Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Praca

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1867 odpowiedzi w tym temacie

#821 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 16:40

nie(d)oceniona no to gratulacje, obyś z tej pracy była bardziej zadowolona :-) i mniej narzekania oczywiście, może akurat poczujesz się spełniona za biurkiem :mrgreen:

Aaaa.... tak Ci idzie z tą pracą- jedna była, znalazłaś inną bardzo szybko to prześlij mi trochę szczęścia w szukaniu jak masz w nadmiarze :-P ;-) byłabym wdzięczna <amen></span>
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#822 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 16:47

prześlij mi trochę szczęścia

bambusa se kup kolejnego <umieraam></span> koniecznie z plakietką "lucky bamboo" <umieraam></span>
A jeszcze czekam na wyniki rekrutacji w urzędzie :P jak tak dalej pójdzie, to w kwietniu znów się tu zjawię

i mniej narzekania oczywiście

<jezorek1></span> przecież ostatnio zbojkotowałam narzekanie na pracę <umieraam></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#823 Majorka^^

Majorka^^
  • Użytkownik
  • 5 119 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 17:01

bambusa se kup kolejnego <umieraam></span> koniecznie z plakietką "lucky bamboo" <umieraam></span>

skoro trzeba pomóc szczęściu to może trzeba by trzeciego przygarnąć :lol:

A jeszcze czekam na wyniki rekrutacji w urzędzie :P jak tak dalej pójdzie, to w kwietniu znów się tu zjawię

pracodawcy się o Ciebie biją normalnie <jezorowaty></span> ofert od wyboru do koloru :-)

żeby tak o mnie się chociaż jeden bił, nie mam dużych wymagań :->
Co to jest miłość ?
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...

#824 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 17:16

Z tego urzędu raczej nic nie wyjdzie, ale póki co - czekam cierpliwie tydzień, jeżeli zadzwonią to oczywiście biorę :P Bo rzut beretem ode mnie, a tu pół miasta zwiedzam zanim się do roboty dostanę :lol: A co do tego bicia się... po prostu zabrałam się na poważnie za szukanie, wcześniej tylko wertowałam oferty z miną to nie, tamto też nie i czekałam nie wiem na co :P wbrew pozorom w moim mieście pracę nie jest trudno znaleźć ;-) młoda coś o tym wie (ile dni Ci zajęło znalezienie pracy? w tygodniu się chyba zmieściłaś od przyjazdu :mrgreen: ). Z tego co czytam Twoje posty - szukasz przez UP? czy jeszcze masz inne kanały przez które szukasz? No i u siebie czy w pobliskich miastach/miasteczkach też?

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#825 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 17:19

Oficjalnie informuję, że jutro d 8 zaczynam stałą robotę, w normalnych godzinach, normalnie jestem ciągle w szoku <lol></span>

Bravo,gratulacje.Niech praca daje Ci dużo radości i mase kasiorki. :mrgreen: ;-)

#826 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 17:21

nie(d)oceniona, no to gratulacje :)

Mam nadzieję, że nastepne (przynajmniej) dwa tygodnie nie będę widziała Twojego narzekania na pracę :P

Chociaż w sumie ciekawa jestem ile potrwa ta sielanka :lol: :mrgreen:
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#827 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 17:38

Cenionka gratulacje <jupi></span> <jupi></span> <jupi></span> I obyś się zaaklimatyzowała i zbyt wcześniej nie przyszła tu narzekać ;)

ewelina344 upomnij się o te umowę koniecznie, bo jak szef pokazał już jaki potrafi być miły to nigdy nie wiadomo co wykombinuje <bezradny></span>

tigra przynajmniej nie będziesz sobie pluła w brodę, że jak inne siedzisz cicho i się na to godzisz... Próbowałaś. Trzymam kciuki, żeby coś się poprawiło w tej kwestii ;-)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#828 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 18:21

nie(d)oceniona brawo jak ja się ciesz,e ze się udało będę trzymać kciuki by ci było dobrze w pracy. <hura></span> <hura></span> <hura></span> <hura></span> <bzyklov></span> <zatancz3></span>
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#829 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 18:28

Cenionka wiedziałam, że o pracę chodzi :P Gratuluję rzecz jasna :* I oby dobrze Ci się pracowało :*

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#830 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 18:47

cenionka gratuluje :-) zaczniesz narzeklac gdzies w trzecim dniu pracy ;-)
moja kolezanka szkoli sie do pracy , miało to trwac okolo poltora tygodnia , a teraz sie okazuje ze moze trwac jeszcze kolejne dwa , oczywiscie szkolenie jest nieplatne <bezradny></span> no coz takie zcsy , i jeszcze moze byc tak , ze dostanie umowe na pol etatu :roll:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#831 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 18:52

nie(d)oceniona gratulacje :) miłej pracy :-)
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#832 LadyNefretete

LadyNefretete
  • Użytkownik
  • 6 718 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 19:09

Cenionka gratsyyyyy <flow1></span> <ookk></span> <zespol></span>

A że jojczeć zaczniesz, to norma <lol></span> Ale życzę, żeby jak najpóźniej :mrgreen: :mrgreen:
"You've gotta dance like there's nobody watching,
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."

