Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

suplementy i odżywki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
197 odpowiedzi w tym temacie

#141 MISSbutterfly

MISSbutterfly
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 29 sierpnia 2011 - 14:40

Dzięki dziewuszki za odpowiedź :)
W sumie takie koncentraty do picia wydają się mieć efektywniejsze działanie niż kapsułki, niemniej jednak najpierw to ja wypróbuję, a później będę mogła dołożyć odpowiedni komentarz.

Ps. na Allegro rzeczywiście znalazłam na sztuki :) i kupiłam.... teraz czekam na przesyłkę :D

#142 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 29 sierpnia 2011 - 16:25

jednak najpierw to ja wypróbuję, a później będę mogła dołożyć odpowiedni komentarz.

a ile szt. kupiłaś ? bo efektów nie otrzymasz po miesięczym używaniu tylko przynajmniej 3 mies.
Dołączona grafika

#143 kleopatra

kleopatra
  • Użytkownik
  • 117 postów

Napisano 29 sierpnia 2011 - 19:47

A ja nie widziałam tych fiolek na allegro, tylko w sklepie internetowym, gdzie wydaje mi się, że można kupić tylko całe opakowanie czyli 20 fiolek.

#144 lukrecja7777

lukrecja7777
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 30 sierpnia 2011 - 08:08

I jest z niej bardzo zadowolony.

na każdego inaczej działa, na Twojego brata, tak a znou na kolezankę nie musi ale może podziałać

dobra to prawda, tak jest z każdym produktem praktycznie, bo każdy organizm jest inny.

#145 MISSbutterfly

MISSbutterfly
  • Użytkownik
  • 30 postów

Napisano 31 sierpnia 2011 - 18:00

jednak najpierw to ja wypróbuję, a później będę mogła dołożyć odpowiedni komentarz.

a ile szt. kupiłaś ? bo efektów nie otrzymasz po miesięczym używaniu tylko przynajmniej 3 mies.

Ja kupiłam w sumie 30 fiolek - wiem, że to na 3 miesiące nie wystarczy, ale nie miałam więcej "wolnej kasy" :-/ Myślę sobie jednak, że po wypiciu tych 30 fiolek i regularnych ćwiczeniach będą już jakieś - choćby niewielkie - efekty :)

#146 dobra

dobra
  • Użytkownik
  • 2 604 postów

Napisano 31 sierpnia 2011 - 18:55

Ja kupiłam w sumie 30 fiolek

to jedynie na miesiąć zażywania, moim zd. efektów żadnych nie zobaczysz (chyba że masz mega ''brzuszek'/tłuszczyk) nawet jeżeli na mies. dodasz ćwiczeniach , wiadomo 10 kg nie zrzucisz, poza tym suple to jedynie dodatek do ćwiczeń gdzie cw. to podastawa
Dołączona grafika

#147 danka

danka
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 14 listopada 2011 - 16:00

Ja z kolei biorę suplementy na cellulit Cellinea :) W sumie, to dopiero zaczynam swoją przygodę, mam nadzieję, że efekty będą widoczne już niedługo, bo moja znajoma po niecałym miesiącu stosowania miała znacznie jędrniejsze poślady ;)

#148 mikkara

mikkara
  • Użytkownik
  • 35 postów

Napisano 17 listopada 2011 - 14:05

Coś mi się obiła o uszy ta nazwa...Cellinea. Nie wiem czy moja siostra tego nie brała...muszę ją podpytać o to :)

#149 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 05 grudnia 2011 - 11:18

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem jakiegoś wspomagacza walki z cellulitem... Tylko boję się kupić coś na All, bo nie chcę się naciąć na jakąś podróbkę, którą się struję, a rozstrzał cenowy jest tak duży, że to aż dziwne i po prostu nie wiedziałabym komu zaufać.... A tą Cellinee chyba można kupić tylko na stronie? Dziewczyny, a Wy skąd miałyście ten suplement?

#150 danka

danka
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 08 grudnia 2011 - 10:55

Ja właśnie zastanawiam się nad zakupem jakiegoś wspomagacza walki z cellulitem... Tylko boję się kupić coś na All, bo nie chcę się naciąć na jakąś podróbkę, którą się struję, a rozstrzał cenowy jest tak duży, że to aż dziwne i po prostu nie wiedziałabym komu zaufać.... A tą Cellinee chyba można kupić tylko na stronie? Dziewczyny, a Wy skąd miałyście ten suplement?

Mnie tabletki zamówiła na stronie ta znajoma, nie wiem, czy inaczej da się je kupić... Myślę, że nie masz się czego obawiać, wystarczy sprawdzić opinie w necie o sklepie, a jak ni jesteś pewna, to zadaj dużo pytań i wtedy na pewno rozwieją się Twoje wątpliwości :) Wiadomo, że jakiegoś badziewia made in China w woreczku nie ma co kupować, ale jak tabletki są w blistrach, to ja bym nie miała obaw :)

#151 karolajna_88koz

karolajna_88koz
  • Użytkownik
  • 1 postów

Napisano 09 grudnia 2011 - 11:09

Ja stosuję Eco Plant NOVALIUM FIGURA, poleciła mi koleżanka. Ona mi to też zamówiła, bo zamawiała także dla siebie. Znalazła na stronie jakiś kosmetyków ekologicznych. Zaczęłam stosować i jest ok:) Nie mam problemów gastrycznych :oops: i znacznie poprawił mi się nastrój. byłabym wdzięczna jeśli któraś z Was już to stosował dłużej i może coś więcej powiedzieć mi na ten temat. Czy faktycznie tak jak piszą nie ma efektu jo jo.

