Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Mam doła :(

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2238 odpowiedzi w tym temacie

#1981 karatetyka

karatetyka
  • Użytkownik
  • 5 629 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 12:56

Czasami czuję sie jak jakaś bezwartościowa osoba.

viola, Kochana, jak możesz tak mówić? To przez to, że na razie nie pracujesz? Ale przecież niedługo zaczynasz kurs angielskiego, pisałaś wcześniej o fryzjerstwie i kursie kosmetycznym. Może jeszcze nie wszystko stracone. Poza tym to nie posiadanie pracy czyni człowieka wartościowym i mam nadzieję, że o tym wiesz ;-)

Ja chyba do was nie pasuję

Przepraszam, ale tu to już kompletne głupoty wypisujesz... Przecież naprawdę każda z nas jest zupełnie inna. Jedna pracuje, druga studiuje, trzecia zajmuje się domem, inna jest spokojna, kolejna wręcz przeciwnie itd. Co jak co, ale powiedzenie, że ktokolwiek tu nie pasuje, jest violu naprawdę nie na miejscu ;-)
Uszy do góry, uśmiech na twarz i te dołujące myśli proszę jak najszybciej wyrzucić z głowy ;-)

#1982 666ilonka777

666ilonka777
  • Użytkownik
  • 4 470 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 13:06

violawiem, ze bywaja takie dni w ktorych wszystko wydaje sie beznadziejne...ale trzeba to zmienic pozytywnym mysleniem ;-)
u mnie tez sie ostatnio nic nie dzieje, dni mijaja i tez czasem mam gorszy dzien, wtedy rozmyslam i stwierdzam, ze mam dosc, ale co mi pomoze takie myslenie i zalamywanie sie? nic...
wiec glowa do gory, nie smutaj ;-)
i nie mysl, ze tu nie pasujesz, bo pasuje kazdy bez wyjatku
Dołączona grafika

"Dziecko nie odchodzi, zmienia tylko datę swojego przyjścia na świat..." :cry:

#1983 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 13:08

Co jak co, ale powiedzenie, że ktokolwiek tu nie pasuje, jest violu naprawdę nie na miejscu ;-)

Może to różnica pokoleń?Przecież jest tu bardzo dużo uroczych ,przemiłych młodych ludzi.
Nienawidzę takiego stanu przygnębienia u siebie.
DZIĘKUJĘ,wam wszystkim za miłe słowa.I za to,ze w każdej sytuacji można na Was polegać. ;* <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span> <kwiatek2></span>

#1984 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 13:10

viola, to nie praca czy zdolność wysławiania się jak prof. miodek czyni człowieka wartościowym, ale całokształt, który sobą prezentuje. Masz wspaniałe dzieci, prowadzisz dom (a to przeciez praca na cały etat, jak nie na jeszcze więcej). Twój dzień na pewno różni się np. od mojego, ale to wcale nie znaczy, że mój jest jakiś super ekscytujący - wręcz przeciwnie, jest nudny i przewidywalny do granic wytrzymałości, ale szukam w nim rzeczy szczególnych, wyjątkowych, zawsze coś takiego się znajdzie ;-) Z tego, co obserwuję w Twoich wypowiedziach - też chcesz czerpać z życia jak najwięcej, na tyle na ile pozwalają warunki chwili. I to się na prawdę w ludziach ceni. Nie osiadanie na laurach, nie narzekanie na wszystko i wszystkich, stawianie przed sobą co i rusz kolejnego celu... ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1985 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 13:17

Masz wspaniałe dzieci, prowadzisz dom (a to przeciez praca na cały etat, jak nie na jeszcze więcej). Twój dzień na pewno różni się np. od mojego, ale to wcale nie znaczy, że mój jest jakiś super ekscytujący - wręcz przeciwnie, jest nudny i przewidywalny do granic wytrzymałości, ale szukam w nim rzeczy szczególnych, wyjątkowych, zawsze coś takiego się znajdzie

No właśnie ja sie przed WAMI wstydzę tego,ze siedze w domu,że nic sie nie dzieje,że niemam nic do zaoferowania sobie i innym.I to,ze jednak nie można zemną szerzej porozmawiać na jakiś temat.

