Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Facet młodszy czy starszy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
671 odpowiedzi w tym temacie

#401 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 12:44

Dla mnie zdecydowanie starszy.
Kiedys bylam z rok starszym, niby dobrze bylo, ale teraz jak na to patrze, to to byl dzieciaczek. Moj P jest 4 lata starszy i to jak dla mnie idealnie :mrgreen:

Dostosowuje sie do tego jaka ja jestem i umie i byc kumplem do wyglupow i opiekowac sie mna gdy trzeba:)

Ale to tez zalezy od dojrzalosci faceta...

#402 Lolka000

Lolka000
  • Użytkownik
  • 2 990 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 12:45

WweronikaA, a ile masz latek??:D
ja mam znajomą która ma 15 lat i faceta w wieku 25:P ale ona nie dośc że wygląda (conajmniej 18-19l) to jeszcze zachowuje się bardzo dojrzale:) Potem mam kolege w wieku 19 lat i jego laska ma 13...moim zdaniem w takich latach takie zwiazki uchodzą za kontrowersyjne ale potem to się gubi w tłumie:P:D
Dołączona grafika

#403 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 13:18

mi się wydaje że to zależy czy oni sami mają ze swoim wiekiem problem,jeśli nie to nie ma znaczenia,ex był od emnie starszy o 3lata ale bardzo niedojrzały,a obecny jest ode mnie młodszy o 4 miesiące, na początku się tym trochę przejmowałam ale teraz coraz mniej

#404 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 13:57

a obecny jest ode mnie młodszy o 4 miesiące,

nie wiem ale jakoś różnica wieków która liczy sie w miesiącach top dla mnie nie różnica przecież rozwój emocjonalny człowieka nie następuje z dnia na dzień i te 4 miesiące to tak jak nic .... takie wyliczanie jest dobre dla dzieci do lat 2 z których jedno urodziło się w styczniu a drugie w grudniu bo jedno już chodzi a drugie nie :-) to jest moja prywatna opinia jeśli kogoś nią uraziłam to przepraszam. Mój chłopka jest ode mnie o 4 lata młodszy i nie czuję tego gdyż swoim emocjonalnym rozwoje dorównuje 24 latkowi :-)

#405 saja

saja
  • Użytkownik
  • 4 645 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 14:33

fajna babka, zgadzam sie z toba... rocznikowo sa przeciez w tym samym wieku.. a ta roznica kilku miesiecy.. to nie zadna roznica.. przynnajmniej nie dla mnie...
Dołączona grafika
„Pragniemy żyć razem i razem się cieszyć
Razem dzielić niebo i razem w nim grzeszyć…”

#406 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 18:14

Fajna babka -> masz pewnie rację
tylko on oglądając jakis film powiedział że woli młodsze i tak się zaczęłam zastanawiać,czy to może faktycznie żeby kobieta była dużo młodsza bo się szybciej starzeje,bo zmarszczki bo jest przystojny a dookoła pełno ładnych lasek etc
ale teraz chyba powoli przechodzi mi ta 'fobia' ;-)

#407 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 18:57

Sandy, spokojnie moja droga jeśli on ma 23 lata to razem będziecie się starzeć... to ze powiedział że lubi młodsze to tylko tak powiedział nie oznacza to że chce cię zostawiać czy też że jakby spotkała jakaś młodsza napalona to niej by fantazjował... młodsza kojarzy sie z szalona odważna trochę prowokacyjna ale to nie oznacza że faceci chcą z takimi spędzić życie.... moja droga powiem ci szczerze że faceci ok 24 roku życia zaczynają brzydnąć z własnych obserwacji widzę że ci piękni kiedyś co mi do mich miękły kolana już nie są tacy piękni (trochę łysieją, brzusio im rośnie) wiec wiedza że już taki tłum panien za nimi nie poleci ale i nie berdzo chcą takiej jakieś małolaty bo sobie myślą wpadnie i co ślub trzeba będzie brać bo takie młode to lubią na dziecko naciągać facetów:-) .... nie widziałam cię ale pewnie nie brakuje ci niczego i twój facet nie musi sie oglądać za innymi wiec spokojnie... wiec kobieto uwierz że jesteś fajna :-)

