Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Krem do twarzy

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
417 odpowiedzi w tym temacie

#161 Misiaczek1412

Misiaczek1412
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 17 marca 2011 - 13:31

Ja potrzebuję kosmetyku mocno nawilżającego, obecnie moim ulubionym kremem jest Floslek-Naturalne piękno. Nie pamiętam żebym kiedykolwiek po jakimkolwiek kremie miała po zastosowaniu tak delikatną w dotyku twarz. Super!

Również używam tego kremu. Jest idealny. Cudownie nawilża i skóra po nim jest bardzo gładka :) Używam go zawsze rano :) I jak potrzeba to wieczorem na noc :) Już nie pamiętam kiedy moja skóra była sucha :)

#162 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 28 marca 2011 - 21:09

kjujiczek polecała krem Nivea pure&natural. Zakupiłam ten krem i ja również go sobie bardzo chwalę :-)

Kosmetyki zawierają aż 95% składników pochodzenia naturalnego, a jednocześnie zostały pozbawione składników typu: parabeny, silikony, sztuczne barwniki czy oleje mineralne.

Wszystkie kosmetyki do pielęgnacji twarzy NIVEA Pure & Natural zawierają czysty, wysokiej jakości organiczny olejek arganowy, znany jako bogate źródło wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. Jest on również naturalnym źródłem witaminy E (zawiera jej trzy razy więcej niż oliwa z oliwek). Zapewnia skuteczną i naturalną ochronę skóry przed wolnymi rodnikami.

Ja zakupiłam ten : NIVEA VISAGE Pure&Natural Łagodzący krem na dzień dla cery suchej i wrażliwej:
* intensywnie nawilża i wspomaga odnowę komórkową skóry,
* przywraca naturalną równowagę skóry dzięki zawartości rumianku, który znany jest z właściwości ochronnych i przeciwzapalnych,
* pozostawia skórę gładką i miękką przez cały dzień.

Załączone miniatury

• 1.jpg

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#163 Lisa

Lisa
  • Użytkownik
  • 8 postów

Napisano 28 marca 2011 - 21:22

Na co dzień używam kremu z firmy ziaja oliwkowy, świetnie nawilża twarz. Jednak jeśli, chodzi o noc. To z ziaji używam maseczkę z zielonej glinki, by oczyszczać pory i do tego peeling, ale to tylko 2 razy w tygodniu. A tak na noc używam krem Hemuktan na bazie wody :).

#164 malgoska267

malgoska267
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 30 marca 2011 - 10:26

Dziewczyny a próbowałyście może kremu a właściwie zwykłej aptecznej maści A+E?Koleżanka używa na noc i mówi że reewelacja.Chyba też spróbuję :mrgreen:

#165 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 02 kwietnia 2011 - 15:49

czesc . Mam atopowa skore i uzywam na zmiane Emolium i Floslek do skory wrazliwej . Misiaczek i Malutka czy ten co uzywacie tez jest do wrazliwej cery ? Ile kosztuje i gdzie mozna kupic ? Ten co ja to tylko w zielarskim sklepie . Z gory dziekuje za odpowiedz i udanego week

#166 róża

róża
  • Użytkownik
  • 9 postów

Napisano 21 kwietnia 2011 - 12:57

jeszcze jakis czas temu eksperymentowalam z roznymi kremami do twarzy, ale w koncu stwierdzilam, ze owszem trzeba zmieniac kremy co jakis czas, np. co trzeci krem, zeby skora sie nie przyzwyczaila, ale za czesto te tez nie dobrze.

Teraz uzywam kremu Nievea Soft i poki co jestem bardzo zadowolona, bo u mnie bardzo dobrze sie wchlania i nawilza :)

#167 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 maja 2011 - 13:53

ja mam rozowy garnier _podstawa pielegnacji ,dla skóry suchej.
fajny jest bo nie czuje tłustej powłoki na skórze. ;-)

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#168 Preity

Preity
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 15 maja 2011 - 18:29

Ogólnie nie używam kremów. Czasami użyję kremu dziecka czyli nivea lub bambino :lol: ale to przeważnie na usta niż na twarz. Chyba, że jest wysuszona to smaruje.