Naprawdę dużo wnosicie do mojego życia,dużo sie od was uczę. <flow1></span> ;* ;* ;* ;* ;*

Człowiek jednak uczy sie całe życie.

#1986 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 13:28

viola, jak to nie można rozmawiać? to raczej ze mną i takimi delikwentami jak ja większość kobiet nie ma o czym gadać, bo ani nie lubię gadać o ciuchach, ani o facetach, o dzieciach tym bardziej <hoho2></span> taki dziwoląg ze mnie :P poza tym mamy całą masę tematów, gdzie możemy powymieniać nasze punkty widzenia, choćby dotyczące wiary i naszego spojrzenia na wiele spraw, prowadzenia domu, i wiele podobnych. albo na temat bieżących wydarzeń, albo po prostu poplocić o byle czym ;-) nigdy nie ma tak, żeby nie było wspólnych tematów do pogadania ;-)

No i jak to nie masz nic do zaoferowania? A doświadczenie? Przecież jako Matka przezyłaś o wiele więcej różnych sytuacji niż niejedna z nas ;-) potrafisz je teraz wykorzystać, w momencie, kiedy my musimy w takich samych momentach biec po radę albo po omacku szukać rozwiązania ;-)

Naprawdę dużo wnosicie do mojego życia,dużo sie od was uczę.

w drugą stronę to też działa, na prawdę. Każda rzecz, którą dzielisz się z nami na forum coś wnosi do życia ludzi, którzy ją przeczytają ;-)

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#1987 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 13:28

krówka ... jak napisała MArzycielka witaj w prawdziwym swiecie.
I...wyluzuj. Dopiero co zamieszkalaś tam daj sobie czas. Poznasz ludzi z czasem. Możesz przecież ze swoim facetem iść do kina, kawiarni, klubu. Zapisz sie może na zajecia z fitnes ? Coś sie wymysli...z czasem może pojdziesz na studia czy studium i poznasz ludzi.

Choć powiem Ci że osobiscie uważałam , uważam że jeszcze miałas czas na krok w dorosłość. Ale moge sie mylić.

Viola...a ty chcesz po tyłku?? ja sobie nie wyobrażam aby Cie miało nie byc na forum, jestes jego czescia.
Kochana... zapisałas sie na kurs kosmetyczki tak? jakies praktyki masz miec.
Masz dwoje dzieci... a ja co ? nie jestem matka i nie wiem nawet czy bede.
Też siedze w domu a skoro nie mam dzieci - to i zajec mniej. Ale ciagle cos wymyslam - a to decoupage, fotografia, angielski, widze sie z kolezankami, czytam dużo - aby nie zwaryjować. Planuje chodzić na siłownie , szukam pracy.
Znajdz sobie pasje, idz na basen, moze fitnes. Ksiazki.
Wystarczy zaczać.

Ja równiez mogłabym napisać że nie pasuje tutaj... dziewczyny sa studetkami i maja wspolne tematy a ja juz po studiach . Do tego mam 31 lat... a one 20 stki .
Ale nie mysle że tu nie pasuje , zreszta .... nawet gdyby chciały sie mnie pozbyc to sie nie dam :-P <umieraam></span>
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim

#1988 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 13:33

Aż mi łzy stanęły w oczach.Nie wiem co odpowiedzieć.Chyba tylko -dziękuję,za to ,że jesteście. <rozyczka></span>

#1989 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 13:39

wręcz przeciwnie, jest nudny

eeeee nic z tych rzeczy :)
KAżdy dzień jest wspaniały i przynosi coś dobrego.

ja sie przed WAMI wstydzę tego,ze siedze w domu

ja też siedze jeszcze w domu i do tego jak wiesz mam problemy ze zdrowiem których też sie wstydziałam... tez nie wiedziałam jak inni zareguja...

