Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam doła :(

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2238 odpowiedzi w tym temacie

#1561 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 02 stycznia 2010 - 19:51

Tigra nie wiem co napisac <pocieszacz></span> <pocieszacz></span>
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#1562 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 02 stycznia 2010 - 19:59

Tigra,wez sie w garsc,emocje opadna.Porozmawiaj z nim na powaznie i miej na niego oko.Aby sie takie sytuacje na przyszlosc nie powtarzaly bo czarno to widze.Takie moje zdanie.

#1563 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 02 stycznia 2010 - 20:57

tigraa84, i jak sytuacja?
a przecież miała u Was być impreza urodzinowa Wiki.
<pocieszacz></span>

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#1564 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 02 stycznia 2010 - 22:03

miała u Was być impreza urodzinowa Wiki.

I była- trzyosobowa- solenizantka, ja i moja mama. P. i jego ojciec byli w drodze do Poznania, ciotka po rozmowie telefonicznej zrozumiała, że to nie najlepszy moment na składanie wizyt a do koleżanki zadzwoniłam, że umówimy się w innym terminie. Nie miałam ochoty na odwiedziny, chociąz wiem, że to przecież impreza Wiki a nie moja. Niemniej nie byłaby udana, więc...
A sytuacja.... hmm.... jeszcze nie rozmawialiśmy. Choc P. uratował trochę swój wizerunek w moich oczach, bo stawił sie rano w pracy. Przynajmniej w tej kwestii nie nawalił :-/ niemniej nie wyglądał zbyt dobrze, a właściwie kogo ja próbuje oszukac- wyglądał tragicznie :roll: Pokajał się przed szefem i wysłaliśmy go do domu (chociaż za karę powinien odbębnic swoje :evil: ), nie z litości, ale żeby sie klientom na oczy nie pokazywał. Pewnie jutro odbędziemy poważna rozmowę, bo dziś nie mam ani siły, ani ochoty a w pracy nie mam w zwyczaju załatwiac tego typu spraw. Zobaczymy co będzie miał do powiedzenia...

Dziękuję wszystkim jeszcze raz za podtrzymanie na duchu ;*
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#1565 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 10:21

Tigraa mam nadzieje, że troche sobie wszystko przemyśli i wasza rozmowa będzie owocna i wreszcie poprawi ci się nastrój i uspokoisz się <pocieszacz></span>

#1566 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 10:25

tigraa84, pamiętając o tym co kiedyś pisałaś o p. i alkoholu, rozumiem w 1000% twoje zdenerwowanie, podejrzewam że będąc na twoim miejscu rozerwałabym go na strzępy, a przynajmniej wyeksmitowała a korytarz na kilka nocy ... zachował się jak dziecko, i mam nadzieję że zdaje sobie z tego sprawę i przynajmniej przeprosi, a nie będzie stroił fochów.
nie wiem czy będą c na twoim miejscu wytrzymałabym coś takiego, także podziwiam cię oliwka za tą cierpliwość którą masz do niego i za to że dajesz radę przez takie rzeczy przechodzic

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1567 tigraa84

tigraa84
  • Użytkownik
  • 5 129 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 19:50

podziwiam cię oliwka za tą cierpliwość którą masz do niego

Nie tylko do niego ;-) ogólnie sztuką jest wyprowadzic mnie z równowagi, trzeba miec mnóstwo samozaparcia ;-)

