Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Facet młodszy czy starszy?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
671 odpowiedzi w tym temacie

#421 krowka17

krowka17
  • Użytkownik
  • 13 064 postów

Napisano 28 lipca 2008 - 00:10

a moj skarbek jest 2.5 roku starszy ode mnie:)wcale mi to nie przeszkadza,przynajmniej jest dojzaly jak na swoj wiek...i kochany:)

#422 ewa9010

ewa9010
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 15:45

moj jest starszy o 2 lata:) myslę, ze to odpowiednia roznica wieku:) wole starszych facetów, bo są napewno bardziej dojrzalsi:) chociaz nie zawsze;)
Dołączona grafika

#423 kasiatoja

kasiatoja
  • Użytkownik
  • 1 244 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 16:04

A mój Misiek jest ode mnie starszy o 2.5 roku i myśle, że to odpowiednia dla mnie różnica wieku. Ale w życiu bywa różnie i może sie zdarzyć tak, że młodszy mężczyzna okaże sie bardziej odpowiedzialny i tez możemy przy nim czuć sie bezpieczne:)
Dołączona grafika

"....a ja się śmieje kiedy ludzie mówią mi o tych królach zza dalekich mórz...a ja sie śmieje wtedy odpowiadam im: nie mam nic oprócz paru pięknych snów...."

#424 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 17:57

Mój mężczyzna jest w moim wieku i mi to odpowiada :-) jednak w życiu zdarzają się różne związki z różną różnicą wieku i w jedną i drugą stronę i są to udane związki, to zależy od ludzi i od tego jak się dogadują, miłość nie wybiera...wieku ;-) <bzyklov></span> ;-)
Dołączona grafika

#425 katti

katti

kwintesencja

• Użytkownik
  • 9 613 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 18:06

miłość nie wybiera...wieku ;-)

To prawda :-> ale jak dla mnie 10 lat starszy facet to max

Nie patrz w przeszłość, bo potkniesz się o teraźniejszość i s******* przyszłość.

#426 Kita

Kita
  • Użytkownik
  • 2 427 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 18:55

To prawda :-> ale jak dla mnie 10 lat starszy facet to max

No przy dużej różnicy, to już często nie miłość łączy ludzi a np. pieniądze itp. :-/
Dołączona grafika

#427 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 19:06

Ja też tak sądzę, 10 lat to max, chociaż u mnie to może nawet jeszcze mniej.
Mój facet jest starszy ode mnie o 5 lat, też była to dla niektórych "nowinka", ale mi to pasuje :)

#428 formoney

formoney
  • Użytkownik
  • 81 postów

Napisano 05 sierpnia 2008 - 20:52

Młodszy, starszy? Każdy ma inną psychikę.
Niektórzy młodsi są dojrzalsi od tych starszych.
Chociaż jakoś podświadomie zawsze wybieram o pare lat w przód, ph (:

A miałam raz młodszego, to bardzo piękne, kiedy możesz nauczyć faceta co i jak. A jakże budujące :D

A jak sie nauczył to uciekł hahahhaha
The future starts today, not tomorrow.

#429 fajna babka

fajna babka
  • Użytkownik
  • 3 964 postów

Napisano 06 sierpnia 2008 - 20:28

A jak sie nauczył to uciekł hahahhaha

mam nadziej że mój nie ucieknie ..... ale u nas jakoś tak na równi z tą nauka...... choć tomke jest młodszy ale bardzo zdolny :-)

#430 ojj

ojj
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 12:22

Eh...w sumie nie ma regoly czy mlodszy jest lepszy czy starszy. Kazdy ma inna psychike i kazdy lubi co innego. Niekiedy mlodszy facet okazuje sie bardziej dojrzalszy niz starszy, czasami wrecz odwrotnie mlodszy jest jak dzieciak. Ja osobiscie wole starszych :) Moj M. jest ode mnie starszy o 2 lata i jest nam bardzo dobrze :) Umiemy sie dogadac i jest super. :)

#431 seli19

seli19
  • Użytkownik
  • 536 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 14:37

ojj mój Mateusz też jest 2 lata starszy i wogole jakoś u mnie w rodzinie tak jest że faceci są o dwa lata starsi:P myslę że to idealna różnica wieku:):)

