Skocz do zawartości

Babskiswiat.net używa ciasteczek (cookies), dzięki którym nasz serwis może działać lepiej. Dowiedz się więcej Rozumiem

Mahjong
Opis: Nieśmiertelna gra. Mahjong html5 online.

2048
Opis: Hit 2014. Prosta, logiczna i niezwykle wciągająca gra 2048.

Saper
Opis: Saper - kto nie zna tej gry...

Zdjęcie

suplementy i odżywki

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
197 odpowiedzi w tym temacie

#161 Domida

Domida
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 08 lutego 2013 - 22:59

Nigdy nie stosowałam żadnych wspomagaczy, udawało mi się zrzucić parę kilo bez problemu. Ale od dłuższego czasu, niestety z trudem mi to przychodzi. Mimo ćwiczeń i diety.... Macie jakiś sprawdzony i skuteczny preparat?

#162 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 11 lutego 2013 - 09:25

Na każdego działa coś innego, jeśli chcesz czymś się wesprzeć to przetestuj tę L-karnitynę z guaraną i owocami. Mnie się wydaje, że to najskuteczniejszy sposób, ale ćwiczyć trzeba.

#163 Lola25

Lola25
  • Użytkownik
  • 5 postów

Napisano 15 lutego 2013 - 16:59

Na początku miałam złe zdanie i tabletkach. Ale potem gdy nie mogłam schudnąć przed ślubem dodałam ... do diety i ćwiczeń. Nie miałam żadnych efektów ubocznych i jestem zadowolona z wyników. Na ślubie wyglądałam pięknie.

#164 Domida

Domida
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 15 lutego 2013 - 20:51

To prawda ćwiczenia są bardzo ważne, najlepiej systematycznie, wtedy tylko będą widoczne efekty... muszę się wziąć za siebie ;)

#165 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 18 lutego 2013 - 10:06

Ja to specjalnie z tego powodu zapisałam się na siłownię, najgorzej jest zacząć i się zebrać w sobie, ale co postanowione musi być zrealizowane, mam motywację :)

#166 Iguana

Iguana
  • Użytkownik
  • 10 postów

Napisano 24 lutego 2013 - 12:37

Suplementy dla mnie to zwykłe wyciąganie pieniędzy. Pokażcie mi środek na zasadzie suplementu, który będzie podstawą odchudzania. Aby było jasne, bierzemy suplement, nic nie robimy, opychamy się i chudniemy. No chyba, że to będą tabletki z jakimiś tasiemcami itp. Ogólnie ruch, zdrowe odżywianie, zmiana systemu odżywiania, bez restrykcyjnych diet wyniszczających organizm i chemicznych dodatków.

#167 myszolina

myszolina
  • Użytkownik
  • 276 postów

Napisano 25 lutego 2013 - 07:49

Nie ma tak dobrze jak piszesz, podczas suplementacji także trzeba uważać na to co się je, a ruch podczas odchudzania jest niezbędny , to podstawa do spalania tkanki tłuszczowej a w połączeniu z czymś co pomaga spalać efekty można uzyskać bardzo szybko. Poza tym nie wszystkie suplementy to sama chemia, są takie w których skład wchodzi ekstrakt z owoców cytrusowych i guarany.

#168 Riia

Riia
  • Użytkownik
  • 1 901 postów

Napisano 25 lutego 2013 - 08:14

Dla mnie to też tylko zwykłe wyciąganie pieniędzy. A ludzie wierzą, że łykną tabletkę i to podziała.

Jest wiele badań gdzie ludzie podzieleni na grupy dostawali to samo do jedzenia, takie same ćwiczenia wykonywali z tym, że jedna grupa dostawała suplementy a druga placebo (oczywiście sami badani nie wiedzieli co łykają). I różnicy nie było.

Ale różnica była jak jedna grupa do śniadania dostawała kawałek czekolady. Ta chudła szybciej. Bo zadziałała psychologia. Ale to nie na ten temat.

