Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Krem do twarzy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
417 odpowiedzi w tym temacie

#341 RóżaNiecko

RóżaNiecko
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 04 grudnia 2015 - 16:37

dziewczyny a ten młodzieńczy blask, to on też jest jakiś przeciw zmarszczowy, czy coś? bo ja mam aktualnie z bielendy taki argan makadamia, marula na dzien i na noc, - jest lekki i nie zostawia tłustych sladów na policzkach ;)

#342 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 17 grudnia 2015 - 01:17

dziewczyny a ten młodzieńczy blask, to on też jest jakiś przeciw zmarszczowy, czy coś? bo ja mam aktualnie z bielendy taki argan makadamia, marula na dzien i na noc, - jest lekki i nie zostawia tłustych sladów na policzkach :-)

Ja używałam tego bielendowego kremu Młodzieńczy blask i on jest dobry na pierwsze zmarszczki, u mnie były już troche widoczne i ten krem wygładził mi skórę, ogólnie wydawała sie bardziej napięta. Przy okazji fajnie też nawilżał

#343 RóżaNiecko

RóżaNiecko
  • Użytkownik
  • 36 postów

Napisano 17 grudnia 2015 - 17:14

dzięki, postawiłam jednak na inny krem -też z bielendy argan makadamia, marula na dzien i na noc, uzywam od 1,5 tygodnia, fajny jest, bo lekki, ładnie nawilża, nie zostawia skóry tłustej. więc duży plus :)

#344 calamartyna

calamartyna
  • Użytkownik
  • 22 postów

Napisano 28 grudnia 2015 - 12:16

młodzienczy blask jest chyba silnie nawilżający ja z kolei mam ten z arganem i marula, ale na noc, jeszcze testuje mam nadzieje ze regeneruje moja cere bo jest teraz w porze zimowej strasznie poszarzała.. znacie może jakieś maseczki które rozjaśniłyby cerę? 

#345 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 28 grudnia 2015 - 23:06

Jak mowa o zmarszczkach, to mama używa teraz revitalift z loreala.

Ale on już na wiek powyżej 40 lat.

ale skuteczny a chyba właśnie o to chodzi.

Ja akurat też mam z loreala, ale teraz nie pamiętam nazwy

#346 Nela11

Nela11
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 30 grudnia 2015 - 20:46

Fajne promocje są nadal na zestawy właśnie Loreal revitalift Filler :) sama zresztą w takowej zakupiłam krem dla mamy :P

#347 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 06 stycznia 2016 - 01:44

Ja z maseczek mogę polecić odmładzającą lub wygładzającą, też z bielendy z serii Professional formula. Bardzo lubię ich maseczki, przy regularnym działaniu widać efekty i poprawę kondycji skóry. A jeżeli chodzi o nawilżające to fajna do cery wrażliwej jest maseczka i peeling enzymatyczny z glinką białą.

#348 Nana27

Nana27
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 14 stycznia 2016 - 21:33

Ja uzywam z oeparola i nie zmieniam bo po różnych mazidłach miałam uczulenie więc wolę nie eksperymentować.

#349 Nela11

Nela11
  • Użytkownik
  • 138 postów

Napisano 18 stycznia 2016 - 07:24

A jakich dokładnie używasz z Oeparolu?

#350 malaczarna

malaczarna
  • Użytkownik
  • 68 postów

Napisano 03 lutego 2016 - 12:46

Ja uzywam z Avonu kremu do twarzy, Takiego najzwyklejszego. Ale jak skocnze 30rż to chyba zainwestuje w porządny, nawilżająco-regenerujący.

#351 EpicMimi

EpicMimi
  • Użytkownik
  • 42 postów

Napisano 04 lutego 2016 - 14:28

Ja niestety z kremami musze uważać często mnie uczulają :/ poza tym ze skórą naczyniowa jest troche "zabawy"

#352 Nana27

Nana27
  • Użytkownik
  • 76 postów

Napisano 16 lutego 2016 - 22:23

A jakich dokładnie używasz z Oeparolu?

