Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Stany zapalne pochwy, plamienia i inne problemy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
462 odpowiedzi w tym temacie

#181 Carolka

Carolka
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:52

Co o nim wiecie?
Dołączona grafika

#182 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:54

<co></span> a co to jest? :mrgreen:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#183 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 19:57

a co to jest?

no właśnie . moze kilka słów wyjasnienia?

#184 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:04

Carolka, google i jedziesz... :-P
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#185 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:08

WSKAZANIA:
Nadżerki szyjki macicy, stany zapalne pochwy, świąd sromu i pochwy, zakażenia grzybicze i rzęsistkowica pochwy.

DAWKOWANIE:
Głęboko dopochwowo. Dawkę i częstotliwość stosowania leku ustala lekarz.

MOŻLIWE SKUTKI UBOCZNE:
W przypadku nadwrażliwości na składniki preparatu mogą wystąpić: miejscowe podrażnienia, uczucie świądu i pieczenia, wysypki skórne.

POINFORMUJ LEKARZA:
Gdy masz nadwrażliwość na składniki leku.

Gdy stosujesz inne leki dopochwowo.

Jeśli jesteś lub przypuszczasz, że jesteś w ciąży, a także gdy karmisz piersią.

:-D
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#186 Carolka

Carolka
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:11

To są globulki. :-? Mój gin mi je przepisał. Wiem,że na necie, jest pełno o tym,(juz czytałam) ale chciałambym, dziewczyny poznac wasze zdanie,jezeli ktoraś to juz stosowała. :roll:
Dołączona grafika

#187 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:15

Carolka, ok, sorki...ja dziś taka trochę w bojowym i czepialskim nastroju...wybacz... :-)
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#188 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:17

ale na google faktycznie coś możesz wyszperać na ten temat bo z tego co widziałam to są posty na forach własnie dotyczące tych globulek :-D

#189 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:29

są posty na forach własnie dotyczące tych globule

a może koleżanka ma zaufanie tylko do naszego forum :-) ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#190 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:31

no fakt :-D niestety tylko tyle znalazłam co wkleiłam powyżej,sama z tym lekiek nie miałam styczności więc może inne kobitki prędzej coś doradzą ;-)

#191 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 12 grudnia 2008 - 20:34

biadolicie :P

moja uwaga, jak zakladamy nowy temat to opisujemy dokladnie o co pytamy. To raz a dwa, ze jest wieksze prawdopodobienstwo, ze szybciej uzyskamy odpowiedz :P
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#192 Carolka

Carolka
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 09:36

No cóż, myslałam ,że to forum jest po to aby zadawac pytania i uzyskiwac odpowiedzi, a nie szukac ich po całym interniecie. <bezradny></span>
A pytanie jest krótkie i moim zdaniem treściwe.
Dołączona grafika

#193 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 14 grudnia 2008 - 09:44

Carolka, no to opiszesz cos wiecej czy nie? Czemu lekarz ci to przepisal?

wpadasz zadajesz pytanie o preparat, ktorego zadna z nas nie zna i jeszcze masz pretensje, jak polecamy ci przeszukanie intrernetu. a co ty nam zafundowalas? czy zeby cokolwiek ci tu odpisac, nie musimy szukac po necie??? :P

EDIT:
Po tym co sama wyczytalam o nim na innych forach i stronach, scalam razem z ogolnym watkiem, tematycznie podobnym.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#194 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 15:45

Ja mam taki problem , więc zaczęło się to dawno temu i trwa do dzisiaj mam ciągłe stany zapalne pochwy i żaden lek i globulki nie działają na te moje upławy ,są to żółte upławy i zmieniają kolor i zapach co pewien czas , mam także pieczenie i swędzenie , zapach raz jest rybi a innym razem ma zapach grzybów , a czasem jak serek ...to jest nie do wytrzymania , męczę się z tym a 3 ginekologów twierdzi ze tam nic nie widzą . Kilka razy miałam upławy całkiem normalne takie przezroczyste tylko zdarzyło się ze miałam wydzielinę przezroczystą z dodatkiem krwi a do tego miewam bóle jajników , mam te bóle cały czas a najgorzej jest gdy kocham się z moim mężczyzną . Co ja mam zrobić ??? Jakie badania mam porobić ??? Dodam również ze moja cytologia jest ok. i mocz takze w porządku wychodzi . :shock: :?: :roll:
Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

#195 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 19:05

Iwunia, żaden ze mnie specjalista, ale dwa razy przechodziłam grzybka i sadzę, że to może być to. Jak dla mnie to bardzo dziwne, że żaden ginekolog się nie zainteresował. Co do krwi i bólu jajników to i ja mam takie dolegliwości, ale czekam na usg dopochwowe, może moje wątpliwości się rozwieją. Może poszukaj jakiegoś dobrego ginka, bo mi wygląda na to, że zebrało Ci się kilka schorzeń i wszystkie naraz atakują. Powodzenia!
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#196 Iwunia

Iwunia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 23 grudnia 2008 - 20:10

Dzięki za odpowiedz! !! Ja akurat też miałam usg dopochwowe i ten gin co mi je robił był kompletnie nie pewny w swoim gadaniu , wiem ze musze powtórzyć u innego gina bo jakoś nie wierzę że powiększony jajnik to normalka u mnie , a ten lekarz powiedziała jeszcze kilka dziwnych rzeczy , ze mam chyba mięśniaka macic y ale za chwilę zmienił zdanie (bo podobno jestem za młoda ) i ze to jednak powiększony jajnik , miałam niedawno problem z częstym sikaniem ale jakoś się to zmniejszyło po braniu różnych leków : Ditropan i Doxar , a teraz już nie biorę żadnych leków bo nich strasznie wymiotowałam i nadal mam mdłości . Też mi się zdaje że to moze być grzybica bo kiedyś alergolog mi mówiła ze mam grzybicę gardła , wyszło mi to w wymazie z gardła . :-( :-| :-x :roll: :roll:
Uwielbiam wspólne zachody słońca na plaży z moim mężczyzną wtedy życie nabiera sensu!!

#197 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 05 stycznia 2009 - 18:11

Ja walczyłam z grzybica jakies pare miesiecy i sie udało.
I teraz mam zapytanie czy clotrimazolum mozna stosowac profilaktycznie.
To znaczy ostatnio cos tam mnie znow zaczyna piec no i wole zawczasu dzialac,zeby potem sie nie meczyc.
Boje sie,ze jednak nie mozna uzywac tej masci dziennie,zapobiegawczo.
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#198 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 05 stycznia 2009 - 19:34

mysiunia89, moza moza ta masc jest wlasie po to zeby szbko zadzialac to ie jest atbiotk wiec nic ci sie nie stanie

ja kieds miala problem i lekarka powiedziala ze jak tylko mie bedzie cos pieklo albo swedzialo to mam smarowac

takze nie martw sie ;-)

#199 mysiunia89

mysiunia89
  • Użytkownik
  • 282 postów

Napisano 05 stycznia 2009 - 19:36

Olciiia,

o to super bo dzis sobie kupilam i bede dzialac,nie dam sie temu choróbsku wstretnemu:) ;>
Tak kocham to zycie,ktore nie raz sypie mi sola w oczy....

#200 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 05 stycznia 2009 - 19:39

mysiunia89, to jest wlasie taka masc zapobiegawcza ; ) powodzenia