Informacje: Dołączył: 295 dni temu Posty: 48 Skąd: Kraków
Profil: Imię: Katarzyna
Wzrost: 172
Włosy: ciemny blond
Partner: Marcin
Wysłany: 2007-11-20, 11:25 term line?
szukalam o tym ale nic nie znalazlam wiec dlatego zdecydowalam sie napisac nowy post na temat tego specyfiku,czy ktoraz z was go stosowala lub stosuje?jakie efekty i wrazenia?
_________________ słowa niewypowiedziane
niesie w milczeniu czas
boli mnie , że nasza miłość
napotyka na przeszkód las
Informacje: Wiek: 22 Dołączyła 484 dni temu Posty: 4729 Skąd: Sweden
Profil:
Wysłany: 2007-11-20, 11:34
Nie ma to jak zaczac temat bez wiekszych wyjasnien
Suplement diety zwiększający termogenezę i redukcję tkanki tłuszczowej. Intensyfikuje rozpad tkanki tłuszczowej i spalanie tłuszczu z rozproszeniem energii termicznej oraz hamuje apetyt i gromadzenie tłuszczu zapasowego.
Preparat polecany osobom dorosłym, otyłym i aktywnym fizycznie jako środek ułatwiający odchudzanie.
Z tego co slyszalam to pomaga ale chyba mi nie potrzebny
Wysłany: 2007-11-20, 12:16
kochane moje ja wiem jak to dziala i co tojest tylko chcialam wiedziec czy ktoras z was go stosowala
podobno szybko sie po nim chudnie tak twierdzą jedni a drudzy ze to lipa a ja chcialam sprobowac tylko szukam opinii osob ktore go stosowaly
[ Dodano: 2007-11-20, 12:18 ]
a poniewaz jesten nowa to nie gniewajcie sie jak cos czasem palne bez sensu:)
niesie w milczeniu czas
Ostatnio zmieniony przez calineczka 2007-11-20, 12:50, w całości zmieniany 1 raz
Informacje: Wiek: 34 Dołączyła 333 dni temu Posty: 1509 Skąd: Śląsk
Profil: Imię: Dorota
Wzrost: średni
Włosy: blond
Stan: panna
Wysłany: 2007-11-21, 10:39
jestem przeciwna wszelkim specyfikom odchudzającym.
Zawsze się boję,że mają skutki uboczne.Może niesłusznie.Nie wiem.
Ja mam sporą niedowagę więc może nie znam tego problemu.
Mimo wszystko proponuję gimnastykę (ja ćwiczę min. 2 x w tygodniu)a latem to prawie codziennie.
Możesz sobie kupić płyty z naprawdę fajną gimnastyką albo zapisać na gimnastykę.
Przyjaciółki chodzą do klubu na aerobik i są zachwycone.
Inna chodzi na jogę i też jest zadowolona.Prócz ćwiczeń spotyka różne osoby.
_________________ Przyjacielem jest ten, kto wie o Tobie wszystko i nie przestaje Cię kochać
Informacje: Wiek: 23 Dołączyła 644 dni temu Posty: 1503 Skąd: Wałbrzych
Profil: Imię: Marzena
Wzrost: 155 cm.
Włosy: Brunetka
Stan: Na smyczy :)
Wysłany: 2007-11-21, 10:44
Ja się biorę porządnie za siebie od stycznia,dieta +ćwiczenia siłowe + spalacz typu CLA,Therm Line,L-karnityna, kurde muszę schudnąć ok 10 kilo do sierpnia,chcę na ślubie mojej najlepszej psiapsióły wyglądać ładnie wkońcu świadkową mam być
Wysłany: 2007-11-26, 11:32
ja zamowilam jednak ten term line II, jak tylko zaczne brac to na biezaco dam znac co i jak?mam tez troche stracha bo to zawsze ingerencja w nature ale cos za cos...HMMMMM....oby zadzialalo bo moj luby sie ode mnie odwraca,przynajmniej tak mi sie wydaje bo jest na dystans.....
[ Dodano: 2007-12-03, 11:03 ]
Juz mam term line u siebie... biore od soboty cwicze brzuszki do tego....nie bede nic narazie pisac a rezultatach bo wiadomo ze najpierw organizm wydala wode....ale za jakis tydzien napisze co i jak...
niesie w milczeniu czas
Ja wybrałam dwa opakowania i efekt marny A to dlatego że łykając te tabletki trzeba dużo ćwiczyć. I wtedy one działają. A ja jakoś zmobilizować się nie mogłam i liczyłam na cud
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum