Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#301 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 22:00

jestem w szoku... Ten lalkarz w zasadzie nie zrobił nic niezwykłego jak np. akrobaci ojciec z córką... Co do śpiewających- cieszę się, że przeszła Jessika. Te dwie dziewuszki są jeszcze młode, natomiast wiadomo, ze ona żyje w dość zamkniętym środowisku i drugi raz mogłoby nie udać się jej wyrwać, zaistnieć.

#302 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 22:58

wprawdzie nie widziałam całego odcinka, natomiast zadowolona jestem z wyniku :mrgreen: ten lalkarz potrafi rozbawić publiczność, a ja to doceniam :mrgreen: no i bardzo liczyłam że przejdzie właśnie jessica. bardzo sympatyczna wg mnie i miło się jej słuchało, no ma kawał głosu <ookk></span> tak więc dziś jestem zadowolona

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#303 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 12:43

też mnie lalkarz rozbawił natomiast ten pan ząbek nie pokazał nic takiego fajnego... na castingu był lepszy ...
a jessica? kolejna śpiewająca osoba :) ładnie wyglądała ładnie śpiewała... ale jakoś nie trzymałam za nią kciuków

#304 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 13:53

lalkarz potrafi rozbawić publiczność

no dał czadu,dobry jest gość :-D
pokazał coś w czym naprawdę jest dobry i nie jest to oklepane,tak jak śpiewające osoby.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#305 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 15:05

jessica

ona żyje w dość zamkniętym środowisku i drugi raz mogłoby nie udać się jej wyrwać, zaistnieć.

o tym samym pomysłam , była moja faworytka, ciesze sie ze przeszedl ten lalkarz , miłam dylemat miedzy nim a szasza i siergiejem , ale mysle ze oni jeszcze nie raz beda miec szanse a jego telne trudno gdzies pokazac i mysle ze nalezało mu sie.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#306 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 18:24

Pierwszy raz przeszli obydwoje moi faworyci :-) sądziłam,że na lalkarza nie będzie nikt głosował,a tu niespodzianka :-) mi jego występ się spodobał i rozbawił :-P

A co Jessici-jak wyszła na scenę zastanawiałam się gdzie jej brzuszek skoro na castingach była dopiero w 7 miesiącu,a dopiero potem sobie przypomniałam,że castingi były o wiele wiele wcześniej <umieraam></span>
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#307 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 18:42

nie wiem co to za talent w trzymaniu lalki na rece i kreceniu nia w rytm muzyki <bezradny></span> wieksze talenty ludzie mieli np kasia i asia, ta dziewczynka akrobatka z tata widac ze tutaj musza cwiczyc a ten lalkarz beznadzieja jak dla mnie
przez ze to program nie chce zrobic z tego programu tylko dla muzykow ludzie ktorzy maja naprawde talent odpadaja ..a final to bedzie tandeta jak tak dalej pojdzie :evil:
poza tym lalkarz mnie wcale nie rozbawil, ...program myslalam ze na poziomie ale jednak chyba nie skoro wielu utalentowanych odpadlo.... <bezradny></span> raz jurorzy sie ciesza przemiana jak bylo u jesici a tydz temu skarcili chlopaka za taka duza przemiane zalosne :evil:
zastanawiam sie czy w tym programie chodzi o talent czy o wyglad? <bezradny></span>
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#308 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 18:44

nie wiem co to za talent w trzymaniu lalki na rece i kreceniu nia w rytm muzyki

sam te lalki zrobił , sam wszytko wymyslił , mysle ze nie kazdy tak potrafi :-/

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#309 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 18:48

a mi sie on juz na castingu nie podobal... :roll:

#310 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 18:48

sam te lalki zrobił , sam wszytko wymyslił , mysle ze nie kazdy tak potrafi

dokładnie..
piękny śpiew to dar od losu, a nie talent na który człowiek sam zapracował.. dlatego wg mnie ludzie, którzy doszli do czegoś w życiu samodzielnie powinni być bardziej docenieni w takim programie. Uważam, że powinien być absolutny zakaz występów wokalnych w "mam talent", bo od tego były inne programy.. Ale ja sobie tylko pogadać mogę :P

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#311 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 18:51

piękny śpiew to dar od losu

nie , spiewu tez tzreba sie uczyc, czasami godzinami..
talent to 99% pracy......