#833 Kosmitka

Kosmitka
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 19:29

Gratuluje znalezienia pracy!:) i oby wszystko poszło po Waszej myśli :-D

Ja od jakiegoś czasu czytam ten temat...Przeczytałam wszystkie posty:)

Kiedyś zarabiałam więcej, teraz szukam pracy za 1tys. żeby tylko mieć pracę...
Obecnie jestem na L4...bo mnie pracodawca w balona zrobił. Pracowałam w szkole językowej, ale na moje miejsce kierownik przyjął doświadczonego pracownika, a ja po miesiącu pracy musiałam iść na miasto ulotki rozdawać. (choć to nie leżało w moich obowiązkach). Spotykałam się z chamstwem, wykorzystywaniem... Nie rozumiem co się dzieje w tym kraju.

:cry: a już jestem zmęczona tym.
Dołączona grafika
Nigdy nie stoję, jeśli mogę siedzieć - i nigdy nie siedzę, jeśli mogę się położyć {SMILIES_PATH}/tancze.gif" title="" />

#834 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 19:36

nie(d)oceniona, gratulacje <flow1></span>
Oby Ci się dobrze pracowało i narzekało jak najmniej :mrgreen:

#835 Katarzynka89

Katarzynka89
  • Użytkownik
  • 2 672 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 19:48

nie(d)oceniona gratulacje :-) I tak wiem, że za parę dni będziesz znów jojczeć na prace <umieraam></span>

the sun is always rising in the sky somewhere...

Dołączona grafika

#836 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 19:53

Cenionka teraz to zostałaś doceniona :mrgreen: :mrgreen:

Gratulejszyn, wszystko dzięki moim kciukom :mrgreen: <flow1></span>
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#837 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 28 lutego 2011 - 20:56

Cenionka moje wielkie GRATULACJE!!! Brawo zdolna bestia z Ciebie :mrgreen: :mrgreen: troszkę zazdroszczę... :-o
Dołączona grafika

#838 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 01 marca 2011 - 07:59

cenionka gratulacje of kors ale jak ty wytrzymasz na tylku 8 godzin <umieraam></span>

tak, przeglądam na wszystkich znanych mi portalach, tylko wiesz, przeczytam i... nie wysyłam, ale teraz jak tak myślę to chyba trzeba będzie na poważnie zabrać się za to, bo już mam serdecznie dość obecnej pracy.

p.s dziś kupuje lucky bamboo

[ Dodano: 2011-03-01, 08:00 ]
:-D

#839 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 01 marca 2011 - 08:30

cenionka po pierwsze jestem tak zaskoczona, że chodziło o inną pracę, że nie wiem co powiedzieć :shock: <umieraam></span> Po drugie- GRATULACJE, choć nasze kciuki były i tak tylko formalnością ;-) :* Po trzecie- a ja tam w cenionke wierzę, i myślę że jojczenie pojawi się gdzieś po 2 tygodniach dopiero (cenionka nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ze stawek jakie u forumowego bukmahera obowiązują i że za te 2 tygodnie mogę na pół roku utrzymania zarobić- wiec się postaraj :-P).

Kosmitka, pracodawca NIE MIAŁ PRAWA nakazać Ci wykonywania obowiązków, które są sprzeczne z Twoim stanowiskiem pracy, tj. księgowa nie może mieć nakazane, żeby biuro sprzątać i śmieci wynosić. Tak więc jeśli w umowie masz wpisane stanowisko, na pewno nie związane z inspekcją pracy, to spokojnie możesz się w Sąd Pracy zabawić, albo zażądać nowej umowy od pracodawcy najpierw.

#840 Kosmitka

Kosmitka
  • Użytkownik
  • 96 postów

Napisano 01 marca 2011 - 14:30

Marzycielka24 ja po prostu szukam innej pracy, nie wyobrażam sobie siebie w tej pracy na dłuższą metę...A w umowie mam napisane stanowisko: konsultantka, ale jest także wpis, że do moich zadań należą też inne zadania zlecone przez pracodawcę- dokładnie to usłyszałam kiedy się sprzeciwiłam rozdawaniu tych ulotek. Dla mojego kierownika to bł normalna sprawa, że idę na miasto.

Póki co czekam na telefon z banku, do call center chyba wrócę. Zależy jeszcze jakie zarobki tam będą, ale liczę na coś więcej niż było poprzednio...bo jak zmieniać pracę to na lepsze :mrgreen:
Dołączona grafika
Nigdy nie stoję, jeśli mogę siedzieć - i nigdy nie siedzę, jeśli mogę się położyć {SMILIES_PATH}/tancze.gif" title="" />