Praca dyplomowa.. inżynierska, magisterska, licencjacka...
Napisano 22 września 2008 - 23:15
Napisano 24 września 2008 - 14:20
Napisano 25 września 2008 - 13:28
Napisano 25 września 2008 - 13:33
ten luzik taki to też zależy dużo od promotora.. coś o tym wiemteraz jeszcze tylko kilka małych poprawek i luzik
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 25 września 2008 - 13:38
Napisano 25 września 2008 - 13:44
[ Dodano: 2008-09-25, 14:47 ]
Donn, Teraz to muszę tylko przypisy trochę poprawić, bo jakoś mi siepoprzestawiałay no i z trzech książek nie mam zriobbionych stron bo źle je pokserowałam więc muszę iść jeszcze do czytelni i tę sprawe załatwic, a tak to już mam luziczek bluziczek bo z promotorem mam stały kontaktm jedyn co mogę mieć do poprawienia do dwa podrozdziły któe napisałąm ostatnio:)
[ Dodano: 2008-09-25, 14:50 ]
Mirabelka__22, łepiej mieć wymagającego, u mnie na uczelni jeden promotor tak olewał swoich semionarzystów przez cały 5 rok, że nikt z nich się nie obronił i nikt nawet nie ma pracy dokończonej, ovczywiście mówię o takie skrajności, ale na serio lepiej żeby ktoś czego wymagał niż żeby był olewatorem, a pisenie wcale nie jest takie straszne jak uczenie się do nudnego egaminu
Napisano 25 września 2008 - 14:20
Mialam juz wybranego promotora.... Pomysl na temat pracy tez.... Ale ze zmieniam tryb studiow, to wszystko sie pozmienia
Promotora juz sama nie wybiore, tylko zapisze sie tam, gdzie bedzie wolne miejsce
Wiec nie wiem na kogo trafie, jaki bedzie jego obszar zainteresowan, badan, z czego bedzie mozna pisac....
A ze z tematyki moich studiow NIC mnie nie interesuje, to nie wiem jak to bedzie
Ale ja sobie poradze
Napisano 25 września 2008 - 14:25
Znam ten bol. Ja wybralam po promotorze..i zaluje chyba. Bo jest strasznie wymagajacy. My juz z kumpela sie stresujemy, a niektorzy jeszcze u swoich nie byli. Mam wrazenie ze bedzie chcial idealnie i ciagle bede poprawiac. Juz nam powiedzial zeby od poczatku pisac dobrze, tzn glownie o wyglad chodzilo.A ze z tematyki moich studiow NIC mnie nie interesuje, to nie wiem jak to bedzie
Roxi, u mnie jedna kumpela ma takiego nie wymagajacego. Poszla do niego zapytac o temat i literature, a on do niej ze sam nie wie jak sie dowie to da znac:)
U nas chyba kazdy promotor dostal z gory temat..
My nawet nie moglismy dawac propozycji.
Napisano 25 września 2008 - 14:46
raczej nie dają... dla nich to systematyczność w pisaniu...pojawianie się na kolejnych spotkaniach..to zależy też od podejścia czy dobrym kontakcie z promotorem..ja pomimo, ze miałam bardzo ale to bardzo wymagającego (co nie żałuje ale jestem zadowolona, ze właśnie jego wybrałam - a była to kobieta) czasem dawał w kość..i dużo dużo poprawek miałam...ale pokazywał sie tez z dobrej strony np. to, że w czasie seminariów pytał czy życzymy sobie coś do picia kawe czy herbatkeCzyli Ci wymagajacy nie daja luzu?
przez tyle czasu to ja z promotorem układałam spis treści i szukałam literatury..pisałam w sumie ok 1,5 miesiąca
Madzik
to trochu dziwne..ale wszędzie jest inaczej... u mnie nikt nie miał narzucanego tematu.. każdy sobie sam wymyślał temat o czym chce pisać...tylko, że to musiało być związane ze specjalizacją.. ja miałam temacik taki co od zawsze chciałam o tym pisać i byłam zadowolona...a i nikt o tym jeszcze nie pisał..U nas chyba kazdy promotor dostal z gory temat..
My nawet nie moglismy dawac propozycji.
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 25 września 2008 - 15:04
Nasz tez pyta, ale my zawsze nie, dziekujemy..życzymy sobie coś do picia kawe czy herbatke
Ja wlasnie przed wakacjami juz pol literatury zgromadzilam, botego wymagal, a ludzie nawet nie widza o czym tematy maja. Troche sie ciesze, bogdyby mnie nie zmuszal nigdy bym nie wziela sie za to. Tak juz mam. Tylko trzeba to teraz przeczytac...
Napisano 25 września 2008 - 15:41
Donn, znaczy się 1,5 miesiąca to samo już pisanie mi zajęło, nie liczę w tym gromadzenia materiłow i ich czytania, to było najnudniejsze....
Napisano 25 września 2008 - 16:34
Napisano 26 września 2008 - 08:53
Napisano 26 września 2008 - 19:45
Napisano 27 września 2008 - 09:42
Napisano 01 października 2008 - 14:01
Napisano 01 października 2008 - 15:50
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 01 października 2008 - 19:22
Napisano 01 października 2008 - 19:24
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 01 października 2008 - 19:29