#312 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 18:54

ludzie, którzy doszli do czegoś w życiu samodzielnie powinni być bardziej docenieni w takim programie

niestety nie każdy potrafi docenić własną pracę i zapewne masę wyrzeczeń, a szkoda ... ja nie mogę odżałować krystiana z poprzedniego odcinka ... tylko nie bardzo wiem na czym się oprzeć wybierając między pomysłowością i realizacją tego co nam się zrodzi w głowie, a codziennymi treningami ... a co do całkowitego zakazu śpiewania i tańczenia- nie każdy może pokazać się gdzieś indziej, zapewne wielu miało w tym programie jedyną swoją szansę ... może nawet o częsci jeszcze kiedyś usłyszymy ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#313 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 18:58

ale spiewu tanca gimnastyki tez tzrena sie uczyc...nie tylko lalkarz cos sam zrobil <bezradny></span> :evil: nikt sie nie urodzil z talentem <bezradny></span>
to tez jest wlasna praca, godziny cwiczen, czemu tego tez nikt nie docenia? :-P <bezradny></span> :?:

#314 malenka

malenka
  • Użytkownik
  • 3 174 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 19:46

a mnie ta jessica kompletnie się nie podobała. Wiadomo ma fajny głos, ale zero... jakies charyzmy, czegoś co by przyciągało wzrok. Czasem ludzie po prostu wyjdą na scenę i chce się na nich patrzyć a ona jakaś taka... pfff.
Fajnie że lalkarz przeszedł i dużo mu dało to, że zrobił lalki na podobieństo jur, ciekawe co w finale zrobi. Moim zdaniem Saszka z ojcem powinni przejść, a nie Jessica no ale trudno...
"So I find a reason to shave my legs Each single morning..."

#315 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 22:14

lovely, jednak fakt,że lalkarz przeszedł o czymś świadczy.
O czym?
O tym,że się podobał i ludzie go docenili.
W końcu na tym ten program polega.
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#316 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 22:30

lovely, w przeciwieństwie do wszystkich pozostałych, lalkarz pokazał coś nowego. Zrobił lalki, zajęło mu to pewnie mnóstwo czasu, miał przede wszystkim pomysł. A dziewczynka z ojcem? Dobrze, wyglądali super, ale co innego pokazali? Wg mnie nic.

#317 Torii1988

Torii1988
  • Zbanowani
  • 8 196 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 22:41

Jessica bardzo mi sie podobała :)
a co do duetu taty z córką... no cóz jeden duet akrobatyczny juz jest w finale wiec dla mnie było jasne ze ta mała sie nie dostanie.

#318 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 23:30

no ale przecież ta mała to DZIECKO :!: gdzie by mi do głowy przyszło taką dziewczynkę ciągać po programach ... nie wspominając o treningach które musi przechodzić, a jeżeli wyglądają chociaż w połowie tak jak np. u chińskich akrobatów, to ja tej dziewczynce współczuję ... a poza tym ten program to nie miejsce dla niej ... powinna pójsć do szkoły sportowej i ćwiczyć akrobatykę pod okiem specjalistów ... w sporcie mogła by zajść na prawdę daleko ...

a jeszcze co do śpiewu i tańca ... to są te talenty gdzie sama praca nie wystarcza, niestety ale trzeba mieć w sobie dużą dawkę tego "czegoś" co się nazywa porządny głos, wyczucie rytmu i umiejętność poruszania się ...

inne rzeczy właściwie przychodzą z praktyką, kwestia posiadania zainteresowań, hobby i ich doskonalenia, które z czasem na prawde mogą okazać się talentem

#319 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 15 listopada 2009 - 23:34

Ja jak oglądałam występ taty i córki to bałam się,że tej małej się coś stanie....

Lalkarza chyba nie widziałam w castingach,a przynajmniej nie przypominam sobie. Zrobił coś z niczego i rozbawił ludzi ;-)

raz jurorzy sie ciesza przemiana jak bylo u jesici a tydz temu skarcili chlopaka za taka duza przemiane zalosne :evil:

A tu akurat MEGA słuszna uwaga :!: całkowicie wyleciał mi z głowy występ tamtego chłopaka i to co jury powiedziało o jego zmianie.....Ale w poprzedniej edycji,było podobnie. Chłopczyk,który konkurował ze Snakiem usłyszał,że jeszcze ma czas żeby osiągnąć sukces i dlatego wybierają Snake'a,a potem Ziemowit przeszedł do finału (grał na fortepianie) i też rywalizował z kimś starszym.Jednej dziewczynce powiedzieli,że wybiera za poważny repertuar dla siebie,a następnie Kulawik chwalą aż pod niebiosa ;-) co odcinek zmieniają zdanie ;-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#320 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 16 listopada 2009 - 17:09

, lalkarz pokazał coś nowego

ale to nie jest \program pokaz mi cos nowego tylko mam talent :-P