Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

Wakacyjne plany

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
490 odpowiedzi w tym temacie

#481 Madzik :)

Madzik :)
  • Użytkownik
  • 6 096 postów

Napisano 20 czerwca 2017 - 11:15

wakacje nad morzem w typowo rodzinnym gronie

super  :-) 

W tegoroczne wakacje nie wyjeżdżamy nad morze. Myślę o weekendowych wypadach gdzieś za miasto.

Bardzo chciałabym pojechać na Mazury, gdzie ja jako dziecko, jeździłam na wakacje do dziadków. Znalazłam już jakąś ciekawą ofertę, ale nie wiemy jeszcze co z urlopem męża. Poza tym - chrzciny, szczepienia, lekarz jeden/drugi i .... nawet nie bardzo jest kiedy się wybrać na dłużej  ;-) 

Ale jak znacie fajne miejscówki na weekend z dziećmi to piszcie  ;-) 

#482 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 20 czerwca 2017 - 11:43

Mąż od czerwca ma nową pracę, więc pewnie szanse na urlop zerowe :-/ Zostają nam tylko weekendowe wyjazdy, które już staramy się uskuteczniać. Trochę szkoda, bo to pierwsze wakacje we troje.

Użytkownik Aspirynkaaa edytował ten post 20 czerwca 2017 - 11:43

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#483 inqaa

inqaa
  • Moderator
  • 5 515 postów

Napisano 21 czerwca 2017 - 08:23

Ja w lipcu jadę z mamą do Mielna na tydzień a potem w sierpniu chciałabym pojechać z K gdzieś na jakieś Last Minute, ale zobaczymy jak wyjdzie  ;-)

Keep calm and become a doctor <serducho> // Mission completed <tanczy7>

#484 dominika22

dominika22
  • Użytkownik
  • 6 postów

Napisano 24 lipca 2017 - 15:11

Polecam Maltę. Malowniczo, cicho, przyjemnie. Pogoda wyśmienita, słońce i woda a tego mi potrzeba do szczęścia. Ostatni raz byłam na Malcie w 2015r. i zakochałam się w tym miejscu. W te wakacje zamierzam tam wrócić ale już w trochę innych okolicznościach. Wybieram się na kurs językowy. Ciekawa opcja – zachęcam do zapoznania się z taką formą wakacji...link..

#485 rozalin

rozalin
  • Użytkownik
  • 377 postów

Napisano 06 września 2017 - 12:02

Nie byłam nigdy na Malcie, aczkolwiek wezmę ten kierunek pod uwagę ponieważ już któryś raz z rzędu słysze,że jest tam bardzo przyjemnie. Trzeba będzie się wybrać :)

Ze swojej strony polecam:

Karpacz -  świetne miejsce w górach wiele atrakcji dla maluchów.No i świetne wyciągi w zimie.

Gdańsk - nawet po sezonie, kiedy zwiedza się nawet wygodniej z racji tego,że nie ma tam tylu turystów

Jakbyście chcieli sobie zarezerwować jakieś wygodne noclegi to polecam apartamenty Sun&Snow. Dobry standard, wszystko ogrodzone. Cenowo również ok. 

Pieniądze szczęscia nie dają ale zakupy to co innego. 

#486 konrad32

konrad32
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 21 października 2017 - 11:07

Polecam chorwacje :D 

#487 altok

altok
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 27 grudnia 2017 - 12:44

Ja w zeszłym roku byłam w hotelu ... i bardzo mi się podobało. Staram się ogólnie co roku jeździć gdzieś indziej, ale to miejsce na tyle mi się podoba, że chyba do niego wrócę :)

#488 girltalk

girltalk
  • Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 28 kwietnia 2020 - 09:37

Miałam wiele wakacyjnych planów na ten rok, niestety ale sytuacja jest jaka jest i wiele z nich zostało pokrzyżowanych. Co nie znaczy oczywiście,ze chcę jedynie siedzieć w domu bo mam kilka zaplanowanych rzeczy, z których na pewno nie chcę zrezygnować. Na pewno chciałabym wybrać się w dwa mieijsca

na Mazury - nigdy tam nie byłam

Do Zakopanego  - byłam wiele razy ale jest to jedno z miejsc, które mi sie nie znudzi chyba nigdy :)

Noclegów w Zakopanem polecam szukać na tej stronie: https://apartamentyluxzakopane.pl/ Szczególnie jeśli chcecie się wybrać. Maja dobre ceny i sporo apartamentów z dobrych widokiem  na góry. 

Żaden dzień się nie powtórzy,
nie ma dwóch podobnych nocy,
dwóch tych samych pocałunków,
dwóch jednakich spojrzeń w oczy.

http://babskiswiat.net

#489 bizuu4

bizuu4
  • Użytkownik
  • 216 postów

Napisano 19 sierpnia 2022 - 06:45

Mimo że to już koniec wakacji to mamy jeszcze plan udać się do parku linowego. Tutaj https://www.i-urlop....kolicach-lista/ znalazłam kilka propozycji i aż żal nie skorzystać, skoro pogoda dopisuje :)

#490 odes

odes
  • Użytkownik
  • 373 postów

Napisano 16 listopada 2023 - 10:24

To od siebie również zaproponuję fajne miejsce na wakacyjny wypoczyhnek. Mianowicie domek nad Jeziorem Białym w Okunince: https://szyszka-okuninka.pl/ Świetny standard, dobrze wyposażona kuchnia oraz balia z hydromasażem przy tarasie :)

Byliśmy tam ostatnio ze znajomymi oraz miejsce niesamowicei nam się podobało :) 

Romantycznie

#491 jjusti18

jjusti18
  • Użytkownik
  • 512 postów

Napisano 30 grudnia 2023 - 10:37

A  ja  właśnie    w  planach  mam  wyjazd  do  Wrocławia  i zastanawiam  się nad  tym   czy właśnie   nie  zatrzymać się    w  hotelu   https://lothuswroclaw.pl/  . Co wy na to?  Czy ktoś z  was   może     już tam był?  Czy  polecacie  to miejsce?  Tak  pytam,  ponieważ wydaje się być naprawdę  świetną miejscówką.