Ja mam mieć pracę w terenie czyli np łapie się zwierzaki i robi pomiary części ciała,zaznacza na mapach występowanie,odnotowuje się czy dana para ma młode,jeśli tak to w jakiej ilości itd.
Praca dyplomowa.. inżynierska, magisterska, licencjacka...
Napisano 28 marca 2009 - 12:20
Ja mam mieć pracę w terenie czyli np łapie się zwierzaki i robi pomiary części ciała,zaznacza na mapach występowanie,odnotowuje się czy dana para ma młode,jeśli tak to w jakiej ilości itd.
Napisano 28 marca 2009 - 12:32
tylko uważaj żeby Ci jakiś zwierzak krzywdy nie zrobił - jak Ty do niego z metrem i ile ma cm czegoś tamłapie się zwierzaki i robi pomiary części ciała
ale to może być ciekawe zajęcie i też pracochłonne - powodzenia w badaniach a napewno Twoja praca bedzie ciekawa
..to czy jest mądry, po pytaniach...
...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...
Napisano 28 marca 2009 - 12:42
Hahahajak Ty do niego z metrem i ile ma cm czegoś tam
(żartuje)
A dziękujępowodzenia w badaniach
wiedziałam na co się piszęTilka to sie 'napracujesz' dziewczyno
Napisano 28 marca 2009 - 22:58
to powodzeniawiedziałam na co się piszę
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 29 marca 2009 - 10:20
[ Dodano: 2009-06-04, 13:57 ]
Już znam temat swojej pracy mgr(od wtorku)-szybko co?
[ Dodano: 2009-06-04, 14:45 ]
Ja je już tak jakby zrobiłam...ale po koleia co z badaniami o których tam pisałaś? bedziesz je przeprowadzać?
Miałam okazję napisać ciekawą pracę,ale nie z mojej winy nie wypaliło to
Badania na ten temat są robione już dawna przez mój wydział. Ja od drugiego roku chodzę w teren i pomagam przy obserwacjach,pomiarach itd czyli tak jakby pomagałam tworzyć bazę z której teraz będę miała dane...więc materiały już mam. Na początku byłam co weekend(pt-nd),ale teraz troszkę rzadziej ze względu na zajęcia.Tak samo z literaturą...tłumaczyłam już książki i artykuły,które teraz przydadzą mi się do pracy
A pracę mgr piszę o....gwałtach
Przetłumaczyłam nawet z dziewczynami książkę o przyczynach gwałtów u ludzi i analizowaliśmy ją na seminarium,bo ona również będzie nam potrzebna,ale nie wiem czy wypowiem się w forumowym temacie
Ja piszę o gwałtach u zwierząt. Skupiam się na aspekcie jak duże znaczenie mają dni płodne i niepłodne (tak w skrócie). Dziewczyny też piszą,ale np ze względu na wiek sprawców,posiadanie "żony",liczebności,dostępności samic itd.
Napisano 04 czerwca 2009 - 13:53
a temat ... hmm .. dziwny jak dla mnie
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 04 czerwca 2009 - 13:56
Do których powstania się przyczyniałam wstając o 5.30 i marznąc rano na dworzeczyli ogólnie bedziesz bazować na materiałach już istniejących
Ponieważ?a temat ... hmm .. dziwny jak dla mnie
Napisano 04 czerwca 2009 - 14:00
Napisano 04 czerwca 2009 - 17:39
Szczerze to więcej jest podobieństw w naszych zachowaniach ze zwierzętami niż nam się na co dzień wydajeps.mogloby temat pracy zawierac jeszcze podobienstwa i roznice w "przyczynach,motywach" gwaltu u ludzi i u zwierzat
Napisano 26 czerwca 2009 - 20:00
a poważnie: podałam mu mój pomysł na pracę, więc teraz zaczynam - na jutro - sformułować temat (jak znam siebie to w 10 wersjach
Napisano 26 czerwca 2009 - 20:03
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 04 września 2009 - 18:29
Napisano 25 września 2009 - 20:31
Napisano 25 września 2009 - 20:43
[ Dodano: 2009-09-25, 21:45 ]
pierwszy już mam poprawiony -własnie musze mu oddać ten z nasienionymi już poprawkami - a drugi do poprawienia
Napisano 25 września 2009 - 20:52
moze i lepiejnasz promotor jest jakiś narwany i uważa że im szybciej sie z tym uporamy tym lepiej-
Napisano 25 września 2009 - 20:52
Napisano 25 września 2009 - 21:00
moze i lepiej
a ja własnie wcale z tego powodu nie narzekam-koleś jest w porządku młody przystojny miły i jeszcze do tego bardzo pomaga
i biegniesz z jezorem na wierzchu zeby ja oddac do dziekanatu. Bo zaraz go zamykaja... Jak ja
może nie będzie tak tragicznie
Napisano 25 września 2009 - 21:16
no i pomyśl czy gość nie myśli dobrze ... zamiast stresu o to że jutro masz oddać całą pracę, zbindowaną, oprawioną, bla bla bla ... bedziesz mogła śmiać sie w twarz tym którzy będą na ostatnią chwilę oddawać (czytaj m. in. mniezacheca nas do tego aby napisać jak najszybciej a potem sobie spokojnie czekać i bimbać na wszystko