Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Praca dyplomowa.. inżynierska, magisterska, licencjacka...

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
716 odpowiedzi w tym temacie

#81 MerenRe

MerenRe
  • Użytkownik
  • 374 postów

Napisano 15 października 2008 - 10:07

moj promotor mieszka w filadelfii, bo tam jest naukowcem, i wlasnie oswiadczyl ze do 22 pazdziernika mamy oddac cala prace;p

LO HOHO juz mu oddaje...

wiec bijeny sie o zmiane
Oh...I’ve had it up to here! The moment that I step outside So many reasons For me to run and hide I can’t do the little things I hold so dear ’Cause it’s all those little things That I fear FUCK

#82 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 października 2008 - 10:37

ze do 22 pazdziernika mamy oddac cala prace

powodzenia :shock: pewnie sie przyda

moj promotor mieszka w filadelfii

a gdzie ty studiujesz <co></span>

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#83 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 15 października 2008 - 12:22

MerenRe masz oddać do 22 października? a ile miałaś czasu na pisanie? tzn. kiedy zaczełaś pisać..kiedy miałaś akceptacje tematu?
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#84 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2008 - 17:00

A ja sie dzis dowiaduje ze mozliwe ze nie powinnam miec projektu :roll:
Masakra..i mam tyle rzeczy do przygotowania a nie wiem jak.. Nie mam juz sily :-/

#85 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 15 października 2008 - 17:56

mam tyle rzeczy do przygotowania a nie wiem jak

najlepsze wyjście z tego, żebyś sie nie pogłubiła w tym wszystkim to napisz sobie punkty po kolei co masz robić - to pomaga :-)

#86 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2008 - 18:12

Donn, ale nawet nie wiem od czego zaczac i czego on dokladniej chcial ode mnie.. Zawsze tak mowi ze nawet nie wiem co ma na mysli <bezradny></span> Musze sobie cos pozakladac..poznajdywac.. Ja chce do domu :-/

#87 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 15 października 2008 - 18:16

Mirabelka__22, jak nie jesteś czegoś pewna: PYTAJ!!! po 10 razy o to samo ... jeśli trzeba ! to twoja praca i ty bedziesz z niej oceniona ...

żebyś sie nie pogłubiła w tym wszystkim to napisz sobie punkty po kolei co masz robić - to pomaga

<ookk></span> ewentualnie na duuużej kartce rozrysuj sobie i po kolei odznaczaj i przywieś w widocznym miejscu - taka dodatkowa mobilizacja :mrgreen:

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#88 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 15 października 2008 - 18:21

nie(d)oceniona, chcialam dzis cos zrobic ale jakas padnieta jestem :-/
Pytalam.. i cos zrozumialam. Ale mam wrazenie ze to przez jakies braki ze studiow. Conajsmieszniejsze zrobilismy na nich dwa projekty :shock: wiec niebardzo wiem od czego zaczac.. Do tego program, literatura..Artykuly ktorych nie moge znalezc <cryyy></span>
Chcialam juz nie jechac do domu, bo to wszystko mam na wtorek zrobic...
Ale najchetniej bym w weekend <sex></span> Mam ochote rzucic sie na P i odreagowac.. Potrzebuje go teraz..

[ Dodano: 2008-10-19, 21:19 ]
Nie wiem jak zaczac w ogole.. mam napisac plan pracy :-?

#89 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 13:38

dla mnie najtrudniejsze to jest ułożenie tego wszystkiego w całośc. czytanie literatury jest spoko tylko czasem denerwuje mnie jak którys raz czytam to samo. Najbardziej podoba mi sie w pracy to liczenie wyników i wnioski.
Madzik dleczego nic cie nie intersuje , skoro chyba sama wybrałas kierunek studiów?

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#90 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 18:24

sama wybrałas kierunek studiów

no sama :-P ale wybralam zle <bezradny></span>

Ale temat mamy o pracach dyplomowych, wiec zeby bylo w temacie, to temat pracy mojej zaklepany :mrgreen: Bede robic monografie liceum ogolnoksztalcacego.... narazie nie mam nic wiecej.... jutro odbiore zaswiadczenie z uczelni i na wtorek umowilam sie z dyrektorkiem na pierwsze ogledziny archiwalne <nauka></span> <nauka></span> i bede robic plan <emc></span>

#91 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 lutego 2009 - 18:38

no to jak dla mnie nie wydaje sie ciekawy

#92 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:27

Temat stanal w miejscu.. Jak tam sie wasze prace maja?

Ja juz po. Dostalam 5 :mrgreen: Sama nie wiem jak sie udalo, ale sie udalo.

#93 magdaaaaa

magdaaaaa

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 27 marca 2009 - 21:32

ja jestem jeszcze w lesie jak to sie mówi , a tak serio to chyba "mam zmeczenie materiału" bo na razie mnie odrzuca.

#94 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 28 marca 2009 - 10:02

Ja w środę jadę do promotora z pracą poprawioną w pełni, ale i ta pewbnie będzie się czegoś czepiał następnym razem :-D

<ookk>

#95 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 marca 2009 - 11:18

A ja znowu wróciłam do punktu wyjścia czyli nie wiem nawet jaki mam temat pracy :roll:
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#96 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 28 marca 2009 - 11:44

Tilia, dlaczego tak?
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#97 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 marca 2009 - 11:54

Na drugim roku wybrałam katedrę. Miałam wstępnie ustaloną tematykę i pod koniec 3 roku jest ona akceptowana na radzie wydziału. Ale potem pokazała się szansa napisania dość ciekawej pracy tylko moje badania wiązałyby się z jeżdżeniem w teren(ponad 70km od mojego miejsca zamieszkania) I miałam je zacząć w listopadzie. Ale do teraz nie mam zupełnie nic,bo badania,które miałam robić są odłożone na dalszy plan i teraz ciągle czekam na decyzję,a już jest zaraz kwiecień :roll:
Więc aktualnie nie mam żadnego tematu pracy i ciągle czekam,aż odbędzie się seminarium w tym semestrze i się czegoś dowiem,bo już trzeba się brać do roboty powoli....
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#98 Kahela

Kahela
  • Użytkownik
  • 5 351 postów

Napisano 28 marca 2009 - 11:58

Tilia, no to Ci kochana nie zazdroszczę...
Akurat Ty dasz radę nawet jak się później zabierzesz, ale człowiek chciałby wiedzieć co i jak JUŻ!
Do dupy było w Peru...więc wróciłam... :-D

#99 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 28 marca 2009 - 12:06

Kahela, ale najgorsze są badania. Nie masz badań-nie masz jak napisać pracy <bezradny></span> nie wezmę ich z literatury....
Mam nadzieję,że w czwartek wszystko będzie jasne ;-)

JkIEp1.png

#100 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 28 marca 2009 - 12:11

najgorsze są badania.

a w jakiej formie je robisz? ankieta? potem analizujesz jakies tabeleczki, wykresiki? czy jakies pomaiary robisz czegos tam?