To że kobieta siedzi w domu z róznych życiowych powodów - u mnie to była choroba ( i dopiero teraz znowu szukam pracy) , u innej jest to zajmowanie sie dziecmi, a u jeszcze innej (jak znajoma która siedzi w domu z wyboru - nie chce pracować, bo woli zajmowac sie domkiem...) nie czyni jej gorszą.

nie lubię gadać o ciuchach

uf, a myslałam że jestem sama <umieraam></span>

Przecież jako Matka przezyłaś o wiele więcej różnych sytuacji niż niejedna z nas

które sprawiaja że jesteś bardizej bogatsza niż ja..:)

#1990 elizabeth

elizabeth

lady

• Użytkownik
  • 7 114 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 14:47

viola, dziewczyny napisały już wszystko, więc mogę tylko dodać, że nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie <przytul></span> Każdej z nas do życia zakrada się rutyna i każda z nas stara się z tym walczyć. Ciesz się Kochana tym co masz - rodziną, domem i ambicjami, marzeniami, których jak widzę Ci nie brakuje. Jesteś silną kobietą - masz cele w życiu, więc możesz jeszcze wiele osiągnąć. Przecież to nie jest tak, że skoro już nie masz tych 20 lat, to nic więcej nie osiągniesz, nie przeżyjesz. ja widzę, że próbujesz, a to jest bardzo ważne. Próbowałaś z fryzjerstwem, teraz z kosmetologią - powinnaś być z siebie dumna. Na dodatek zaczynasz naukę angielskiego - to tez powinno pomóc w znalezieniu pracy.
Uszy do góry violuś :*

<serducho>
Nie mówmy o zmartwieniach,to nie jest dobry temat

są z nami zawsze, chcesz czy nie.

Pomówmy o nas samych, uczyńmy wielkie plany

być może kiedyś spełnią się?

Gdy już zdobędę mnóstwo pieniędzy

w najbliższym niebie, kupię ci księżyc!

65vqegz2wjpc3llf.png

#1991 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 14:55

po trzecie- ja osobiście nie zauważyłam, abyś miała marne słownictwo. Wręcz wydajesz się bardzo mądrą kobietą i nie wiem skąd wniosek że masz kiepski dobór słów

o to tez chciałam zauważyć.

Poza tym.. czesto sie mysli ze jak ktos po studiach to odrazu jest mega ambitny, zdolny, oczytany. Nic z tego. Znam osoby bez studiów które przewyższaja inteligencja te po studiach.

#1992 halynka

halynka

mamuśka

• Użytkownik
  • 5 652 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 16:40

viola, :*

Jak już było napisane każdy na tym forum dodaje coś od siebie gdyby tworzyli je inni ludzie byłoby zupełne inne ;-)
Każdy wnosi swoje doświadczenia i pomaga innym.
masz dużo do zaoferowania i nie jednej forumce już bardzo pomogłaś :*

201401111762.png

km5skrhmtofzztsl.png

#1993 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 18:22

viola <ciah></span> , jak cie dorwe to beda wiory leciec <jezorek11></span>
jestes osobka , ktora tu jest czesto, gdy ciebie nie ma jakos pusto sie robi , nikt inny nie zaskuje mnie miłymi slowami na pw . zero dołków :!:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#1994 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 18:58

Ja chyba do was nie pasuję.Czasami czuję sie jak jakaś bezwartościowa osoba.Bez pracy,konkretnego wykształcenia z marnym słownictwem.Dochodzę do wniosku,że nie dorastam wam do pięt.Kochane,tak mało piszę w jak miną dzień,czy pogaduchy,bo normalnie,nic sie u mnie nie dzieje.Jedna wielka nuda.W koło to samo.Niby jestem szczęśliwa,bo mam kochająca rodzinę,a jednak czegoś mi brakuje.Siedzę na forum,bo lubię i to wy jesteście moja odskocznią.Zżyłam sie z wami bardzo mocno.
Ale mnie wzięlo na wyżalanie się wam.MAM DOŁA. :cry:

Ojj Viola, co ty opowiadasz kochana, każdy jest wartościową osobą, nawet z marnym słownictwem.
Dla mnie jesteś bardzo mądra, fajna osobą, dużo potrafisz :)
Ciesze, się , że tutaj jesteś z nami. ;-)
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!

