekawoci to tabletki np ze skrzypem polnym , któe maja w składzie drozdze moga sie przyczynic do takich stanó zapalnych ???

Z tego co wiem, to nie. Dopytam lekarza i dam znać.
Jestem w Peru...

#239 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 29 września 2009 - 22:32

Dostałam leki (kuracja trwa 15 dni), no i przez ten czas zero <sex></span>

ojej
ale za to jak póżniej będzie faaaaajnie :-D
ja razem z tabletkami dostałam takie globulki do stosowania raz na tydzień aby zapobiegnąć tym sprawom... I kurcze jeszcze nawet raz nie stosowałam :oops:
sama niewiem dlaczego <bezradny></span>

#240 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 29 września 2009 - 22:39

mloda, leki które mam są dopochwowe, ale też mam takie doustne, które mam brać co 7 dni. Ważne jest, by nie przerywać kuracji, nawet jak już jest dobrze.
Będę tego pilnować, by wszystko było ok.
Jestem w Peru...