a przez to nie wysysza Ci twarzy lub nie świeci się nadmiernie ?Ja stosuję lekki krem z kwasem salicylowym z Avonu, niby jest do stosowania punktowego, ale, że na mojej twrzy nie ma czegoś takiego jak punkt to i tak jadę po całości
Krem do twarzy
Napisano 06 sierpnia 2011 - 19:41
nie wysusza - jest w sam raz, ale pod koniec dnia zaczynam się świecić to faktnie wysysza Ci twarzy lub nie świeci się nadmiernie ?
co nie zmienia faktu, że to pierwszy krem po którym mam spokój ze świeceniem się do końca dnia
Two, never give up work. Work gives you meaning and purpose and life is empty without it.
Three, if you are lucky enough to find love, remember it is there and don't throw it away.”
Napisano 16 sierpnia 2011 - 14:57
To kosmetyk dla cery tłustej, trądzikowej. Teraz już nie muszę z niego korzystać i szukam czegoś nowego. Myślę o GUAM INTHENSO Idratante Ujędniający, ale to jeszcze zobaczymy
Napisano 17 sierpnia 2011 - 19:58
adonis - krem ujędrniający do twarzy?
Napisano 01 września 2011 - 18:29
ale pod koniec dnia zaczynam się świecić to fakt
Ja też miałam. W zeszłym tygodniu kupiłam krem na dzień Vichy z serii Normaderm Pro Mat. Jest rewelacyjny! Wchłania się praktycznie od razu i cały dzień twarz pozostaje mi bardzo matowa. Nie wiem, czy to tylko jego zasługa, bo używam razem z żelem do mycia twarzy i kremem na noc z tej samej serii, ale myślę jednak, że to nie świecenie się to głównie jego zasługa. Oprócz tego po kilku dniach stwierdzam, że skóra bardzo mi się wygładziła i odżyła. Fakt, że cena odstrasza, bo za 30ml zapłaciłam coś ok 62 zł, ale jeszcze w życiu nie miałam tak fajnie matującego kremu. Miałam wątpliwości, ale nie żałuję tych pieniędzy.ponieważ także mam problem z świeceniem
-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?
-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! 
Napisano 21 września 2011 - 14:18
Napisano 27 września 2011 - 19:09
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 września 2011 - 14:36
Napisano 29 września 2011 - 10:12
Słuchajcie, czy to mi pomoże?
"krem na owal twarzy".
mam okropnie dziwną i nie ładnie wyprofilowaną twarz, ponieważ schudłam... bo byłam strasznie duża i teraz mam policki jak babcia 65 letnie
czy może lepiej stosować tylko kremy ujędrniające?
Napisano 29 września 2011 - 12:08
Witajcie!
Słuchajcie, czy to mi pomoże?
"krem na owal twarzy".
mam okropnie dziwną i nie ładnie wyprofilowaną twarz, ponieważ schudłam... bo byłam strasznie duża i teraz mam policki jak babcia 65 letnie
czy może lepiej stosować tylko kremy ujędrniające?
Hmm.. przede wszystkim należy pamiętać, że kremy to nie operacja plastyczna, która czyni cuda. Na pewno twarz stanie się bardziej jędrna, sprężysta po kremach, ale prawdopodobnie nie wróci na swoje dawne miejsce. Poradź się jakiejś dobrej kosmetyczki. Być może za szybko traciłaś kilogramy?
Napisano 08 października 2011 - 19:33
Czego jest lepiej używac,zwłaszcza na noc?
Napisano 18 października 2011 - 11:22
Napisano 29 października 2011 - 18:53
Napisano 29 listopada 2011 - 20:01
Ja zaczęłam już stosować krem o bogatszej konsystencji nie tylko ze względu na niższą temperaturę na dworze lecz ze względu na nieszczęsne ogrzewanie w pomieszczeniach. Moja skóra woła o nawilżenie i większą ochronę.
Napisano 30 listopada 2011 - 18:45
Wydaje mi się, że serum powinno działać silniej. Ale jak to się ma jednak w praktyce? Nie wiem. Ja zaczynam porządki przedzimowe i zastanawiam się jakie kremy wybrać na zimę. Czy któraś ma już może krem z winter care z dodatkiem olejku z migdałów? Jest tłusty bardzo?
A ktorego winter care bo chyba kilka firm ma takie serie.
Te zimowe -ochrone kremy to chyba z definicji sa bardzej takie tluste i gorzej sie wchlaniaja?
Napisano 27 grudnia 2011 - 16:53