Mam doła :(
Napisano 02 stycznia 2010 - 19:59
Napisano 02 stycznia 2010 - 22:03
I była- trzyosobowa- solenizantka, ja i moja mama. P. i jego ojciec byli w drodze do Poznania, ciotka po rozmowie telefonicznej zrozumiała, że to nie najlepszy moment na składanie wizyt a do koleżanki zadzwoniłam, że umówimy się w innym terminie. Nie miałam ochoty na odwiedziny, chociąz wiem, że to przecież impreza Wiki a nie moja. Niemniej nie byłaby udana, więc...miała u Was być impreza urodzinowa Wiki.
A sytuacja.... hmm.... jeszcze nie rozmawialiśmy. Choc P. uratował trochę swój wizerunek w moich oczach, bo stawił sie rano w pracy. Przynajmniej w tej kwestii nie nawalił
Dziękuję wszystkim jeszcze raz za podtrzymanie na duchu
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 03 stycznia 2010 - 10:21
Napisano 03 stycznia 2010 - 10:25
nie wiem czy będą c na twoim miejscu wytrzymałabym coś takiego, także podziwiam cię oliwka za tą cierpliwość którą masz do niego i za to że dajesz radę przez takie rzeczy przechodzic
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
Napisano 03 stycznia 2010 - 19:50
Nie tylko do niegopodziwiam cię oliwka za tą cierpliwość którą masz do niego
Przeprosin nie było
Tyle w temacie..........
Kobieta bez mężczyzny jest jak pchła bez psa- żyć ciężko i gryźć nie ma kogo
Napisano 04 stycznia 2010 - 18:15
Napisano 13 stycznia 2010 - 18:51
Pisalam tu w tym temacie w w styczniu 2009 bylam na usunieciu torbiela na jajniku do tej pory bylo wszystko dobrze do dzis poszlam dzisiaj do lekarza bo bolal mnie prawy jajnik i okazalo ze sie nie mam tego prawego jajnka ze jak robili mi laparo to go usuneli a ja do tej pory nic nie wiedzialam jak mi lekarz powiedzial ze w wypisie jest napisane ze usuneli jajnik i jajowody to bylam w szoku
Najgorsze jest to ze na miejscu gdzie byl jajnik jest duza cysta znowu
to jest chore ze nie powiedzieli mi ze usuneli mi jajnik.
Napisano 13 stycznia 2010 - 18:59
to jest chore ze nie powiedzieli mi ze usuneli mi jajnik
Jak to
Jestem zalamana
Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.
Napisano 13 stycznia 2010 - 19:06
to jest poniżej krytyki, żeby nie poinformowali Cie o takim zabiegu
a co to tak dokładniej oznacza? wróży jakieś komplikacje czy kolejny zabieg? ;>Najgorsze jest to ze na miejscu gdzie byl jajnik jest duza cysta znowu
a nie da się jakiejś sprawy w sądzie wnieść tej osobie, która wykonywała zabieg? że nie poinformowała Cie o tym co zrobiła?
Take your make-up off
Let your hair down
Take a breath
Look into the mirror, at yourself
Don't you like you? Cause I like you!
Napisano 13 stycznia 2010 - 22:28
Dowiem sie jak to wszystko tu wyglada dlaczego po operacji nie powiedzieli mi ze usuneli jajnik i dlaczego moj ginekolog jak bylam u niego na kontroli po operacji tez mi nic nie powoedzial
Naprawde przezylam dzis szok jak rok po operacji dowiedzialam sie przez przypadek ze nie mam jajnika
Napisano 13 stycznia 2010 - 22:33
dla kobiety w wieku rozrodczym to musi byc szokNaprawde przezylam dzis szok jak rok po operacji dowiedzialam sie przez przypadek ze nie mam jajnika
mam nadzieje ze dowiesz sie dlaczego tak sie stało i jaki był tego powód i ze cysta zniknie od leków.
czemu mi dałeś wiarę w cud
a potem odebrałaś wszystko
Napisano 14 stycznia 2010 - 14:11
przecież wypis się dostaje jak się wychodzi ze szpitala, nie czytałaś go?jak mi lekarz powiedzial ze w wypisie jest napisane ze usuneli jajnik i jajowody to bylam w szoku
Tak czy inaczej, to musi być dla Ciebie straszne i bardzo Ci współczuje
Napisano 14 stycznia 2010 - 20:45
Napisano 14 stycznia 2010 - 21:16
zaneta1, ale Ty nie w Polsce ten zabieg miałaś robiony chyba? Ale mówisz, że
przecież wypis się dostaje jak się wychodzi ze szpitala, nie czytałaś go?jak mi lekarz powiedzial ze w wypisie jest napisane ze usuneli jajnik i jajowody to bylam w szoku
Tak czy inaczej, to musi być dla Ciebie straszne i bardzo Ci współczujeChyba powinnaś spróbować jakoś ten szpital pociągnąć do konsekwencji skoro przed zabiegiem nie poinformowali Cie o zamiarze usunięcia jajnika...
Operacja byla w Niemczech i wypis dostalam ale to ze wyvieto jajnik bylo napisane po lacinie
Napisano 14 stycznia 2010 - 21:17
jeszcze raz uwierz w siebie i uwolnij ten instynkt
Napisano 14 stycznia 2010 - 21:23
Operacja byla w Niemczech i wypis dostalam ale to ze wyvieto jajnik bylo napisane po lacinie
to bardzo dziwne... a może lekarze wspominali o takiej ewentualności przed zabiegiem? rozmawiałaś z lekarzem? znasz dobrze język? może ci mówili ale nie zrozumiałas..?