#1995 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 19:23

ja załapałam właśnie doła...jest sobota..zazwyczaj idzie się na imprezę..wychodzi ze znajomymi,gdzieś do baru, na dyskotekę...zawsze co tydzień gdzieś wychodziłam,bawiłam się, a teraz? doszło do tego, że siedzę, a co najgorsze- sama!!! w domu <bezradny></span> i czuję się bardzo samotna...moje koleżanki, mają, dzieci, chłopaków, inne pracują na weekend, a inne mają studia i muszą się uczyć...z chłopakiem też nie spędzę czasu..bo pracuje...
ehh....dobija mnie ta samotność...poznać nowych ludzi, też nie jest tak łatwo.
jestem typem imprezowiczki, jestem młoda, chcę się wybawić, a muszę przymusowo siedzieć w domu, bo nie mam z kim wyjść. :cry: :cry: :cry:
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#1996 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 19:29

a muszę przymusowo siedzieć w domu, bo nie mam z kim wyjść. :cry: :cry: :cry:

Wcale moim zdaniem pączuszku ;* nie musisz iśc z kimś(chodzi mi o testosteron).Bierzesz koleżankę,idziecie na imprezę i bawicie sie w najlepsze.Bajerujecie panów i jest git.Uśmiechnij się

dobija mnie ta samotność..

skarbie nie jesteś sama. ;-) .Nawet,jak juz nie masz z kim rzeczywiśie wyjść ,bo koleżanki zajęte,to sama korzystaj z życia.Bo jak już bedzie mąż i dzieci,to już nie to samo. ;*

#1997 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 19:30

bo nie mam z kim wyjść

hym..ja bym poszła sama.
Tak robiłam. BYł czas że miałam podobnie , faceta nie mialam, i jak koleżanki nie dały rade- sama sobie czas organizowałam.
Szłam na koncert, wystawe, do kina, na kawe :) raz poszłam sama na dyskoteke.
Nie widze w tym nic złego.

#1998 ewelina344

ewelina344
  • Użytkownik
  • 694 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 19:38

chciałabym tak się ubrać,i pójść na dyskotekę,( akurat dyskoteka jest ulice dalej ode mnie) bo wiem że zaraz bym spotkała kogoś znajomego, ale nie mam odwagi dziewczyny.. :-D no trudno położę się zaraz i włączę sobie film :-| ale oby mniej takich weekendów było.
Dołączona grafika
Bo ja mam to coś, co oni kochają… A one nienawidzą.. :D
Dołączona grafika

#1999 viola

viola
  • Użytkownik
  • 8 330 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 19:41

ale nie mam odwagi dziewczyny.. :-D no trudno położę się zaraz i włączę sobie film :-| ale oby mniej takich weekendów było.

Zaraz tam do Ciebie zajrzę,skopię tyłeczek i bratków nasadzę.Rusz tyłek,co Cię obchodzą znajomi.To co,ze ich tam spotkasz :-D .

no trudno położę się zaraz i włączę sobie film :-| ale oby mniej takich weekendów było.

Film jeszcze zdążysz obejrzeć. ;-)

#2000 kari

kari
  • Użytkownik
  • 589 postów

Napisano 12 lutego 2011 - 19:50

ja załapałam właśnie doła...jest sobota..zazwyczaj idzie się na imprezę..wychodzi ze znajomymi,gdzieś do baru, na dyskotekę...zawsze co tydzień gdzieś wychodziłam,bawiłam się, a teraz? doszło do tego, że siedzę, a co najgorsze- sama!!! w domu <bezradny></span> i czuję się bardzo samotna...moje koleżanki, mają, dzieci, chłopaków, inne pracują na weekend, a inne mają studia i muszą się uczyć...z chłopakiem też nie spędzę czasu..bo pracuje...
ehh....dobija mnie ta samotność...poznać nowych ludzi, też nie jest tak łatwo.
jestem typem imprezowiczki, jestem młoda, chcę się wybawić, a muszę przymusowo siedzieć w domu, bo nie mam z kim wyjść. :cry: :cry: :cry:

Ewelina, ja bym poszła na imprezę sama, może spotkasz znajomych. rozumiem, ze ci jest być samej - do strasznie dobija, bo nie ma się z kim pogadać itp.
Jak bym była koło ciebie to bym wpadła do ciebie!!
Nie smut-aj się, idź się baw.
Jak myślisz, że potrafisz, lub myślisz, że nie potrafisz,zawsze masz racje!