Oglądałam świetny program o takich odzywkach (wypowiadała się trener i lekarz Michaela Phelpsa). Jak znajdę tytuł to podrzucę, bo zapomniałam. Jego lekarz powiedział, że suplementy to bajka aby zbijać kasę. Ludzie chcą wierzyć, ze coś im pomoże w kondycji, odchudzaniu itp. A jeśli ktoś chce sobie pomóc to niech szuka nie ekstraktu z owoców tylko zje te owoce.

I ja sama tak uważam. Oczywiście jeśli ktoś wierzy, że jemu to pomogło to jego sprawa, jednak ja w to nie wierzę.

Każdy z nas urodził się ateistą

#169 Domida

Domida
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 25 lutego 2013 - 17:48

A mi ciężko jest oprzeć się słodyczom.... :( No ale mam nadzieję, że dam rady i do wiosny tak jak sobie założyłam, schudnę :)

#170 Lilka25

Lilka25
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 15 marca 2013 - 16:42

Ja w stosunku do tabletek nie jestem tak wrogo nastawiona. Według mnie wspomagają odchudzanie. Wspomagają, same nic nie zdziałają. Herbatki, tabletki to tylko wspomagacz. Jak będziemy siedzieć na kanapie przed telewizorem i wcinać chipsy to nawet tony tabletek nas nie odchudzą. Ale warto też przejrzeć ich skład. Jak biorę takie z sinetrolem, l- karnityna, kofeiną i chromem. I oczywiście ćwiczę i trzymam dietę.

#171 Domida

Domida
  • Użytkownik
  • 40 postów

Napisano 17 marca 2013 - 19:27

No tak, od łykania samych tabletek nie da rady schudnąć, mimo wszystko trzeba stosować dietę i ćwiczyć, a dzięki nim szybciej spala się tłuszcz.

[ Dodano: 2013-03-20, 16:12 ]
Kupiłam therm line forte, sporo osób wypowiada się pozytywnie na ich temat. Ćwiczę, kupiłam też hula hop. W ciągu trzech tygodni schudłam prawie 3 kilo :) Odstawiłam cukier, słodycze i w ogóle już nie mam na nie ochoty, a myślałam, że będzie gorzej.

#172 Lilka25

Lilka25
  • Użytkownik
  • 7 postów

Napisano 23 marca 2013 - 12:12

Ja zawsze mówię, że trzeba na sobie wypróbować i się nie bać. Wiem, ze jest dużo przeciwników tabletek, ale ja nim nie jestem.

#173 natalka_k88

natalka_k88
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 08 kwietnia 2013 - 10:38

a ja mam takie pytanie - są może jakieś produkty, których jedzenie pozwala na pozbycie się brzuszka? :D ale tak serio - znacie jakieś suplementy diety, które na to pozwalają? mam całkiem spoko figurę, mogło być gorzej, więc nie narzekam :D ale brzuszek trochę mi wystaje. ćwiczyć mi się nie chce, więc po prostu mniej i zdrowiej jem, ale może są jakieś sprawdzone przez was specyfiki które pomogą mi z brzuszkiem? konkretnie z nim, bo ostatnio schudłam z biustu, który i tak nigdy nie był imponujący :D będę wdzięczna za każą radę
pozdrawiam

#174 magdaaaaa

magdaaaaa

..lekko próżna flirciara..

• Użytkownik
  • 23 947 postów

Napisano 09 kwietnia 2013 - 19:49

liposukcja albo cwiczenia , nic innego nie poradzi tutaj , tabletki nie dzialaja miejscowo.

czemu mi dałeś wiarę w cud

a potem odebrałaś wszystko

#175 Kala1702

Kala1702
  • Użytkownik
  • 2 113 postów

Napisano 10 kwietnia 2013 - 06:40

Ja się ostatnio zastanawiam nad jakimiś tabletkami, które szybciej pomogą zrzucić parę kg i nie zaszkodzą zbytnio. Samej mi jakoś to nie idzie. Macie jakieś godne polecenia ? I nie za drogie ?
"...Nie każda sytuacja, która wydaje się być beznadziejna jest nią w rzeczywistości..."