Ja uzywam hydrosensse, a moja mama 50+. Jest zadowolona bo ma skórę nawilzona i delikatną. Zmarszczek też wcale nie ma tak duzo.

#353 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 17 lutego 2016 - 14:11

Któraś z babeczek używała lub używa kremu do twarzy firmy Tołpa? Opinie dość dobre czytalam. Niektórzy zachwyceni samą marką. W biedronce też widzialam ich produkty.
Zawsze uzywalam jakis zwyklych niedrogich kremow. A skóra ostatnio słabo nawilzona...
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#354 Rosemary

Rosemary
  • Użytkownik
  • 92 postów

Napisano 19 lutego 2016 - 14:36

Ja używam od jakiegoś czasu Serum 2h, jest wydajny i idealny pod makijaż, do tego daje efekt naturalnego liftingu a zimą jeszcze ogranicza suchość skóry (z tym zawsze miałam największy problem)

1438704063.09.jpg

Użytkownik Rosemary edytował ten post 19 lutego 2016 - 14:38

#355 Melani_a

Melani_a
  • Użytkownik
  • 114 postów

Napisano 20 lutego 2016 - 21:56

To prawda, ja też mam cerę naczynkową i często różne kremy mnie podrażniają lub wręcz uluczlają... Dlatego zawsze patrzę na skład i staram się kupić takie najbardziej naturalne. Jeszcze mogę polecić krem argan makadamia marula z bielendy, jest lekki i nie podrażnia, albo krem do cery naczynkowej Fitomedu

#356 blueberry_muffin

blueberry_muffin
  • Użytkownik
  • 79 postów

Napisano 22 lutego 2016 - 14:20

Ja używam od jakiegoś czasu Serum 2h, jest wydajny i idealny pod makijaż, do tego daje efekt naturalnego liftingu a zimą jeszcze ogranicza suchość skóry (z tym zawsze miałam największy problem)

1438704063.09.jpg

Mam ten krem, ale w wersji na noc :) dostałam w prezencie, mój taki właściwie pierwszy krem, który faktycznie coś z tą twarzą robi a nie tylko nawilża, no ale cóż latka lecą i zwykła nivejka już dawno przestała wystarczać. Faktycznie regeneruje, a o to mi własnie chodziło, nie jest też jakiś mega drogi jak na takie specjalistyczne kremy. Czekam na jakąś promocję i wezmę ten na dzień.

#357 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 25 lutego 2016 - 15:27

Teraz mam kremy z Nivea. Na dzień i na noc.

Dokładnie taki zestaw:

44990901.jpg?1452726226

Zdjęcie z vinted.

Jestem bardzo zadowolona. Ten na dzień szybko się wchłania, ma lekką konsystencję. Od razu mogę nakładać makijaż. Na noc jest bardziej gęsty, ale łatwo go rozsmarować i nie zostawia tłustej powłoki. Są bardzo wydajne i tanie.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#358 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 25 lutego 2016 - 15:31

@Findmysky. a dobrze nawilżają?

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#359 Findmysky.

Findmysky.

słaba, ale udźwignie

• Użytkownik
  • 1 069 postów

Napisano 25 lutego 2016 - 15:55

@inqaa według mnie tak. ;)

Miałam szorstką, suchą skórę na policzkach (przy samej szyi), zauważyłam znaczną poprawę, cera jest teraz gładsza.

''W życiu często by­wamy poniewiera­ni, dep­ta­ni, upo­karza­ni i ob­rażani, a mi­mo to wciąż jes­teśmy ty­le sa­mo warci''

#360 wloczykijka

wloczykijka
  • Użytkownik
  • 1 104 postów

Napisano 02 marca 2016 - 12:14

Ja aktualnie mam z vichy na noc, sleeping skin i jest boski.. ale chyba będę musiała niedługo go kupić.

A na dzień z loreala, perfect skin, i całkiem fajnie nawilża