dziewczyny a ten młodzieńczy blask, to on też jest jakiś przeciw zmarszczowy, czy coś? bo ja mam aktualnie z bielendy taki argan makadamia, marula na dzien i na noc, - jest lekki i nie zostawia tłustych sladów na policzkach ![]()
Krem do twarzy
Napisano 04 grudnia 2015 - 16:37
Napisano 17 grudnia 2015 - 01:17
dziewczyny a ten młodzieńczy blask, to on też jest jakiś przeciw zmarszczowy, czy coś? bo ja mam aktualnie z bielendy taki argan makadamia, marula na dzien i na noc, - jest lekki i nie zostawia tłustych sladów na policzkach
Ja używałam tego bielendowego kremu Młodzieńczy blask i on jest dobry na pierwsze zmarszczki, u mnie były już troche widoczne i ten krem wygładził mi skórę, ogólnie wydawała sie bardziej napięta. Przy okazji fajnie też nawilżał
Napisano 17 grudnia 2015 - 17:14
dzięki, postawiłam jednak na inny krem -też z bielendy argan makadamia, marula na dzien i na noc, uzywam od 1,5 tygodnia, fajny jest, bo lekki, ładnie nawilża, nie zostawia skóry tłustej. więc duży plus ![]()
Napisano 28 grudnia 2015 - 12:16
młodzienczy blask jest chyba silnie nawilżający ja z kolei mam ten z arganem i marula, ale na noc, jeszcze testuje mam nadzieje ze regeneruje moja cere bo jest teraz w porze zimowej strasznie poszarzała.. znacie może jakieś maseczki które rozjaśniłyby cerę?
Napisano 28 grudnia 2015 - 23:06
Jak mowa o zmarszczkach, to mama używa teraz revitalift z loreala.
Ale on już na wiek powyżej 40 lat.
ale skuteczny a chyba właśnie o to chodzi.
Ja akurat też mam z loreala, ale teraz nie pamiętam nazwy
Napisano 30 grudnia 2015 - 20:46
Fajne promocje są nadal na zestawy właśnie Loreal revitalift Filler
sama zresztą w takowej zakupiłam krem dla mamy ![]()
Napisano 06 stycznia 2016 - 01:44
Ja z maseczek mogę polecić odmładzającą lub wygładzającą, też z bielendy z serii Professional formula. Bardzo lubię ich maseczki, przy regularnym działaniu widać efekty i poprawę kondycji skóry. A jeżeli chodzi o nawilżające to fajna do cery wrażliwej jest maseczka i peeling enzymatyczny z glinką białą.
Napisano 14 stycznia 2016 - 21:33
Ja uzywam z oeparola i nie zmieniam bo po różnych mazidłach miałam uczulenie więc wolę nie eksperymentować.
Napisano 18 stycznia 2016 - 07:24
A jakich dokładnie używasz z Oeparolu?
Napisano 03 lutego 2016 - 12:46
Ja uzywam z Avonu kremu do twarzy, Takiego najzwyklejszego. Ale jak skocnze 30rż to chyba zainwestuje w porządny, nawilżająco-regenerujący.
Napisano 04 lutego 2016 - 14:28
Napisano 16 lutego 2016 - 22:23
A jakich dokładnie używasz z Oeparolu?
Ja uzywam hydrosensse, a moja mama 50+. Jest zadowolona bo ma skórę nawilzona i delikatną. Zmarszczek też wcale nie ma tak duzo.
Napisano 17 lutego 2016 - 14:11
Zawsze uzywalam jakis zwyklych niedrogich kremow. A skóra ostatnio słabo nawilzona...
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 19 lutego 2016 - 14:36
Ja używam od jakiegoś czasu Serum 2h, jest wydajny i idealny pod makijaż, do tego daje efekt naturalnego liftingu a zimą jeszcze ogranicza suchość skóry (z tym zawsze miałam największy problem)
Użytkownik Rosemary edytował ten post 19 lutego 2016 - 14:38
Napisano 20 lutego 2016 - 21:56
To prawda, ja też mam cerę naczynkową i często różne kremy mnie podrażniają lub wręcz uluczlają... Dlatego zawsze patrzę na skład i staram się kupić takie najbardziej naturalne. Jeszcze mogę polecić krem argan makadamia marula z bielendy, jest lekki i nie podrażnia, albo krem do cery naczynkowej Fitomedu
Napisano 22 lutego 2016 - 14:20
Ja używam od jakiegoś czasu Serum 2h, jest wydajny i idealny pod makijaż, do tego daje efekt naturalnego liftingu a zimą jeszcze ogranicza suchość skóry (z tym zawsze miałam największy problem)
Mam ten krem, ale w wersji na noc
dostałam w prezencie, mój taki właściwie pierwszy krem, który faktycznie coś z tą twarzą robi a nie tylko nawilża, no ale cóż latka lecą i zwykła nivejka już dawno przestała wystarczać. Faktycznie regeneruje, a o to mi własnie chodziło, nie jest też jakiś mega drogi jak na takie specjalistyczne kremy. Czekam na jakąś promocję i wezmę ten na dzień.
Napisano 25 lutego 2016 - 15:27
Teraz mam kremy z Nivea. Na dzień i na noc.
Dokładnie taki zestaw:

Zdjęcie z vinted.
Jestem bardzo zadowolona. Ten na dzień szybko się wchłania, ma lekką konsystencję. Od razu mogę nakładać makijaż. Na noc jest bardziej gęsty, ale łatwo go rozsmarować i nie zostawia tłustej powłoki. Są bardzo wydajne i tanie.
Napisano 25 lutego 2016 - 15:31
@Findmysky. a dobrze nawilżają?
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 02 marca 2016 - 12:14
Ja aktualnie mam z vichy na noc, sleeping skin i jest boski.. ale chyba będę musiała niedługo go kupić.
A na dzień z loreala, perfect skin, i całkiem fajnie nawilża