Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

suplementy i odżywki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
197 odpowiedzi w tym temacie

#101 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 07 września 2010 - 20:53

Linea to na bazie zielonej herbaty??
ma uboczne ??

ja mam standardowa linee i biore ja dopiero od połtora tygodnia , mam delikatnie lepsza przemiane materii < ale ja ostanio i tak miałam dobra , bo duzo otrebów i platkó jadam> , jedyny negatywny skutek to lekki dyskomfort czasami pojawia sie po polknieciu po kilkunastu minutach. ale u mnie zdarza sie to tylko czasami, moze zalezy to od tego co jem. poza tym nic nie zauwazyłam , no ale kazdy reaguje inaczej.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#102 madzia89m

madzia89m
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 21 września 2010 - 14:41

mi też bardzo pomógł Therm Line II. W sumie samo wydanie pieniędzy na te tabletki mobilizuje do walki ;)

#103 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 16 listopada 2010 - 20:24

a ja tam myślę, że całe ta tabsy to tylko pic na wodę tj. na pewno w jakiś sposób mają wpływ na nasz organizm ale to tylko strata kasy DLA LENIUCHÓW lepiej więcej wydać kasy na zdrowsze jedzenie niż truć się tab. tym bardziej te całe term line itp mają kofeinę i inne ksładniki które szkodą dla zrodwia a na pewno dobrze nie wpływają
Dołączona grafika

#104 krysiaczek

krysiaczek
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 28 listopada 2010 - 19:57

a ja tam myślę, że całe ta tabsy to tylko pic na wodę tj. na pewno w jakiś sposób mają wpływ na nasz organizm ale to tylko strata kasy DLA LENIUCHÓW lepiej więcej wydać kasy na zdrowsze jedzenie niż truć się tab. tym bardziej te całe term line itp mają kofeinę i inne ksładniki które szkodą dla zrodwia a na pewno dobrze nie wpływają

wiele czytałam o tym termline i skutki uboczne jakie opisują są straszne i przypominają działanie narkotyku. Co do większości suplementów to na pewno mają dziwne składniki które ciężko nie raz wymówić i raczej nie mam wątpliwości że szkodzą. Ja np zamiast tego stosuję błonnik zarówno w sypkiej formie jak i zawarty w pokarmach, l-karnitynę też czasem przy dużym wysiłku fizycznym. Wiadomo że przez to nie schudnę od razu 10 kg, ale za to mam pewność że nie truję organizmu, chudnę systematycznie i zdrowo.

#105 lineczka23

lineczka23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 02 grudnia 2010 - 17:25

Dziewczyny a jakie suplementy poleciłybyście żeby zrzucić parę kilo? Tylko chodzi mi o coś innego niż Linea, bo próbowałam jej już jakiś czas temu i niestety nic mi nie pomogło.

#106 krysiaczek

krysiaczek
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 10:41

to jeszcze napisz jaki masz tryb życia, to może coś się da podpowiedzieć :) czy jesteś aktywna, ćwiczysz?

#107 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 10:47

Osobiście nie polecam żadnych suplementów ponieważ one i tak nie działają, a jesli nawet to wyniszczają nasz organizm. Zapewniam Was, że schudnąć się da bez żadnych tabsów, plasterków itp. Przykładem mogę być np. ja gdzie z 90 kilo zjechałam sobie do 69. Prawdą jest, że zajęło mi to sporo czasu i wyrzeczeń ale teraz czuję się świetnie, nie mam żadnych problemów zdrowotnych a moje dzieci mają zdrową, szczupłą a przede wszystkim szczęśliwą mamę no i mężykowi podoba się rzecz jasna
Dołączona grafika

#108 lineczka23

lineczka23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 06 grudnia 2010 - 20:52

Myślę że aktywny trub życia prowadzę, więcej latam niż siedzę. Poza tym w domu staram się ćwiczyć, chociaż przyznam że nie zawsze regularnie, czsami nie mam po prostu już siły.

Aneczka to gratluję :) a zdradzisz co robiłaś żeby tyle schudnąć? Serio podziwiam. Ja nie umiem paru kilo zrzucić a co dopiero parenaście...

#109 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 08:19

a zdradzisz co robiłaś żeby tyle schudnąć?

to nie żadna tajemnica więc napisać mogę :mrgreen:

Z diety wykluczyłam
:arrow: białe pieczywo
:arrow: ziemniaki
:arrow: ryż biały
:arrow: słodycze
:arrow: gazowane napoje
:arrow: smażone mięska

Jadłam
:arrow: dużo warzyw i owoców
:arrow: chleb vasa albo ryżowy
:arrow: mięska pieczone w folii
:arrow: ryby pieczone tak samo jak mięsko
:arrow: piłam dużo wody mineralnej

Z ćwiczeń jak mi się udało i miałam na to siłę to brzuszki i serię 8 minute ABS a jak czasu nie było to musiały mi wystarczyć spacery z wózkiem (bo syneczek malutki) a potem biegi przełajowe za młodym
Dołączona grafika

#110 krysiaczek

krysiaczek
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 11:28

:-D Można by rzec że dzieci są przyczyną szczupłej sylwetki :) nigdy tak o tym nie myślałam..
Za wytrwałość w postanowieniach gratuluję :) nigdy nie miałaś myśli żeby się czymś wspomóc chociażby błonnikiem ? żeby szybciej osiągnąć cele? może to zgubne myślenie z tymi suplementami ale coś musi chyba pomagać, nie jestem przeciwniczką błonnika i chromu...