#432 ojj

ojj
  • Użytkownik
  • 15 postów

Napisano 07 sierpnia 2008 - 14:48

seli19 u mnie w rodzinie tez tak jest ;P chyba to rodzinne u nas hehe :P ale masz racje to chyba dla nas idealna roznica wieku :P

#433 ble

ble
  • Użytkownik
  • 17 postów

Napisano 09 sierpnia 2008 - 11:27

oo :) widze ze nie tylko ja preferuje taka rozniece wieku miedzy mna a moim facetem :D moj Patrys tez jest starszy ode mnie o 2 lata :)

#434 kasia4

kasia4
  • Użytkownik
  • 75 postów

Napisano 10 sierpnia 2008 - 12:39

To co powiecie na to że mój jest odemnie starszy o 7 lat? Dla mnie nie liczy się wiek tylko to, co mnie łączy z moim połówkiem. A poza tym czuję się przy nim bezpieczna i kochana. I moim zdaniem jeśli dwoje ludzi się kocha to wiek nie ma żadnego znaczenia.

#435 Elodi

Elodi
  • Użytkownik
  • 6 709 postów

Napisano 10 sierpnia 2008 - 12:42

Granica zdrowego rozsądku jest ważna moim zdaniem. Nie twierdzę, że 7 lat to dużo, bo na styk, ale nie związałabym się w życiu z facetem, który jest lat 15 starszy ode mnie. Odrzuca mnie to :-?

#436 Sandy

Sandy
  • Użytkownik
  • 199 postów

Napisano 11 sierpnia 2008 - 21:08

ja też nie chciałabym się wiązać z mężczyzną dużo starszym,szczerze mówiąc jak byłam młodsza (14-20) to tak to sobie wyobrażałam,że będę z kimś starszym,najlepeij ok 30stki :-P a teraz jestem z rówieśnikiem i nie wyobrażam sobie być z kims dużo starszym tzn teraz to wogole z nikim poza moim obecnym :mrgreen: ale tak ogólnie,kilka lat ok,ale 10 to już chyba max

#437 exult

exult
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 10:34

Hmm, mam za soba przelotny zwiazek z mezczyzna starszym o 15 lat.
Nigdy wiecej, w pewnym momencie pojawia sie zbyt duza roznica oczekiwan i wymagan. My, dwudziestokilkuletnie kobiety czesto bysmy jeszcze chcialy poszalec, pobawic sie, oni czesto bywaja juz zmeczeni, woleliby odpoczac w domowym zaciszu.. szukaja zony, kochanki, ale i pielegniarki...

Coz, tego przynajmniej ja doswiadczylam i mimo wszystko trzymam kciuki za te z Was, ktore sa zwiazane lub chca sie zwiazac ze starszym facetem :-D

#438 Donn

Donn
  • Użytkownik
  • 7 119 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 12:06

15 lat.

dla mnie zdecydowanie za dużo ;-)
...to czy człowiek jest inteligentny poznaje się po jego odpowiedziach...
..to czy jest mądry, po pytaniach...

...nie ogarniam tego fałszu tu... podlizywania... słodzenia...

#439 exult

exult
  • Użytkownik
  • 12 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 12:31

15 lat.

dla mnie zdecydowanie za dużo ;-)

Dla mnie tez :-P
Moj M. jest ode mnie starszy jakies 3,5 roku i jest ok :D

#440 depre

depre
  • Użytkownik
  • 632 postów

Napisano 12 sierpnia 2008 - 15:50

Ja jestem w związku z mężczyzną o 6.5 roku ode mnie starszym. Teraz się ta róznica troche wyrównała bo na początku 3.5 roku temu jak żeśmy zaczynali wspólną przygode to róznica była widoczna. Ja taka jeszcze dziewczyneczka malutka a on już powazny facet :mrgreen:

Ale myśle że z rówieśnikiem i rok czy dwa lata starszym raczej trudno byłoby mi się porozumieć:) choć związek to sztuka kompromisu;)
Już nie panna a żona :*