Przeprosin nie było :-/ W sumie od wczoraj chodził wokół mnie z podkulonym ogonem i na paluszkach, ale próbował udawac, że nic się nie stało. Słowem się nie zająknął, tylko ten psi wzrok :roll: Dziś po pracy wreszcie zapytałam go czy nie sądzi, że należą mi się przeprosiny i co usłyszałam? że myślał, że nie chcę z nim wogóle rozmawiac i mam focha :roll: Czy ja mam 10 lat, żeby takie problemy (bo dla mnie to problem) rozwiązywac obrażalstwem :roll: Oczywiście przeprosił a ja nie omieszkałam mu powiedziec jak bardzo mnie zawiódł, jaką głupotą była ich "wycieczka" i że kredyt zaufania w tej kwestii wyczerpał na zawsze. Nie rozniosłam go tylko dlatego, że nie toleruję awantur ;-) A serio to sądzę, że krzykiem nic się nie załatwi, dlatego wolałam porozmawiac z nim kiedy emocje opadna. Nie było żadnych słów typu "nie zrobie tego więcej" (bo w to bym teraz już nie uwierzyła) tylko obietnica, że postara się nigdy więcej mnie nie zawieśc. Mam nadzieję, że tak będzie. Na dzień dzisiejszy humor o niebo lepszy, więc nie będę już tego rozpamietywac a postaram się wyciągnąc wnioski na przyszłośc i stawiac jasne warunki, bo chyba innej rady w naszym przypadku nie ma. Cały czas dziwię się tylko jak jeden kieliszek z odpowiedzialnego faceta, który wszystko poświęciłby dla rodziny robi idiotę, któremu wyłącza się funkcja myślenia :roll:

Tyle w temacie..........
Mężczyzna bez kobiety jest jak pies bez pcheł- niby da się żyć, ale nudno
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo

#1568 Madzia81

Madzia81
  • Użytkownik
  • 4 508 postów

Napisano 03 stycznia 2010 - 20:27

cieszę się, że na chwilę obecną jakoś to rozwiązaliście, chociaż to chyba nie najlepsze określenie <bezradny></span>
mam nadzieję, że coś zrozumiał i w przyszłości 3 razy się zastanowi zanim sięgnie po kieliszek.

FORUM DLA MAM

img-2006082601201230.png

200901181556.png

#1569 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 04 stycznia 2010 - 18:15

tigraa84, mam nadzieję,że to się więcej z jego strony nie powtórzy :->

#1570 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 18:51

Jestem zalamana
Pisalam tu w tym temacie w w styczniu 2009 bylam na usunieciu torbiela na jajniku do tej pory bylo wszystko dobrze do dzis poszlam dzisiaj do lekarza bo bolal mnie prawy jajnik i okazalo ze sie nie mam tego prawego jajnka ze jak robili mi laparo to go usuneli a ja do tej pory nic nie wiedzialam jak mi lekarz powiedzial ze w wypisie jest napisane ze usuneli jajnik i jajowody to bylam w szoku
Najgorsze jest to ze na miejscu gdzie byl jajnik jest duza cysta znowu
to jest chore ze nie powiedzieli mi ze usuneli mi jajnik.

#1571 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 18:59

to jest chore ze nie powiedzieli mi ze usuneli mi jajnik

Jak to :?: :shock:

Jestem zalamana

<pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span>

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#1572 amoramor

amoramor
  • Użytkownik
  • 5 024 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 19:06

paranoja się dzieje w tej naszej służbie zdrowia ostatnio..
to jest poniżej krytyki, żeby nie poinformowali Cie o takim zabiegu :-? aż normalnie nerwa mam wielkiego :evil:

Najgorsze jest to ze na miejscu gdzie byl jajnik jest duza cysta znowu

a co to tak dokładniej oznacza? wróży jakieś komplikacje czy kolejny zabieg? ;>

a nie da się jakiejś sprawy w sądzie wnieść tej osobie, która wykonywała zabieg? że nie poinformowała Cie o tym co zrobiła?

