Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Jak to jest z Waszym eks ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
460 odpowiedzi w tym temacie

#261 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 23:49

ritka, to na pewno definitywny koniec? :-(

Najczęściej są właśnie kryzysy pomiędzy 3-4 rokiem związku... :-/
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#262 asiunia

asiunia
  • Użytkownik
  • 238 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 10:47

moj jeden eks jest szalenczo we mnie zakochany.a moj P bardzo jest o niego zazdrosny :-?

#263 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 10:54

moj P bardzo jest o niego zazdrosny

tak jest raczj na ogol, ze obecny facet jest chociaz troche zazdrosny o tego bylego
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#264 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 23 stycznia 2009 - 11:49

moj P bardzo jest o niego zazdrosny

tak jest raczj na ogol, ze obecny facet jest chociaz troche zazdrosny o tego bylego

a moj Misiek nie jest zazdrosny o nic:) bo wie ze nie musi bo nigdy bym niczego nie nabroila:) chociaz czasem fajnie sie poczuc tak:) ze jest zazdrosny

#265 Alisekai

Alisekai
  • Użytkownik
  • 2 027 postów

Napisano 26 stycznia 2009 - 00:25

UWAGA! Stwierdzam iż przyjaźń z ex nie jest możliwa. Po długiej, nieprzyjemnej rozmowie, gdy nagromadziło się dużo różnych "ale" skończyliśmy przyjaźń i stosunki ograniczają się do formalnego "cześć".

#266 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 13:05

no to ten co w suwaczku... wspólne mieszkanie od roku, plany ślubne w sierpniu :( kocham go strasznie, ja jemu też wiem że nie jestem obojętna... ciągle noszę pierścionek zaręczynowy bo nie mam siły przestać. myślę że może to właśnie takie przesilenie po jakimś czasie, które minie... czas pokaże. w każdym razie jak na razie były to najcudowniejsze 4 lata mojego życia. i chciałabym tak na zawsze. z nim :(
Dołączona grafika

#267 madzia

madzia
  • Użytkownik
  • 6 640 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 14:48

ritka, moze to kryzys <pocieszacz></span> jak sie kochacie to trzeba pilnowac tego, bo latwo mozna stracic. Nasz ostatni rok tez byl rokiem kryzysow...to obylo okropne, nie zycze nikomu, porozmawiajcie.
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

#268 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 23:06

A ja sie dzis spotkałam z moim eks. I jakos tak dziwnie sie czuje po tym spotkaniu. Rozmawialismy troche o przeszlosci, mowil ze zalowal ze nie zrozumial niekotrych spraw predzej. I ze wie ze teraz jest juz na niektore rzeczy za pozno.
Dzis wyjechal do Holandi. Wroci w maju. Przytulil sie i dostal buziaka w policzek.
Dał mi pendriva z naszymi fotkami ktorych wczesniej nie widzialam... I jakos tak teraz duzo mysle... <bezradny></span>
Ale wiem ze kocham tylko D. a on to juz tylko przeszlosc.
Nie wiem czy to dobrze ze tak to przezywam :-/
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#269 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 23:11

Olenka, uważam, że to normalne że to tak przeżywasz- wiem co czujesz taką jakby niezalepiona pustkę w sercu, bo to zawsze jest jakies wspomnienie, nostalgia...To dobrze że tak czujesz, myślę że z czasem będzie ci lżej ale zawsze będziesz miała z sercu swojego byłego:)ale myślę że to pozytywne :->

<ookk>

#270 Olenka

Olenka

Yeah!

• Użytkownik
  • 8 138 postów

Napisano 05 lutego 2009 - 23:19

Roxi, to dobrze ze to normalne. Chociaz o innych bylych tak nie mysle (ale to pewnie dlatego ze z tym rozstałam się w milej atmosferze). Dobrze ze nie bede miala z nim teraz kontaktu do maja.
Powiedzial mi ze dalej sie nie zmienil i sam nie wie czego chce. Wiec nie zaluje ze z nim juz nie jestem. <bezradny></span>

