Hmmm.. no jak na noc smaruję buzię, to tak, skóra jest nawilżona, nie ma takiego uczucia ściągnięcia po myciu.
Krem do twarzy
Napisano 31 lipca 2015 - 09:05
Napisano 31 lipca 2015 - 10:15
Ja nadal szukam 'swojego', niestety Hydrian nie spełnił moich oczekiwań, więc muszę szukać dalej kremu który idealnie nawilży moją skórę ![]()
Keep calm and become a doctor
// Mission completed
Napisano 01 sierpnia 2015 - 16:29
Znalazlam Loreal Hydra Activ 3. W tubce.
Jestem bardzo zadowolona.
Napisano 02 sierpnia 2015 - 15:28
Ja bym potrzebowala czegos do cery alergicznej
Napisano 03 sierpnia 2015 - 08:47
@Sajuri to mogę odradzić na pewno Ivostin, ja próbowałam jedną serię, mama drugą i obie mamy bardzo negatywne odczucia. Pewnie nada się do alergicznej, ale jakoś konsystencja mnie nie zachwyciła i zapach, zużyłam na siłę, ale za tę cenę to coś innego bym kupiła.
Może coś z La Roche Posay?
Napisano 03 października 2015 - 21:16
Dobrym kremem nawilżającym jest Młodzieńczy blask z bielendy, używam go od kilku tygodni. ładnie nawilża i nadaje sie do wrażliwej cery, plusem jest też to że szybko się wchłania przez co spokojnie można go użyć pod podkład ![]()
Napisano 18 października 2015 - 14:44
młodzieńczy blask jest rzeczywiście bardzo nawilżający ja stosowałam go całe lato jak od promieni słonecznych miałam strasznie wysuszoną skóre twarzy
Napisano 21 października 2015 - 16:23
ideały nieistnieja
idealnie nawilży moją skórę
na jaki czas wystarcza wam pojemniczek z kremem do twarzy uzywając go codziennie ![]()
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 listopada 2015 - 14:59
Ja ten krem Młodzieńczy blask mam już ponad miesiąc i ciągle jest
Albo jest bardzo wydajny albo ja wolno zużywam, smaruję sie rano i wieczorem, ten kremik jest dobry pod podkład
Napisano 04 listopada 2015 - 18:17
Ja ten krem Młodzieńczy blask mam już ponad miesiąc i ciągle jest
Albo jest bardzo wydajny albo ja wolno zużywam, smaruję sie rano i wieczorem, ten kremik jest dobry pod podkład
Miałam krem odżywczy Młodzieńczy Blask od Bielendy i używałam go tylko na noc, bo na dzień był za mocny. Może spróbuję jeszcze raz poużywać go na dzień, ale zimą. Wtedy powinien sprawdzić się idealnie.
Napisano 15 listopada 2015 - 16:51
a ja z kolei także mam krem z bielendy, ale ten z serii nano cell xtreme, nawilża dobrze i po wklepaniu szybko sie wchłania. A młodzieńczy blask jest takżę dla cery tlustej ? czyli tylko dla typów suchych
Napisano 17 listopada 2015 - 21:29
hm ja mam floslek, fitomed i sylveco <3 i to moi faworyci na rynku, dobry sklad i konsystencja
Napisano 20 listopada 2015 - 10:10
Także uzywam kremu z Sylveco:)
Napisano 20 listopada 2015 - 20:27
Alantan dermoline. W aptece kupuję. Ładnie koi skórę po kwasach.
Napisano 24 listopada 2015 - 20:59
Ja używam kremu do twarzy oeparol hydrosense. Mam suchą skórę, a krem mi go nawilża a nie natłuszcza. Poza tym ma fajna i lekka konsystencje i dlatego nadaje się pod makijaż.
Napisano 25 listopada 2015 - 13:09
Ostatnio mam z ziaji, próbuję różnych bo nie mam jakiejś wrażliwej twarzy ![]()
Napisano 01 grudnia 2015 - 17:35
Ja jestem na etapie prób, niestety moja cera ma skłonność do uczuleń. Miałam z ziaji kiedyś był świetny i jeden z Perfecty się sprawdzał, niestety nie ma ich już na rynku.
Napisano 04 grudnia 2015 - 02:07
a ja z kolei także mam krem z bielendy, ale ten z serii nano cell xtreme, nawilża dobrze i po wklepaniu szybko sie wchłania. A młodzieńczy blask jest takżę dla cery tlustej ? czyli tylko dla typów suchych
Z tych kremików Młodzieńczy blask są 2 rodzaje: odżywczy który ja mam i matujący. Ten drugi jest chyba bardziej dla skóry tłustej. On w ogóle nie podrażnia więc warto wypróbować, nawet jak ktoś ma wrażliwą skórę tak jak ja.