Mam Talent...
Napisano 14 listopada 2009 - 22:00
Napisano 14 listopada 2009 - 22:58
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 listopada 2009 - 12:43
a jessica? kolejna śpiewająca osoba
Napisano 15 listopada 2009 - 13:53
no dał czadu,dobry jest gośćlalkarz potrafi rozbawić publiczność
pokazał coś w czym naprawdę jest dobry i nie jest to oklepane,tak jak śpiewające osoby.
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 15 listopada 2009 - 15:05
o tym samym pomysłam , była moja faworytka, ciesze sie ze przeszedl ten lalkarz , miłam dylemat miedzy nim a szasza i siergiejem , ale mysle ze oni jeszcze nie raz beda miec szanse a jego telne trudno gdzies pokazac i mysle ze nalezało mu sie.ona żyje w dość zamkniętym środowisku i drugi raz mogłoby nie udać się jej wyrwać, zaistnieć.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 listopada 2009 - 18:24
A co Jessici-jak wyszła na scenę zastanawiałam się gdzie jej brzuszek skoro na castingach była dopiero w 7 miesiącu,a dopiero potem sobie przypomniałam,że castingi były o wiele wiele wcześniej
Napisano 15 listopada 2009 - 18:42
przez ze to program nie chce zrobic z tego programu tylko dla muzykow ludzie ktorzy maja naprawde talent odpadaja ..a final to bedzie tandeta jak tak dalej pojdzie
poza tym lalkarz mnie wcale nie rozbawil, ...program myslalam ze na poziomie ale jednak chyba nie skoro wielu utalentowanych odpadlo....
zastanawiam sie czy w tym programie chodzi o talent czy o wyglad?
Napisano 15 listopada 2009 - 18:44
sam te lalki zrobił , sam wszytko wymyslił , mysle ze nie kazdy tak potrafinie wiem co to za talent w trzymaniu lalki na rece i kreceniu nia w rytm muzyki
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 15 listopada 2009 - 18:48
Napisano 15 listopada 2009 - 18:48
dokładnie..sam te lalki zrobił , sam wszytko wymyslił , mysle ze nie kazdy tak potrafi
piękny śpiew to dar od losu, a nie talent na który człowiek sam zapracował.. dlatego wg mnie ludzie, którzy doszli do czegoś w życiu samodzielnie powinni być bardziej docenieni w takim programie. Uważam, że powinien być absolutny zakaz występów wokalnych w "mam talent", bo od tego były inne programy.. Ale ja sobie tylko pogadać mogę
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 15 listopada 2009 - 18:51
nie , spiewu tez tzreba sie uczyc, czasami godzinami..piękny śpiew to dar od losu
talent to 99% pracy......
Napisano 15 listopada 2009 - 18:54
niestety nie każdy potrafi docenić własną pracę i zapewne masę wyrzeczeń, a szkoda ... ja nie mogę odżałować krystiana z poprzedniego odcinka ... tylko nie bardzo wiem na czym się oprzeć wybierając między pomysłowością i realizacją tego co nam się zrodzi w głowie, a codziennymi treningami ... a co do całkowitego zakazu śpiewania i tańczenia- nie każdy może pokazać się gdzieś indziej, zapewne wielu miało w tym programie jedyną swoją szansę ... może nawet o częsci jeszcze kiedyś usłyszymyludzie, którzy doszli do czegoś w życiu samodzielnie powinni być bardziej docenieni w takim programie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 15 listopada 2009 - 18:58
to tez jest wlasna praca, godziny cwiczen, czemu tego tez nikt nie docenia?
Napisano 15 listopada 2009 - 19:46
Fajnie że lalkarz przeszedł i dużo mu dało to, że zrobił lalki na podobieństo jur, ciekawe co w finale zrobi. Moim zdaniem Saszka z ojcem powinni przejść, a nie Jessica no ale trudno...
Napisano 15 listopada 2009 - 22:14
O czym?
O tym,że się podobał i ludzie go docenili.
W końcu na tym ten program polega.
If you don't know my name, you can call me baby
Napisano 15 listopada 2009 - 22:30
Napisano 15 listopada 2009 - 22:41
a co do duetu taty z córką... no cóz jeden duet akrobatyczny juz jest w finale wiec dla mnie było jasne ze ta mała sie nie dostanie.
Napisano 15 listopada 2009 - 23:30
a jeszcze co do śpiewu i tańca ... to są te talenty gdzie sama praca nie wystarcza, niestety ale trzeba mieć w sobie dużą dawkę tego "czegoś" co się nazywa porządny głos, wyczucie rytmu i umiejętność poruszania się ...
inne rzeczy właściwie przychodzą z praktyką, kwestia posiadania zainteresowań, hobby i ich doskonalenia, które z czasem na prawde mogą okazać się talentem
Napisano 15 listopada 2009 - 23:34
Lalkarza chyba nie widziałam w castingach,a przynajmniej nie przypominam sobie. Zrobił coś z niczego i rozbawił ludzi
A tu akurat MEGA słuszna uwagaraz jurorzy sie ciesza przemiana jak bylo u jesici a tydz temu skarcili chlopaka za taka duza przemiane zalosne
Napisano 16 listopada 2009 - 17:09
, lalkarz pokazał coś nowego
ale to nie jest \program pokaz mi cos nowego tylko mam talent