<pocieszacz></span> zaneta1 :*

Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? 
Cause I like you!  <serducho>

#1573 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 22:28

Dostalam tabletki moze ten torbiel sam sie wchlonie <bezradny></span>
Dowiem sie jak to wszystko tu wyglada dlaczego po operacji nie powiedzieli mi ze usuneli jajnik i dlaczego moj ginekolog jak bylam u niego na kontroli po operacji tez mi nic nie powoedzial :roll:
Naprawde przezylam dzis szok jak rok po operacji dowiedzialam sie przez przypadek ze nie mam jajnika :-(

#1574 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 13 stycznia 2010 - 22:33

Naprawde przezylam dzis szok jak rok po operacji dowiedzialam sie przez przypadek ze nie mam jajnika

dla kobiety w wieku rozrodczym to musi byc szok <pocieszacz></span> .To straszne jak lekarze traktuja pacjentów, ciekawe czy to planowali czy mzoe wyszło im cos zle w czasie zabiegu i zrobili to ale nie chwalac sie. Rece opadają.
mam nadzieje ze dowiesz sie dlaczego tak sie stało i jaki był tego powód i ze cysta zniknie od leków.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1575 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 14:07

jak mogli nie powiedzieć? Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji... To jest chore zgadzam się z tobą w 100%... Co za ludzie tam pracują w tych szpitalach?
Nie można tak tego zostawić...

Mam nadzieję że leki ci pomogą i nie będziesz musiała znów mieć wycinane nic :)

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#1576 Marzycielka24

Marzycielka24
  • Użytkownik
  • 4 618 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 14:11

zaneta1, ale Ty nie w Polsce ten zabieg miałaś robiony chyba? Ale mówisz, że

jak mi lekarz powiedzial ze w wypisie jest napisane ze usuneli jajnik i jajowody to bylam w szoku

przecież wypis się dostaje jak się wychodzi ze szpitala, nie czytałaś go?

Tak czy inaczej, to musi być dla Ciebie straszne i bardzo Ci współczuje <pocieszacz></span> Chyba powinnaś spróbować jakoś ten szpital pociągnąć do konsekwencji skoro przed zabiegiem nie poinformowali Cie o zamiarze usunięcia jajnika...

#1577 malgonka

malgonka
  • Użytkownik
  • 1 551 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 20:45

Brak słów normalnie brak słów. Człowiek idzie do szpitala na operacje, ufa tym lekarzom całym, a oni usuwają nam coś przez przypadek, niechcący i jeszcze nam o tym nie mówią, no szok, ja nie wiem gdzie my żyjemy :?: Szkoda gadać normalnie nóż się w kieszeni otwiera...
"Dokąd brnie ten banał, ta proza życia? Po co to, czy tym właśnie chcesz oddychać? Zwolnij i przekonaj się o co tutaj chodzi. Może właśnie coś ucieka a życie za nos Cię wodzi?"

#1578 zaneta1

zaneta1
  • Użytkownik
  • 600 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 21:16

zaneta1, ale Ty nie w Polsce ten zabieg miałaś robiony chyba? Ale mówisz, że

jak mi lekarz powiedzial ze w wypisie jest napisane ze usuneli jajnik i jajowody to bylam w szoku

przecież wypis się dostaje jak się wychodzi ze szpitala, nie czytałaś go?

Tak czy inaczej, to musi być dla Ciebie straszne i bardzo Ci współczuje <pocieszacz></span> Chyba powinnaś spróbować jakoś ten szpital pociągnąć do konsekwencji skoro przed zabiegiem nie poinformowali Cie o zamiarze usunięcia jajnika...

Operacja byla w Niemczech i wypis dostalam ale to ze wyvieto jajnik bylo napisane po lacinie :roll:

#1579 89kasienka89

89kasienka89
  • Użytkownik
  • 5 825 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 21:17

zaneta az mna wstrzasnelo :shock: jak mozna nie poinformowac pacjetna o takiej rzeczy, to chora sytuacja :shock: patologia jednym slowem. <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span> <pocieszacz></span>
Miłość, marzenia, uczucia i myśli,
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt

#1580 mloda

mloda
  • Użytkownik
  • 7 695 postów

Napisano 14 stycznia 2010 - 21:23

Operacja byla w Niemczech i wypis dostalam ale to ze wyvieto jajnik bylo napisane po lacinie :roll:

to bardzo dziwne... a może lekarze wspominali o takiej ewentualności przed zabiegiem? rozmawiałaś z lekarzem? znasz dobrze język? może ci mówili ale nie zrozumiałas..? <bezradny></span>