Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Facet młodszy czy starszy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
671 odpowiedzi w tym temacie

#381 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 13:56

ogólnie wiek nie ma znaczenia,ale wkurzają mnie tacy gówniarze typowi....
Dołączona grafika

#382 calineczka

calineczka
  • Użytkownik
  • 7 470 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 20:57

ogólnie wiek nie ma znaczenia,ale wkurzają mnie tacy gówniarze typowi....

o to jest bardzo dobre stwierdzenie :lol:
Dołączona grafika
Dołączona grafika

#383 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 21:31

ach ale ja znam facetow ktorzy maja 30 lat a zachwanie jak 15stolatki albo i gorzej... <bezradny></span>

#384 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 21:31

;) a ostatnio wogole te chłopaki to zgroza;)dla mnie wiek nie ma znaczenia gdy facet jest dojrzały emocjonalnie ;-)
czasem się zastanawiam jakby to było z starszym miałam kiedys okazje fajnie sie rozwijało ale jednak nie podjełam sie związku z kolesiem straszym 15lat
Dołączona grafika

#385 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 21:36

30 lat a zachwanie jak 15stolatki

mają poczucie humoru...
każdy 'dorosły' facet ma coś z małego chłopca :-P trzeba im to wybaczać
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#386 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 21:38

Donn oczywiscie... ale mi raczej nie chodzilo o poczucie humoru a raczej podejscie wzgledem zycia... :-P
bo takie smiesne chlopaczki sa jak najbardziej oki :mrgreen:

#387 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 21:57

Black_Angel masz racje...
bo jak koles ma powiedzmy 30lat a zachowanie godne 18latka to zal...
i chodzi tu o podejscie do zycia
znam takich co maja juz ta 30stke i dziecko a w soboty latają do barów gdzie przewalaja kase na maszyny a żona charuje aby na czynsz starczyło;/
Dołączona grafika

#388 Black_Angel

Black_Angel
  • Użytkownik
  • 804 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 22:00

Black_Angel masz racje...
a w soboty latają do barów gdzie przewalaja kase na maszyny

ojojojoj to znam az za dobrze... 4lata pracy w jedym barze w Polsce dalo mi okazje na poprzygladanie sie na to... upadek.. straszne oni potrafia po 10 godzin siedziec przy autpmacie... i skad oni na to pieniadze biora, ja sie pytam???????

#389 sweet Shanti

sweet Shanti
  • Użytkownik
  • 277 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 22:06

własnie dokładnie skąd ....
tych co ja znam to głównie cała pensje przewalają a czasem nawet pensje żony
Dołączona grafika

#390 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 13 czerwca 2008 - 23:23

Hmm...ciekawy temat...Jeśli chodzi o mnie to ja zawsze bylam albo z rownolatkami, albo co najwyzej rok czy 2 starszym...

Natomiast w sumie niedawno zaczełam spotykać się z facetem o 5 lat starszym, i powiem Wam ze jesli chodzi o mniejsze miasta w jakim ja mieszkam jest to taka roznica, ze mamy mniej wspolnych znajomych niz jak to bylo mniej wiecej z rownolatkami...ja w związku z tym, ze wczesniej nie mialam takiego doswiadczenia ze starszymi w sumie dopiero sie ucze..bo jest to dla mnie coś nowego...Biorac pod uwage to, ze ja jestem w ogole z charakteru taka czasami mała dziewczynka, ktora lubi jeszcze robić głupoty...i mowic czasami głupoty...taka troche mała wariatka...to czasami sie zastanawiam jak on mnie znosi:P

Dziewczynki, ktore jestescie ze starszymi...a wczesniej bylyscie z młodszymi lub mniej wiecej z rownolatkami...moze macie jakies rady tudzież jakieś spostrzeżenia jak sie czulyscie w zwiazku pierwszy raz ze starszym o wiecej niz 4 lata...moze 5 lat..?!.

#391 kashira

kashira
  • Użytkownik
  • 5 282 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 21:20

Lorrie, jestem w całkiem podobnej sytuacji. Dotąd miałam facetów w mniej więcej moim wieku, a teraz jestem z facetem starszym 5 lat. Czasem widac tę różnicę, w gronie jego znajomych także często czuję się nieswojo, bo wszędzie jestem najmłodsza. Ale do tego da się przyzwyczaic. Po prostu nie można się tym przejmowac, tylko pielęgnowac uczucie. Najważniejsze, że on akceptuje mój wiek.
W pewnym przedziale wiekowym różnica taka jak 5 czy 7 lat zaciera się. Myślę, że nie ma czym się przejmowac ;)