#176 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 23 maja 2013 - 20:34

ja stosuje od miesiaca detocell slim efect, ale jego celem nie jest samo chudniecie, ale takze redukcja cellulitu. Warto sprobowac, niczego sie nie traci, a moze zyskac sie ladny wyglad skory. Mysle, ze moja "kuracja" potrwa jeszcze 2 miesiace, mam nadzieje, ze bedzie widac wtedy efekty.

#177 shopaholicLady

shopaholicLady
  • Użytkownik
  • 3 postów

Napisano 27 maja 2013 - 21:45

Ja borę detocell ale nie oszukujmy się że to szast prast, moja koleżanka pobrała tydzień ale "zapomniała że to dalej trzeba ćwiczyć i nie jeść w KFC" pamiętajmy mimo że suplement jest świetny to on dużo pomaga ale za nas roboty nie zrobi.Ja już biorę trzecie opakowanie ale rower to mój nowy środek lokomocji i widzę efekty, ale uważam że warto czy wejść na ich fan page albo inne strony poświęcone o tym jak łączyć suplementy z dietą i ćwiczeniami aby zoptymalizować efekty. Zaczynajmy od wiedzy, zebrania informacji wtedy łatwiej się w tym wszystkim poruszać.

#178 Sasha

Sasha
  • Użytkownik
  • 70 postów

Napisano 20 czerwca 2013 - 12:08

Ja zdaje sobie z tego sprawe, ze tylko biorac detocell nie pozbede sie cellulitu, dlatego tez ograniczylam slodycze, ktore z reszta uwielbiam, nie jem tlustych rzeczy i ograniczylam spozycie soli. Ale to nie wszystko, bo rowniez cwicze, moze nie codziennie ale staram sie systematycznie to robic. Warto o siebie zadbac w pore, bo pozniej jest duzo gorzej i moze to odbic sie na naszym zdrowiu.

#179 Aspirynkaaa

Aspirynkaaa

I do!

• Użytkownik
  • 3 557 postów

Napisano 20 czerwca 2013 - 18:14

Kala1702, nam podczas dyskusji o suplementach wspomagajacych odchudzanie wyszło, że dość dobry jest OLIMP Therm Line. Tak wynika z doświadczenia innych dziewczyn i ich znajomych, bo prawdę powiedziawszy, to dla mnie ( takie było też zdanie prowadzącego ćwiczenia) wszystkie te tabletki na odchudzanie takie średnie są i nie zastąpią prawidłowej diety i ruchu. ;-) Ale kilka dziewczyn te wypróbowało i mówią, że jak się dołączy do ćwiczeń i diety, to są dość szybko efekty. Skład mają dość obszerny, to może faktycznie coś zadziała. :-P
Sama chciałam wypróbować, ale od miesiąca nadal mi nie po drodze do apteki.
No i najtańsze też nie są, bo ok 40 zł za 60 sztuk, czyli przyjmując zgodnie z zaleceniami, to na 15 dni opakowanie...I jakoś mi szkoda, chyba aż tak nie potrzebuję się odchudzić <hmm></span> :lol:

Załączone miniatury

• therm line.jpg

-Mamusiu, czy miałaś kiedyś marzenie?

-Miałam, idzie teraz koło mnie i trzyma mnie za rękę! dzieci139.gifdzieci139.gif

#180 Sajuri

Sajuri
  • Użytkownik
  • 11 336 postów

Napisano 20 czerwca 2013 - 19:44

No i najtańsze też nie są, bo ok 40 zł za 60 sztuk, czyli przyjmując zgodnie z zaleceniami, to na 15 dni opakowanie...I jakoś mi szkoda, chyba aż tak nie potrzebuję się odchudzić

ja bym wolała te 40 zł dac na co innego :-P ile ja bym lodow za to miala <umieraam></span>

Ja mysle ze odp sposob odzywiania plus cwiczenia wystarczy
Prosilam o wszystko, zeby cieszyc sie zyciem.
Dostalam zycie, zeby cieszyc sie wszystkim