Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Jak to jest z Waszym eks ;)

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
460 odpowiedzi w tym temacie

#241 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 04 stycznia 2009 - 21:08

ja mojego eksa nie widuję ;-)

<ookk>

#242 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 13:06

ja mojego też nie,zmieniłam numer telefonu o tego buraka,ale dobija sie na gg i działa mi na nerwy :evil: chce się spotkać,pisze ze kocha,nie potrafi zapomnieć...i tak mnie drażni,że cięzko to opisać! :roll:
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

If you don't know my name, you can call me baby Dołączona grafika" title="" />

#243 Tilia

Tilia
  • Użytkownik
  • 9 425 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 13:14

,ale dobija sie na gg i działa mi na nerwy :evil:

jeśli używasz gg to masz niewiele opcji-chyba tylko zablokowanie,ale to raczej nie zapobiegnie pisaniu z innych numerów

Ja w swoim komunikatorze(konnekt) mam opcje "pokazuj status jedynie u osób z listy kontaktów" (czyli reszta ma mnie jako czerwone słoneczko nawet jak jestem dostępna) oraz "nie przyjmuj wiadomości od nieznajomych"

Chociaż może coś zmieniło się w gg...
"Ani małżeństwo ani dziecko nie są obowiązkowym punktem programu na który trzeba się zdecydować. Obowiązkowa jest tylko miłość"

JkIEp1.png

#244 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 13:23

ja mojego też nie,zmieniłam numer telefonu o tego buraka,ale dobija sie na gg i działa mi na nerwy :evil: chce się spotkać,pisze ze kocha,nie potrafi zapomnieć...i tak mnie drażni,że cięzko to opisać! :roll:

Zablokuj go-ale to i tak chyba nic nie pomoże,bo może napisac do Ciebie z innego nr.za każdym razem jak go będziesz blokowac to on będzie zmieniac nr.

Najlepszym wyjściem by było zmienic numer gadu i mu nie podawac ;-)

#245 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 14:43

Tilia, Madziuś, na ogół jak zaczyna pisać to dostaje po garach bo mnie złosci. Nie chciała bym zmieniać numeru dlatego puki co staram się go olewać,ewentualnie chwile pogadac i dowidzenia :->
Gdy patrzysz na mnie,wiem o czym myślisz, chcesz ze mnie czerpać słodkie korzyści!Wyluzuj koleś! Weź zimny prysznic! Nic nie kombinuj bo nic nie wymyślisz...!

#246 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 14:52

tanika_aha, hmm zrobisz jak uważasz.
Ale takie coś może wykończyc człowieka.. :roll:

#247 tanika_aha

tanika_aha
  • Użytkownik
  • 2 491 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 14:54

Madziuś, wiem ale puki co radze sobie i nie pozwolę na to,żeby on miał jaki kolwiek wpływ na moje zycie i na moje decyzje. ;-)

przeszłość to przeszlosc,żyć trzeba dalej...

#248 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 14:57

tanika_aha, no to dobrze :-)
Masz rację było mineło-teraz liczy się to co jest a nie to co było kiedyś.

#249 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 17:55

zablokój wiadomości od nieznanych i tyle

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#250 Karolina86

Karolina86
  • Użytkownik
  • 1 564 postów

Napisano 07 stycznia 2009 - 18:32

ja mojego eksa nie widuję ;-)

Ja też nie, i nawet nie wiem co się z nim dzieje, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to :roll:

#251 Roxi

Roxi
  • Użytkownik
  • 3 496 postów

Napisano 08 stycznia 2009 - 10:02

zablokój wiadomości od nieznanych i tyle

no właśie to miałam napisać, a Wy się tak rozpisujecie jak by tutaj go unicestwić na gg :roll:

<ookk>

#252 lowca_motyli

lowca_motyli
  • Użytkownik
  • 360 postów

Napisano 08 stycznia 2009 - 11:48

A ja się z niektórymi eks lubię spotkać i pogadać, wszystko zależy od człowieka. Dla mnie to trochę dziecinne takie całkowite odcinanie się...Przecież niektóre eks to też bardzo dobre przyjaciółki a wiadomo że przyjaciól nigdy za wiele ;-)
"Nie ma kobiet nie do zdobycia, są jedynie mężczyźni do dupy." Andrzej Klawitter

#253 mishi

mishi
  • Użytkownik
  • 378 postów

Napisano 08 stycznia 2009 - 11:59

Ja tylko z jednym z Eksiów się spotykałam na zasadach "cześć, cześć, co słychać", ale wyjechał i nie mamy już takiego kontaktu. Reszta to.. szkoda gadać :D

,ale dobija sie na gg i działa mi na nerwy :evil:

W gg masz opcję zablokowania numeru i nieprzyjmowania wiadomości od nieznajomych.
Bóg stworzył człowieka. Stać mnie na coś lepszego, powiedział, i stworzył kobietę...

Dołączona grafika

Dołączona grafika

#254 Jacqueline

Jacqueline
  • Użytkownik
  • 1 963 postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 14:13

Dla mnie to trochę dziecinne takie całkowite odcinanie się..

Wg. mnie masz trochę racji, szkoda, że nie każdy facet to rozumie <bezradny></span>

#255 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 15:15

ja go widuje coraz rzadziej. A gdy sie spotkamy to tylko czesc co tam slychac, pare razy gadalismy na gg ale to wszystko. ale on juz sie nie dobija. kiedys to bylo straszne co mi pisal.

#256 Madziuś

Madziuś
  • Użytkownik
  • 3 332 postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 15:18

WweronikaA, no to dobrze że już jest okey ;)

#257 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 14 stycznia 2009 - 15:25

Madziuś, tez sie ciesze bo strasznie mnie meczyl kiedys na prawde! ale jest juz w pozadku.

#258 WiOlLuŚś

WiOlLuŚś
  • Użytkownik
  • 174 postów

Napisano 15 stycznia 2009 - 18:14

ja nie utrzymuje kontaktu ze swoim eks i co najśmieszniejsze jak się mijamy i mówimy sobie cześć mam taki dziwny dystans do niego .. tak jakbyśmy nigdy nie byli ze sobą .. jakby był mi to zupełnie nieznajomy człowiek ... <bezradny></span>

#259 ritka

ritka
  • Użytkownik
  • 371 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 22:33

a ja myślałam że nigdy nie będę miała eksa a tu proszę... po 4 latach :( nawet ciężko mi powiedzieć jak to jest bo nie umiem się otrząsnąć, nie umiem uwierzyć że to koniec.
Dołączona grafika

#260 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 20 stycznia 2009 - 22:49

ritka, <pocieszacz></span> ale to chodzi o tego co w suwaczku? odliczanie?