Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Praca dyplomowa.. inżynierska, magisterska, licencjacka...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
716 odpowiedzi w tym temacie

#61 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 października 2008 - 09:07

Mirabelka__22, no i jak tam twoja praca ?? zmieniłaś temat czy zostałąs przy swoim ???

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#62 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 09 października 2008 - 18:13

nie(d)oceniona, ten sam.. Dostalam od promka ksiazke do programu. W ogole okazuje sie ze polowa roku ma nawet temat nie sprecyzowany.. :shock:

#63 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 października 2008 - 21:32

Mirabelka__22, no to bede trzymać kciuki żeby ci sie praca pięknie udała :D fajnie że ci promotor podrzucił jakąś książkę (a napisana przynajmniej językiem zrozumiałym dla normalnego człowieka ??? )

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#64 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 09 października 2008 - 21:36

nie(d)oceniona, raczej tak, tyle ze to podstawowe podstawy. Smial sie jak powiedzialam ze piracki program mam <bezradny></span>

Z tego co teraz slysze to innym promotorzy nie chca dawac materialow..a moj dal mi juz kilka ksiazek. Jednak dobrze wybralam.

#65 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 09 października 2008 - 21:48

Jednak dobrze wybralam.

i to najważniejsze :) skoro podsyła ci materiały ... tylko pozazdrościć ;) ja bedę wybierać promotora pod koniec semestru no i ciekawe kogo mi zaproponują... mam jeden typ, ale wątpię czy bede mogła u niego pisać

#66 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:03

A na którym roku wybiera się u Was promotora?
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#67 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:04

Tilia, u mnie na uczelni rok przed końcem zaczynają sie seminaria- jako że mi pozostało 1,5 roku - wiec gdzies pod koniec tego semestru (a jestem na 4 roku ;) )

#68 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:08

U mnie wybiera się pod koniec drugiego roku ;-) seminaria i pracownie specjalistyczne zaczynają się 3 roku ;-)
więc ja już dawno decyzję mam za sobą :-P
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#69 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:11

Tilia, licencjat ??? ja sie załapałam jeszcze na jednolite magisterskie... własciwie dopiero specjalność zaczynam

#70 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:13

To jaki luz macie..bo my mamy za pol roku obrone, porzed wakacjami wybieralismy promotora.. A teraz ludzie nawet tematow jeszcze nie maja sprecyzowanych..
Wszystko jest tak pogmatwane,nie tylko z tym, ale tez z tym co dalej. Bo nikt nie wie co z magisterskimi bedzie. Dobre, nie?

Kolezanka dzis byla u swojego promotora..temat jej sprecyzowal, ale taki wymyslil ze nie mam pojecia z czym to sie je... Ostro..

#71 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:16

ja mam tyle dobrze ze prace bede "pisac" przez wakacje ... 3 dodatkowe miesiące ... można porzadne badania zrobić i takie tam ;)no i jeszcze kupa czasu została :D

#72 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:32

Tilia, licencjat ???

Nie ;-) jednolite magisterskie :-)

JkIEp1.png

#73 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:34

U mnie wybiera się pod koniec drugiego roku seminaria i pracownie specjalistyczne zaczynają się 3 roku

..... <wow></span> .... szybko ...

#74 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:34

nie(d)oceniona, hm..tez mialam wakacje.. Ale ja to projekt mam.. Wiec ni mam badan.

#75 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:35

Mirabelka__22, to czysta teoria :) jak znam życie to sie obudze 2 tyg przed terminem cała spanikowana ... no i bedzie siedzenie dzień i noc :)

#76 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:41

nie(d)oceniona, chyba kazdy tak ma :mrgreen: Ale ja mam jeszcze egzamin z calych studiow..a nie z pracy..

#77 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 10 października 2008 - 12:43

Mirabelka__22, u mnie z tegoco pamietam na obronie jest prezentacja pracy, po czym nastepują 3 pytania z całego toku studiów ... dostaniemy listę, owszem, ale dłuuuugaśna bedzie że hej ;)

#78 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 11 października 2008 - 00:50

A na którym roku wybiera się u Was promotora?

u mnie wybor byl juz pod koniec trzeciego roku...

teraz jestem na czwartym i do konca musze napisac i miec zaklepany pierwszy rozdzial.... :roll:

#79 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 13 października 2008 - 11:17

Powoli poznaje program..dzis drugie cwiczenie robie.. Ale teorii nie chce mi sie czytac :-/

#80 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 15 października 2008 - 09:58

U mnie promotora wybierało się na początku 4 roku

<ookk>