Pogaduchy II
Rozpoczęty przez calineczka, 08 lip 2008 08:57
14932 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 24 lipca 2008 - 14:55
angik1683, gratuluję
ale jak tyle godzin w pracy siedzisz to ci sie nalezy 
przyznam się szczerze że darowłam sobie dziś nadrabianie pogaduch wiec jak mnie cos waznego mineło to proszę o streszczenie
Lolka000, no super że już tyle napisałaś życzę ci dalszej ochoty na rozmowę z nami
ja już mam przeszło 400 jakoś ci powiem że jak sie człowiek rozpędzi to mu to z górki idzie i ani sie popatrzy i już kolejna gwiazdka
za chwilę przychodzi koleżanka trochę sie ciesze bo nie będę sama w domu siedzieć a trochę nie bo ona nie przychodzi na bezinteresowną kawę
przyznam się szczerze że darowłam sobie dziś nadrabianie pogaduch wiec jak mnie cos waznego mineło to proszę o streszczenie
Lolka000, no super że już tyle napisałaś życzę ci dalszej ochoty na rozmowę z nami
za chwilę przychodzi koleżanka trochę sie ciesze bo nie będę sama w domu siedzieć a trochę nie bo ona nie przychodzi na bezinteresowną kawę
Napisano 24 lipca 2008 - 15:07
no ona jeszcze nie obroniła swojej licencjatki... gdy ja siedziałam od stycznia i pisałam ona bawiła się w pubach i na imprezach... gdy ja sie broniłam poszła do promotorki by ją poprosić o przesuniecie obrony bo dostała prace i niema kiedy skończyć... pół swojej pracy 2 rozdziały pracy wy kusiła od innej koleżanki że niby nie wie co tam ma być a mają prawie identyczne tematy (i tym sposobem napisał tyle ile miała) ostatnio zadzwoniła że ma problem z metodologią no to jej powiedziałam ze ma przyjechać to jej wytłumaczę tłumaczenie polegało na tym ze ja pisałam na brudno co tam ma być a ona co chwilę odbierała telefon to na imprezę to w sprawie sukni ślubnej to musiał do kuzynki zadzwonić (umówiła sie chyba na cały tydzień minuta po minucie by nie siedzieć w domu.... wczoraj zadzwoniła że nie umie zanalizować badań i wpadnie dziś popołudniu (już bez czy mogę!!!!!) dziewczyna nie jest zła ale ostatnio sie rozleniwiła .... to juz nie pierwsza jej praca co cwaniactwem próbuje załatwić sobie by było jej lżej ... niby mówi że sie odwdzięczy no ale co czekoladę mi kupi
zła jestem bo pod przykrywką przyjaźni nabiera wszystkich dookoła .....
ale sie rozpisałam
zła jestem bo pod przykrywką przyjaźni nabiera wszystkich dookoła .....
ale sie rozpisałam
Napisano 24 lipca 2008 - 15:10
calineczka, heja
ja już po
nawet
winko mam
będzie toascik wieczorkiem
i ciasteczko słodkie
ja już po
nawet
winko mam
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...