#392 Lorrie

Lorrie
  • Użytkownik
  • 150 postów

Napisano 17 czerwca 2008 - 21:23

Lorrie, jestem w całkiem podobnej sytuacji. Dotąd miałam facetów w mniej więcej moim wieku, a teraz jestem z facetem starszym 5 lat. Czasem widac tę różnicę, w gronie jego znajomych także często czuję się nieswojo, bo wszędzie jestem najmłodsza. Ale do tego da się przyzwyczaic. Po prostu nie można się tym przejmowac, tylko pielęgnowac uczucie. Najważniejsze, że on akceptuje mój wiek.
W pewnym przedziale wiekowym różnica taka jak 5 czy 7 lat zaciera się. Myślę, że nie ma czym się przejmowac ;)

kashiraNo ja tez widze po jego znajomych ta roznice. A na początku to mi było głupio bo ja myslalam, ze on sie bedzie czuł nieswojo z moimi znajomimi...i pomysli ze małolaty czy cos...a najgorzej to bylo jak miałysmy sie spotkac s kumpela i jej chlopakiem razem...a ona ma jeszcze chlopaka od siebie młodszego o 2 czy 3 lata...to ona sie bała ze jej facet jej siary narobi przed moim;p...Ale wiesz co...wyszło w porządku bo okazalo sie ze nie taki diabel straszny..panowie sie dogadali, moze dlatego ze moj taki sztywny nie jest... :lol:

#393 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 17:32

Ja mam młodszego chłopaka o całe 4 lata (ja mam 24 a on 20) Tomek jet dość dorosły jak na swój wiek wychowywał sie bez ojca i musiał w życiu radzić sobie sam. Wiec nie przeszkadza mi ta różnica, czasem tylko on wychodzi gdzieś na jakieś imprezy beze mnie i woli iść z kolegami na piwo niż poprzytulać sie ze mną i wtedy tłumaczy że przecież jest młody i mu się należy tez trochę luzu... ale już przywykłam i nie jest to jakoś mi szczególnie przeszkadzające bo go rozumie kiedyś ja wolałam imprezy niż przytulanie :)znajomi zawsze sie dziwa mówią że nie wyglądam na tyle co mam, ale obojętne mi to 4 lata to nie tak dożo nadal nie mówi do mnie "mamusiu" przez sen :mrgreen:

#394 cerrata

cerrata
  • Użytkownik
  • 13 852 postów

Napisano 25 czerwca 2008 - 23:56

fajna babka, a nie masz wrażenia jakbyś się nim 'opiekowała'? ;-)
nie ma mnie tu i nie będzie.

#395 dajmira

dajmira
  • Użytkownik
  • 621 postów

Napisano 26 czerwca 2008 - 00:17

eh myślę ze tak do 5 lat róznicy to w ogóle nie razi, ostatnio zapanowała moda na związki z duża róznica wieku, najważniejsze aby ludzie sie rozumieli i chcieli być razem, jesli im samym to nie przeszkadza to nie widze problemu...
Dołączona grafika

#396 asia21_87

asia21_87
  • Użytkownik
  • 7 854 postów

Napisano 26 czerwca 2008 - 07:12

jesli im samym to nie przeszkadza to nie widze problemu...

ja najbardziej zgadzam sie z Tobą i z Twoją wypowiedzą...

znam z własnego doświadczenia.........
Dołączona grafika

Dołączona grafika

#397 Jolla

Jolla
  • Użytkownik
  • 11 postów

Napisano 26 czerwca 2008 - 09:33

Mój mąż jest ode mnie o rok młodszy. Zupełnie nam to nie przeszkadza. Układa nam się bardzo dobrze. A np. mój pierwszy facet był ode mnie o 9 lat starszy... nie ma reguły

#398 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 26 czerwca 2008 - 11:31

a nie masz wrażenia jakbyś się nim 'opiekowała'?

Raczej nie mam takiego wrażenia uzupełniamy się dość dobrze i pilnujemy bym nie została jego mamą :) .... jakoś tak ja już mam taki charakter by trochę tak opiekować się (to ja się martwię by wszystko było ok a i tak on sobie sam by z tym poradziła) ... teraz jak pojechał do pracy za granice to 5 razy dziennie mu przypominałam o formalnościach ale to dlatego że on sam by pojechał bez połowy rzeczy bo po co mu np. ksero dowodu jak go ma przy sobie :-) ale to raczej troska a nie matkowanie... :) oj mój mały chłopczyk muszę zadzwonić czy zjadł drugie śniadanko :mrgreen:

#399 angik1683

angik1683
  • Użytkownik
  • 8 134 postów

Napisano 26 czerwca 2008 - 11:37

mu przypominałam o formalnościach ale to dlatego że on sam by pojechał bez połowy rzeczy bo po co mu np. ksero dowodu jak go ma przy sobie

moj L jest niby starszy (fakt ze tylko o miesiac :-P ) ale ja tez musze mu o takich rzeczach przypominac <bezradny></span> to chyba nie kwestia roznicy wieku akurat :-)
sl-11609.png
as1cEZoB0360010MDAwOGQ0fDIwMTM4MmpkfERhd
ZAPRASZAMY WSZYSTKIE MAMY...i nie tylko ->

#400 WweronikaA

WweronikaA
  • Użytkownik
  • 8 332 postów

Napisano 24 lipca 2008 - 12:41

Też się wypowiem:) Byłam prawie 4 lata z chłopakiem o 2 lata starszym ode mnie ... rozstaliśmy się ale dobrze z nim było:) później byłam chwile z chłopakiem w moim wieku ale to była totalna porażka. w tym związku to ja miałam "jaja" przepraszam wszystkich za wyrażenie:( A teraz jestem z moim Kotkiem który jest starszy o 7 lat i jest cudownie:) Wreszcie czuje się prawdziwą kobietą. Ale są chwile ze zajmuje się mną jak małą dziewczynka gdy z czymś sobie nie radze. Dla mnie jest idealnie:)