Ciesze sie tez z tego ze potrafilam powiedziec o tym spotkaniu D. i nawet nie byl zly (wiadomo ze zazdrosny troszke napewno ale nie krytykowal mnie ani nic z tych rzeczy) ;-)
“We all have two lives. The second one starts when we realize that we only have one”

#271 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 08 lutego 2009 - 18:47

a u mnie wyszło słoneczko na 'związkowym' horyzoncie. trzymajcie kciuki za prawdziwą miłość :)
Dołączona grafika

#272 Okkena

Okkena
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 19 lutego 2009 - 22:05

Chyba czas troche napisać :)
Prawie 2 lata temu miałam swojego pierwszego chłopaka. Bardzo Go kochałam, zrobiłabym dla niego wszystko a on po 5 miesiącach stwierdził, że lece na jego kase, ktorej notabene nie miał. Jego zazdrosny starszy kuzyn mu po porstu glupoty nagadał. Specjalnie dla niego odwazylam sie kochac... i coz mi teraz z tego. Byłam dojrzała, ale teraz zaluje.

A jakie mam z nim teraz kontakty, od pol roku zadne. Kiedys pisalismy na gg, gy on sie opil, bo jego 15 letnia dziewczyna jak to nazywal "zostawiala go".
Moim najwiekszym bledem w tej znajomosci bylo to, ze PO zerwaniu eszcze raz uprawialismy seks /gdy on byl z ta 15/ Czułam się jak szmata. Żałuje tego, bo teraz nie mam w ogóle ochoty na seks.
Poza tym od prawie 2 lat stałam się wierząca.

Dobra na nudzilam, na nudziłam i skonczylam :)

#273 malutka-iwona

malutka-iwona
  • Użytkownik
  • 4 549 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 13:25

Poza tym od prawie 2 lat stałam się wierząca.

A jaki to ma związek <co></span>
Jestem w Peru...

#274 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 15:29

po rozstaniu z moim ex myslalam, ze bedziemy sobie mowic normalnie czesc itp, ale sie przeliczylam! przez wyswiadczona mu grzecznosc musialam zaplacic 1000 zl kary, bo on nie wywiazal sie z wrunkow umowy: kupowania karty za 20 zl miesiecznie! jak dostalam list od operatora to do niego zadzwonilam. obiecal, ze jakos to zalatwi, a kilka dni potem mnie wysmial i powiedzial, ze to moja kara! wiec nigdy w zyciu sie juz do niego nie odezwe!!!

#275 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 15:57

przez wyswiadczona mu grzecznosc musialam zaplacic 1000 zl kary, bo on nie wywiazal sie z wrunkow umowy: kupowania karty za 20 zl miesiecznie!

heheheheheh niezła kara :lol: chłopak przynajmniej kreatywny i wiedział jak zarobić :-P
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#276 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 16:30

przez wyswiadczona mu grzecznosc musialam zaplacic 1000 zl kary, bo on nie wywiazal sie z wrunkow umowy: kupowania karty za 20 zl miesiecznie!

ja bym mu nie darowała!!!! ijaaaaaaaaaaaaaaa...;/;/
Dołączona grafika

#277 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 16:38

agatka_H, niezły cham, olał Cię na całej linii :-?

<ookk>

#278 Ismail

Ismail
  • Użytkownik
  • 1 566 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 17:30

agatka_H, mogłaś mu zabrać telefon przy rozstaniu, bo podejrzewam ze chodzi o umowe na Twoje nazwisko.

niezły cham

jestem tego samego zdania :-x
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#279 agatka_H

agatka_H
  • Użytkownik
  • 110 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 18:14

nie moglam,bo jak sie dowiedzialam to on go sprzedal nic mi nie mowiac! chyba sie spodziewal, ze sie rozstaniemy i jeszcze na tym zarobil! poza tym nie kupowal kart jak jeszcze bylismy razem mimo, ze mowil mi ze je kupuje!coz musialam troche- to malo powiedziane oszczedzic i zaplacic! na szczescie rozlozono mi to na raty! a moj ex opowiadal o mnie bzdury na miescie, ze jestem zwykla naciagaczka itp

#280 Okkena

Okkena
  • Użytkownik
  • 34 postów

Napisano 20 lutego 2009 - 20:09

To moj ex przy twoim jest aniołkiem.