Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Kac

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
104 odpowiedzi w tym temacie

#101 renatazo

renatazo
  • Użytkownik
  • 14 postów

Napisano 05 listopada 2014 - 16:01

Mnie kać czasami łapie po dwóch piwach :-). Zawsze w takim przypadku staram się zjeść coś tlustego i wziąść zimny prysznic.

#102 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 18 stycznia 2015 - 22:11

:D ja też mam raczej słabą głowę, nie przesadzam z piciem, kilka shotów i starczy żeby mieć dobry humor ;)

#103 jestemnowa

jestemnowa
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 28 stycznia 2016 - 11:56

Gorący rosół 

#104 Kamilla34

Kamilla34
  • Użytkownik
  • 24 postów

Napisano 28 stycznia 2016 - 16:05

Najlepiej pić z głową i nie dopuszczać do powstania kaca. Jednak jeśli następnego dnia zostaniemy zaskoczone kacem to trzeba pić dużo płynów. Mi zawsze pomaga powrót do normalnych czynności. Nie przeżywam kaca leżąc w łóżku tylko staram się wykonywać codzienne obowiązki. Jeśli czuję się na siłach to ćwiczę. Wypocenie się pomaga bardzo podczas kaca. Kąpiel, pożywne śniadanie i kawa zawsze powinna postawić na nogi. Nawet jak nie mamy ochoty jeść to warto się zmusić by przełknąć chociaż kilka kęsów jedzenia. 

#105 Nova23

Nova23
  • Użytkownik
  • 23 postów

Napisano 15 stycznia 2018 - 13:56

To prawda, witamina C jest mega ważna w zapobieganiu kacowi :D spora dawka jest w 2kc plus jakieś inne składniki które przyspieszają metabolizm, fajna sprawa, raz poczęstował mnie tym kolega i na drugi dzień byłam zdziwiona że może nie boleć głowa :D a za starych czasów kiedy się cierpiało to najlepszy był rosołek od babci i spacer :D