Dieta na 3-4 kg :)
Napisano 08 września 2009 - 10:52
Napisano 08 września 2009 - 19:03
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 08 września 2009 - 19:21
herbatrim-jako-dodatkowy-wspomagacz-odchudzajacym-sie-vt1423.htm
bio-cla-vt1318.htm
meridia-vt4077.htm
wspomagacze-odchudzania-a-tabletki-vt3777.htm
suplementy-i-odzywki-vt1456.htm
vitalia-vt1319.htm
a jak wam mało to załóżcie kolejny temat, a nie róbcie OT tutaj i nie spamujcie niepotrzebnie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 09 września 2009 - 09:35
[ Dodano: 2009-09-11, 11:01 ]
zaczęłam wczoraj picie aquaslimu... mam zamiar pic conajmniej miesiac... zobaczymy
Napisano 14 września 2009 - 22:37
Napisano 15 września 2009 - 08:15
jest taka magiczna recepta
MŻ
jak byś przeczytała cały temat a nie posty na ostatniej stronie to byś wiedziała że MNIEJ jem
Napisano 11 marca 2010 - 16:22
Wzmożony wysiłek w ciągu tygodnia basen aerobik zmniejszenie kaloryczności dziennej do 1200 kalorii
Preparat ogranicza wchłanianie tłuszczu do organizmu.
Dzięki takim czynnościom możemy schudnąć około 5 kg w miesiąc.
Napisano 12 czerwca 2010 - 20:19
wiec trudno mi okreslic w kg , chciałabym sie czuc lzejsza.
Mloda dziekuje ze uwazasz ze mam fajna figurke , ale sa miejsca w których jest troszke wiecej.
nigdy mnie to jakos bardzo nie denerwowało i nigdy sie nie odchudzałam ,a le skoro teraz silna wola jest to próbuje.
smieje sie do mamy ze mam sukienke 13 lat i nigdy jej nie zalozyłam bo jest w pewnych miejscach za obcisła i jka w niej wyjde to bede czuła ze to jest to. planuje tak byc na diecie do konca miesiaca, zobaczymy czy mi wystarczy sil i ochoty. i jesli bedzie jakis efekt to moze to mnie zmotywuje do dalszej diety. najbardziej brakuje mi truskawek ze smietaną i z cukrem , ale odbije sobie za rok , albo bede kupowac po diecie mrozone.
Napisano 12 czerwca 2010 - 20:50
poszczególne miejsca wymodelujesz ćwiczeniami. zresztą przy każdej diecie ćwiczenia są niezbędne. po co się katować dietą, skoro wystarczy unormować swój jadłospis i ćwiczyć ww. miejsca? co innego, gdybyś chciała schudnąć 10 kg ... a figurę masz na prawdę ładnąale sa miejsca w których jest troszke wiecej.
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 13 czerwca 2010 - 13:40
Napisano 04 lipca 2011 - 21:28
Ale już mi lepiej. od kilku tygodni staram sie stosowac zdrowe zamienniki i efekty sa widoczne,a mnie samej jest lepiej. Gdzies juz pisalam,ze pyszne sa paczkowane owoce i warzywa cripsy, bo mozesz je chrupac wszedzie, zabrac do pracy/na wycieczke itp. uwielbiam je, bo pomagaja mi zwalczyc apetyt na ukochane słodkosci. marchewkowe o smaku papryki rzadza,bo smakuja prawie tak samo jak moje ulubione chipsy.