Facet młodszy czy starszy?
Napisano 08 maja 2010 - 07:53
Napisano 08 maja 2010 - 15:09
Napisano 11 maja 2010 - 07:22
Drogie panie, czy możecie mi powiedzieć jaka to różnica czy któraś z was jest ze starszym czy z młodszym? Ważne jest żeby osoby w związku dogadywały się a nie patrzyły na wiek. .
Masz racje
oczywiscie wazne by sie dogadywac w zwiazku, ale przerazaja mnie takie sytuacje typu on70lat ona 20 lat ;] nasuwaja sie mi nieprzyjemne wnioski...
Napisano 11 maja 2010 - 07:33
raczej nie ma to znaczenia,ale zdarzaja sie konflikty"pokolen",jezeli ta róznica jest dosc duza,ale znam tez idealne malzenstwo z 25-cio letnia róznica i naprawde mozna im pozazdroscic.Drogie panie, czy możecie mi powiedzieć jaka to różnica czy któraś z was jest ze starszym czy z młodszym? Ważne jest żeby osoby w związku dogadywały się a nie patrzyły na wiek. Wiele dziewczyn jak słyszy, ze chłopak jest młodszy zaczyna od razu inaczej go traktować
[ Dodano: 2010-05-11, 08:35 ]
No to juz podejzane.W takich zwiazkach moze chodzic o majatekoczywiscie wazne by sie dogadywac w zwiazku, ale przerazaja mnie takie sytuacje typu on70lat ona 20 lat ;] nasuwaja sie mi nieprzyjemne wnioski...
Napisano 12 maja 2010 - 10:40
Napisano 17 maja 2010 - 12:58
Napisano 05 lipca 2010 - 14:58
obecnie zwracam uwagę na starszych
spotykałam się z 29 latkiem, 26 i teraz znów 29
starsi są fajni
Napisano 09 lipca 2010 - 14:28
zgadzam się z Tobą... nie tylko w kwestii ciuchówstarsi są fajni
ja tez zaczęłam zwracać uwagę na starszych dlatego że moi rówieśnicy a nawet większość 21-22latków po prostu zachowują się jak dzieci... spotykałam się z 24,25 a mój obecny (chłopak) facet ma 25 za miesiąc 26 i nie myśli dziecinnie
Napisano 06 lutego 2011 - 13:18
i co sadzicie o tym jak jest ona zbyt duża np 15 lat?
czy jest możliwa miłość?
Napisano 07 lutego 2011 - 00:09
Potrzebuje faceta, ktory bedzie odpowiedzialnie podchodzil do melzenstwa i
zalozenia rodziny. Moj byly byl tylko rok starszy ode mnie nie wiedzialam nigdy
przy nim na czym stoje. tak jakbym stapala po kruchym lodzie. Dlatego jesli facet
to tylko straszy ode mnie. Dojrzalszy psychicznie do pewnych spraw
Napisano 07 lutego 2011 - 00:33
Niekoniecznie to wiek decyduje o tym, na ile człowiek jest dojrzały. M jest młodszy ode mnie o rok, a w kwestiach rodzinno - życiowo - przyszłościowych to on jest dojrzalszy ode mnie i bardziej gotowy na pewne sprawy. Także nie ma co generalizowaćjesli facet to tylko straszy ode mnie. Dojrzalszy psychicznie do pewnych spraw
Napisano 07 lutego 2011 - 10:43
mój jest młodszy o rok a podchodzi odpowiedzialnie. Za to miałam starszego o 4 lata faceta i był z niego nieodpowiedzialny dzieciak. Myśle że reguły nie ma.Potrzebuje faceta, ktory bedzie odpowiedzialnie podchodzil do melzenstwa i
zalozenia rodziny
Bo niby ten co ma np. 24 lata bedzie mniej odpowiedzialny od tego co ma 30 ?? żart.
Mój kolega ma 33 lata a wciąż jest na etapie piaskownicy. Nie wiem kiedy on dorośnie..
Napisano 07 lutego 2011 - 11:35
Napisano 07 lutego 2011 - 18:55
a to tak owszem, ale i tu bywaja wyjatki. Bo czasem facet ma niby 30 lat a wyglada na o niebo mlodszego, a facet mlodszy - jest bardziej meski.Natomiast mi się po prostu fizycznie podobają bardziej Ci starsi
Ja mam słabość do młodszych tak o max 5 lat i taki był najmlodszy moj facet.
A najstarszy...coż... prawie 20 lat
Napisano 08 lutego 2011 - 09:47
Ja mam słabość do młodszych tak o max 5 lat i taki był najmlodszy moj f
Ja mam 26 lat więc możemy się umówić na mały romansik
Jak facet jest starszy od kobiety to ok
Jednak jeśli jest odwrotnie to też jest ok tylko wtedy kobiety postrzeganie takiego faceta jest trochę inne ponieważ ma ona w podświadomości że on jest młodszy i później w czasie kłótni ona myśli "A co ten gówniarz może wiedzieć". Widziałem takie przypadki i nie jest to fajne dla faceta
Widziałem też takie przypadki że te 'dojrzałe" kobiety brały sobie młodszych aby ich wychować
Miałem też kobietę starszą o 10 lat ode mnie i jakoś nie przeszkadzało mi to że jest starsza
Także różne są przypadki i różni ludzie
Napisano 08 lutego 2011 - 10:30
heheJa mam 26 lat więc możemy się umówić na mały romansik
dokładnie. Dla mnie różnica wieku nie ma znaczenia....Najważniejsze aby ich dwoje było szczęśliwych i nawet różnica wieku im w tym nie przeszkodzi
aczkolwiek nie zwiazałabym sie z facetem starszym np. o 50 lat...