Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

wakacje 2019

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
10 odpowiedzi w tym temacie

#1 szczypiorka

szczypiorka
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 26 marca 2019 - 10:20

Gdzie się wybieracie na tegoroczne wakacje? Macie już zaplanowane wyjazdy? Wybieracie coś w naszym kraju czy za granicą?

#2 Laluna

Laluna
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 23 kwietnia 2019 - 20:59

Pół na pół, tydzień w Polsce, bo nie wyobrażam sobie nie odwiedzić półwyspu helskiego. Tydzień we Włoszech. Majówka również nad polskim morzem, pewnie w Kołobrzegu. 

I od razu zdementuje opinie o wysokich cenach, takich jak w Hiszpanii, Grecji czy innych krajach gdzie pogoda jest gwarantowana. Wystarczy porównać ceny w restauracjach. W Polsce, aktualnie korzystając z promocji, nawet na wspomnianym sunandsnow.pl można znaleźć nocleg za 150-190 zł za dobę w szczycie sezonu (np. majówka w Kołobrzegu właśnie) dla dwóch osób + małego dziecka w nowym apartamencie z w pełni wyposażonym aneksem kuchennym. 

Mruczę więc jestem :)

#3 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 26 kwietnia 2019 - 22:33

Właśnie tam zarezerwowałam majówkę, trochę takie last minute, ale za to -50% ;) a na wakacje w lipcu widziałam, że mają obecnie -15%

#4 milla77

milla77
  • Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 13 maja 2019 - 13:58

Właśnie tam zarezerwowałam majówkę, trochę takie last minute, ale za to -50% :-) a na wakacje w lipcu widziałam, że mają obecnie -15%

Gdzie byłaś na majówce? Który apartament z sun&snow polecasz? Szukam czegoś na wypad ze znajomymi fajnie by było jakiś domek znaleźć w górach

#5 Mycha84

Mycha84
  • Użytkownik
  • 390 postów

Napisano 15 maja 2019 - 21:41

My byliśmy nad morzem akurat, w Świnoujściu, ale wcześniej w górach też korzystaliśmy z ich oferty, konkretnie to byliśmy w Ustroniu, świetna lokalizacja, bez wielkich tłumów, jak na przykład w Zakopanem.

#6 1parasolka

1parasolka
  • Użytkownik
  • 196 postów

Napisano 24 maja 2019 - 12:01

W tym roku wybieramy się na wyspę Sobieszewską  :-)  Jest tam sporo atrakcji i mam wypełniony już cały plan pobytu wycieczkami i atrakcjami. Oby tylko pogoda dopisała  :-)

#7 CzeskaJ

CzeskaJ
  • Użytkownik
  • 20 postów

Napisano 16 sierpnia 2019 - 12:56

Ja właśnie wróciłam z Grecji... opalona...było super...

#8 MISSbutterfly

MISSbutterfly
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 18 czerwca 2020 - 12:40

MY w tym roku wybraliśmy polski Mazury i Hotelik Szczęsne http://hotelik-szczesne.pl Co roku jeździliśmy za granicę, ale obecnie to za duże ryzyko. Na Mazurach odpoczniemy i w końcu pobędziemy całą rodziną :)

#9 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 29 maja 2023 - 12:43

A aktualnie  - jakie macie plany na wyjazd? Jak chodzi o mnie to planuję właśnie sprawdzić sobie, gdzie dostępne  są w dobrej cenie, atrakcyjne, ładnie urządzone  pokoje gościnne ząbkowice śląskie ?   Tak właśnie w taki rejon  chcę się wybrać z  mężem na weekend.  Możecie przy okazji zasugerować przykładowo -  co warto w tym rejonie zwiedzić/ zobaczyć???

#10 dwunastka12

dwunastka12
  • Użytkownik
  • 95 postów

Napisano 05 czerwca 2023 - 16:01

Jeszcze nie mam tak do końca sprecyzowanych planów wakacyjnych tylko zastanawiam się jaka skrzynia biegów w wynajętym aucie będzie lepsza, wydaje mi się że automat na wakacje lepiej się sprawdza

#11 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 02 listopada 2024 - 16:56

A  czy   ktoś z was    może kojarzy   szczawnica nocleg z basenem   Hotel  SPA  Budowlani?  Tak  pytam,  ponieważ  w  planach mam  wybrać się  w góry i  tak  szukam  teraz miejsca, gdzie  warto   byłoby  się ulokować?  Co  radzicie?   Czy  warto postawić na ten hotel?