Stany zapalne pochwy, plamienia i inne problemy
Napisano 01 września 2009 - 19:49
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 07 września 2009 - 07:50
Napisano 07 września 2009 - 11:05
maartekkk moja droga nie mam pojęcia co to może być, nigdy tak nie miałam , także skoro wizyte masz za 2 tyg dopiero spróbuj coś w aptece kupić bez recepty?
Napisano 07 września 2009 - 14:42
To nie jest pozostalosc po miesiaczce,tego jestem pewna,bo jednak ten zapach jaks podejzany.Strasznie nie lubie ginekologów,ale bede musiala sie pozbierac,bo przeciez z tym nie da sie zyc.Wlasciwie to tak nic ze mnie nie leci,ale czuje,ze cos jest nie tak i boje sie zblizenia z mezem bo ten zapach byl okropnybyć może to coś to jakieś pozostałości po miesiączce, piszesz że poszaleliście tak więc może pod wpływem skurczów wydostało się na zewnątrz jednak mnie niepokoi opisany przez ciebie zapach tego czegoś co mogłoby świadczyć o jakiejś infekcji... jeśli nie chcesz iść do lekarza idź przynajmniej do apteki i kup coś na te sprawy, a może rumianek(wymoczyć się) by pomógł sama niewiem...
Napisano 07 września 2009 - 14:51
Napisano 07 września 2009 - 16:14
oj tak chybe bedzisz musiała , bo bardzo dziwne to o czym piszesz i lepiej sprawdzic czy to nie cos groznego a po drugie skoro masz miec leki przed seksem to moze lepiej iscStrasznie nie lubie ginekologów,ale bede musiala sie pozbierac,bo przeciez z tym nie da sie zyc.
Napisano 08 września 2009 - 06:20
Dzisiaj zadzwonie i moze jutro uda mi sie dostac termin.Boje sie jak jasna....
Ciekawi mnie tylko,czemu nie mam zadnych dolegliwosci?Nic mnie nie boli,nic nie swedzi,ani nie piecze.No cóz zobaczymy.Dam Wam znac co za parszywa mnie dopadla.Trzymajcie sie cieplo!
Napisano 08 września 2009 - 08:04
Napisano 08 września 2009 - 11:54
[ Dodano: 2009-09-09, 08:30 ]
...i czy jest mozliwe,ze zaszkodzily mi tabletki drozdzy piwnych,które bralam na wzmocnienie wlosów i paznokci?Ktos mi tak powiedzial,ale jakos nie bardzo chce mi sie wierzyc.Kurcze,pierwszy raz w zyciu mnie cos takiego dopadlo,a najgorsze jest to,ze jestem na urlopie zagranicznym i nie moge isc do lekarza,jeszcze przez 8 dni.
Napisano 09 września 2009 - 19:21
Napisano 13 września 2009 - 20:31
Kupić i stosowac Lactovaginal - pałeczki kwasu mlekowego , lub doustnie np Provag ( tez kwas mlekowy ).
Myć sie albo specjalnym zelem z paleczkami lub szarym mydłem.
Jeśli swędzi - kupic Clotrimazolum bez recepty i smarowac wargi sromowe zewnętrzne.
Nie jeść : słodkich rzeczy i nie pić alkoholu.
Pić kefir .
Myśle że z tymi drożdzami mogło to mieć mały związek. Mogła Ci sie zaczynac grzybica, lub byłas osłabiona i drożdze namnożyły grzyby...
Napisano 14 września 2009 - 07:30
Tez tak mysle.Wzielam sie dosyc ostro za odchudzanie,wiec pewnie bylam troche oslabiona.Drozdze wyrzucilam i wydaje mi sie,ze jest lepiej :-> Dzieki za radeMyśle że z tymi drożdzami mogło to mieć mały związek. Mogła Ci sie zaczynac grzybica, lub byłas osłabiona i drożdze namnożyły grzyby...
Napisano 28 września 2009 - 20:46
i duży stan zapalny. Bardzo nieprzyjemna dolegliwość. Najprawdopodobniej spowodowana częstymi badaniami (usg od środka).
Dostałam leki (kuracja trwa 15 dni), no i przez ten czas zero
(i jak my mamy mieć dzieci
Na pewno tak, grzybicę wywołują drożdżak.czy jest mozliwe,ze zaszkodzily mi tabletki drozdzy piwnych
Napisano 29 września 2009 - 11:06
to tak zapytam z ciekawoci to tabletki np ze skrzypem polnym , któe maja w składzie drozdze moga sie przyczynic do takich stanó zapalnychNa pewno tak, grzybicę wywołują drożdżak.
ale jak potem go dorwiesz toDostałam leki (kuracja trwa 15 dni), no i przez ten czas zero
Napisano 29 września 2009 - 14:19
Niedojrzała miłość mówi: "Kocham cię, ponieważ cię potrzebuję". Dojrzała miłość mówi: "potrzebuję cię, ponieważ cię kocham".
Napisano 29 września 2009 - 16:49
nie wiem tak pytam z ciekawosciNie wierze w ta teorie bo wedlug mni ejest nielogiczna.
Napisano 29 września 2009 - 20:38
Z tego co wiem, to nie. Dopytam lekarza i dam znać.to tak zapytam z ciekawoci to tabletki np ze skrzypem polnym , któe maja w składzie drozdze moga sie przyczynic do takich stanó zapalnych
Napisano 29 września 2009 - 22:32
ojejDostałam leki (kuracja trwa 15 dni), no i przez ten czas zero
ale za to jak póżniej będzie faaaaajnie
ja razem z tabletkami dostałam takie globulki do stosowania raz na tydzień aby zapobiegnąć tym sprawom... I kurcze jeszcze nawet raz nie stosowałam
sama niewiem dlaczego
Napisano 29 września 2009 - 22:39
Będę tego pilnować, by wszystko było ok.