I tak trzymaćRadzę sobie z nowymi obowiązkami, klienci zadowoleni, więc nie ma co narzekać
Praca
Napisano 23 lutego 2011 - 17:06
Napisano 24 lutego 2011 - 08:23
Napisano 24 lutego 2011 - 08:47
I to najważniejszeRadzę sobie z nowymi obowiązkami, klienci zadowoleni, więc nie ma co narzekać
A takie złośliwe babsko, cóż.. najlepiej by było olać, czasem jest ciężko, o tez mam taka w pracy co się przyczepi, że żarówke ktoś za monca wkręcił na 2 pietrze....
Love like you'll never be hurt,
Sing like there's nobody listening,
And live like it's heaven on earth."
Napisano 27 lutego 2011 - 20:39
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 27 lutego 2011 - 20:42
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 lutego 2011 - 20:55
Do czerwca jestem ugotowana, bo nie mam co zrobić z Małąszukasz czegoś w międzyczasie?
czy dalej temperatura jak na zewnątrz?
Na zewnątrz cieplej
Napisano 27 lutego 2011 - 21:01
od jesieni już idziea poza tym już wiosna idzie
A jeśli byś szukała to czegoś z elastycznym grafikiem czy stałe godziny? Bo może jednak warto już się zaczać rozglądać... Przypadki chodzą po ludziach, i a nóż-widelec coś ciekawego znajdziesz na umowę, w normalnych warunkach i wcześniej
a p pracuje na umowę? (pogubiłam się w tych jego pracach jużi tu właśnie m.in. potrzebowałam tej cholernej umowy- pracując na pełny etat miałam większe szanse
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 27 lutego 2011 - 21:07
Dobrze,że chociaż ten urlop masz.Dużo powodzenia życzę.Z pozytywnych rzeczy to wywalczyłam urlop w drugiej połowie sierpnia, mimo, że szefostwo właśnie cały sierpień będzie się urlopować. Teraz tylko ciekawa jestem czy przed wakacjami nie walniemy plajty, bo chyba właśnie do tego wszystko zmierza
Napisano 27 lutego 2011 - 21:14
Na 1/4a p pracuje na umowę?
Do przemyślenia. Ogólnie tak czy inaczej mam zamiar się powolutku rozglądać, bo a nuż się coś trafi, ale póki nie jestem pod murem to będę robić co do mnie należy i nie pozwalać sobie wleźć na głowę.A jeśli byś szukała to czegoś z elastycznym grafikiem czy stałe godziny?
Napisano 27 lutego 2011 - 23:25

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 28 lutego 2011 - 06:35
tigraa
Napisano 28 lutego 2011 - 08:36
Chciałaś dobrze,a on cię wyśmiał,co za ludzie,co za życie.no i mówię do niego ze ja mu pomogę..a on zaczął się śmiać i powiedział, że to ja mam go nosić, a on może mi pomóc
nosiłam z busa wielkie kartony z butami i ciuchami..takie ciężkie
masakra...
Niestety,dochodzę do wniosku,że w dzisiejszym świecie trzeba mieć twardy tyłek i mocną głowę.
Napisano 28 lutego 2011 - 11:44
Napisano 28 lutego 2011 - 13:01
wypełniłam kwestionariusz z danymi..ale umowy jeszcze mi żadnej nie dał...poczekam jeszcze i się upomnę w końcu...on pewnie zwleka z tym bo nie musi za mnie płacić.A dostałaś w końcu tą umowę?

Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą..
Napisano 28 lutego 2011 - 13:37
nie dam się wykorzystywać, jeśli będzie trzeba powiem Nie!
wypełniłam kwestionariusz z danymi..ale umowy jeszcze mi żadnej nie dał...poczekam jeszcze i się upomnę w końcu...on pewnie zwleka z tym bo nie musi za mnie płacić.A dostałaś w końcu tą umowę?
No i tak trzymaj! Nie dawaj się wykorzystywać.
No a kiedy ma ci dać? Ahh jest nie w porządku
Napisano 28 lutego 2011 - 13:50
poczekam jeszcze i się upomnę w końcu
ewelina344, ale Ty nie masz na co czekać! Jego obowiązkiem jest podpisanie z Tobą umowy NAJPÓŹNIEJ w dniu rozpoczęcia pracy. Ja wiem, że teoria jest teorią, a praktyka praktyką, ale żeby się naprawdę potem nie okazało, ze on zatrudnia pracowników na miesiąc a potem zwalnia nie płacąc ani złotówki...
Napisano 28 lutego 2011 - 16:12
Oficjalnie informuję, że jutro d 8 zaczynam stałą robotę, w normalnych godzinach, normalnie jestem ciągle w szoku
Wasze kciuki czynią cuda
Napisano 28 lutego 2011 - 16:15
Napisano 28 lutego 2011 - 16:22
szczegół jest jeden, niezmiernie uciążliwy... robota na drugim końcu miasta, ciężko z dojazdem, trzeba będzie w prawko zainwestowaćSzczegóły proszę.