#152 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 14 grudnia 2011 - 11:49

Mnie tabletki zamówiła na stronie ta znajoma, nie wiem, czy inaczej da się je kupić... Myślę, że nie masz się czego obawiać, wystarczy sprawdzić opinie w necie o sklepie, a jak ni jesteś pewna, to zadaj dużo pytań i wtedy na pewno rozwieją się Twoje wątpliwości :) Wiadomo, że jakiegoś badziewia made in China w woreczku nie ma co kupować, ale jak tabletki są w blistrach, to ja bym nie miała obaw :)

Dzięki za odp., trochę mnie przekonałaś :) Faktycznie nie zwróciłam uwagi, że Cellinea jest w blistrze... A mogłabyś zapytać znajomej, jak wyglądała dostawa, czy była bez opóźnień i w terminie? A słyszałaś może o Inneov? Bo to chyba podobne do Cellinea, też na cellulit, ale nikt nic tu o tym nie pisał jeszcze...

#153 Emileczka_MmM

Emileczka_MmM
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 16 grudnia 2011 - 13:18

Także polecam Novalium Figura :-D Stosuje, od dwóch tygodni i widzę efekty:)

#154 danka

danka
  • Użytkownik
  • 69 postów

Napisano 21 grudnia 2011 - 13:14

Dzięki za odp., trochę mnie przekonałaś :) Faktycznie nie zwróciłam uwagi, że Cellinea jest w blistrze... A mogłabyś zapytać znajomej, jak wyglądała dostawa, czy była bez opóźnień i w terminie? A słyszałaś może o Inneov? Bo to chyba podobne do Cellinea, też na cellulit, ale nikt nic tu o tym nie pisał jeszcze...

Mówiła, że kurier był u niej 3 dni, a nastepnym razem 3 dni po złożeniu zamówienia, więc myślę, że wszystko ok :) O Inneov nie słyszałam niestety :(
A ten Novalium Figura to jest środek odchudzający? Jak to działa? Niweluje uczucie głodu czy jakoś działa od środka na spalanie kalorii?

#155 waariatka

waariatka
  • Użytkownik
  • 21 postów

Napisano 02 stycznia 2012 - 19:04

ja żadnych "supli" :shock: nie brałam, natomiast robiłam co innego, ćwiczyłam i nie jadłam żadnych tłuszczów, swoją drogą warto też zwrócić uwagę na problem zakwaszenia organizmu: /link usunięty. we wskazanym miejscu nie ma żadnego artykułu./, tutaj macie wszystko, ja dodam od siebie, że problem jest tym bardziej poważny im więcej się siedzi i mniej się rusza, oraz od spożywanych pokarmów.

Osoby jedzące dużo mięsa i żywiące się w Fastfoodach mają z tym większy problem często nie zdając sobie problemu z skali złych dolegliwości, które mogą ich czekać w przyszłości.

#156 sune

sune
  • Użytkownik
  • 65 postów

Napisano 10 stycznia 2012 - 16:01

Mówiła, że kurier był u niej 3 dni, a nastepnym razem 3 dni po złożeniu zamówienia, więc myślę, że wszystko ok :) O Inneov nie słyszałam niestety :(

Danka, dzięki za odp. :) Chyba na wiosnę zdecyduję się na Cellinea, jakoś bardziej przekonują mnie opinie na jej temat, no i tych opinii jest więcej.

ja żadnych "supli" :shock: nie brałam,

No, ale to jest wątek o suplementach, które bierzemy, polecamy albo odradzamy, to co Twój post ma na celu? :> No i czemu dziwi Cię nazwa "suple"? :P Łatwiej i szybciej napisać "suple" niż "suplement diety", a i tak wiadomo, o co chodzi ;)

#157 miness

miness
  • Użytkownik
  • 26 postów

Napisano 26 stycznia 2012 - 11:47

Ja z kolei biorę suplementy na cellulit Cellinea :) W sumie, to dopiero zaczynam swoją przygodę, mam nadzieję, że efekty będą widoczne już niedługo, bo moja znajoma po niecałym miesiącu stosowania miała znacznie jędrniejsze poślady ;)

A ten suplement Cellinea to jak długo się stosuje? I naprawdę można z nim pozbyc się cellulitu jak pisza na forum? Brzmi ciekawie, a lato za pasem, trzeba by się wziąć za siebie... :P Bo ja już nie mam pomysłu co zrobić, żeby moje nogi nie wyglądały jak pomarańcza :/ Ktoś nieźle trafił z tą nazwą, "pomarańczowa skórka", kurde... Moja zmora... :/

#158 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 20 stycznia 2013 - 00:18

pamietam , ze ktoras z Was pisala o karnitynie , i co widzialyscie jakies efekty :?:

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#159 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 07 lutego 2013 - 08:31

L-karnityna połączona z ekstraktem z owoców cytrusowych i guarany spala tłuszcz najskuteczniej.

#160 Lola25

Lola25
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 08 lutego 2013 - 16:20

W ciągu ostatniego roku sporo przytyłam. Brałam ... , potem przeszłam na silniejszy ... i wreszcie schudłam :-D