Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam Talent...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
866 odpowiedzi w tym temacie

#281 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 05 listopada 2009 - 19:07

Właśnie chodzi o to, moim zdaniem oczywiście, że fanka Chylińskiej nie ma większych szans na finał a ta druga faktycznie miałaby duże szanse, ja po pierwszej edycji mam lekki uraz do śpiewających dzieci, powinny być jakieś ograniczenia wiekowe jak to było w przypadki Idola np
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#282 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 listopada 2009 - 18:51

Właśnie chodzi o to, moim zdaniem oczywiście, że fanka Chylińskiej nie ma większych szans na finał a ta druga faktycznie miałaby duże szanse

tez mi sie tak wydaje , oczywsivie zalezy z kim ja do pólfinału wrzuca , jka beda chcieli aby poszła dalej to dadza cos słabszego.

mam lekki uraz do śpiewających dzieci, powinny być jakieś ograniczenia wiekowe

a ja nie uwazam ze to potrzebne , wiele było dzieci nie spiewajacych , które sie podobały jak ten chłopiec z pierwszej edycji co grał na klawiszach albo ta bardzo wygimnastykowana dziewczynka.
oczywiscie ludzie jak głosuja czasem sie kieruja o jakie słodkie dziecko , no ale z tym to sie juz nic nie zrobi. <bezradny></span>
ciekawa jestem kto dzis przejdzie , czy beda to sami wokalisci czy jednak bedzie jaks niespodzianka.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#283 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 listopada 2009 - 20:34

Weszłam podczas reklamy na stronę Mam talent i znalazłam tam odcinek Dzień Dobry TVN,którego gośćmi były: Kasia Popowska i Kasia Sawczuk....od onetu dostały laptopy,żeby uhonorować w jakiś sposób ich talent.....

Niestety nie mogę wkleić linka więc mam nadzieję,że zainteresowani znajdą filmik ;-)

A teraz będzie Adrianna Niewolańska-trzymam kciuki :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#284 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 listopada 2009 - 21:17

normalnie az wysłałam sms-a :P słyszałam wprawdzie o tym gościu z rzeszowa, ale normalnie dzisiaj siedziałam z rozdziwioną gębą ... kilka razy udało mi sie też oczy zamknąć :shock: w życiu bym sie tam na scenie nie położyła ... za grubee pieniądze, za wszystkie skarby świata...

ogólnie to pierwszy odcinek od bardzo dawna który oglądałam i jestem pod wrażeniem... uczestników. pozytywnym wrażeniem ...

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#285 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 listopada 2009 - 21:22

Ja jestem zaskoczona wypowiedzią Adrianny,że to nie ona wybierała aranżację....więc to tvn?przecież uczestnik sam powinien wybierać repertuar itd.....Była w Dzień Dobry TVN i zaśpiewała tam genialnie!!obejrzyjcie-polecam ;-)

Singersi byli kiepscy. Lepszy mieli występ na półfinałach

Krystian Herba był za to genialny!ta precyzja z dotknięciem nosa!!

Bracia Legun-jestem na nie.

[ Dodano: 2009-11-07, 21:41 ]
Najgorszy jak dla mnie odcinek pod względem wybranych finalistów..... :-/
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#286 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 07 listopada 2009 - 22:22

a ja bylam mile zaskoczona wystepem patenciarza, bardzomi sie podobalo
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"

#287 kjujiczek

kjujiczek
  • Użytkownik
  • 1 845 postów

Napisano 07 listopada 2009 - 23:13

Ja byłam za Patenciarzem i Krystianem Herbą. Jak się okazało, że trzeba między nimi wybrać, to wiedziałam, że z żadnej decyzji nie będę zadowolona. No i nie jestem. Krystian był moim zdaniem o niebo lepszy niż ci bracia. Moze dlatego, że ja mam alergię na śpiewających :-P a to, co on wyczyniał na tym rowerze...to jest prawdziwy talent moim zdaniem.
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#288 mgiełka87

mgiełka87
  • Użytkownik
  • 425 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 13:07

Byłam za patenciarzem szczerze mowiac iiii... za bracmi wiec jestem zadowolona z dokonanego wyboru ;-)
Dołączona grafika

#289 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 14:14

a ja byłam za bitelsami !!!! <serduszka></span> byli i są świetni ... patenciarz mnie rozbawił do łez hihi szczególnie jak go ta maszyna obróciła to było zaczepiste :D
a resztę występów było takie sobie... szkoda że bitelsi nie weszli do finału ale za to jest patenciarz <jupi></span>

#290 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 14:21

Stawialam na Patenciarza i braci i sie nie pomylilam ;-) Chociaz troche mnie zawiodl wczorajszy odcinek, nie zobaczylam nic zaskakujacego <bezradny></span> No, moze poza Patenciarzem. Reszta niestety przewidywalna, fakt faktem, uczestnicy maja niewatpliwie talenty, ale jak ktorys juror powiedzial, do tego programu potrzebna jest umiejetnosc zaskakiwania. Mi jej wczoraj zabraklo <bezradny></span>
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#291 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 14:23

mnie Ci Bracia co na końcu śpiewali to tylko wkurzyli ... było to beznadziejne :/ ale weszli do finału...