#408 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 19:08

fajna -> masz zdrowe podejście,coś w tym jest, powiem nieskromnie że nie sądzę żeby mi czegoś brakowało ale on tez jest przystojny :-) wolałabym żeby mu jednak brzuch nie urósł :-P

#409 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 19:19

robie sie z tego OT :-) wiec zapraszam na pogaduchy :-)

#410 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 19:36

tylko on oglądając jakis film powiedział że woli młodsze

U mnie była niedawno taka sama sytuacja. Mój Marcin powiedział, że chciałby byc z młodszą, ale szybko naprawił swoją gafę i przeprosił. Nie wiem tylko czy mu się to wyrwało i tak myśli, czy wypalił głupotę, a potem się zorientował.

Ja gustuję w młodszych facetach i sama nie wiem czemu. Obecny jest młodszy o 6 miesięcy, a mój eks był młodszy o rok. Nie wiem jak jest ze starszymi (mam nadzieję, że nie będę musiała sprawdzac :mrgreen: )

#411 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 19:40

zaniepokojona, z mlodsza? To trzeba bylo powiedziec zeby sie za 10latke wzial :-P

#412 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 19:52

To trzeba bylo powiedziec zeby sie za 10latke wzial

Dobre :-D Trzeba zapamiętac, hehe. Nie wiem czemu tak powiedział. Może tylko droczył się ze mną

#413 Mirabelka__22

Mirabelka__22
  • Użytkownik
  • 8 754 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 20:02

zaniepokojona, ja ze swoim czasem tak zartuje, ze bym chciala mlodszego chyba... na co on oczywiscie ze tez..:)
Ale nie traktujemy tego powaznie. Zreszta jak moj P nawet tu pisal, jesli jakis facet jest z Toba to znaczy ze mu z Toba dobrze. Inaczej juz by odszedl :-P

#414 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 20:12

Też to puściłam mimochodem. Był pewnie zapatrzony na film. Teraz tylko mi się przypomniało (nawiązując do postu Sandy ).

#415 Samosia

Samosia
  • Użytkownik
  • 73 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 07:39

Mój jest ode mnie 5 lat starszy. Byłam już w mężczyzną w moim wieku i o rok młodszym. Nigdy nie robiło mi to różnicy ;-)

#416 zaniepokojona

zaniepokojona
  • Użytkownik
  • 460 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 08:09

To chyba zależy od charakteru faceta. Jedni też dojrzewają wcześnije inni później

#417 kattie21

kattie21
  • Użytkownik
  • 2 054 postów

Napisano 25 lipca 2008 - 09:48

Tez bylam w zwiazku z facetem ok 1,5 roku mlodszym ode mnie, i powiem ze to byl chyba najlepszy zwiazek do tej pory w moim zyciu... Chlopak sie naprawde staral, byl opiekunczy... potrafil udowodnic ze mu zalezy... niestety... odleglosc zrobila swoje ehhhh

#418 Rodzynka

Rodzynka
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 19:01

Między mną a moim mężczyzną jest różnica 3 lat 4 miesięcy i 5 dni <luzak></span> (to znaczy się on jest starszy od mnie) :-P
Dołączona grafika

#419 Olciiia

Olciiia
  • Użytkownik
  • 10 000 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 19:06

Rodzynka, z jaka dokladnoscia :P u nas jest w takim razie 3 lata z groszem ;P on ode mnie starszy :P

#420 Rodzynka

Rodzynka
  • Użytkownik
  • 67 postów

Napisano 27 lipca 2008 - 19:51

Rodzynka, z jaka dokladnoscia :P

A tak jakoś się dobraliśmy, w sumie to łatwo obliczyć z daty naszych urodzin :-P
Dołączona grafika