#169 adonis

adonis
  • Użytkownik
  • 82 postów

Napisano 16 maja 2011 - 20:50

Naprawdę porządny kosmetyk - GUAM TALASSO SALUS Revitalizzante hydro
Krem do twarzy z wyższej półki. Super się wchłania i eliminuje zmarszczki. Krem dla wszystkich rodzajów skóry ;-)

#170 Yemen

Yemen
  • Użytkownik
  • 86 postów

Napisano 23 maja 2011 - 13:44

Dziewczyny a próbowałyście może kremu a właściwie zwykłej aptecznej maści A+E?Koleżanka używa na noc i mówi że reewelacja.Chyba też spróbuję :mrgreen:

pod warunkiem ze masz sucha skore, bo do tlustej czy mieszanej sie nei nadaje - za tlusta

[ Dodano: 2011-05-23, 14:48 ]

czesc . Mam atopowa skore i uzywam na zmiane Emolium i Floslek do skory wrazliwej . Misiaczek i Malutka czy ten co uzywacie tez jest do wrazliwej cery ? Ile kosztuje i gdzie mozna kupic ? Ten co ja to tylko w zielarskim sklepie . Z gory dziekuje za odpowiedz i udanego week

A ktorego flosleku uzywasz? Moja mama tez ma atopowe problemy i probowala serii beEco Acz trzeba uwazac na skladniki bo czasem nawet jakis ekologiczny skaldnik moze nie byc odpowiedni dla wrazliwej skóry

#171 slavek44

slavek44
  • Użytkownik
  • 1 250 postów

Napisano 25 maja 2011 - 05:24

YEMEN - To krem seria hypoalergiczna - krem nawilzajacy do skory wrazliwej . Ma zielona nakretke i zielony pasek przez srodek i na nim napis - krem nawilzajacy . Ja kupuje w sklepie zielarskim

#172 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 29 lipca 2011 - 20:33

ja uzywam garniera rozwego do skóry suchej i jestem zadowolona, ma lekka konsytencje i szybko sie wchlania , nie mam poczucia maski.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#173 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 lipca 2011 - 07:29

Ja używam kramu dla dzieci. Kupuję go w rossmannie za ok 3zł :D
Nie ma żadnych barwników, parabenów ani konserwanów w składzie <ookk></span>
O takiego:
Dołączona grafika

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#174 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 30 lipca 2011 - 08:06

Ja odkad jestem w ciazy uzywam Nivea pure & natural akurat do cery normalnej i mieszalej, a potrzebowalabym w sumie do cery tlustej <bezradny></span> . Posiada 95% naturalnych skladnikow, ladnie pachnie, mila konsystencja. ;-)

Załączone miniatury

• nivea_pure_natural_krem_dzien_mieszana.jpg

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#175 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 30 lipca 2011 - 08:50

aktualnie używam i jestem zadowolona :)
te 2 kupiłam razem za 10 zł

Załączone miniatury

• ziaja_251-673x1024.jpg

#176 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 30 lipca 2011 - 10:02

amoramor, to musze go wyprobowac bo b. lubie kosmetyki dla dzieci :-P
Na dana chwile najlepsze sa dla mnie z Ziaji ;)
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#177 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 lipca 2011 - 10:08

amoramor, to musze go wyprobowac

polecam <ookk></span>
Cena zachęcająca. Fakt, że nie ma żadnych okropieństw w środku też. Opakowanie starcza na bardzo długo, bo krem jest wydajny - nie trzeba, wręcz nie można, nakładać go zbyt dużo na twarz bo w takim wypadku ciężko się wchłania <bezradny></span>
Tylko moim zdaniem kiepsko nadaje się pod makijaż, dlatego używam go raczej na noc lub odczekuję dość długi czas.
Mają z tej serii jeszcze inne kosmetyki ;)

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you? 

#178 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 30 lipca 2011 - 10:21

Nivea pure & natura

ile on kosztuje ? Bo ja zazwyczaj miałam Garniera ten taki zwykły i byłam zadowolona ;-)

kramu dla dzieci.

a on nie jest tłusty ? Bo moja siostra kiedyś miała, i nawet na noc nie chciałam używać, bo dramatyczny był :-P
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#179 nikus

nikus
  • Użytkownik
  • 3 355 postów

Napisano 30 lipca 2011 - 10:23

ile on kosztuje

dalam co w granicach 20zl ;-)

a on nie jest tłusty ?

tez mi sie tak wydaje <bezradny></span>

Zanim zostałeś poczęty - pragnęłam Cie ,

zanim się urodziłeś - kochałam Cię ,

nim minęła pierwsza minuta Twojego życia -

byłam gotowa za Ciebie umrzeć... 

#180 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 30 lipca 2011 - 10:23

a on nie jest tłusty ?

może odrobinę, ale tak dosłownie nieznacznie :D
tzn potrzebuje dość długiego czasu by się wchłonąć ale jak już to zrobi to nie zostawia na twarzy tłustej warstwy

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Don't you like you?