#111 Aneczka

Aneczka
  • Użytkownik
  • 1 325 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 11:45

nigdy nie miałaś myśli żeby się czymś wspomóc chociażby błonnikiem ? żeby szybciej osiągnąć cele?

Nie ponieważ nie chcę nadmiernie obciążać żołądka i wątroby chemicznymi substancjami. z resztą błonnik można znaleźć w wielu produktach spożywczych takich jak kasze, pełnoziarniste pieczywo i inne

#112 lineczka23

lineczka23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 17:03

A błonnik na co wpływa? Czytałam w innym wątku ze chrom hamuje uczucie głodu, tak? A błonnik? Mi się wydaje że takie środki zwłaszcza jeśli byłyby to suplementy nie powinny szkodzić. Ja bym chętnie coś pobrała, ale problem w tym że nie wiem co.

#113 nie(d)oceniona

nie(d)oceniona
  • Zarządca
  • 10 527 postów

Napisano 07 grudnia 2010 - 17:25

lineczka23, tu masz caały temat o błonniku: blonnik-vt4453.htm

*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny. 

#114 lineczka23

lineczka23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 08 grudnia 2010 - 11:44

Dzięki nie(d)oceniona :)
W takim razie przejdę się dziś do apteki może mi farmacetka poleci jakiś produkt z chromem i błonnikiem.

#115 krysiaczek

krysiaczek
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 08 grudnia 2010 - 16:01

na pewno :) sporo jest dostępnych tego typu suplementów... w tabletkach, w proszku (oO) rozpuszczalne w wodzie, a są nawet w spożywanych przez nas pokarmach. Ale na pewno znajdziesz coś dla siebie :)
ja nie lubię tabletek bo ciągle o nich zapominam :P

#116 lineczka23

lineczka23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 18:36

Ja zaczęłam pić teraz wodę z suplementem aqua slim, mam nadzieję że coś mi się ud zrzucić.

#117 truskaweczka

truskaweczka
  • Użytkownik
  • 1 088 postów

Napisano 14 grudnia 2010 - 21:37

Ja nie wierzę w te suplementy itd... moja mama brała produkt o nazwie linea- i miało osłabić apetyt a ona powiedziała, że albo to nie działa albo działa w drugą stronę bo mówiła, że jeszcze bardziej chce jej się jeść :lol: Jedyne co uważam, że jest dobre to błonnik, sama jej często żórawionowy, bo po pierwsze przyspiesza trawienie, po drugie jest zdrowy a po trzecie między posiłkami jak mam ochotę coś zjeść to chrupię sobie właśnie taki błonnik :mrgreen:

[ Dodano: 2010-12-14, 21:39 ]

Ja zaczęłam pić teraz wodę z suplementem aqua slim, mam nadzieję że coś mi się ud zrzucić.

Samo picie Ci nic napewno nie da :-P Musisz to połączyć z wysiłkiem fizycznym tylko pytanie co wtedy daje efekty?? Wysiłek napewno a czy aqua slim? Ale napewno zwiększa to motywację :-P Skoro wiesz, że kupiłaś jakiś produkt i wydałaś na niego pieniądze to może będziesz się ograniczać w jedzeniu żeby tego nie zaprzepaścić :-P
szczęście ma smak truskawek :D :D

#118 lineczka23

lineczka23
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 16 grudnia 2010 - 10:48

Samo picie Ci nic napewno nie da :-P Musisz to połączyć z wysiłkiem fizycznym tylko pytanie co wtedy daje efekty?? Wysiłek napewno a czy aqua slim? Ale napewno zwiększa to motywację :-P Skoro wiesz, że kupiłaś jakiś produkt i wydałaś na niego pieniądze to może będziesz się ograniczać w jedzeniu żeby tego nie zaprzepaścić :-P

Tak ja wiem, w końcu to ma wspomóc odchudzanie a nie odchudzić. Dlatego przeszłam teraz na dietę i narazie zaczęłam ćwiczyć w domu, bo przed świętami to nie mam czasu żeby zapisać się na aerobik, ale jak świąteczna atmosfera minie to na pewno basem albo aerobik będzie grany :)

#119 krysiaczek

krysiaczek
  • Użytkownik
  • 29 postów

Napisano 22 grudnia 2010 - 10:37

Przed świętami na nic nie ma czasu :/ ale za to pocieszam się że na dłuuugich zakupach i sprzątaniu mieszkania też można nieźle zrzucić kaloroie ;)
ja po świętach muszę koniecznie wybrać się na łyżwy, już się nie mogę doczekać :) ruch to podstawa!
Co do suplementów tak się składa, że na każdego działają inaczej. Także ciężko nawet jest się sugerować opiniami, każdy powinien wiedzieć co na niego działa.

#120 Sylwia205

Sylwia205
  • Użytkownik
  • 55 postów

Napisano 26 lutego 2011 - 19:48

A ja na wiosnę planuję zrzucić przynajmniej 6. Tłuszczyk wszedł mi w pośladki i uda. Brzuch mam na razie ok. I ramiona - ale na to, to raczej ćwiczenia. Z suplementów bardzo zadowolona jestem z preparatu slimitin. Łykam 2 razy dziennie. Działa on poprzez podniesienie metabolizmu i spalanie tłuszczu. Ma on bardzo dobry skład (porównywałam w necie) np. CLA, chrom i HCA.