#292 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 14:36

Byłam za patenciarzem szczerze mowiac iiii... za bracmi wiec jestem zadowolona z dokonanego wyboru

ja obstawiałam tak samo chociaż bracia mogli sie bardziej postarac :-P
fakt faktem na castingach większośc wypada lepiej niż w półfinałach <bezradny></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#293 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 14:40

mnie Ci Bracia co na końcu śpiewali to tylko wkurzyli ... było to beznadziejne :/ ale weszli do finału...

uff a już myślałam,że tylko ja to tak odebrałam ;-)

JkIEp1.png

#294 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 17:11

Tilia, na castingu świetnie zaśpiewali ... aż się płakać chciało bo to było na prawdę piękne... a teraz ? porażka :/ miałam wrażenie że te nie śpiewają równo ... że coś im te głosy szwankują... liczyłam szczerze mówiąc że zaśpiewają coś lepszego ...

#295 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 17:19

no ja jestem zaskoczona jeseli chodzi o wynik, wiedzłam ze co by nie było to ten z rowerem bedzie chwalony ale gdyby cos to juri go nie wskaze , co to chłopców to maja talent ale fakt faktem sie nie popisali. Szkoda mi tej adrianny , jakbym dorwał tego co jej kazał taka aranżacje to bym nie wiem co zrobiła , ledwo ktos idzie do telewizji i juz za niego decyduja <bezradny></span> , mysle ze gdyby zaspiewała tak jak chciła z fortepianem to miłaby wieksze szanse na finał a tak dupa :roll: . Jestem tez pozytywnie zaskoczona prokopem i tym ze była dla adrianny taki miły , zazwyczaj docina kazdemu a tutaj był ok.

#296 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 08 listopada 2009 - 21:55

Patenciarz :shock: normalnie zakochałam się w nim wczoraj totalnie, na castingu mi się tak nie podobał ale wczoraj zaczarował mnie, świetny występ można powiedzieć że "szczena" mi opadła. Z występu braci nie jestem zadowolona ale widac ludzie bardziej zapamietali ich występ z castingu ale moim zdaniem też powinien wejść albo pan z rowerem (Krystian chyba), albo Adrianna, kibicowałam jej uważałam wśród tych wszystkich śpiewających co przeszli do półfinału za najlepszą, no ale cóż widać tak miało być. Ale patenciarz jest teraz moim faworytem :mrgreen:
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#297 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 19:23

Chciałabym aby dzisiejszy odcinek przeszła Romka co an castingu była w ciazy -Jesica :-)
Te dwie dziewczyny co maja byc na koncu tez mysle ze maja szanse , no ale jak wiemy po poprzednim odcinku ktos "życzliwy" moze im pomóc w aranzacji i bedzie po ptokach <bezradny></span>
Ta dziewczyna z tata co sa akrobatami tez sa niezli , no ale zobaczymy.

#298 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 19:44

Ta dziewczynka-akrobatka jest przesłodka :-) I mam nadzieje że przejdą. A co do kolejnego "zwycięzcy" dzisiejszego odcinka, to mam niestety złe przeczucie, że znowu będzie to ktoś śpiewający :-/

Choć do tej pory ze śpiewających przeszli tylko bracia, co osobiście cieszy mnie, że ludzie w końcu dostrzegają też inne talenty poza śpiewem. W poprzedniej edycji potwornie dużo wokalistów było w finale....

#299 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 19:47

Choć do tej pory ze śpiewających przeszli tylko bracia, co osobiście cieszy mnie, że ludzie w końcu dostrzegają też inne talenty poza śpiewem. W poprzedniej edycji potwornie dużo wokalistów było w finale....

tez mysle ze ludzie głosuja na cos innego niz spiew , ale czasem był to mnijeszy talent :roll:

#300 lovely

lovely
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 14 listopada 2009 - 21:35

ostatnie dziewczyny i Jesica to moje faworytki dzisiejszego odcinka
"Nigdy więcej- mówi rozum To do nastepnego razu- odpowiedziało serce"