Aaaa.... tak Ci idzie z tą pracą- jedna była, znalazłaś inną bardzo szybko to prześlij mi trochę szczęścia w szukaniu jak masz w nadmiarze
Praca
Napisano 28 lutego 2011 - 16:40
Aaaa.... tak Ci idzie z tą pracą- jedna była, znalazłaś inną bardzo szybko to prześlij mi trochę szczęścia w szukaniu jak masz w nadmiarze
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 28 lutego 2011 - 16:47
bambusa se kup kolejnegoprześlij mi trochę szczęścia
A jeszcze czekam na wyniki rekrutacji w urzędzie
i mniej narzekania oczywiście
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 28 lutego 2011 - 17:01
skoro trzeba pomóc szczęściu to może trzeba by trzeciego przygarnąćbambusa se kup kolejnego
koniecznie z plakietką "lucky bamboo"
pracodawcy się o Ciebie biją normalnieA jeszcze czekam na wyniki rekrutacji w urzędzie
jak tak dalej pójdzie, to w kwietniu znów się tu zjawię
żeby tak o mnie się chociaż jeden bił, nie mam dużych wymagań :->
To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.
Człowiek idzie, idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,
że przemókł do głębi serca...
Napisano 28 lutego 2011 - 17:16
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 28 lutego 2011 - 17:19
Bravo,gratulacje.Niech praca daje Ci dużo radości i mase kasiorki.Oficjalnie informuję, że jutro d 8 zaczynam stałą robotę, w normalnych godzinach, normalnie jestem ciągle w szoku
Napisano 28 lutego 2011 - 17:21
Mam nadzieję, że nastepne (przynajmniej) dwa tygodnie nie będę widziała Twojego narzekania na pracę
Chociaż w sumie ciekawa jestem ile potrwa ta sielanka
Napisano 28 lutego 2011 - 17:38
ewelina344 upomnij się o te umowę koniecznie, bo jak szef pokazał już jaki potrafi być miły to nigdy nie wiadomo co wykombinuje
tigra przynajmniej nie będziesz sobie pluła w brodę, że jak inne siedzisz cicho i się na to godzisz... Próbowałaś. Trzymam kciuki, żeby coś się poprawiło w tej kwestii
Napisano 28 lutego 2011 - 18:21
Napisano 28 lutego 2011 - 18:28
![]()
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat
są z nami zawsze, chcesz czy nie.
Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany
być może kiedyś spełnią się?
Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy
w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

Napisano 28 lutego 2011 - 18:47
moja kolezanka szkoli sie do pracy , miało to trwac okolo poltora tygodnia , a teraz sie okazuje ze moze trwac jeszcze kolejne dwa , oczywiscie szkolenie jest nieplatne
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 28 lutego 2011 - 19:09
A że jojczeć zaczniesz, to norma
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 28 lutego 2011 - 19:29
Ja od jakiegoś czasu czytam ten temat...Przeczytałam wszystkie posty:)
Kiedyś zarabiałam więcej, teraz szukam pracy za 1tys. żeby tylko mieć pracę...
Obecnie jestem na L4...bo mnie pracodawca w balona zrobił. Pracowałam w szkole językowej, ale na moje miejsce kierownik przyjął doświadczonego pracownika, a ja po miesiącu pracy musiałam iść na miasto ulotki rozdawać. (choć to nie leżało w moich obowiązkach). Spotykałam się z chamstwem, wykorzystywaniem... Nie rozumiem co się dzieje w tym kraju.

Nigdy nie stoję, jeśli mogę siedzieć - i nigdy nie siedzę, jeśli mogę się położyć {SMILIES_PATH}/tancze.gif" title="" />
Napisano 28 lutego 2011 - 19:36
Oby Ci się dobrze pracowało i narzekało jak najmniej
Napisano 28 lutego 2011 - 19:53
Gratulejszyn, wszystko dzięki moim kciukom
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 01 marca 2011 - 07:59
tak, przeglądam na wszystkich znanych mi portalach, tylko wiesz, przeczytam i... nie wysyłam, ale teraz jak tak myślę to chyba trzeba będzie na poważnie zabrać się za to, bo już mam serdecznie dość obecnej pracy.
p.s dziś kupuje lucky bamboo
[ Dodano: 2011-03-01, 08:00 ]
Napisano 01 marca 2011 - 08:30
Kosmitka, pracodawca NIE MIAŁ PRAWA nakazać Ci wykonywania obowiązków, które są sprzeczne z Twoim stanowiskiem pracy, tj. księgowa nie może mieć nakazane, żeby biuro sprzątać i śmieci wynosić. Tak więc jeśli w umowie masz wpisane stanowisko, na pewno nie związane z inspekcją pracy, to spokojnie możesz się w Sąd Pracy zabawić, albo zażądać nowej umowy od pracodawcy najpierw.
Napisano 01 marca 2011 - 14:30
Póki co czekam na telefon z banku, do call center chyba wrócę. Zależy jeszcze jakie zarobki tam będą, ale liczę na coś więcej niż było poprzednio...bo jak zmieniać pracę to na lepsze

Nigdy nie stoję, jeśli mogę siedzieć - i nigdy nie siedzę, jeśli mogę się położyć {SMILIES_PATH}/tancze.gif" title="" />